Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
Θέμα: Πρώτοι, αήττητοι και μάγκες Τετ 10 Νοε 2010, 21:53
(video) Τετάρτη, 10-11-2010 18:18 Τι προβλήματα και κουταμάρες; Οι παίκτες του Στέλιου Καζάζη έδειξαν το πόσο μάγκες επικρατώντας και του Επίκουρου με 3-0 και με 4 στα 4 είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος γιατί έτσι τους αρέσει..
Μπορεί να θεωρείται κοινότυπο, αλλά πραγματικά δεν θα σταματήσουμε να το φωνάζουμε. ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ... ΚΑΡΥΔΙΑ. Τι και αν τα προβλήματα δεν λένε να την αφήσουν, τι και αν οι παίκτες καλά καλά δεν ξέρουν αν θα συνεχίζουν να βρίσκονται στον Παναθηναϊκό ή αν συνεχίζει να υπάρχει αυτό το τμήμα. Το σίγουρο είναι πως είναι μάγκες και το δείχνουν με την κάθε ευκαιρία.
Οι μάγκες του Στέλιου Καζάζη, συνέχισαν την επέλασή τους, επικρατώντας και του Επίκουρου στην άδεια λόγω τιμωρίας Γλυφάδα με 3-0 (25-22, 25-14, 25-21) και έδειξαν πως πραγματικά είναι πολύ σκληροί για να πεθάνουν. Και σίγουρα όσο περνάει από το χέρι τους όχι απλά δεν θα... πεθάνουν, αλλά δεν θα αφήσουν και κανέναν να τους... πεθάνει με το έτσι θέλω.
Ποια προβλήματα; Περίπατος
Όπως αναφέραμε και πριν, παρά τα προβλήματα οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν το πόσο μάγκες είναι και το έδειξαν εκεί που πρέπει να το δείχνουν, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί μετέτρεψαν ένα επικίνδυνο παιχνίδι σε υγιεινό περίπατο και έκαναν άνετα το τέσσερα στα τέσσερα. Ναι αυτή η ομάδα είναι αήττητη, είναι πρώτη και αν κάποιοι δεν την διαλύσουν, θα μείνει πρώτη γιατί οι παίκτες και το προπονητικό τιμ την έχουν μεγάλη την μαγκιά...
Όσον αφορά το ματς, δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, καθώς η διαφορά στο γήπεδο ήταν τεράστια. Για την ακρίβεια την έκαναν τεράστια οι γηπεδούχοι.
Ο Στέλιος Καζάζης αρχίζει τον αγώνα με τον Σάκη Ψάρρα στην πάσα, τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ διαγώνιο, τους Σωτήρη Πανταλέων και Γιώργο Πετρέα στο κέντρο, του Λουντοβίκ Καστάρτ, Ηλία Λάππα ακραίους και τον Αχιλλέα Παπαδημητρίου λίμπερο.
-Παρούσα στο γήπεδο και η Ελευθερία Χατζηνίκου η οποία ήρθε να δει εκτός της αγαπημένης της ομάδας και τον άνδρα της τον Ζόρντι Γκενς
Με το μυαλό στον αγώνα, αλλά και την σκέψη στο Δ.Σ του Ερασιτέχνη βρίσκονται οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» πάντως ότι και να γίνει στο Δ.Σ θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
-Παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα, το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και εδώ φαίνεται η δουλειά του Στέλιου Καζάζη.
-Τι και αν ο αγώνας είναι κεκλεισμένων των θυρών και κόντρα σε μία σχετικά αδύναμη ομάδα και χωρίςπολύ κόσμο, η αστυνομία γύρω από το γήπεδο έχει πάρει θέσεις σαν να πρόκειται για ντέρμπι.
-Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα και στις εξέδρες έχουν πάρει τις θέσεις τους οι φίλαθλοι που σύμφωνα με τον νόμο μπορούν να είναι σε ένα ματς κεκλεισμένων.
Συντάκτης: Φώτης Καρακούσης apo leoforos.gr
ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑΣ!!!
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑΣ!!!
ΑΚΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ , ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ , ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΑΤΕΡΟΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΗΔΕΣ
«Καρφί» με δικαστικά μέτρα!
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΟΙ ΒΟΛΕΪΜΠΟΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΠΙΟ... ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΞΩΔΙΚΟ.-
Σε περιπέτειες μπαίνει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟ καθώς οι παίκτες αποφάσισαν να κινηθούν νομικά για την εξασφάλιση των δεδουλευμένων τους, ενώ τα κορίτσια του «τριφυλλιού» αποδείχτηκαν πιο... γρήγορα και έστειλαν ήδη εξώδικο στον σύλλογο!
Συγκεκριμένα η απόφαση του Ερασιτέχνη την Τετάρτη, να προτείνει νέο διακανονισμό αποπληρωμής στους παίκτες και να ανακοινώσει συνέντευξη Τύπου, υποχρέωσαν τους βολεϊμπολίστες να αντιδράσουν.
Αφού συσκέφθηκαν στο γήπεδο της Γλυφάδας, αποφάσισαν να καταφύγουν σε νομικό ο οποίος θα κινήσει τις διαδικασίες(αρχικά με εξώδικο) κατά των παραγόντων που έχουν βάλει υπογραφές στα συμβόλαιά τους, δηλαδή του προέδρου του ΤΑΑ Θ. Λιακόπουλου και του πρόεδρου του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κίτσιου, ώστε να διασφαλίσουν τα περυσινά και φετινά δεδουλευμένα τους.
«Τελείωσε η υπομονή μας»
«Θοδωρή η υπομονή μας τελείωσε», διεμήνυσε ο αρχηγός Σωτήρης Πανταλέων στον πρόεδρο του ΤΑΑ Θεόδωρο Λιακόπουλο και τον ενημέρωσε για τις κινήσεις που αποφάσισαν.
Την Παρασκευή οι αθλητές θα εκδώσουν ανακοίνωση που θα εξηγούν τη στάση τους , ενώ είναι ενοχλημένοι επειδή ορισμένοι παράγοντες καλλιεργούν φήμες ότι θέλουν να ρίξουν τη διοίκησης του Μιχάλη Κίτσιου.
«Δεν είμαστε με κανέναν Βλάση, Θανάση, Μιχάλη, Γιώργο. Είμαστε με την ομάδα του Παναθηναϊκού, την ιστορία αυτής της ομάδας και παλεύουμε για την αξιοπρέπειά μας» υποστήριξαν οι παίκτες όταν πληροφορήθηκαν τα σενάρια.
Εξώδικο από τις Γυναίκες!
Εξώδικο στη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, έστειλαν οι βολεϊμπολίστριες του Παναθηναϊκού μαζί με τις παίκτριες της περσινής ομάδας αλλά και τον Τάκη Φλώρο. Οι αθλήτριες διεκδικούν συνολικά 110 χιλιάδες ευρώ και ο Φλώρος 24 χιλιάδες από πέρυσι.
Ποιος θα πληρώσει τη Μόλναρ;
Έντονη είναι η ανησυχία για το μέλλον της περυσινής MVP,Μπριγκίτκα Μόλναρ, στον Παναθηναϊκό, καθώς στη συνεδρίαση του Ερασιτέχνη την Τετάρτη το βράδυ, τέθηκε ζήτημα να ματαιωθεί η άφιξή της στην Ελλάδα, μετά την παραίτηση του Βασίλη Πιστιόλη, που είχε μεσολαβήσει για την έλευση της αθλήτριας και την πληρωμή της μέσω του Θανάση Γιαννακόπουλου.