www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
«Zαλίζομαι σε κότερα» EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
«Zαλίζομαι σε κότερα» EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
«Zαλίζομαι σε κότερα» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
«Zαλίζομαι σε κότερα» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
«Zαλίζομαι σε κότερα» EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
«Zαλίζομαι σε κότερα» EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
«Zαλίζομαι σε κότερα» EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
23 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 23 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

«Zαλίζομαι σε κότερα»

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

«Zαλίζομαι σε κότερα» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: «Zαλίζομαι σε κότερα»   «Zαλίζομαι σε κότερα» EmptyΤρι 11 Αυγ 2009, 12:15

ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΚΥΡΓΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ. «ΑΣ ΒΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΠΕΡ Ο ΠΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!» - Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίζεται ο Σωτήρης Κυργιάκος από σημερινό δημοσίευμα που τον φέρνει να είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα, στο κότερο του πρόεδρου του «τριφυλλιού», με σκοπό να συζητήσουν την επιστροφή του στην Παιανία!

Ο αμυντικός της ΑΕΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε στο προσωπικό του site, διαψεύδει κατηγορηματικά και με καυστικό τρόπο τα όσα αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα τονίζοντας ότι παραμένει πιστός στην ομάδα της οποίας φοράει τη φανέλα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Απαντώντας για πρώτη φορά σε δημοσίευμα εφημερίδας έχω να πω τα εξής: Σε κότερα δεν μπαίνω ποτέ γιατί ζαλίζομαι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την δικαστική διαμάχη που έχω με τον Παναθηναϊκό, και δεν έχει τελεσιδικήσει, ορισμένοι προσπαθούν να την «περάσουν» ως πρόταση που δέχτηκα από τον Παναθηναϊκό.

Ουδέποτε είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό και απορώ ποιους εξυπηρετούν όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Γιατί κάθε φορά που ο Παναθηναϊκός ψάχνει στόπερ πρέπει το δικό μου όνομα να 'παίζει' σε διάφορα σενάρια; Ας βρει επιτέλους ο Παναθηναϊκός ένα στόπερ για να ησυχάσουμε όλοι.

Είμαι παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια κι όχι ανταλλάξιμο προϊόν, και πιστεύω ότι έχω δείξει πως ξέρω να τιμώ τη φανέλα της ομάδας που φοράω»

Τρίτη 11 Αυγούστου 2009, 12:23
Γράφει: sportdog team
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Z13
Παλιος
Παλιος
Z13

Αριθμός μηνυμάτων : 287
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009

«Zαλίζομαι σε κότερα» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: «Zαλίζομαι σε κότερα»   «Zαλίζομαι σε κότερα» EmptyΤρι 11 Αυγ 2009, 13:28

Ton pistepsame tora ton sotiraki!
Alla file den pirazi mine sto AEKAKI sou me tous koutroumanous kai tous georgees!Esi 8a xasis o PAO den kremastike oute kremete pote apo enan podosfairisti!
Oso ton pigena toso arxizi na mou ta Z@liZi!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

«Zαλίζομαι σε κότερα»
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: