| ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ,ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ,ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!! Παρ 22 Οκτ 2010, 22:50 | |
| 22 Οκτ, 13:38 Από sportdogteam
Ο άσος τού Παναθηναϊκού είχε μεταβεί στη γαλλική πρεσβεία για να τακτοποιήσει ένα προσωπικό του θέμα. Όταν αποχώρησε, στην προσπάθειά του να αλλάξει λωρίδα στην Βασιλέως Κωνσταντίνου με τη λευκή σπορ Mercedes του, δεν πρόσεξε ότι ερχόταν ένα δίκυκλο με αποτέλεσμα να το πάρει μαζί του.
Ευτυχώς η υγεία όλων των εμπλεκόμενων στο ατύχημα είναι πολύ καλή, αφού κανένας τους δεν έπαθε κάτι. Ο Γάλλος σταρ έμεινε για λίγο μέσα στο αυτοκίνητό του, σοκαρισμένος από το συμβάν, παρόλα αυτά όταν συνειδητοποίησε τι έγινε έσπευσε να βοηθήσει τον οδηγό του δικύκλου. Τόσο το αμάξι τού Γκοβού όσο και το δίκυκλο δεν είχαν ζημιές.
22 Οκτ, 21:44 Από sportdogteam
Με ανοικτό το στόμα έμεινε το απόγευμα ο Σίντνεϊ Γκοβού, όταν έμαθε την πληροφορία που τον ήθελε να έχει τρακάρει το πρωί έξω από το γαλλικό προξενείο.
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τον ρωτούσαν στην προπόνηση της Παρασκευής στην Παιανία για το τι συνέβη και φαίνεται πως η συγκεκριμένη φήμη δεν ευσταθεί καθώς ο Γάλλος ισχυρίστηκε πως τα πράγματα έγιναν διαφορετικά από ότι μεταφέρθηκε.
Όπως έλεγε ο Γάλλος, το μηχανάκι απλά έπεσε πίσω του και δεν ήρθε καν σε επαφή με το αυτοκίνητο του, μια άσπρη Mercedes. Αυτό έγινε δίχως δική του υπαιτιότητα και ο Γκοβού έλεγε πως το μόνο που έκανε ήταν να βγει από το αυτοκίνητο και να δει σε τι κατάσταση είναι ο οδηγός του δικύκλου που ευτυχώς δεν έπαθε κάτι σημαντικό…
ΔΕΙΤΕ ΔΩ ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΧΟΥΝ ΑΜΟΛΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΩΣ Ο ΣΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΟΣ ΟΠΛΩΝ. ΑΣ ΞΥΠΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΦΕΤΟΣ. | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Απ: ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ,ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!! Παρ 22 Οκτ 2010, 23:16 | |
| ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ " Τόσο το αμάξι τού Γκοβού όσο και το δίκυκλο δεν είχαν ζημιές. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ! | |
|
| |
kokostur Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 321 Ημερομηνία εγγραφής : 14/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Κώστας@Xανιά
| Θέμα: Απ: ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ,ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!! Παρ 22 Οκτ 2010, 23:54 | |
| Άστους βρε Στάθη να "γαβγίζουν" ό,τι θέλουν! Ευτυχώς, όλοι κρινόμαστε. | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Απ: ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ,ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!! Σαβ 23 Οκτ 2010, 18:28 | |
| «Δεν πάει άλλο! Από ένα φανταστικό πρόστιμο ως ένα ατύχημα με δική μου υπαιτιότητα με ένα σκούτερ, η παραπληροφόρηση της οποίας γίνομαι αντικείμενο εδώ και μερικές εβδομάδες συνεχίζεται κι αυτό είναι πλέον ανυπόφορο. Ειδικά αν αυτή μαυρίζει την εικόνα μου κι επηρεάζει κυρίως τους κοντινούς μου ανθρώπους, αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το δεχθώ. Σήμερα, αντιθέτως με αυτό που λέγεται και γράφεται, δεν έχω τιμωρηθεί από την ομάδα μου σχετικά με οποιαδήποτε συμπεριφορά κι αν είχα. Χθες με μία κίνηση ενός απλού πολίτη βγήκα από το όχημά μου για να βοηθήσω ένα άτομο σε ένα σκούτερ που μόλις είχε γλιστρήσει στο οδόστρωμα. Επειδή θεωρώ ότι έχω πολλά πράγματα να προσφέρω στην ομάδα μου κι ελπίζω και στο γαλλικό ποδόσφαιρο, θέλω οι ψευδείς κατηγορίες στις οποίες είμαι θύμα να σταματήσουν. Θα ήθελα να δουλέψω με ησυχία και ζητώ απλά και με ταπεινότητα να το σεβαστείτε. Μιλώντας για σεβασμό εγκαλώ όλους τους Γάλλους δημοσιογράφους οι οποίοι αναπαρήγαγαν αυτές τις ψευδείς κατηγορίες που προέρχονται από την Ελλάδα να εμπνευστούν από την Χάρτα της 24ης Νοεμβρίου 1971 και τα άρθρα 3,5,6 (κανόνες δεοντολογίας της γαλλικής δημοσιογραφίας). Σίντνεϊ ΓΚΟΒΟΥ».
ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΚΟΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΣ ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ;
ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΜΠΑΡΜΠΑ ! | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
| Θέμα: Απ: ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ,ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!! Σαβ 23 Οκτ 2010, 18:30 | |
| | |
|
| |
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| |
| |
g3thanasis Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1062 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Τόπος : athina
| Θέμα: Απ: ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ,ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!! Σαβ 23 Οκτ 2010, 19:30 | |
| | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
| Θέμα: Απ: ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ,ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!! Σαβ 23 Οκτ 2010, 19:34 | |
| - YIANNIS090807 έγραψε:
- geof1957 έγραψε:
- ΑΝΤΕ ΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΣΦΗΝΑΚΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΙΚΡΕΣ ΚΑΤΩ !
Γιώργη, μάλλον αυτό το αστείο πρέπει να σταματήσει κι ας γίνει η αρχή από εμάς. Δεν νομίζεις?? ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ! ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ" ΤΡΟΠΟ ΤΙΝΑ ! ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ! ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΓΜΑ ! ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΜΑΙ Η ΥΙΟΘΕΤΩ Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΚΤΗ ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΙΝΑΝΝΕ ΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ! ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ! ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ Η ΜΠΑΛΙΤΣΑ ! ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΑΒΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ! ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΣΙΝΤΝΕΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ , ΑΝ ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ! ΑΝ ΟΧΙ , ... Ε ! ΑΣ .... ΠΙΕΙ ΕΝΑ ΣΦΗΝΑΚΙ , ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ! | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: Απ: ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ,ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!! Σαβ 23 Οκτ 2010, 23:26 | |
| ΔΕΙΤΕ ΔΩ ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΧΟΥΝ ΑΜΟΛΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΩΣ Ο ΣΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΟΣ ΟΠΛΩΝ. ΑΣ ΞΥΠΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΦΕΤΟΣ.
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΑΘΗ | |
|
| |
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ,ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!! Κυρ 24 Οκτ 2010, 17:21 | |
| Γιωργη συμφωνώ με όσα λες. Απλά φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις και το σκεπτικό μου. | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
| Θέμα: Απ: ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ,ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!! Κυρ 24 Οκτ 2010, 17:25 | |
| - YIANNIS090807 έγραψε:
- Γιωργη συμφωνώ με όσα λες. Απλά φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις και το σκεπτικό μου.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ (ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ) ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ ! ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ! Γιαυτό και το συνέχισα όπως είδες ! | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
| Θέμα: Απ: ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ,ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!! Κυρ 24 Οκτ 2010, 17:31 | |
| | |
|
| |
| ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ,ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!! | |
|