| ΑΕΚ - ΠΑΟ 1-0 | |
|
+4ΠΕΤΡΟGOAL thanasis_ g3thanasis abaddon 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: ΑΕΚ - ΠΑΟ 1-0 Κυρ 24 Οκτ 2010, 22:12 | |
| Σχολιάστε εδώ τα ξεφτιλίκια μας.Εγώ δε γράφω τίποτα σήμερα γιατί θα βρίσω άσχημα..Θα σχολιάσω με ηρεμία αύριο..... | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1062 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Τόπος : athina
| Θέμα: Απ: ΑΕΚ - ΠΑΟ 1-0 Κυρ 24 Οκτ 2010, 22:18 | |
| Άτολμος, άγευστος και άψυχος..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την g3thanasis στις Κυρ 24 Οκτ 2010, 22:41, 1 φορά | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
| Θέμα: Απ: ΑΕΚ - ΠΑΟ 1-0 Κυρ 24 Οκτ 2010, 22:19 | |
| Τι να σχολιασουμε ρε Σταθη? Αντεχει σχολιασμου αυτο το παιχνιδι? Απεναντι σε μια μιση ΑΕΚ που παθαιναν θλασεις ο ενας μετα τον αλλο κατα τη δειαρκεια του ματς? Χαλια μαυρα... | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: ΑΕΚ - ΠΑΟ 1-0 Κυρ 24 Οκτ 2010, 22:22 | |
| ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ , Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΝ ΚΑΤΕ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!! 3 ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ-ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ-ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ-ΠΛΑΝΟ -ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΚΡΙΜΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.
ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!
ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!!! | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1062 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Τόπος : athina
| Θέμα: Απ: ΑΕΚ - ΠΑΟ 1-0 Κυρ 24 Οκτ 2010, 22:43 | |
| - thanasis_ έγραψε:
- Τι να σχολιασουμε ρε Σταθη? Αντεχει σχολιασμου αυτο το παιχνιδι? Απεναντι σε μια μιση ΑΕΚ που παθαιναν θλασεις ο ενας μετα τον αλλο κατα τη δειαρκεια του ματς? Χαλια μαυρα...
Οταν ολη τη εβομαδα ο ΝΟΜΠΛΙΑΣ έλεγε ότι είμαστε οι καλύτεροι και ο ΣΙΣΣΕ μέτραγε τα γκολ !!!! και κανενας δεν τους τραβαει τα αυτια....Με τέτοια νοοτροπία, ο κατηφορος συνεχιζεται !!!! ας κλεισουν τα στοματα και ας δουλεψουν.... | |
|
| |
kokostur Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 321 Ημερομηνία εγγραφής : 14/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Κώστας@Xανιά
| |
| |
nice view Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 542 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
| Θέμα: Απ: ΑΕΚ - ΠΑΟ 1-0 Δευ 25 Οκτ 2010, 00:25 | |
| ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ .... ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑΥΜΑ!!!!!! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...... ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΦΕΓΕΝΟΡΤ
ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ !!!!!!!
| |
|
| |
georgedelphi Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2009 Τόπος : ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
| Θέμα: Απ: ΑΕΚ - ΠΑΟ 1-0 Δευ 25 Οκτ 2010, 06:14 | |
| Ο Νίκος Νιόπλιας παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ΑΕΚ στην συνέντευξη τύπου τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Απλά δεν μπορούσαμε"....
Αν δε μπορείς να στήσεις ομάδα Βαλε φουστανέλα και άντε για παρέλαση!!! | |
|
| |
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
| Θέμα: Απ: ΑΕΚ - ΠΑΟ 1-0 Δευ 25 Οκτ 2010, 07:51 | |
| Πιστευω να καταλαβαμε ολοι ποσο καλος ηταν με την Καζαν ο ΠΑΟ.. Αυτο το χτεσινο ειναι απιστευτο..Αβιαστα λαθη στα 2 μετρα επι 45 λεπτα απο τουσ ιδιους 2 παικτες δεν εχω ξαναδει στην ζωη μου..
Δεν αξιζει κανεις τους ουτε να τον στοχοποιησουμε νομιζω πλεον,και περισοτερο ο Νιπλιας..Ξεφτυλα χ3..Εχω ζησει απειρες ξεφτυλες με αυτη την ομαδα αλλα ποτε ξανα δεν θυμαμαι να ντρεπομουν που την υποστηριζω..Ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη Ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη Ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη Ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη.. | |
|
| |
nice view Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 542 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
| Θέμα: Απ: ΑΕΚ - ΠΑΟ 1-0 Δευ 25 Οκτ 2010, 10:29 | |
| - Tropikano έγραψε:
- Πιστευω να καταλαβαμε ολοι ποσο καλος ηταν με την Καζαν ο ΠΑΟ..
Δεν αξιζει κανεις τους ουτε να τον στοχοποιησουμε νομιζω πλεον,και περισοτερο ο Νιπλιας..Ξεφτυλα χ3..Εχω ζησει απειρες ξεφτυλες με αυτη την ομαδα αλλα ποτε ξανα δεν θυμαμαι να ντρεπομουν που την υποστηριζω..
Ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη Ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη Ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη Ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη ντροπη.. Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ........ EVER ΝΤΡΟΠΗ ..... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!
| |
|
| |
kokostur Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 321 Ημερομηνία εγγραφής : 14/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Κώστας@Xανιά
| Θέμα: Απ: ΑΕΚ - ΠΑΟ 1-0 Δευ 25 Οκτ 2010, 21:43 | |
| Σήμερα -που πήξανε λιγάκι τα αφρισμένα γάλατα- θα μπορούσα να πω (μετά βεβαιώτητας πλέον) ότι το ολέθριο λάθος είναι η λανθασμένη επιλογή καπετάνιου στο τιμόνι της ομάδας. Καλός ο κάθε Νιόπλιας, Βαζέχα, Ρότσα και σία, αλλά ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να έχεις για αρχηγό έναν καταξιωμένο προπονητή. Ήθελα να ήξερα, δεν έχουν παραδειγματιστεί από την ομάδα μπάσκετ και τον Ομπράντοβιτς; Πιστεύει κανείς ότι θα μπορούσε (αντίστοιχα) ο Γιαννάκης να οδηγήσει πουθενά τις τεράστιες επενδύσεις των αυγουλομάτηδων; Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει σε μας.
Ερώτηση: Θα ήταν πρέπον να φύγει ο Νιόπλιας σήμερα;
Ειλικρινά δεν έχω αποσαφηνίσει μέσα μου αν πρέπει ή όχι. Το μόνο που ξέρω με σιγουριά είναι ότι η χρονιά χάθηκε οριστικά. Και γι'αυτό θλίβομαι πολύ! | |
|
| |
| ΑΕΚ - ΠΑΟ 1-0 | |
|