Μάκης Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 66 Τόπος : Ξάνθη πια !
| Θέμα: Χριστοδουλόπουλος Κυρ 31 Οκτ 2010, 10:59 | |
| Τα συγχαρητήρια μου σε όλη την ομάδα για τη μεγάλη νίκη της (έστω και αν στο 1ο μας έφυγε η ψυχή), μπράβο και στο Νιόπλια που επιτέλους τόλμησε. Μπράβο ειδικά και στο Λάζαρο που πραγματικά προσπαθεί και τον έχουμε ανάγκη, έτσι έδειξε στο ντέρμπι. Για το Σισέ απλά ΠΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και από μας πια. Και η άμυνα θα στρώσει. Ο μπουμ είναι καλός παίκτης. Για τον Γκοβού έχω να πω: ψυχραιμία είναι μεγάλος παίκτης, θα ξεπεράσει τα προβλήματα που του δημιούργησαν περισσότερο άλλοι παρά ο ίδιος (θάνατος του πατέρα του, κωλοδημοσιογράφοι που έκαναν την τρίχα - τριχιά). Δυστυχώς για τον Κατσουράνη η περίπτωσή του δείχνει αθεράπευτη. Αν δεν μπορεί αυτός σε τέτοια παιχνίδια να βοηθήσει και να σηκώσει την ομάδα ... να βγάλει δυο μπαλιές ... να τρέξει λίγο... Κάποιος πρέπει να του εξηγήσει το ρόλο του στην ομάδα και αν δεν μπορεί ας πάει μαζί με τον άλλο το Καραγκούνη να το παίξουν κόουτς και παληοσειρές στην εθνική.
| |
|
k_peperman Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 32 Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2010 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: Απ: Χριστοδουλόπουλος Κυρ 31 Οκτ 2010, 15:24 | |
| εκτος λιγο απο την περιπτωση κατσουρανη, κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου. Για το λαζαρο ομως μην βιαζεσε, ασε να δουμε. Βεβαιως κι εκανε 3 πολυ καλα παιχνιδια, βεβαιως κι εχει πολυ καλες προοπτικες και ειναι ταλεντο, αλλα ποσοι και ποσοι με περγαμυνες περασαν και χαθηκαν απ την ομαδα? Θα δειξει | |
|
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: Απ: Χριστοδουλόπουλος Δευ 01 Νοε 2010, 14:32 | |
| - Μάκης έγραψε:
- Τα συγχαρητήρια μου σε όλη την ομάδα για τη μεγάλη νίκη της (έστω και αν στο 1ο μας έφυγε η ψυχή), μπράβο και στο Νιόπλια που επιτέλους τόλμησε.
Μπράβο ειδικά και στο Λάζαρο που πραγματικά προσπαθεί και τον έχουμε ανάγκη, έτσι έδειξε στο ντέρμπι. Για το Σισέ απλά ΠΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και από μας πια. Και η άμυνα θα στρώσει. Ο μπουμ είναι καλός παίκτης. Για τον Γκοβού έχω να πω: ψυχραιμία είναι μεγάλος παίκτης, θα ξεπεράσει τα προβλήματα που του δημιούργησαν περισσότερο άλλοι παρά ο ίδιος (θάνατος του πατέρα του, κωλοδημοσιογράφοι που έκαναν την τρίχα - τριχιά). Δυστυχώς για τον Κατσουράνη η περίπτωσή του δείχνει αθεράπευτη. Αν δεν μπορεί αυτός σε τέτοια παιχνίδια να βοηθήσει και να σηκώσει την ομάδα ... να βγάλει δυο μπαλιές ... να τρέξει λίγο... Κάποιος πρέπει να του εξηγήσει το ρόλο του στην ομάδα και αν δεν μπορεί ας πάει μαζί με τον άλλο το Καραγκούνη να το παίξουν κόουτς και παληοσειρές στην εθνική.
Συμφωνώ σε όλα μαζίσου Μάκη, ειδικά σε αυτό για τον Γκοβού. Ελπίζω επιτέλους αυτή η μεγάλη νίκη να έχει συνέχεια και να βρούμε τον δρόμο μας, αυτόν που ξέρουμε και αρμόζει στην ΠΑΝΑΘΑ!!! ΥΓ Μπες και λίγο στο τσατ όταν βλέπεις κόσμο μέσα ρε Μάκη, ειδικά εμένα μου έχουν λείψει οι συζητήσεις μας. | |
|