| «Τέλειωσε ο Γκοβού» | |
|
+4Tropikano thanasis_ ΠΕΤΡΟGOAL abaddon 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: «Τέλειωσε ο Γκοβού» Σαβ 20 Νοε 2010, 00:51 | |
| Πολύ σύντομα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις με τον Σίντνεϊ Γκοβού, καθώς τα νυχτοπερματήματα του Γάλλου το προηγούμενο Σάββατο, οδηγούν τον Παναθηναϊκό να επισπεύσει την αποδέσμευσή του και να καταγγείλει το συμβόλαιό του αρχικά στην Σούπερ Λιγκ και μετέπειτα στην ΦΙΦΑ.
Οι «πράσινοι» ήταν δυσαρεστημένοι από τα πρώτα παραστρατήματα του Γκοβού, όταν και είχε τιμωρηθεί με βαρύ χρηματικό πρόστιμο, ωστόσο τότε του είχαν δώσει άλλη μία ευκαιρία. Η βραδινή του έξοδος όμως την προηγούμενη εβδομάδα και ο τραυματισμός που επικαλέστηκε στην προπόνηση της Κυριακής, έκανε έξαλλο τον Νικόλα Πατέρα.
Μάλιστα, στην συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Γόντικας με τον Έλληνα εκπρόσωπό του, Γιάννη Ευαγγελόπουλο, το απόγευμα της Παρασκευής, του ξεκαθάρισε πως πρόθεση της διοίκησης είναι να διώξει τον Γκοβού άμεσα. Αυτό θα μεταφέρει άλλωστε, και στο ραντεβού με τον Γάλλο εκπροσωπό του την επόμενη εβδομάδα.
Ο αποκλεισμός του από την αποστολή για το ματς με τον Ηρακλή δεν ήταν τυχαίος, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, πως και ο Φερέιρα είναι ενήμερος για τις προθέσεις της διοίκησης. Μάλιστα, το «τριφύλλι» θέλει να… ξεμπερδεύει το συντομότερο με τον Γκοβού, με το μικτότερο δυνατό κόστος, και για αυτό σκοπεύει άμεσα να σταματήσει και να τον πληρώνει!
sportdog.gr
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΠΑΤΕΡΑ Ο ΓΚΟΒΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΣ?ΤΟΝ ΣΙΒΑΣ ΤΟΝ ΜΠΕΚΡΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ.ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΦΕΣ? ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΟΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΠΕΤΣΚΟ ( ΟΟΟΧΙ, ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΟΒΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ... ) ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ. Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΕ.... | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: «Τέλειωσε ο Γκοβού» Σαβ 20 Νοε 2010, 01:12 | |
| ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑΘΗ ..... ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.... ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΑΜΑΣΗΤΑ??? ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΞΩ Ο ΓΚΟΒΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ!!! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ..... | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: «Τέλειωσε ο Γκοβού» Σαβ 20 Νοε 2010, 01:18 | |
| Κι επειδή γαύρος δε γουστάρω να γίνω Στέλιο, μπορούν να πάνε να γαμηθούν.Ας παίζουν στα δεξιά με τον Μαρίνο που είναι καλό παιδί και άξιο παλικάρι και σηκώνει και τα εξαπτέρυγα το Πάσχα.Τους βαρέθηκα και τους σιχάθηκα. | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: «Τέλειωσε ο Γκοβού» Σαβ 20 Νοε 2010, 01:50 | |
| ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ , ΠΑΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΝΟ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΑΣΧΗΜΑ!!!!! ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΑΜΗΝ , ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ , ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΑΣΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΜΕ ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΜΟΥ | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: «Τέλειωσε ο Γκοβού» Σαβ 20 Νοε 2010, 01:53 | |
| Θα την κόψω κι εγώ όπως πάει Στέλιο.Τα νεύρα μου είναι στα όρια, αν και ήδη δεν την παλεύω πλέον να κάτσω να δω ολόκληρο αγώνα μας.Αλλά τα σημερινά καραγκιοζιλίκια που υποτιμούν τη νοημοσύνη μου δεν τα ανέχομαι με την καμία..... | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
| Θέμα: Απ: «Τέλειωσε ο Γκοβού» Σαβ 20 Νοε 2010, 02:21 | |
| Ηθελα να πω πολλα...απο τα νευρα μου αλλα θα το ριξω στο τραγουδι...που ταιριαζει με τα ξενιχτια...για τα λεφτα τα κανεις ολα...για τα λεφτα δε μαγαπας...Γεια σας Πατεροβγενοπουλε με τα εκατομμυρια σας που δεν υπολογιζετε...και τα σκορπατε για το καλο της ομαδας...καλοσορισες Πετσκο παιχταρα...και μη ξεχναμε....αναμενουμε Αλμευδα, Ντεκο κλπ... | |
|
| |
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
| Θέμα: Απ: «Τέλειωσε ο Γκοβού» Σαβ 20 Νοε 2010, 07:30 | |
| 20 Νοεμβριου σημερα,κοντευει να περασουμε την μιση χρονια..Ας μου πει καποιος μια φαση που οχι σκοραρει,οχι κανει την φοβερη προσωπικη ενεργεια,αλλα ενεργει σαν ποδοσφαιριστης !!! Υπο αλλες συνθηκες θα συμφωνουσα οτι ισως πρεπει να του δωσουμε λιγακι χρονο ακομα,μικρος ειναι (!!)πειρα μεγαλη δεν εχει το παιδι(!!),αλλα σκεφτομαι και το αλλο..Ποτε εσκασε χοντρα φραγκα ο Τζιγγερ σε ανθρωπο και αυτος ο ανθρωπος απεδωσε τα αναμενομενα?? Ας παιξει ο Νινης εκει εξω,ας παιζει ο Λαζαρος δεν με νοιαζει..Με τα λεφτα που δινεις στον Γκοβου παιρνεις 3 Γκαρσια τον χειμωνα η εναν Ντεκο και 3 Πετσκους(για να εχουμε να βριζουμε).. *Αν οντως ερθει καποιος Πετσκο και εγω δεν πολυγουσταρω.. **Αυτο παντως που επρεπε να μας θυμωσει περισοτερο δεν ειναι ο Γκοβου αλλα ο Γκαλας,που δεν τον κλεισαμε γιατι...ειναι περιεργος χαρακτηρας λεει !!! ***Βρηκα ηδη τον αντικαταστατη του.. ΣΕ ΟΛΑ | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
| Θέμα: Απ: «Τέλειωσε ο Γκοβού» Σαβ 20 Νοε 2010, 10:29 | |
| ΡΕ ΑΝΩΝΗ ΕΠΕΞΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ??? ΜΕ ΜΠΑΡΣΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ , ΜΕ ΞΑΝΘΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ!!! ΜΕΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ...... ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ!!!!! | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
| Θέμα: Απ: «Τέλειωσε ο Γκοβού» Σαβ 20 Νοε 2010, 10:38 | |
| «Θέλει Πέτσκο» Για επιστροφή του Παναθηναϊκού στο θέμα μεταγραφής του Σλάβομιρ Πέτσκο κάνουν λόγo τα πολωνικά ΜΜΕ... ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟ ΣΚΟΚΟ?? Α ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ | |
|
| |
Μάκης Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 66 Τόπος : Ξάνθη πια !
| Θέμα: Απ: «Τέλειωσε ο Γκοβού» Σαβ 20 Νοε 2010, 10:40 | |
| ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. δημιούργησαν με τους κωλοδημοσιογράφους τους κλίμα για να μη φωνάζουνε όσοι πάνε στο γήπεδο. Μάλλον είναι πολλά τα λεφτά για τους ... πλούσιους ΠΑΤΕΡΟΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΚΑΘΌΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ - ΚΑΛΑ.
Όσο για το Ροναλντίνιο που ανέφερε ένας φίλος - και λιώμα μέσα στο γήπεδο να είναι αυτός, συνήθως ξερνάει αυτός που τον μαρκάρει. | |
|
| |
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: «Τέλειωσε ο Γκοβού» Σαβ 20 Νοε 2010, 17:34 | |
| Κύριοι, προσωπικά καταλαβαίνω τα νεύρα σας, αλλά ακούστε και την άλλη εκδοχή. Ο Γκοβού έχει ξενυχτίσει, έχει μεθύσει και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, αλλά και στο γήπεδο δεν μας δείχνει τίποτα. Σωστό ή λάθος?? Του κάνουν συστάσεις και του δίνουν κι άλλη ευκαιρία. Τον βάζουν να παίξει κιόλας, αμέσως μετά το προτελευταίο του ξεχύχτι. Και τι κάνει στο παιχνίδι για να μας δείξει ότι άδικα τον κατηγορούν?? ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! Το τελευταίο του ....παραστράτημα το κάνει αμέσως μετά το μεγάλο κάζο με την λάρισσα. Εκεί που αν γοστάρεις την φανέλα που φοράς όχι για ποτό δεν πας, αλλά δεν σε παίρνει ο ύπνος στο κρεββάτι σου, όπως εμάς τους μαλάκες. Και την επόμενη μέρα παει στην προπόνηση και λέει ότι τον πονάει ο κώλος του και δεν προπονείται. Ε, αν είναι έτσι οι παικταράδες τότε εγώ ένα έχω να πω: ΓΚΟΒΟΥ, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ, ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΓΑΛΛΕ. Κι αν θες να μάθεις τι πάει να πει επαγγελματίας παίκτης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ να πας να ρωτήσεις τον κολλητό σου τον ΤΖΙΜΠΡΙΛ.
Για βαστάτε ρε μάγγες. Τι μας πέρασε το γαλλάκι? Για ζώα?? Δεν σας φαίνεται ότι όλο αυτό το σκηνικό, μάλλον είναι προμελετημένο από τον ίδιο?? Για σκεφτείτε το λίγο. Και μην αρχίζετε τα αναθέματα σε Πατέρα και Βγενό. Όλα όσα λέτε θα τα δεχόμουν μόνο αν μέσα στο γήπεδο, εκεί που είναι η δουλειά του ήταν εντάξει. Και τότε θα συμφνούσα μαζί σας ακόμα κι αν έπινε όλο τον σηκουάνα. Αλλά τώρα όχι. Γιατί ακόμα και στα φράγκα να το δούμε το θέμα, γιατί να έχω το μαλάκα που σέρνεται και να του δίνω τόσα και να μην πάω να πάρω με τα ίδια κάποιον άλλο που θα γουστάρει και την φανέλα στην τελική.
Κάτι μου λέει ότι αυτό το μαλακηστήρι το όλο θέμα το κάνει επίτηδες, ώστε να πάει σε άλλη ομάδα με την οποία έχει ήδη συμφωνήσει και δεν θέλουν να πληρώσουν τον Παναθηναικό. Πως?? Σας φαίνεται τραβηγμένο?? Δεν νομίζω..... | |
|
| |
Μάκης Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 66 Τόπος : Ξάνθη πια !
| Θέμα: Απ: «Τέλειωσε ο Γκοβού» Σαβ 20 Νοε 2010, 18:26 | |
| Γιάννη σεβαστή η άποψή σου, αλλά με τη Μπάρτσα ο Γκοβού μ' άρεσε και ήταν από τους λιγους που σεβάστηκαν τη φανέλλα . Θυμίσου τι προηγήθηκε της εξόδου του 10κάτε από τους κωλοδημοσιογράφους, τι δεν προηγήθηκε για την έξοδο Νόπλια και η κατάσταση στο τσουλου έγινε μη αναστρέψιμη, και τι γίνεται με τον Γκοβού. Δυστυχώς είμαστε δικαιολογημένα καχύποπτοι. Και το έχω ξαναπεί: φίλος μου που έπαιζε στον Εθνικό Πειραιώς όταν ήταν στη α εθνική τον έγραψε δημοσιογράφος διακριθέντα σε παιχνίδι που δεν έπαιξε. Και δεν ήταν τυχαίο. | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: «Τέλειωσε ο Γκοβού» Σαβ 20 Νοε 2010, 18:29 | |
| Να παίρνουν πίπες τόσο καιρό στον Νίόπλια που έχει κάνει την ομάδα ένα εκτρωματικό πράμα που δε βλέπεται ήξεραν. Να γλύφουν τον Σωτηράκη που εδώ και 4 χρόνια έχει κάνει ένα μόνο σοβαρό παιχνίδι και στον ελεύθερο χρόνο του γυρνάει στα κλαμπάκια με τις μοντέλες ξέρουν. Να πληρώνουν τον Γιούρκα εδώ και 2 χρόνια να κάθεται και να κάνει βόλτες με τις Πόρσε ξέρουν. Να σέβονται το άβατο τον Κατσουροκαραγκούνηδων ξέρουν. Να κρατάνε 3 χρόνια στην ομάδα και να τον δανείζουν από δω κι από κει και ευκαιρία και κόντρα ευκαιρία στη μεγάλη επένδυσή τους τον Σίβας ξέρουν.
Μου είχε βγει ο λαιμός να φωνάζω υπέρ των Πατεροβγενόπουλων τόσο καιρό αλλά κουτόχορτο ( αποθέωση των (μελλοντικών?) "υπερπαιχταράδων" Σκόκο-Πέτσκο αντί του ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑ Γκοβού ) στον οποίο δεν έχει δοθεί ΚΑΜΙΑ προστασία από τη λάσπη που του ρίχνεται (μέχρι και πως προκάλεσε ατύχημα πήγαν να βγάλουν) εδώ και τόσους μήνες, συγνώμη αλλά δε δέχομαι να φάω.
Άμα θέλουν να φέρνουν Πέτσκους στην θέση των ακριβών, δεν τους θέλω, είχα και τον Τζίγγερ.
Και να μας πουν γιατί τόσο άγχος να τον διώξουν πριν έρθει καν ο νέος προπονητής?Μπας και με τον μισθό του Γκοβού θα πληρώσουν τον Φερέιρα?Μήπως λέω... | |
|
| |
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
| Θέμα: Απ: «Τέλειωσε ο Γκοβού» Σαβ 20 Νοε 2010, 22:02 | |
| - abaddon έγραψε:
Και να μας πουν γιατί τόσο άγχος να τον διώξουν πριν έρθει καν ο νέος προπονητής?Μπας και με τον μισθό του Γκοβού θα πληρώσουν τον Φερέιρα?Μήπως λέω... Ferreira και το τιμ του καπου τοσο θα παιρνουν πιστευω και δεν ειναι ακυρο αυτο που λες.. Αυτο ομως ειναι μονο το ενα γεγονος..Το αλλο ειναι οτι ο Γκοβου ειναι πιο ακριβος μας παικτης και δεν το εχει αποδειξει σε καμια περιπτωση.. Οπως και ο Σισσε περυσι στην αρχη ετσι και αυτος νομιζαν οτι ηρθαν και θα ειναι οι καλυτεροι χωρις προσπαθεια,η διαφορα ειναι οτι ο Σισσε ξυπνησε και εγινε αυτος που πρεπει,ενωι ο Γκοβου δεν φαινεται να ενδιαφερεται καν.. | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1062 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Τόπος : athina
| Θέμα: Απ: «Τέλειωσε ο Γκοβού» Κυρ 21 Νοε 2010, 22:26 | |
| Τι κρύβεται πίσω από… «τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια» «Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια…» ταιριάζει «γάντι» το τραγούδι του Χρήστου Κυριαζή της αρχές του 90’ στην περίπτωση του Γάλλου άσσου του Παναθηναϊκού Σίντνεϊ Γκοβού. Το νέο πειθαρχικό παράπτωμα του Σίντνεϊ Γκοβού έχει προκαλέσει εκτός ότι στην διοίκηση της «πράσινης» ΠΑΕ έχουν εξοργιστεί, υπάρχουν και διάφορες συζητήσεις σε πηγαδάκια ότι όλα αυτά δεν συνηθισμένα.
Ναι μεν ο Γάλλος χαφ-εξτρέμ έκανε αρκετά παραπτώματα και στην πρώην ομάδα του στην Λυών, αλλά εκεί έδινε κανονικά το παρών στις προπονήσεις, αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι η εικόνα του ήταν εξαιρετική.
Στα πηγαδάκια αναφέρουν όλα αυτά τα παραπτώματα δεν είναι τυχαία, μιας και ο τρόπος που γίνονται και ο ρυθμός επανάληψης δείχνουν να κρύβονται άλλα πράγματα από πίσω.
Συγκεκριμένα συζητιέται ότι ο Σίντνεϊ Γκοβού έχει επιλέξει αυτήν την στρατηγική, ώστε να ελευθερωθεί από το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, μιας και θέλει να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα, η οποία δεν επιθυμεί να πληρώσει τον Παναθηναϊκό για να τον αποκτήσει.
Βέβαια, θα πείτε ότι ο Γάλλος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με τον χαμό του πατέρα του, κάτι που συμφωνώ, αλλά και ο Σιμάο και πόλοι άλλοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο έχουν χάσει δικό τους άνθρωπο, αλλά δεν λειτουργούν έτσι. Ναι μεν να έχει κάποια περίοδο ώστε να συνέρθει ψυχολογικά αλλά όχι όμως να λειτουργεί όπως ο Γκοβού.
Ο οποίος από το τέλος της μεταγραφικής καλοκαιρινής περιόδου έχει μπει σε αυτήν την κατάσταση… νυχτοπερπατημάτων και κυρίως… «μέθης», δηλαδή πολύ πριν χάσει τον πατέρα του.
Βέβαια, εκτός από το παράπτωμά του το Σάββατο το βράδυ, πιστεύω ότι 30χρονών άνθρωπος να λέει ψέματα ότι έχει ενοχλήσεις ώστε να μην κάνει προπόνηση είναι απαράδεκτο και σίγουρα προσπαθεί να βγάλει κάτι άλλο από τις ενέργειές του.
Εάν ήταν σωστός… και δεν κρύβεται τίποτα από πίσω θα ζήταγε ένα απλό πράγμα από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού:
Να του δοθεί μεγαλύτερη άδεια ώστε να συνέρθει ψυχολογικά, αλλά και να βρεθεί στην Γαλλία κοντά στην οικογένειά του.
Αλλά τότε δεν θα μπορούσε… προφανώς να περάσει αυτό που θέλει με τις «μπουζουκότσαρκες», τις «κραιπάλες μέχρι πρωίας» και τα πρωινά… «HANG OVER». Mpala.gr | |
|
| |
kokostur Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 321 Ημερομηνία εγγραφής : 14/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Κώστας@Xανιά
| Θέμα: Απ: «Τέλειωσε ο Γκοβού» Κυρ 21 Νοε 2010, 23:16 | |
| "Ήταν στραβό το κλήμα, το'φαγε κι ο γάιδαρος"
Αυτό ταιριάζει στην περίπτωση του Γκοβού. Αν συνεχίσει έτσι θα χαλάσει και τους υπόλοιπους. Για σκεφτείτε, είναι δυνατόν να παίρνει περισσότερα από τον αρχηγό μας (πλέον) Σισέ και να τα "ξύνει"; Αδιαφορώ αν έπαιξε καλά με την Μπαρτσελόνα, γιατί σε τέτοια ματς υπάρχουν άλλα κριτήρια. Στα υπόλοιπα ματς; Τι γίνεται με τα υπόλοιπα; Ο ίδιος ωστόσο είπε ότι "...η διοίκηση επένδυσε πολλά σε εμένα και εγώ δεν έχω ακόμα ανταποκριθεί..."! Και πότε περιμένεις άρχοντα να ανταποκριθείς; -"Έπαιξε καλά με την Ξάνθη..."! Ε και; Κερδίσαμε; Έλειπε ο Σισέ και τον "ήπιαμε"! Ωραία! Πολύ ωραία! Κατά τα άλλα φταίνε οι ΠατεροΒγενόπουλοι και οι δημοσιογράφοι.
Πριν ξεκινήσουμε αναθέματα και κατάρες, ας σκεφτούμε το πώς θα μπορέσει η διοίκηση να "κρατήσει" τα αποδυτήρια. Γιατί οι βόλτες του Πατέρα δεν ήταν καθόλου τυχαίες. Στο φινάλε, "όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος"! | |
|
| |
| «Τέλειωσε ο Γκοβού» | |
|