www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος  EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος  EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος  EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος  EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος  EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος  EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος  EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
14 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 14 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος

Πήγαινε κάτω 
+2
Neema
nice view
6 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

Αριθμός μηνυμάτων : 542
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009

Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος    Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος  EmptyΚυρ 23 Ιαν 2011, 23:17

Ο Νίκος Σπυρόπουλος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να σταματήσει να παλεύει, παρά το γεγονός ότι η διαφορά που έχει πάρει ο Ολυμπιακός είναι αξιοσημείωτη.
«Θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε ό,τι ευκαιρία μας παρουσιαστεί. Μπορούμε να κάνουμε σερί νίκες και μετά θα δούμε που θα μας βγάλει. Ήταν δύσκολη η εβδομάδα για εμάς, μετά και την ήττα από την ΑΕΚ στο κύπελλο. Πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον. Δεν παρατάμε ούτε το πρωτάθλημα, ούτε το κύπελλο, όσο υπάρχουν ελπίδες.

Έπρεπε να είχαμε κερδίσει σήμερα. Ο Σισέ είχε καλές ευκαιρίες και στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη. Δεν παίξαμε το καλύτερο παιχνίδι που θα μπορούσαμε. Μας έλειψε ένα παραπάνω γκολ. Το +7 είναι καλή διαφορά για τον Ολυμπιακό, αλλά οι αγώνες δεν τελείωσαν», τόνισε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ? ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ !!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Neema
Παλιος
Παλιος
Neema

Αριθμός μηνυμάτων : 204
Ημερομηνία εγγραφής : 12/09/2009
Τόπος : Κομοτηνή

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος    Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος  EmptyΔευ 24 Ιαν 2011, 12:49

Αυτος καλα θα κανει να μαθει να βγαζει καμια σεντρα της προκοπης και να το βουλωνει! Που τον περναν σαν βαλσαμωμενο κοτοπουλο! Γεια σου ρε Τζιγγερ με τις αγορες σου!
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος    Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος  EmptyΔευ 24 Ιαν 2011, 16:13

και εγω ελπίζω και όλοι μας πρέπει να ελπίζουμε....μπορεί ο αλλος να εχει διαιτητες και τις μισες ομάδες παραρτήματα , αλλα δεν μου το βγάζεις απο το μυαλο οτι σαν ροστερ εχουμε καλυτερο!!! και ας θέλουν να μας πείσουν οτι ειμαστε για πεταμα, και ας θέλουν να μας πείσουν να απαξιώσουμε πάλι την ομάδα όπως κάνουμε τόσα χρόνια!!!

ΤΕΛΟΣ!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!! ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!!!

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ!!

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 8 ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ 5 ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΤΗ!!!

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ 5 ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ 8 (ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΡΟΒΑΤΑ)

ΑΠΑΞΙΩΣΑΜΕ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ

ΑΠΑΞΙΩΣΑΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ(ΓΚΕΚΑ-ΛΥΜΠΕ)

ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΙΗΚΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΙΚΟΥΣ-ΤΖΙΓΚΕΡΙΚΟΥΣ .......ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ , ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΛΕΥΤΑ, ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ , ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΜΕΝΟΙ!!!!

ΔΟΙΚΗΣΗ : Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο GAY , ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΕΝΩΘΗΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ!!!!

ΠΑΙΧΤΕΣ : ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ!!!

ΚΟΣΜΟΣ: ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.... ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!!

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ : ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΕΒΩ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ....

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!!! ΓΙΆΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΎΣΕΙ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΗΛΗΜΑ... ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ!!!

Neema
Παλιος
Παλιος
Neema

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος    Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος  EmptyΔευ 24 Ιαν 2011, 17:07

Δεν θα κρινω την αποψη σου! Ομως διαφωνω καθετα με ολο το σεβασμο.

1. Αυτο που εχουμε δεν ειναι ομαδα, καθως δεν φτιαχτηκε με βαση μια ποδοσφαιρικη λογικη. Οταν μου κουβαλας παικτες παλαιμαχους (Σιλβα, Κατσουρ κλπ.) και τους κανεις συμβολαια βασιλικα, οταν μου κουβαλας παικτες καλαθιου (Καντε, Σαριεγκι, Βαβζινιακ κλπ.), οταν μου φερνεις προπονητες ασχετους (Νιοπλιας), πες μου τι ομαδα μπορει να φτιαξει κανεις?? Και ο Κοπερφιλντ να εισαι ολο αυτο το δημιουργημα αποκλειεται να λειτουργησει.

2. Σταματηστε να πιστευετε οτι εχουμε καλυτερους παικτες απο τον γαβρο. Ελεος δλδ. Ποιον να συγκρινω?? Τον Βυντρα με τον Τοροσιδη? Τους Καντε-Μπουμ με τον Μελμπεργκ? Τον Νινη με τον Ιμπαγασα. Για πειτε ρε παιδια που βλεπετε ολοι το υπεροχο ροστερ??? Εναν Σισε εχω μονο και τιποτα παραπανω! Με τα λεφτα που ξοδεψε το ορθιο μοσχαρι επρεπε να ειχα φτιαξει ομαδαρα απο τις λιγες! Αλλα μετα θα ξινιζε ο καπετανιος του γλυκου νερου γιατι θα εχανε τις μιζες η γκομενα του!

3. Οσα χρονια παρακολουθω τον Παναθηναικο κατα καποιο περιεργο τροπο ολο φταινε οι οπαδοι του. Εχουν τα ψυχολογικα τους οι παικτες, φταινε οι οπαδοι που αποδοκιμαζουν. Δεν γινονται μεταγραφες, φταινε οι οπαδοι που γκρινιαζουν. Γινονται αλλαγες στα διοικητικα, φταινε οι οπαδοι γιατι δεν ηταν ευχαριστημενοι με την τριτοδευτερη θεση. Νισαφι πια! ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΑΜΩΤΟ! Φταινε ολοι αυτοι που μεχρι τωρα μας κοροιδευουν καταμουτρα! Πιστευω ακραδαντα οτι ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ! Δικαιωμα σου Πετρογκολ να παρεις διαρκειας, αλλα πλεον σταματαω να ασχολουμαι με αυτην την κοροιδια! Δυστυχως δεν ειμαι τοσο ρομαντικη για να πιστευω σε θαυματα. Κι εγω γι αυτο το μιζερο και αρρωστο πραμα που λεγεται σημερα Παναθηναικος δεν θελω να ξανακουσω ουτε να διαβασω τιποτα. Αν γινει ο Παναθηναικος που ηξερα παλια τοτε ισως ξαναπιστεψω σ αυτην την ομαδα.

Και μη μου πειτε οτι στα δυσκολα πρεπει να στηριξουμε. Στα δυσκολα στηριζουμε οταν βλεπουμε οτι γινονται προσπαθειες, οταν καταλαβαινουμε οτι και αυτοι που βρισκονται απο πανω πονανε και ματωνουν πραγματικα. Η οταν η ομαδα μου μεινει μονη χωρις οικονομικη στηριξη. Εκει θα ειμαι διπλα. Αλλα πρωτα ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ!

Αυτα απο μενα..συγνωμη για τον τονο μου..δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σας παιδια, απλα εχω αγανακτησει!
Μάκης
Λεουρας
Λεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 354
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009
Τόπος : Ξάνθη πια !

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος    Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος  EmptyΔευ 24 Ιαν 2011, 17:28

ΑΠΟΡΙΑ: Το ανέκδοτο της 10ετίας είναι όσα είπε ο Σπυρόπουλος ή ο ίδιος ο Σπυρόπουλος;
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος    Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος  EmptyΤετ 26 Ιαν 2011, 10:20

Neema έγραψε:
Δεν θα κρινω την αποψη σου! Ομως διαφωνω καθετα με ολο το σεβασμο.

1. Αυτο που εχουμε δεν ειναι ομαδα, καθως δεν φτιαχτηκε με βαση μια ποδοσφαιρικη λογικη. Οταν μου κουβαλας παικτες παλαιμαχους (Σιλβα, Κατσουρ κλπ.) και τους κανεις συμβολαια βασιλικα, οταν μου κουβαλας παικτες καλαθιου (Καντε, Σαριεγκι, Βαβζινιακ κλπ.), οταν μου φερνεις προπονητες ασχετους (Νιοπλιας), πες μου τι ομαδα μπορει να φτιαξει κανεις?? Και ο Κοπερφιλντ να εισαι ολο αυτο το δημιουργημα αποκλειεται να λειτουργησει.

2. Σταματηστε να πιστευετε οτι εχουμε καλυτερους παικτες απο τον γαβρο. Ελεος δλδ. Ποιον να συγκρινω?? Τον Βυντρα με τον Τοροσιδη? Τους Καντε-Μπουμ με τον Μελμπεργκ? Τον Νινη με τον Ιμπαγασα. Για πειτε ρε παιδια που βλεπετε ολοι το υπεροχο ροστερ??? Εναν Σισε εχω μονο και τιποτα παραπανω! Με τα λεφτα που ξοδεψε το ορθιο μοσχαρι επρεπε να ειχα φτιαξει ομαδαρα απο τις λιγες! Αλλα μετα θα ξινιζε ο καπετανιος του γλυκου νερου γιατι θα εχανε τις μιζες η γκομενα του!

3. Οσα χρονια παρακολουθω τον Παναθηναικο κατα καποιο περιεργο τροπο ολο φταινε οι οπαδοι του. Εχουν τα ψυχολογικα τους οι παικτες, φταινε οι οπαδοι που αποδοκιμαζουν. Δεν γινονται μεταγραφες, φταινε οι οπαδοι που γκρινιαζουν. Γινονται αλλαγες στα διοικητικα, φταινε οι οπαδοι γιατι δεν ηταν ευχαριστημενοι με την τριτοδευτερη θεση. Νισαφι πια! ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΑΜΩΤΟ! Φταινε ολοι αυτοι που μεχρι τωρα μας κοροιδευουν καταμουτρα! Πιστευω ακραδαντα οτι ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ! Δικαιωμα σου Πετρογκολ να παρεις διαρκειας, αλλα πλεον σταματαω να ασχολουμαι με αυτην την κοροιδια! Δυστυχως δεν ειμαι τοσο ρομαντικη για να πιστευω σε θαυματα. Κι εγω γι αυτο το μιζερο και αρρωστο πραμα που λεγεται σημερα Παναθηναικος δεν θελω να ξανακουσω ουτε να διαβασω τιποτα. Αν γινει ο Παναθηναικος που ηξερα παλια τοτε ισως ξαναπιστεψω σ αυτην την ομαδα.

Και μη μου πειτε οτι στα δυσκολα πρεπει να στηριξουμε. Στα δυσκολα στηριζουμε οταν βλεπουμε οτι γινονται προσπαθειες, οταν καταλαβαινουμε οτι και αυτοι που βρισκονται απο πανω πονανε και ματωνουν πραγματικα. Η οταν η ομαδα μου μεινει μονη χωρις οικονομικη στηριξη. Εκει θα ειμαι διπλα. Αλλα πρωτα ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ!

Αυτα απο μενα..συγνωμη για τον τονο μου..δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σας παιδια, απλα εχω αγανακτησει!

1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΞΙΩΣΩ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΙΛΒΑ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ( ΑΜΑ ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ) , ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΤΡΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ , ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΑΣΙΣΤ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ) , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ 100%

2. ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!! ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ.... ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΊΝΩ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ....
Ο ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΓΚΕΛΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΜΠΕΡΚ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΣΙΛΒΑ-ΚΑΤΣΟΥΡΡ-ΝΙΝΗΣ = ΟΥΡΤΑΔΟ-ΝΤΟΥΝΤΟΥ-ΙΜΠΑΓΑΣΑ
ΕΠΙΘΕΣΗ : ΛΕΤΟ-ΣΙΣΕ-ΓΚΟΒΟΥ = ΡΙΕΡΑ-ΜΙΡΑΛΑΣ-ΡΟΜΕΝΤΑΛ

ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΛΑ , ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!!!!

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΗΓΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ!!!

ΠΑΟ : 100.000.000€
GAY : 80.000.000€

3. ΔΕΝ ΛΕΩ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ , ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΊΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΧΗΜΑ
Μάκης
Λεουρας
Λεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος    Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος  EmptyΤετ 26 Ιαν 2011, 18:47

Παίκτες έχουμε αλλά γερασμένους κατά ένα χρόνο, καμένους από την "προπόνηση" του Κιέζου, και αποπροσανατολισμένους από τον προπονηταρά Νόπλια αφού μπάινουν στο γήπεδο σα γελάδια για να βοσκήσουν.
Γνώμη μου: Ο Ζεσουάλδο αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να είναι εκτός τόπου και χρόνου και δεν βοηθά όσο θα θέλαμε (να μην πω ότι δεν έχει και τύχη στα πειράματα που κάνει - αν αυτό λέγεται τύχη και δεν λέγεται ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΑΝΝΟΙΑ).
Βάλε και ότι δεν υπάρχει διοίκηση...

ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑ για μας τους φιλάθλους και ΜΟΝΟ.
Όλοι οι άλλοι ξέρουμε: ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος    Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος  EmptyΤετ 26 Ιαν 2011, 23:09

Μια και το εφερε η κουβεντα ας τα βαλουμε κατω να δουμε οντως αν εχει καποιος καλυτερη ομαδα απο τους 2..Μπορουμε να συγκρυνουμε τις 2 ομαδες σε πολλα αλλα ας το παμε στο καθαρα ποδοσφαιρικο για αρχη..

ΤΦ..Τζορβα εμεις και παρολα τα λαθη του φετος στην αρχη της χρονιας,σπαω 5 λεπτα το κεφαλι μου να θυμηθω πως λενε αυτο παληκαρι που εχουν στο καραισκακι για τερμα και μα το θεο δεν θυμαμαι το ονομα του..

Δεξι μπακ..Δεν μπαινω καν σε συγκριση αφου ο Γιουρκας γαμιεται ακομη τοροσιδης με διαφορα κατ εμε..

Αριστερο μπακ..Βρεχει χιονιζει ο σπυροπουλος θα ειναι μεσα και θα παιζει αυτο το 6 συνηθως και αντε και 7 που και που..Απεναντι εχουν τον Μπραβο,θα παιξει και 8 αυτος,αλλα θα παιξει και 4 στα μεγαλα ματς,ασυνεπης στα παντα του του υψους η του βαθους και απο υγεια??τι εχεις Γιαννη??

Στοπερ 1..Θα τις κανω τιμια τις πραξεις και θα βγαλω τον 34χρονο μελμπεργκ καλυτερο του ασταθη Μπουμσονγκ αλλα δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα,αν δεν ειχε ο Γαλλος και συχνους τραυματισμους θα ειμασταν μια η αλλη..

Στοπερ 2..το χαριζω..δεν σηκωνει κουβεντα νομιζω,καταντησαμε να ζηλεβουμε τον αβραμη..

ΑΜ χαφ1..Και εδω αρχιζει η πλακα,πως σκατα θα συγκρινουμε αμυντηκα χαφ απο την στιγμη που ο !!!!!!!!ΚΑΜΕΝΟΣ!!!!!!!! υποτηθεται Τζιλμπερτο εχει πιο πολλα ματς απο ντουντου ουρταδο μαζι!!!!!!!!!!!!Δεν πρεπει να φτασουμε στο αλλο ακρο αλλα μεγαλυτερη μαλακια απο το οτι ο Σιλβα ειναι γεροντας και καμενος δεν εχει ακουστει φετος(χωρις παρεξηγηση σε κανεναν το διαβασα απο πολους)..

ΑΜ χα2..Στα εντεκαδα του γαυρου θα βαλω 12 παικτες γιατι ειμαι και μεγαλοψυχος..Συγκρηνω λοιπον τον περιπατητη Κατσουρανη με τον γιγαντα ΓΙΑΝΑΚΗηηηηη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟοοοο..Μα καμια σχεση??

Αριστερα..Αν δεν παιζει ο Λετος παιζει ο Λαζαρος ο οποιος αν ηταν και λιγακι σταθερος θα κερδιζε στα σημεια την βομβα μεγατονων Ριερα!!Χανουμε για λιγο θα ελεγα..

Δεξια..Πιασε το αυγο και κουρευτο και για τους δυο..Ο γκοβου ειναι λιγακι χειροτερος του Πνευματικουδη που παιζει εξω δεξια στον Βαρβασιακο στο Β τοπικο Χιου ,απο την αλλη ακομα δεν εχει ξεκαθαρισει ποιος παιζει εκει γιατι ο προπονητητς τους δεν γουσταρει κανεναν απο αυτους που εχει..Μια βαζει τον ρομενταλ μια τον ελληνα μεσσι μια τον μιραλας μετα ακυρωνει τα παντα και βαζει τον αλγερινο,μπερδεμα δλδ και κανενας απο αυτους δεν κανει την διαφορα.

Επιτ Χαφ..Ο νινης ασταθης αλλα πολυτιμος,ο λαζαρος εκει οταν παει μπλεκεται,ο γκοβου οπου και να τον βαλεις ειναι σταθεροτατος και δεν παιε καλα ο,καρα μας αφησε χρονους,παρολα αυτα ας μου πει καποιος ποιον απο αυτους θα ανταλαζε με τον... ΦΟΥΣΤΕΡ...που ειναι ο βασικος επιτελικος στο λιμανι,αυτος ειναι ο βασικος τους,οχι ο 35 χρονος αργεντινος μπαγασας...

Για το φορ ειμαι μπερδεμενος λιγο,το αφηνω στην κριση του καθενος .!.

Τελικο σκορ για οποιον μετραει 7-4,το οποιο βεβαια δεν λεει τπτ απο μονο του καθως οτι και να λεμε ο γαυρος ειναι με διαφορα η καλυτερη ομαδα απο τις 2 και γιαυτο θα παρει και το πρωταθλημα...Το να χασουμε το πρωυαθλημα δεν λεει τπτ σε εμενα,αλλα νομιζω πρεπει να κοιταξουμε στην ομαδα να διορθωθουν,αλλα με πονανε σαν οπαδο..

thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος    Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος  EmptyΠεμ 27 Ιαν 2011, 16:06

Ποιοτικους ποδοσφαιριστες εχουμε, ενα απο τα καλυτερα ροστερ στην ιστορια μας εχουμε...ομαδα ομως ακομη δεν εχουμε. Τι να κανουμε που το ποδοσφαιρο δεν ειναι play station να παρεις 11 παιχτες να τους βαλεις μεσα και να κερδιζεις τους αγωνες. Βλεπετε το καλοκαιρι που χτιζονται οι ομαδες...εμεις ειτε ασχολουμασταν με το διοικητικο σηριαλ και τα ξεκατινιασματα τους...ειτε αρνουμασταν να δουμε πως η ομαδα εχει γινει παιδικη χαρα με καθεναν να κανει οτι γουσταρει και δουλεια να μη γινεται. Σημειωση...οταν λεω εμεις...εννοω ολους...ειτε αμεσα ειτε εμμεσα εμπλεκομενους...απο μετοχους, διευθυντες, προπονητες και παιχτες...μεχρι δημοσιογραφους και οπαδους...Και τωρα φτανουμε να απαξιωνουμε το ροστερ...και ζηταμε τι? Μια νεα εποχη ριζουπολης...με ξηλωμα ολης της ομαδας...και μετα να τους αναπολουμε? Προφανως για φετος η χρονια ειναι χαμενη...ας κατσουν λοιπον να δουλεψουν...ωστε αυτο το αδουλευτο συνολο...να δειχνει ετοιμο...απο τον επομενο Ιουνιο...αλλα με το διοικητικο αλλαλουμ που επικρατει...βλεπω να περναει η χρονια...οποιος αναλαβει το καλοκαιρι...να επιχειρει να τα αλλαξει ολα...να περασει ολο το καλοκαιρι με μαλακιες ξανα...και να λεμε το Σεπτεμβριο...μα τους αμπαλους τους παιχτες μας που δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους...
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος    Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος  EmptyΠεμ 27 Ιαν 2011, 17:21

thanasis_ έγραψε:
Ποιοτικους ποδοσφαιριστες εχουμε, ενα απο τα καλυτερα ροστερ στην ιστορια μας εχουμε...ομαδα ομως ακομη δεν εχουμε. Τι να κανουμε που το ποδοσφαιρο δεν ειναι play station να παρεις 11 παιχτες να τους βαλεις μεσα και να κερδιζεις τους αγωνες. Βλεπετε το καλοκαιρι που χτιζονται οι ομαδες...εμεις ειτε ασχολουμασταν με το διοικητικο σηριαλ και τα ξεκατινιασματα τους...ειτε αρνουμασταν να δουμε πως η ομαδα εχει γινει παιδικη χαρα με καθεναν να κανει οτι γουσταρει και δουλεια να μη γινεται. Σημειωση...οταν λεω εμεις...εννοω ολους...ειτε αμεσα ειτε εμμεσα εμπλεκομενους...απο μετοχους, διευθυντες, προπονητες και παιχτες...μεχρι δημοσιογραφους και οπαδους...Και τωρα φτανουμε να απαξιωνουμε το ροστερ...και ζηταμε τι? Μια νεα εποχη ριζουπολης...με ξηλωμα ολης της ομαδας...και μετα να τους αναπολουμε? Προφανως για φετος η χρονια ειναι χαμενη...ας κατσουν λοιπον να δουλεψουν...ωστε αυτο το αδουλευτο συνολο...να δειχνει ετοιμο...απο τον επομενο Ιουνιο...αλλα με το διοικητικο αλλαλουμ που επικρατει...βλεπω να περναει η χρονια...οποιος αναλαβει το καλοκαιρι...να επιχειρει να τα αλλαξει ολα...να περασει ολο το καλοκαιρι με μαλακιες ξανα...και να λεμε το Σεπτεμβριο...μα τους αμπαλους τους παιχτες μας που δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΘΑΝΟ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΕ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ!!!!

Μάκης
Λεουρας
Λεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος    Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος  EmptyΠεμ 27 Ιαν 2011, 18:01

Εντάξει ρε μάγκες έχουμε παικταράδες, που τα δίνουν όλα, σκίζονται μέσα στο γήπεδο, πεθαίνουν για την ομάδα, αν δεν νικήσουν τον αντίπαλο με πάνω από 3-0 αρρωσταίνουν, οι αμυντικοί μας τρώνε σίδερα, οι μέσοι μας οργώνουν το χορτάρι (πλήν Ζιλμπέρτο) και οι επιθετικοί μας έχουν τρυπήσει άπειρες φορές τα δίκτυα (πλην Σισέ), σε σημείο που οι συντηρητές του γηπέδου έχουν αγανακτήσει.
Οι προτάσεις για τους παικταράδες πέφτουν βροχή:
για το Νίνη 300.000.000.000.000 € η Ματζεστερούλα
για το Λέτο 299.000.000.000.000.000€ η Μπαρτελονίτσα
για το Λάζαρο 50.000.000.000.000.000 και το Τζέραλντ αντάλαγμα η Λιβερπουλίτσα
ο Μουρίνιο σκίζει τα πτυχία του για τον Πετρόπουλο,
η Γιουβεντούλα θέλει το Τζόρβα κλπ

