| Και η Λίβερπουλ καλεί Σισέ! | |
|
+3Tropikano akisdelphi ΠΕΤΡΟGOAL 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Και η Λίβερπουλ καλεί Σισέ! Τρι 30 Νοε 2010, 16:44 | |
| Επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ στο Ανφιλντ ψήνουν στο Λίβερπουλ. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα από την Αγγλία, ο Ρόι Χόντγκσον επιθυμεί να φέρει τον Γάλλο στράικερ για λύσει τα προβλήματα στην επιθετική γραμμή και μάλιστα είναι έτοιμος να κάνει πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του. Πάντως από τους Πράσινους λένε όχι στην πώληση του παίκτη. Μετά της Αστον Βίλα και Φούλαμ, σειρά στα σενάρια επιστροφής του Σισέ στην Αγγλία παίρνει η πρώην ομάδα του Λίβερπουλ που ελπίζει ότι θα τον καταφέρει να γυρίσει για 3η φορά στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι «ρεντς» ποντάρουν και στο γεγονός ότι ο Σισέ δεν έχει αφήσει εντελώς την ζωή του στην Αγγλία, καθώς διατηρεί περιουσία και δουλειές, αυτός και η σύζυγος του. Τα 35 γκoλ που έχει βάλει στο πρωτάθλημα σε δύο σεζόν με τον Παναθηναϊκό έχουν τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, ενώ οι Αγγλοι θεωρούν ότι εκτός από την Λίβερπουλ σύντομα μπορεί να μπει στο παιχνίδι και η Μπλάκμπερν αν δεν τα καταφέρει με τον Ρόκε Σάντα Κρουζ της Μάντσεστερ Σίτι. http://www.metro.co.uk/sport/football/848845-djibril-cisse-set-for-liverpool-return | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: Απ: Και η Λίβερπουλ καλεί Σισέ! Τρι 30 Νοε 2010, 17:05 | |
| Δύο πράγματα μπορουν να μας σώσουν και να παραμείνει ο ΤΖΙΜΠΡΙΛΑΡΟΣ.. 1.Να ξεκινήσει να βάζει γκολ και κανένας άλλος 2.Η αγάπη και η τρέλα του κόσμου προς το πρόσωπο του(που να την βρει αυτή με τους κρυόκωλους τους Άγγλους???) | |
|
| |
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
| Θέμα: Απ: Και η Λίβερπουλ καλεί Σισέ! Τρι 30 Νοε 2010, 17:47 | |
| Για να δωσει καποια ομαδα 15 ειναι σχεδον απιθανο οποτε δεν μασαμε προς το παρον..Η απορια μου ειναι αλλη εμενα..Υπαρχει καποιος αλλος που θελει να δει την ομαδα μια φορα χωρις τον Σισσε??Νομιζω η εξαρτηση ολων με τον τζιμπριλ κανει πλεον περισοτερο κακο παρα καλο και πρεπει να τους ξεκολυσει λιγακι ο Πορτογαλος..Το σκεφτομαι καμποσο καιρο αυτο..
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ.. | |
|
| |
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: Και η Λίβερπουλ καλεί Σισέ! Τρι 30 Νοε 2010, 18:13 | |
| Έχεις δίκιο ρε Αντώνη, αλλά προς το παρών και μην έχοντας λύσεις, ας το ευχαριστηθούμε. Ελπίζω οι αμπράμοβιτς να μην σκεφτούν τίποτα τρελό. Κι αν αυτό το τρελό μπει στο μυαλό του Τζιμπρίλ, να κάνουν ότι περνά απ' τα.....καράβια και τις τσέπες τους, να του το βγάλουν.
| |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: Και η Λίβερπουλ καλεί Σισέ! Τρι 30 Νοε 2010, 23:32 | |
| 15 δε δίνει η Λίβερπουλ. Άσε που γουστάρω να δω την ομάδα με δίδυμο μπροστά Ούγκο-Τζιμπρίλ...... | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Απ: Και η Λίβερπουλ καλεί Σισέ! Τετ 01 Δεκ 2010, 18:49 | |
| - abaddon έγραψε:
- 15 δε δίνει η Λίβερπουλ. Άσε που γουστάρω να δω την ομάδα με δίδυμο μπροστά Ούγκο-Τζιμπρίλ......
