Ειχα πει καποτε που καποιοι ηταν οι δικαστες (SIC) και οσοι δεν προσκηνουσαν το Βγενο ηταν γαυροι ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΤΖΙΓΓΕΡΙΚΟΙ κοκ......ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑς ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυτον θελατε αυτον εχετε...τωρα φυσικα και δεν ασχολειστε και βαρεθηκατε....και μπουκτησατε..............................ΜΑΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΑΣΤΕ...... .ΚΟΡΟΪΔΙΑ
ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.
ΠΡΟΔΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ (?)
ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΡΙΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
ΥΣ1 ΤΑ σχολια μου για το βγενο ταχα γραψει παλια και με κραζατε....αλλωστε επειδη με ενοχλησε ειχα σταματησει να γραφω (δικο μου θεμα)...την ομαδα την κατεστρεψε ο Βγενο και ο Πατερας που αλλαξε στρατοπεδο και πηγε στου λογα - απατεωνα.......ο ΠΑΟ μας δε ειναι μπισνες Βγενο εγραφα καποτε...και τωρα ξαναλεω Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ......
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Θέμα: Απ: Τελευταιο σχολιο Δευ 20 Δεκ 2010, 17:42
Θάνο αυτόν θέλαμε αυτόν έχουμε? Η προηγούμενη διοίκηση ήταν ξεφτιλισμένη και θέλαμε άλλους που αποδείχτηκαν το ίδιο ξεφτιλισμένοι. Και ναι μπούχτησα να βλέπω μια κωλοαμάδα από καλοπληρωμένα κωλόπαιδα να με κάνουν να ντρέπομαι κάθε μέρα. Τελευταίο σχόλιο κι από μένα.
Σταθη αυτο ελεγα και εγω δεν μου αρεσει ο τζιγγερ αλλα δε θελω με τιποτα τον απατεωνα και επιχειρηματια βγεν αν ημουνα ευχαριστημενος θα ελεγα γουσταρω να μεινει.....απλα .Τελος παντων δεν ειναι θεμα τι ελεγα η ελεγες η ελεγαν δε ψαχνω δικαιωση και αναγνωριση στη ζωη μου δια μεσου της ομαδας.Θελω απλα το παο που το βλεπω απο το γουεμπλει παντα πρωτο και οχι ενα διατλοντα αστερα οπως ηθελε περυσι ο βγενο ....
ΥΣ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΡΙΨΑΣΠΗ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
Θέμα: Απ: Τελευταιο σχολιο Δευ 20 Δεκ 2010, 19:57
Το εχω ξαναπει και δεν αλλαζει ..Πρωτα αντιτζιγγερικος και μετα Παναθηναικος,το ενα δεν συμβαδιζε με το αλλο τι να κανουμε..Ισως αυτο που χρειαζομαστε σαν λαος ειναι να γινουμε ΑΕΚ,ισως με την φτωχεια βρουμε μεσα μας αυτο που μας λειπει 20 σχεδον χρονια και βγουμε δυνατοτεροι γιατι δεν νομιζω οτι πιστευει κανεις οτι ειμαστε και τπτ σπουδαιοι φιλαθλοι.. Το καθεστος στην ομαδα παντα μας επηρεαζε να εχουμε εσωτερικους εχθρους και δεν φενεται οτι μπορουμε να το αποβαλουμε αυτο για κανενα νταμπλ..
Επεσα για υπνο με το μαυρο μου το χαλι και ξυπνησα με πρωτοφανη αισιοδοξια,χωρις να παρω κανενα φυσικο η χημικο σκευασμα!!Ηρθε η ωρα να μπει η ομαδα πανω απο ολα και δεν ενδιαφερει κανεις μετοχος,δεν εχω αναγκη κανεναν σωτηρα..
Για να βγαινω δευτεροτριτος δεν μου χρειαζεται τεραστιο μπατζετ,το γηπεδο ειναι ονειρο θερινης νυχτος,ας κρατησουν τα λεφτα τους να τα φανε οπως γουσταρουν ..