Με τέτοιους παικταράδες (αν δεν μας πήγαινε και λίγο μεταξύ μας η διαιτησία) είναι ευτύχημα που είμαστε μονο 7 βαθμούς προς το παρόν πίσω. Γιατί αν ξέρεις μπάλα και χωρίς προπονητή και έχεις λίγο εγωισμό να μη σου πιάνει το κώλο το παράρτημα του αστέρα τρίπολης της καβάλας ή του αλητη Μπέου θα μπορούσες να έχεις κάνει το κάτι παραπάνω. Εκτός και αν πιστεύετε ότι ο Μέσι τα οφείλει όλα στον προπονητή του και το γυμναστή του ή το σούργελο ο Ροναλντίνιο έγινε έτσι από τους προπονητές του.

Αντικειμενικά: ναι ξέρουν μπάλα αλλά μέσα στο γήπεδο είναι ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ μεχρι τώρα και μόνο του Σισέ του σηκώνεται (ευτυχώς αλλά και ως πότε).
Neema
Παλιος
Παλιος
Neema

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος    Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος  EmptyΣαβ 29 Ιαν 2011, 21:59

Συμφωνω 100% με Μακη. Πολλοι απο τους ποδοσφαιριστες μας ειναι καμενοι και το χειροτερο ειναι οτι ηρθαν καμενοι. Οποιος εβλεπε Αγγλια θα ηξερε οτι ο Σιλβα δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του. Θα ηξερε επισης οτι ο Κατσουρανης επαιζε ως αμυντικος τον τελευταιο εναμιση χρονο γιατι δεν ειχε δυναμεις για να παιξει στο κεντρο. Εγω δεν λεω οτι οι μεγαλοι σε ηλικια παικτες ειναι απαραιτητως και καμενοι, ομως οταν πας να αποκτησεις καποιον κοιτας σε τι κατασταση ειναι. Ο Ιμπαγασα μεχρι περισυ επαιζε σε τοπ επιπεδο και η κατασταση του εξακολουθουσε να ειναι καλη.

Οσο για τις συγκρισεις..ειναι δυνατον να συγκρινουμε Νινη με Ιμπαγασα??? Ο Νινης εχει τεραστιες προοπτικες αλλα μενει στασιμος καθε χρονο. Ο Ιμπαγασα ειναι ολη η επιθεση του γαβρου. Παντα με δικες του ενεργειες τελειωνουν τα ματς. Τον Νινη τον παω πολυ αλλα ακομη δεν εχει γινει παικτης-ηγετης. Και προς θεου μη συγκρινετε Μελμπεργκ με Μπουμ. Αλλη κλαση.

Εχουμε λοιπον:
Τζορβας-Παρντο (και οι δυο χαλια αλλα ο Τζορβας ειναι για τα μπαζα εντελως)
Βυντρα/Σειταριδης-Τοροσιδης (Τοροσιδης εννοειται)
Μελμπεργκ- Μπουμ (ο Σουηδος καλυτερος)
Καντε/Σαριεγκι-Αβρααμ (καλυτερος ο Αβρααμ)
Σπυροπολος-Μπραβο/Χολεμπας (χαλια και οι 2 αλλα νομιζω χειροτερος του Σπυρο δεν υπαρχει)

