www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Ίβανσιτς: «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα» EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Ίβανσιτς: «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα» EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Ίβανσιτς: «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Ίβανσιτς: «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Ίβανσιτς: «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα» EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ίβανσιτς: «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα» EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Ίβανσιτς: «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα» EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
84 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 84 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Ίβανσιτς: «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα»

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009

Ίβανσιτς: «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ίβανσιτς: «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα»   Ίβανσιτς: «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα» EmptyΣαβ 04 Δεκ 2010, 15:59

Την πίστη του πως θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα, όχι απαραίτητα στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Αντρέας Ίβανσιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην “Sportday”.

Ο μέσος της Μάιντς τόνισε επίσης πως ο Χενκ Τεν Κάτε ήταν ο βασικός λόγος που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους του με τη γερμανική ομάδα.

«Το έχω πει πολλές φορές. Γιατί όχι; Στόχος μου είναι να επιστρέψω στην Ελλάδα και να αγωνιστώ ξανά εκεί. Επομένως, ναι! Αν κάποια ομάδα ικανοποιούσε τις απαιτήσεις μου θα γύριζα ευχαρίστως να παίξω ποδόσφαιρο. Για να είμαι ειλικρινής έχω το προαίσθημα ότι θα γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον. Αργά ή γρήγορα» ανέφερε για πιθανή επιστροφή του.

Για τις αναμνήσεις που έχει πρόσθεσε: «Μόνο καλές έχω. Και είμαι κατηγορηματικός σε αυτό. Είναι μια υπέροχη χώρα για να ζεις και όλα αυτά που ακούω για την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες με στεναχωρούν αφάνταστα. Αλλά για έναν ποδοσφαιριστή οι συνθήκες είναι εξαιρετικές. Δεν μπορώ να ξεχάσω πόσο εκδηλωτικός είναι ο κόσμος. Πέρασα μια υπέροχη περίοδο, δεν υπήρχε κάτι που να μη μου άρεσε. Θυμάμαι νοσταλγικά όλες τις περιόδους, αλλά τον τελευταίο μισό χρόνο μου στην Ελλάδα όχι και τόσο. Έπαιξα ελάχιστα και δεν μου έκανε καθόλου καλό αυτό».

Ερωτηθείς για τους λόγους που έφυγε από τους πρωταθλητές Ελλάδας υποστήριξε πως «στον Τεν Κάτε δεν άρεσε το στιλ παιχνιδιού μου. Πίστευε πως ήμουν αργός για το σύστημα που ήθελε να εφαρμόσει. Ήταν απόλυτα σεβαστό αυτό. Το παράπονό μου ήταν ότι δεν πήρα ευκαιρίες. Δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις, χωρίς να έχει υπάρξει ποτέ πρόβλημα. Δεν έκανε καλό σε κανένα να συνεχίσουμε μαζί. Αυτά βέβαια συμβαίνουν σε μια ομάδα. Είναι απολύτως φυσιολογικά. Δεν κρατάω κακία, αλλά θα ήθελα να εξελιχθούν αλλιώς τα πράγματα».

Τέλος αναφερόμενος στους πρώην συμπαίκτες του είπε: «Ασφαλώς. Μιλάω συχνά πυκνά με αρκετούς. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που με παίρνουν εκείνοι τηλέφωνο. Πόσω μάλλον φέτος που η πορεία της Μάιντς είναι ανεπάντεχα καλή. Πιο τακτικά μιλάω με τον Γιόσου, ο οποίος μου ευχήθηκε να στεφθώ πρωταθλητής στη Γερμανία. Είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο. Όλα βέβαια μπορούν να γίνουν, αλλά εμείς αυτό που θέλουμε είναι να εξασφαλίσουμε πρώτα την παραμονή».

Νίκος Μάρκου

Βρε βρε που ηταν χαμενο αυτο το παιδι. Παιχτης που κατα τη γνωμη του ειναι απο τους καλυτερους στη θεση του...αλλα η καριερα του μεχρι σημερα δειχνει πως σε καθε του ομαδα παιζει σχετικα καλα την πρωτη του χρονια και μετα εξαφανιζεται αλλα του φταινε οι προπονητες
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
vigor
Λεουρας
Λεουρας
vigor

Αριθμός μηνυμάτων : 549
Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ίβανσιτς: «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα»   Ίβανσιτς: «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα» EmptyΣαβ 04 Δεκ 2010, 18:12

Παίκτης πολύ ποιοτικός...όταν θέλει! Κι αυτό ήταν το πρόβλημά του εδώ. Έκανε 1-2 τρομερά παιχνίδια και μετά τα...έξυνε για καναδυό μήνες! Αλλά μήπως ήταν ο μόνος; Τα ίδια δεν έκαναν και οι Ρούκα, Κλέυτον;
Μάκης
Λεουρας
Λεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 354
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009
Τόπος : Ξάνθη πια !

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ίβανσιτς: «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα»   Ίβανσιτς: «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα» EmptyΚυρ 05 Δεκ 2010, 12:52

Αν ο 10κάτε τον έβρισκε αργό καλά έκανε και τον έστειλε. Στο σημερινό ποδόσφαιρο η ταχύτητα μετράει πάρα πολύ. Και εμείς από αργούς ως κοιμισμένους παίκτες έχουμε ...
Ακόμα και ο Νίνης δεν βλέπω να βελτιώνεται σε αυτόν τον τομέα (πως να βελτιωθεί αν είναι τραυματίας ή αν βλέπει να παίζει ο ... Καραγκούνης ο γρήγορος) και είναι κρίμα να πάει έτσι.

Και φυσικά συμφωνώ με αυτά που λέει ο vigor. Δεν μπορεί με 1 παιχνίδι καλό το δίμηνο να παίζεις σε μεγάλη ομάδα. Όποιος κι αν είσαι και όσο και να κοστίζεις.

Δεν είναι τυχαίο ότι πιο καλό έχει συμβεί στα τελευταία χρόνια στην ομάδα να αρχίζει και να τελειώνει με το ΣΙΣΕ. Δεν είναι τα πολλά γκολ μόνο που έχει βάλει αλλά και το παθος του. Δείχνει πιο παναθηναικός από πολλά άσυλα ... δήθεν σημαίες ... δήθεν αρχηγούς μέσα στο γήπεδο.
Οι σημαίες γίνονται μέσα στο γήπεδο και δεν αυτοκηρύσσονται ή τους ψηφίζουν ρουφιανοδημοσιογράφοι.
kokostur
Παλιος
Παλιος
kokostur

Αριθμός μηνυμάτων : 321
Ημερομηνία εγγραφής : 14/08/2009
Τόπος : Κώστας@Xανιά

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ίβανσιτς: «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα»   Ίβανσιτς: «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα» EmptyΚυρ 05 Δεκ 2010, 13:24

Κι εγώ θέλω πολλά πράγματα φίλε μου Αντρέας, αλλά βλέπεις... ΔΕΝ....

Έτσι λοιπόν καλύτερα... μακρυά κι αγαπημένοι!! alien

Ίβανσιτς: «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα»
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Στέλνουν Χόκινς στην Ελλάδα
» Έβαλε τέλος στην καριέρα του ο Γκούμας. Πιθανότητες επιστροφής στην Παιανία;
» Με Γκόλεματς στην Ελλάδα αντί του Γιασικεβίτσιους
» «Ελεύθερος»... για Ελλάδα ο Φρέιτας
» Να επιβραβευθεί η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα/Σταύρος Κόλκας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: