«Να αποπεμφθεί ο Γκοβού!»
ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ Δ.Σ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ, ΤΑ ΓΕΛΙΑ, Ο… ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ VIP ΣΥΝΤΡΟΦΙΕΣ!-
Εκτός από το θέμα που έθεσε ο Παύλος Γιαννακόπουλος χθες στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αφορούσε τα χρήματα (343.000 ευρώ) που ζητάει πίσω από την αύξηση του Μ.Κ., ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έβαλε κι ένα άλλο θέμα στο τραπέζι που αφορούσε τα αγωνιστικά της ομάδας.
Συγκεκριμένα, ο Παύλος Γιαννκόπουλος αναφέρθηκε στην περίπτωση του Σίντεϊ Γκοβού (χωρίς, όμως, να αναφέρει το όνομά του) λέγοντας: «Θέλω να αναφερθώ και σε ένα άλλο θέμα. Διαβάζω στις εφημερίδες ότι κάποιος παίκτης μας είναι κάθε μέρα μεθυσμένος. Αν είναι έτσι, πρέπει να αποπεμφθεί!», είπε.
Την απάντηση στον Παύλο Γιαννακόπουλο έδωσε ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ο οποίος τόνισε: «Παύλο, μη δίνεις σημασία τι γράφουν οι εφημερίδες. Παλιά τα ίδια έγραφαν και για τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος δεν ήξερε τι είναι το αλκοόλ».
Η τοποθέτηση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη προκάλεσε το γέλιο των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ. και το θέμα δεν συζητήθηκε περαιτέρω.
«Τι σε έχει πιάσει;»
Στο μεταξύ, ο Παύλος Γιαννακόπουλος παρουσιάστηκε έξαλλος στο χθεσινό συμβούλιο για το γεγονός ότι ήταν απόντες οι Πατέρας και Γιάννης Βαρδινογιάννης. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ζήτησε να γίνει νέο Δ.Σ. παρουσία τους.
Νωρίτερα, όταν Παύλος Γιαννακόπουλος ζήτησε να βάλει στην αύξηση το ποσοστό που του αναλογεί παίρνοντας πίσω τις 343.000 ευρώ, άκουσε τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη, σύμφωνα με την «SportDay», να του λέει:
«Παύλο, σε ξέρω τόσα χρόνια και ξέρεις ότι σε αγαπώ. Στο εξωτερικό οι ομάδες λειτουργούν με ένα μικρό συμβούλιο μετόχων. Εκεί λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις. Δεν μπορεί τώρα να απαιτείς από τα παιδιά (σ.σ. Γόντικα, Βεκρή), που είναι συναισθηματικά δεμένα με τους μετόχους, να πάρουν μια τέτοια απόφαση. Και εγώ πιστεύω ότι το Δ.Σ. δεν μπορεί να πάρει απόφαση για να σου επιστραφούν τα χρήματα. Αν γίνει αυτό, οποιοσδήποτε μέτοχος μπορεί να κάνει καταγγελία για απιστία. Και δεν μπορώ καταλάβω τι σε έχει πιάσει τώρα», είπε ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης και συνέχισε πετώντας κάποιες σπόντες:
«Οι VIP συντροφιές ενίοτε κοστίζουν!»
«Το καλοκαίρι ήσουν χαρούμενος και είχες θετική διάθεση για την τοποθέτηση κάποιου κυρίου στη διοίκηση. Τώρα εξαιτίας άλλων θεμάτων δημιουργείς θέμα. Τόσα χρόνια μού λες ότι πάνω απ’ όλα είναι η υγεία και η οικογένεια και έχεις δώσει τα χρήματα του Σολομώντα. Τι σε έπιασε τώρα; Παύλο, οι VIP συντροφιές ενίοτε κοστίζουν!»
«Απαιτώ νέο Δ.Σ.»!
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος με τη σειρά του εκνευρίστηκε από τα λεγόμενα του Μάνου Μαυροκουκουλάκη και απάντησε: «Τι μου λες τώρα; Εδώ σήμερα δεν έχουν έρθει οι βασικοί μέτοχοι και γνωρίζω καλά τους λόγους που δεν ήρθαν. Παρακαλώ να γραφτεί στα πρακτικά ότι απαιτώ να συγκληθεί εκ νέου Δ.Σ., με την παρουσία των κυρίων που απουσιάζουν και να μου πουν κατάμουτρα τι ακριβώς συμβαίνει με την αύξηση».