Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού Σταδίου θα παιχτεί σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό η πρόκριση στα ματς με την Ατλέτικο κατά τον Αντώνη Πετρόπουλο. Αν οι «πράσινοι» πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ, τότε το «τριφύλλι» θα τα δώσει όλα στη ρεβάνς της Μαδρίτης σύμφωνα με τον Έλληνα επιθετικό, που μίλησε ακόμη για τις μάχες που δίνει μέσα στην περιοχή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πετρόπουλου:
-Αντώνη, η αλήθεια είναι πως για σένα μόνο... φιλικό δεν ήταν αυτό το ματς με τη Χόνβεντ, αφού στην επίθεση έφαγες πολύ «ξύλο» από τους αντίπαλους αμυντικούς.
«(γέλια). Εντάξει, η δουλειά μου είναι αυτή να... τρώω το ξύλο στην επίθεση και πάντα προσπαθώ να την κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα. Ηταν ένα καλό τεστ και για τους υπόλοιπους παίκτες. Η ομάδα ετοιμάζεται για την Ατλέτικο, για δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε, διότι είμαστε ο Παναθηναϊκός. Θα δώσουμε τα πάντα κι ελπίζω να είμαστε όλοι μας υγιείς πρώτα απ’ όλα και σοβαροί εντός γηπέδου για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Να πάρουμε δηλαδή πρώτα ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας και μετά να τα δώσουμε όλα για όλα στη Μαδρίτη...».
-Ολα τα παιδιά πάντως που δεν έχετε πολύ χρόνο συμμετοχής δείχνετε πως μπορείτε να βοηθήσετε ανά πάσα στιγμή...
«Αυτό είναι δεδομένο. Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο, για την ομάδα πάνω απ’ όλα. Και ανάλογα με την κατάσταση που είναι ο καθένας θα επιλέξει ο προπονητής πάντοτε αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν εκείνη τη στιγμή».
Xριστοδουλόπουλος: Θα τα δώσουμε όλα
Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα παλέψει στα ίσα την πρόκριση με την Ατλέτικο Μαδρίτης εμφανίστηκε με δηλώσεις του και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, επισημαίνοντας πως και οι «ροχιμπλάνκος» έχουν κάθε λόγο να «φοβούνται» το «τριφύλλι». Ο Έλληνας μεσοπειθεττικός μίλησε ακόμη και για τη θέση που του αρέσει να παίζει.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χριστοδουλόπουλου:
«Ηταν ένα παιχνίδι εορταστικού χαρακτήρα και πραγματικά μας έκανε καλό, αφού όλοι μας πήραμε την ευκαιρία για να παίξουμε. Νιώθουμε έτοιμοι, όποτε μας ζητηθεί να βοηθήσουμε».
-Εσύ πάντως τα πήγες καλά στο β’ μέρος...
«Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για μένα. Το αν πήγα καλά ή όχι θα το κρίνει μόνο ο προπονητής μου. Μπήκα με διάθεση, έπαιξα στη θέση που μου αρέσει περισσότερο, δηλαδή πίσω από τον επιθετικό, αλλά αισθάνομαι ότι μου λείπουν ακόμη παιχνίδια και δεν έχω βρει ρυθμό».
-Ηταν το τελευταίο τεστ πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Ατλέτικο.
«Μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος, ένας μεγάλος αντίπαλος, όμως το ίδιο λένε κι αυτοί για εμάς. Εμείς έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, έχουμε ποιότητα και μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο...».
Τρίτη 11 Αυγούστου 2009, 13:33
Γράφει: sportdog team