Η μονη μου ενσταση σε ολα αυτα ειναι γιατι να βρηζουμε τον ανθρωπο που εστω προσπαθησε να κανει κατι μεγαλο στην ομαδα,δεν μας χρωσταγε τπτ ο Βγενοπουλος ξαφνηκα βγηκε μπροστα εβαλε στα σκοινια την οικογενια,δεκτηκε τον βρωμικο πολεμο του συστηματος της και ναι,φευγει οπως ηρθε,ξαφνικα και νυχτα,αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να τον βρηζουμε οπως εμεις γουσταρουμε..Ευχαριστω τον Πατερα που σε 2 χρονια κατεφερε οτι δεν μπορεσε ποτε να κανει ο Τζιγγερ και ευχαριστω τον Βγενοπουλο που στην τελικη εδιωξε τον Τζιγγερ.Υποπτα ειναι βεβαια τα μισολογα που και οι 2 μας ειπανε σημερα,η ιστορια θα κρινει..δεν θα τους λατρεψουμε βεβαια,τπτ αλλο για αυτους..
Αν βγει μπροστα ο Τζιγγερ σαν σωτηρας,εκει ναι,δεν εχω λογο να αποκαλω εαυτον Παναθηναικο,δεν αντεχω αλλο την αυτοκρατορικη μετριοπαθεια και την ελειψη εγωισμου-τσαμπουκα..
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Θέμα: Απ: Τελευταιο σχολιο Δευ 20 Δεκ 2010, 21:24
Αντώνη, αυτό το ''Πρώτα αντιτζιγκερικός και μετά Παναθηναικός'', δείχνει πόσο ............. είμαστε μερικοί σαν φίλαθλοι ('''Λαός του Παναθηναικού'' χαχαχαχαχαχα). Στις τελίτσες βάλε ότι θες. Εγώ όμως μετά σαν καλός βγενοπουλικός θα αρνηθώ ότι και να πεις. Τελίτσες έβαλα δεν έβαλα ούτε ......., ούτε........, ούτε ......... Να θυμίσω ότι στις ''κόντρες'' μου με τον Θανάση έλεγα: ''Ας τους δούμε κι αυτούς κι ας είναι ρίσκο για την ομάδα''. Τελικά αυτοί ούτε για δοκιμή δεν κάθησαν. Την έκαναν με τη μία. Και το ρίσκο βγήκε τραγικό Α ρε Θανάση........
Αντώνη τελειώνοντας με σένα ένα θα σου πω. Εγώ με τους βγενοπατέρες ήμουν, αλλά μετα από αυτό που διάβασα θα σου πρότεινα να την κάνεις από εδώ μέσα, γιατί εδώ είναι site ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ και όχι αντιτζιγκερικών. Αν δεν βρεις κανένα στο δίκτυο, (που θα βρεις σίγουρα) φτιάξε εσύ ένα. Αντε καμάρι μου γιατί αυτές οι μαλακίες μας έφαγαν όλους.
ΥΓ Α και να σου πω, από τους παπάρες που δεν γνωρίζω, προτιμώ τον παπαρα που γνωρίζω. Και δεν σηκώνω και κουβέντα. Γιατί η εμπειρία αποκτήθηκε με οδυνηρό τρόπο. Ο λαός του Παναθηναικού που θα σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του και πούτσες μπλε........ Η ιστορία της αεκ σας λέει τίποτα?
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
Θέμα: Απ: Τελευταιο σχολιο Δευ 20 Δεκ 2010, 21:37
ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΤΙΤΖΙΓΚΕΡΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ , ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ..... ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΧΙ ΑΝΤΙΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΚΟΣ , ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ!!
ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ, Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ... ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΘΗΜΑ!!!
ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ!!!
ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΘΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ.....
ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΙΗΚΗΤΙΚΑ
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!
Υ.Γ. ΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΑΓΩΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΥΡΑ ( ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ) . ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΩΝΗ.
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Θέμα: Απ: Τελευταιο σχολιο Τρι 21 Δεκ 2010, 10:11
Tropikano έγραψε:
Το εχω ξαναπει και δεν αλλαζει ..Πρωτα αντιτζιγγερικος και μετα Παναθηναικος,
Αυτό σχολίασα Στέλιο!!!!!
Το ''πρώτα αντιτζιγκερικός και μετά Παναθηναικός'', σημαίνει για τον απλό αναγνώστη, ο τζίγκερ να γαμηθεί πρώτα και μετά βλέπουμε τι θα γίνει με την ομάδα!!!!!!!!! Μα είναι τόσο δύσκολο τελικά να καταλάβουμε ότι τέτοιες απόψεις αντικρούουν αυτό που λέτε (και εσύ ο ίδιος Στέλιο στο τελευταίο σου σχόλιο) ότι τελικά ο ''εχθρός'' ΠΡΕΠΕΙ να είναι ένας και λέγετε ολυμπιακός??
Ως εκ τούτου, μέχρι να αλλάξει ο Αντώνης την άποψη του σε: ''Είμαι πρώτα Παναθηναικός και μετά να πάει να γαμηθεί ο τζίγκερ γιατί μου γαμάει τα όνειρα για την ομάδα μου'', δεν έχω να πάρω τίποτα πίσω.
Εάν τώρα θεωρείτε ότι το site θα μπορούσε να λέγεται και Antigigerikos Fans Forum, και μετά Panathinaikos Fans Forum, να μου το πείτε να την κάνω εγώ.....
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
Θέμα: Απ: Τελευταιο σχολιο Τρι 21 Δεκ 2010, 14:36
Η οικογενεια Βαρδινογιανη εχει φτιαξει 2 χωρια,ενα νοσοκομειο,συμετεχει ενεργα σε φιλανθρωπιες και πολλα ακομα που δεν τα ξερω..
Στις φιλανθρωπιες τους συγκαταλεγουν την ομαδα προφανος και εγω εκει τραβαω την γραμμη..Ειμαι πολυ υπερηφανος για να συμετεχω,πολυ εγωιστης για να το αφησω ετσι και αγαπαω πολυ περισοτερο απο δαυτους την ομαδα για να λουστω την <<φιλανθρωπια τους>>..
Αν μας ριξουν κατηγορια θα ειμαι εκει,εχω δοκιμαστει σε ακραιες καταστασεις και ακομα ειμαι εδω ΑΛΛΑ αν γυρησουν αυτοι δεν γουσταρω να ειμαι αλλο παναθηναικος..Αυτο για ολους..
Γιαννη,δεν θελω να παρεις τπτ πισω εγω δεν αλλαζω αυτο που ειμαι,με δεκα παραπανω χρονια προφανος ουτε εσυ,αλλα να ξερεις οτι προτιμω να τα χωνεις σε εμενα παρα στον πατερα-βγενοπουλο-φερειρα-κατσουρανη-καραγκουνη κ.α,γιατι απλουστατα ειναι πιο υγειες και θα ελεγα το πλεον φυσιολογικο που μπορει να συμβει σε ενα οπαδικο φορουμ ..
Θέμα: Απ: Τελευταιο σχολιο Τρι 21 Δεκ 2010, 14:48
Αντώνη, κατ' αρχάς μέχρι σήμερα, δεν πρέπει να με έχεις ακούσει να τα χώνω σε κανένα από την ομάδα. Τα πιο ''άγρια'' τα έχω πει για τον Νιόπλια, κι αυτό ως επί το πλείστον από την στιγμή που μας χαιρέτησε και μετά. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι ΠΡΩΤΑ απ' όλα είμαστε Παναθηναικοί, και έπειτα όλα τ' άλλα (τζιγγερικοί, βγενοπατερικοί, γιαννακοπουλικοί κλπ.) Μπορεί να σου την έπεσα λίγο άσχημα, αλλά με πείραξε αυτό το ''πρώτα αντιτζιγγερικός και μετά Παναθηναικός''. Τέλος (και ελπίζω να το πάρεις σαν πλάκα), να αφήσεις τις πίπες που μας τσαμπουνάς ότι θα πάψεις να είσαι Παναθηναικός αν γυρίσουν οι βαρδηνογιάννηδες. Είμαι σίγουρος (αυτό σοβαρά τώρα) ότι όσο και να πικραθείς, θα εξακολουθήσεις να αγαπάς αυτή την ομάδα και να καίγεσε γι' αυτήν.
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
Θέμα: Απ: Τελευταιο σχολιο Κυρ 09 Ιαν 2011, 13:02
YIANNIS090807 έγραψε:
Είμαι σίγουρος (αυτό σοβαρά τώρα) ότι όσο και να πικραθείς, θα εξακολουθήσεις να αγαπάς αυτή την ομάδα και να καίγεσε γι' αυτήν.
Γιάννη μας , επεμβαίνω ετεροχρονισμένα στον ... "καυγά σας" , για να επιβεβαιώσω την τελευταία σου επωδό ! Όπως ο Αντώνης , όπως και εγώ έτσι και 30000 χιλιάδες ενεργοί ... "πρώτα αντιτζιγγερικοί" και μετά παναθηναϊκοί , επαναδραστηριοποιήθηκαν μόλις φάνηκε η ελπίδα οτι ο τζίγγερ θα φύγει απο την ομάδα ! ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕ Η ΕΛΠΙΔΑ , ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ !
Τελευταιο σχολιο
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης