| Αστέρας Τρίπολης 0 ΠΑΟ 0 | |
|
+6ΠΕΤΡΟGOAL vigor thanasis_ georgedelphi Μάκης abaddon 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Αστέρας Τρίπολης 0 ΠΑΟ 0 Δευ 13 Δεκ 2010, 12:41 | |
| Τι να σχολιάσεις τώρα εδώ....Καλά στερνά.... Μάλλον από σπορ για να περάσω την ώρα μου θα αρχίσω να παρακολουθώ κρίκετ. Πιο ευχάριστα θα περνάω την ώρα από το να βλέπω αυτό το κάτι σαν ποδόσφαιρο που παίζουμε..... | |
|
| |
Μάκης Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 66 Τόπος : Ξάνθη πια !
| Θέμα: Απ: Αστέρας Τρίπολης 0 ΠΑΟ 0 Δευ 13 Δεκ 2010, 13:57 | |
| Όταν απομάκρυναν τον 10Κάτε ήξερα ότι το ανέκδοτο απλά επαναλαμβανόταν: το ίδιο έργο είδαμε με το Γμοχ όταν εκδιώχθηκε, με τον Όσιμ, κλπ. Γιατί παραξενευόμαστε; | |
|
| |
georgedelphi Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2009 Τόπος : ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
| Θέμα: Απ: Αστέρας Τρίπολης 0 ΠΑΟ 0 Δευ 13 Δεκ 2010, 16:03 | |
| Δεν είναι αυτη εικόνα ομάδας που πάει για πρωτάθλημα … Πρέπει να γίνουμε πιο ομαδικοί και να δίνουμε την μπάλα με την μια όχι όλο ντρίπλες και οχι να παίζουμε για πάρτι μας να αποδείξουμε ότι είμαστε παιχταράδες….. είμαστε τοσο αργοι στο κεντρο και προβλέψιμοι που μας προλαβαινει ο καθενας ..!!!τέλος πάντων δε λέω άλλα γιατί θα εκνευριστώ περισσότερο και δε θέλω…!!!! | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
| Θέμα: Απ: Αστέρας Τρίπολης 0 ΠΑΟ 0 Δευ 13 Δεκ 2010, 20:36 | |
| Η ομαδα βρισκεται σε κωμα...τι σχολια να κανεις για τον αγωνα...οταν δεν εχει παιξει ποδοσφαιρο? Τι κριτικη να κανεις σε συστηματα και αποδοσεις...οταν αυτα ειναι ανυπαρκτα? Το μονο αξιο σχολιασμου ειναι το ποσο γρηγορα του γυρισε μπουμερανγκ του Πατερα τα παρε δωσε με τους οργανομενους...τους εδωσε την ελευθερια και τα δικαιωματα που ηθελαν (και τους τα ειχε κοψει το Βαρδινογιανεικο)...και τωρα απλα θεριζει οτι εσπειρε. Καλο θα ηταν παντως οσοι εχουν δειαρκειας να κινηθουν νομικα και να αξιωσουν τα χαμενα χρηματα τους...ισως τοτε ο πατερας αποφασισει για τα καλα να τα αποβαλει τα...καλοπαιδα...και να μη γραφει Δ.Τ. που να ζηταει απο τον ιδιο τον κοσμο να κανει αυτη τη δουλεια!!!
| |
|
| |
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
| Θέμα: Απ: Αστέρας Τρίπολης 0 ΠΑΟ 0 Δευ 13 Δεκ 2010, 21:30 | |
| Θανάση, του Πατέρα του γύρισαν μπούμερανγκ άλλες συναλλαγές πιο ζημιογόνες (βλέπε Μαρινάκης, μερικοί παίκτες μας κλπ, να μην ξαναλέμε τα ίδια) και θα το πληρώσει φέτος με την απώλεια του πρωταθλήματος.
Λάθη γίνανε πολλά από ΟΛΟΥΣ τους μετόχους από το Πάσχα και μετά. Και πρόκειται για λάθη τρομερά μεγάλα, που μας φέρανε 2 χρόνια πίσω, ενώ θα μπορούσαμε να είμαστε 2 χρόνια μπροστά σε σχέση με πέρυσι!!!
Από εκεί και πέρα, ακόμη μια φορά αποδείχτηκε ότι από την εποχή Κυράστα, ΜΟΝΟ μια φορά είχαμε κανονικό προπονητή, που είχε προπονήσει παίκτες και ομάδες top class, τον Τεν Κάτε. Ελπίζω ο δεύτερος (Φερέιρα) να αφεθεί να δείξει το έργο του απερίσπαστος από τις μέγαιρες!!!
Όσον αφορά στους οπαδούς, έχεις δίκιο ότι είναι παραχαϊδεμένοι και τα γάμησαν όλα και πάλι! Χρειάζεται λύση στο θέμα επειγόντως. Αλλά και η τακτική Βαρδινογιάννη δεν είχε αποτέλεσμα (η ομάδα έπαιζε σε άδειο γήπεδο). Εδώ χρειάζεται ειδική αντιμετώπιση, κάτι που δεν ξέρω αν ο Πατέρας μπορεί και θέλει να πράξει.
ΥΓ: Κλείνω με κάτι που είχα πει εδώ και 2 μήνες. Η χρονιά είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει (οι λόγοι έχουν αναλυθεί, άλλοι τους δέχονται, άλλοι όχι, δημοκρατία έχουμε). Για μένα ας αφήσουν το Φερέιρα να δουλέψει ΟΠΩΣ γουστάρει, να αποφασίσει αποκλειστικά εκείνος για το έμψυχο υλικό και τις μεταγραφές και να χτίσει ομάδα φέτος, με σκοπό να πρωταγωνιστήσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη από του χρόνου και για πολλά χρόνια!
| |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
| Θέμα: Απ: Αστέρας Τρίπολης 0 ΠΑΟ 0 Δευ 13 Δεκ 2010, 21:54 | |
| Βαγγελη...δεν αναφερθηκα στις διοικητικες μαλακιες γιατι το θεμα το εχουμε υπεραναλυσει. Αναφερθηκα στους οπαδους επειδη ειναι ας πουμε φρεσκο νεο...Σε καμια περιπτωση δε λεω να γυρισουμε στις πρακτικες Τζιγγερ που εδιωξε ουσιαστικα ολο τον κοσμο απο το γηπεδο (οχι μονο τους οργανομενους) απλα τον ανεφερα σε φαση συγκρισης...τι θα εκαναν τα καλοπαιδα αν κατι στραβονε στις σχεσεις του με τον Πατερα και ηθελαν να τον εκδικηθουν κιολας Υ.Σ. Οπως τα βλεπω τα πραγματα δεν νομιζω ο Φερειρα να μεινει οχι οσο ο Τεν Κατε...αλλα ουτε οσο ο Νιοπλιας δυστυχως... | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: Αστέρας Τρίπολης 0 ΠΑΟ 0 Δευ 13 Δεκ 2010, 22:19 | |
| το τελευταιο καιρο δεν εχω ασχοληθεί και πολύ , λιγο η ξενέρα , λιγο η μπαλα που βλέπω, και λιγο η δουλειά ειναι σημαντικοί λογοι. το ματς αυτο που χάσαμε δεν με πείραξε και πολύ , ίσως γιατι δεν το είδα και ίσως επειδή κατα βάθος το περίμενα. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΓΙΑΤΙ : 1) Με πείραξε που είδα εκτος αποστολης 2 παιχταραδες που απλα χρειαζετε να βρουν ρυθμό ( γκαρσια -γκοβού) και ειδικα για το δευτερο σπαστικα παρα πολύ. 2) Γιατι λίγο πριν το ματς είδα εντεκάδα και πρόσεξα 2 πραγματα , λετο εκτος και μαρινος εντος!!! (δεν εχω κατι με το παιδι , μαλιστα ειμαι απο αυτους που τον πιστευουν πολυ και ειναι εργατης αλλα το παιδι δεν ειναι δεξι ετρεμ) , και το ΤΖΟΡΒΑ ΒΑΣΙΚΟ!!!!!! ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΓΚΟ ΑΥΤΟΣ!!! ΜΕ ΧΑΡΤΑΚΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!!! ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΜΕ 1,5 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ (ΝΙΝΗΣ-ΧΡΙΣΤΟ/ΠΟΥΛΟΣ) ΠΟΥ ΠΑΜΕ!!! 3) ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΜΕ ΠΑΡΕΑ (ΧΙΟΝΙ ΕΞΩ) , ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΟΦΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΡΑΚΙΕΣ!! ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΗΤΑΝ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ 2 ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΣΤΟ.... ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΛΟΓΟ , ΤΗΝ ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΡΑΚΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΠΙΝΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ , ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΤΕΙ | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
| Θέμα: Απ: Αστέρας Τρίπολης 0 ΠΑΟ 0 Δευ 13 Δεκ 2010, 22:29 | |
| Στελιο την καλυτερη δουλεια εκανες Εγω live δεν το ειδα το παιχνιδι, προτιμησα να παω εκδρομουλα...αλλα επειδη ειμαι ΜΑΛΑΚΑΣ...το βραδυ αφου ηξερα το αποτελεσμα, ειχα διαβασει αρκετα σχολια αρνητικα φυσικα...σκεφτηκα πως τα παραλενε δεν μπορει να ηταν τοσο χαλια...και εκατσα και το ειδα μαγνητοσκοπηση!!! | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: Αστέρας Τρίπολης 0 ΠΑΟ 0 Δευ 13 Δεκ 2010, 22:38 | |
| Μα να σου πω καθε βδομαδα θα το καθιερώσω ,οχι να γίνομαι κουρούμπελο αλλα να επενδύω το χρονο μου σε κατι ουσιαστικότερο , μια και αυτο που λεγετε ΜΠΑΛΑ , στην ελλάδα δεν ξέρουμε να το παίζουμε.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΙΔΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ .... ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ??
ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
| Θέμα: Απ: Αστέρας Τρίπολης 0 ΠΑΟ 0 Δευ 13 Δεκ 2010, 22:47 | |
| Τι συμπερασμα να βγαλω ρε Στελιο...οταν κανω πρωτο ποστ για τον αγωνα και ασχολουμε με τους καφρους...καταλαβαινεις Καποιοι μας χαρακτηριζουν βαρια αρρωστους...εγω μας λεω σε κωμα...πιο χαλια δεν γινεται...τοσο που καλυτερα να το βλεπεις σαν ουδετερος παρατηρητης το ματς και να χαιρεσαι καπως τη μπαλα που παιζει ο αντιπαλος...Παντως ουτε εγω καταλαβα γιατι οι καλοκαιρινες μεταγραφες (εκτος Μπουμ) εμειναν εκτος αποστολης...και ΟΚ ο Πλεσις...δεν εχει δειξει κατι καλυτερο απο τον Σιμαο...μαλλον σε χειροτερο του...αλλα Γκοβου και Γκαρσια εκτος αποστολης γιατι? | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: Απ: Αστέρας Τρίπολης 0 ΠΑΟ 0 Τρι 14 Δεκ 2010, 00:02 | |
| Όλα καλά τα λέτε ρε παιδιά, αλλά εγώ δεν μπορώ να δεχτώ οτι είμαστε έξω από το πρωτάθλημα, περιμένω από αγώνα σε αγώνα ΑΝΑΣΤΑΣΗ.....γιατί είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και δεν νοείται με 2 βαθμους πίσω να νιώθω τελειωμένος. | |
|
| |
Μάκης Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 66 Τόπος : Ξάνθη πια !
| Θέμα: Απ: Αστέρας Τρίπολης 0 ΠΑΟ 0 Τρι 14 Δεκ 2010, 13:32 | |
| Άκη πάντα αισιόδοξος και καλά κάνεις. Προσωπικά ελπίζω ο Αλή Μπαμπά να βάλει μυαλό και να αφήσει τον προπονητή να κάνει ΔΟΥΛΕΙΑ. Και αν μας βγει καλός να τον κρατήσει ΧΡΟΝΙΑ. Δεν είναι τυχαίο ο μπασκετικός ΠΑΟ. Ελπίζω να κατάλαβε τη ΜΑΛΑΚΙΑ με το Νόπλια. Οι μεγάλες ομάδες έχουν και καλούς προπονητές. Όσο για τον κόσμο δεν ξέρω τι να πω. Αλλά και με αυτά που βλέπουν οι οπαδοί ... Πάντως αν είναι να πάει κανείς στο γήπεδο για επεισόδια καλύτερα να κάτσει σπίτι του. Δεν βοηθά κανέναν αυτό. | |
|
| |
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: Αστέρας Τρίπολης 0 ΠΑΟ 0 Τρι 14 Δεκ 2010, 14:52 | |
| Θέτω ερώτηση και ζητώ ειλικρινή απάντηση, βάσει τεσσάρων δεδομένων και μιας υπόθεσης:
Δεδομένα: 1. Ο Γκοβού άλλαξε το συμβόλαιό του. 2. Βάσει του νέου συμβολαίου θα πληρώνεται σε σχέση με τα παιχνίδια που θα παίζει. 3. Ο Γκοβού ΔΕΝ είναι στις αποστολές της ομάδας. 4. Η ομάδα προσπαθεί να συμμαζέψει τα οικονομικά της.
Υπόθεση: 1. Εάν στην διοίκηση της ομάδας ήταν οι βαρδινογιάννηδες
Απάντηση: Αναμένεται.........
ΥΓ Εάν κάποιος από εσάς (ίσως νεότερος στο σάιτ, ή κάποιος που δεν το παρακολουθεί συχνά), δεν γνωρίζει τις απόψεις μου για τα δοικητικά, ας ανατρέξει σε παλιότερα σχόλια, γιατί τώρα βαριέμαι να τα ξαναλέω.... | |
|
| |
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
| Θέμα: Απ: Αστέρας Τρίπολης 0 ΠΑΟ 0 Τρι 14 Δεκ 2010, 22:17 | |
| Δεν παει αλλο να ποσταρω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια θα κανω μεχρι 2 μεγαλα ποστ την εβδομαδα μαζεμενα,συγκεχημενα,η και συγκεκρημενα..
Δεν γενηθηκα τον αυγουστο του 2010 και η ομαδα μου δεν παιζει μπαλλα,πραγματικη μπαλλα που να την θαυμασεις,περιπου απο το 1996 ισως με καποιους μηνες εξαιρεση αραια και που..
Ναι συχενομαι αυτο που βλεπω,θυμωνω καθε φορα που βλεπω τους μπασταρδους να ταλαιπωρουν την ρημαδα την μπαλλα και να φερονται λες και ειναι βοβμα και θα τους σκασει στα ποδια αν δνε την ξεφορτωθουνε..
Στελιο,ποτε μα ποτε δεν θα αιτιολογουσα εγω την αποχη μου απο αυτο το εκτρωμα γιατι ο οποιοσδηποτε δεν κανει αυτο που εγω γουσταρω..Δλδ αν ο προπονητης εβαζε τον Γκοβου να <<πιασει ρυθμο>>θα αλλαζε κατι και θα γουσταρες να βλεπεις??Γενικοτερα να πω οτι ειμαστε οι πλεον κακομαθημενοι οπαδοι στην Ελλαδα..
Σταθη ασε το κρικετ και ελα να το ριξουμε στο μπειζμπαλλ μαζι που εχει και καργα στατιστηκα και καθε μερα ματς,παρεα ψαχνω..
Γιανναρε90807,τα δεδομενα σου ειναι τουλαχιστον μονοπλευρα..Αφηνεις απεξω τα εξης,ο γκοβου εχει καταφερει σε αυτους τους πρωτους μηνες του εδω να εχει η ομαδα εικονα κωλοχανειου σε ελλαδα και γαλλια,αλλα το κυριοτερο και πλεον εντυπωσιακο ειναι αλλο!!!Ο αθεοφοβος στον χειροτερο Παναθηναικο που εγω προσωπικα θυμαμαι ,ειναι ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ,γιατι λοιπον το ψυρηζουμε εχει παρει ενα σωρο ευκαιριες ο γαμιολης και αυτος..Απαντηση........,θα βρηζαμε τον Τζιγγερ για τσιγουνια,δεν ειναι δυσκολο να το βρεις και ναι εχεις δικαιο..
Ακη ποσο δικιο εχεις..Ελα ομως που δεν παλευεται αυτο το χαλι,περυσι τα λεγαμε οτι πρεπει να παρουμε το πρωτο και μετα αντε γεια,αλλα υπολογιζαμε οτι φετος χωρις το ανχος θα πεταει η ομαδα,αυτην την στιγμη αυτο που με ενδιαφεριε λιγοτερο ειναι το πρωταθλημα γιατι καθε εβδομαδα που περναει ντρεπομαι περισοτερο για την ομαδα, αγορασα μαυρο κασκολ για την δουλεια γιατι δνε αντεχα να φοραω της ομαδας..
Θα αδικησω καποιον καπου δνε θυμαμαι ποιος και τι,μου εδωσε το εναυσμα για την σκεψη αλλα ηταν νομιζω το μεγαλυτερο κοματι του παζλ..Ολη την χρονια ενω ολοι ειναι χαλια..Και ο Σισσε ακομα μην μου πει κανεις οτι ειναι ο περυσινος φορ που θαυμασαμε με τα πεταγματα και τις τρελλες κινησεις,ο μονος ποδοσφαιριστης στο ταλαιπωρο σωματειο που μπορεις να πεις οτι δειχνει λιγακι σε καλυτερη κατασταση και κανει μια αξιοπρεπη χρονια για τα δεδομενα του,ειναι ο παικτης που δεν εκανε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ,ΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΟΕΤΕΙΜΑΣΙΑ γιατι ειχε ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ο Λαζαρος..Αυτο νομιζω λεει τα παντα για το τι φταιει και ειμαστε ενα περηφερομενο τσιρκο,και ειναι μεγιστο κρημα θα ελεγα αμαρτια γιατι μεχρι τον Σεπτεμβρη ειχαμε τις βασεις για μεγαλα πραγματα,αλλα η υπομονη που δεν εχουμε,κρινοντας απο τον εαυτο μου πρωτα τα ακυρωνει ολα και θα χρειαστει να αρχισουμε απο το ΜΗΔΕΝ..Και εδω για να ειμαι δικαιος θα δικαιωσω τον Vigor και τον Μανο γιατι οταν ο Βαγγελης το ελεγε σε καθε ευκαιρια και ο Μανος το εγραφε στην πρωτη σελιδα ελεγα δες τους βλαμενους..Ναι Βαγγελη,εχω μια ελπιδα ακομη οτι θα βγουμε λαθος αλλα πλεον με σιγουρια μπορω να πω οτι ειχες δικιο,η ζημια ειναι αξεπεραστη γιατι επεφερε και ζημια ψυχολογικη σε καποιο σημειο..Αν δεν πιστευουνε οτι μπορουνε να παρουμε μια ρημαδα κοντρα,ναι,δεν θα την παρουνε ποτε.. | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: Αστέρας Τρίπολης 0 ΠΑΟ 0 Τρι 14 Δεκ 2010, 22:55 | |
| Συμφωνώ σε όλα με τον Αντώνη, και αυτό έχει μεγάλη σημασία γιατί με τον Αντώνη δε συμφωνούμε και συχνά... | |
|
| |
tripoli13 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2010
| Θέμα: Απ: Αστέρας Τρίπολης 0 ΠΑΟ 0 Τετ 15 Δεκ 2010, 23:27 | |
| ξέρουν οτι παίζουν με το μεγαλύτερο παράρτημα στην ελλάδα.πετάς 4 γκολ και φευγεις. | |
|
| |
| Αστέρας Τρίπολης 0 ΠΑΟ 0 | |
|