ΠΟΙΟΝ ΟΥΓΚΟ ΡΕ ΣΤΑΘΗ ;ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΝΙΑΤΣΙ (αυτόν το ουγκο ξέρω εγω ) ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ! (αφήνω εξω το γεγονός οτι νομίζω δεν επαιζε μπάλα ) | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: Και η Λίβερπουλ καλεί Σισέ! Τετ 01 Δεκ 2010, 22:52 | |
| ερώτηση: τελικά τι σύστημα θα παίζει ο νεος προπονητης?? αν ειναι 4-3-3 ξεχάστε τον αλμέιδα ή ξεχαστε τον σισέ
αν ειναι πάλι 4-4-2 ξεχάστε τους χαφ.
ιδέα μου ειναι η συμβαίνουν περίεργα πράγματα? ή μηπως εγώ εχω χάσει κάτι.
ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΣΙΣΕ , ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ! | |
|
| |
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: Και η Λίβερπουλ καλεί Σισέ! Σαβ 04 Δεκ 2010, 00:38 | |
| - ΠΕΤΡΟGOAL έγραψε:
ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΣΙΣΕ , ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ! Κάτσε κάτω ρε εσύ. Που θα πας?? Για τον Σισέ θα έρθει η πρόταση. Μην ετοιμάζεις βαλίτσες για αγγλία. Πέρα από την πλάκα, κάτι πήρε τ' αφτί μου ότι ο Σισές είπε πως δεν το κουνάει από εδώ. Ελπίζω να έχουν γνώση οι φύλακες (ΠΑΤΕΡΑ σε σένα πάει αυτό). ΥΓ Εάν κάνετε καμιά μαλακία, μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του παικταρά, σας το λέω ξεκάθαρα, θα κάνω συλλαλητήριο στο Πεδίο του Άρεως ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ (αν έρθει κι ο Στέλιος θα είμαστε δύο), και θα φωνάζω να επιστρέψει ο Τζίγκερ!!!!!! ΥΓ1 Μην ακούσω κανένα να λέει ότι αν έρθει πρόταση με καμιά 20αριά ας τον δώσουμε.... | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Και η Λίβερπουλ καλεί Σισέ! Σαβ 04 Δεκ 2010, 09:31 | |
| Γιαννη δεν θαερθει πρόταση 20εκ γιατι η ρητρα ειναι 15.... αρα αμα ερθει πρόταση στην ρητρα ο παο δεν μπορει να κανει τιποτα. Αν ειναι παλι απο λιβερπουλ που το εχει απωθημένο το καλοκαίρι πιστεύω οτι θα φύγει..... τι να κατσει να κανει στο ελλαδισταν. | |
|
| |
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
| Θέμα: Απ: Και η Λίβερπουλ καλεί Σισέ! Σαβ 04 Δεκ 2010, 11:21 | |
| Ποσοι και ποσοι καλοι παικτες κανουν μεγαλη μεταγραφη και για καποιους λογους δεν πιανουν στην ομαδα που τους χρυσοπληρωσε?Οπως ο Σισσε υπαρχουν πολοι που ψαχνουν ομαδες να τους ανεβασουν ξανα και δεν θα με χαλαγε να ειμαστε εμεις τετοια ομαδα..Αν λοιπον η αναγενιση του Σισσε τον στειλει παλι στην Λιβερπουλ εγω θα τον εδεινα και με λιγοτερο απο 15 και ο επομενος θα ηξερε οτι,ο Σισσε πηγε μουντιαλ με την ΓΑΛΛΙΑ απο την Παναθα και ξαναπηγε σε κορυφαιο πρωταθλημα και μεγαλη ομαδα..Δικη μου αποψη,σε επιπεδα τετοια οπως του Σισσε οι παικτες ψαχνουν ισως λιγο περισοτερο την δοξα παρα το χρημα,αλλιως θα πηγαιναν ολοι στις Ρωσιες και στα Καταρ.. | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
| Θέμα: Απ: Και η Λίβερπουλ καλεί Σισέ! Σαβ 04 Δεκ 2010, 15:41 | |
| Αντωνη συμφωνω μαζι σου...αλλα προσωπικα δεν εμπιστευομαι πως οι ανθρωποι της διοικησης μπορουν να ξεχωρισουν ποιος παιχτης ψαχνει απλα ενα καλο συμβολαιο και ποιος εχει αγωνιστικα κινητρα. Μη ξεχνας πως τον Σισε τον πηραμε απο σποντα...επειδη μας εριξε χυλοπιτα ο Κρουζ...Οποτε ειμαι της αποψης...να κρατεισουν με νυχια και με δοντια το Σισε γιατι αν φυγει...πολυ φοβαμαι πως θα κανουμε χρονια να βρουμε αντικαταστατη του. | |
|
| |
| Και η Λίβερπουλ καλεί Σισέ! | |
|