Σιλβα/Σιμαο-Ουρταδο (υπερεχουμε αλλα με Σιλβα η ομαδα μπαζει)
Κατσουρανης-Ντουντου (ποιοτικα ανωτερος ο Κατσουρ αλλα δεν μπορει πλεον)
Νινης/Καρα-Ιμπαγασα/Πουστερ (ανωτερος ο γκει κ τουλαχιστον ο Πουστερ τρεχει)
Γκοβου/Μαρινος-Ρομενταλ/Φετφα (εδω τι να πουμε...μας πατανε κανονικα)
Λετο/Λαζαρος-Ριερα (στα ιδια για μενα..ο Ριερα δεν εχει φτασει στο επιπεδο του αλλα πιστευω οτι εχει βοηθησει τον γαβρο με πολλες σεντρες και σουτ)
Σισε-Μιραλας/Παντελιτς (διαφορετικοι παικτες, για μενα κορυφαιοι του πρωταθληματος οι δυο πρωτοι. Βεβαια εδω εμεις εχουμε 1 επιθετικο και καθε μερα προσευχομαστε να μην παθει εστω και μια γριπη αλλα τα χουμε πει αυτα)

Κανοντας την σουμα το συμπερασμα ειναι οτι ειμαστε καλυτεροι σε 1 θεση, αυτη του Σιλβα/Σιμαο και σε 5 περιπτωσεις εχουν καλυτερους παικτες, ενω σε 5 ειμαστε το ιδιο πανω κατω.

Εγω ετσι τα βλεπω αντικειμενικα τα πραγματα.
Με 50 μυρια σε δυο χρονια ενας κανονικος τ.δ. θα ειχε φτιαξει παπαδες και μη σας πω οτι θα του περισσευαν κιολας. Δοθηκαν ασκοπα χρηματα για εντυπωσιασμο (βλ. Λετο, Σιλβα) και για μιζα (βλ. Βαβζινιακ, Καντε, Γκαμπριελ και ολα τα αλλα παλτα). Ποιος αμφιβαλλει οτι αν τα λεφτα αυτα δινοταν στον Βελιτς ή στον Φρειτας τωρα δεν θα ειχαμε ομαδαρα. Και κατι ακομα..ο γαβρος ειναι πρωτος γιατι η ομαδα ΤΡΕΧΕΙ. Το βασικοτερο στοιχειο μιας συγχρονης ομαδας. ΤΡΕΞΙΜΟ+2-3 ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΙ=ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.

Συγνωμη παιδια αν ενοχλησε το υφος μου. Ειλικρινα δεν ηθελα να προσβαλω κανεναν.
Neema
Παλιος
Παλιος
Neema

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος    Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος  EmptyΚυρ 30 Ιαν 2011, 00:58

Ξεχασα να συμπληρωσω οτι ο γαβρος ειναι πρωτος και λογω των παραρτηματων βεβαιως βεβαιως!
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος    Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος  EmptyΔευ 31 Ιαν 2011, 13:43

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ Ο ΣΙΛΒΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ?? scratch

ΝΕΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ.... ΤΕΣΠΑ.
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος    Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος  EmptyΔευ 31 Ιαν 2011, 15:05

ΠΕΤΡΟGOAL έγραψε:
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ Ο ΣΙΛΒΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ?? scratch

ΝΕΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ.... ΤΕΣΠΑ.

Συμφωνω απολυτα..

Neema,οπως εγραψα και εγω την δικια μου ετσι και εσυ την αποψη σου την εγραψες ολοσωστα μονο μια ενσταση για τον Σιλβα,το οτι ειναι κινηση εντυπωσιασμου ειναι απλα λαθος,ειναι καθαρα κινηση ουσιας..Δεν πηρε ενα ξεχασμενο ονομα απο το πουθενα,πηρε απο την Αρσεναλ βασικο χαφ της Βραζιλιας..
Μάκης
Λεουρας
Λεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος    Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος  EmptyΔευ 31 Ιαν 2011, 20:20

Κάτω τα χέρια από Ζιλμπέρτο. Όταν λείπει το γήπεδο αδειάζει. Τεράστια εμπειρία και πονοκέφαλος για τον αντίπαλο. Είναι ικανός να διαλύσει οποιοδήποτε σύστημα του αντιπαλου καταστρέφοντάς το. μακάρι να μην είχε πάει μουντιάλ.

Συνεχίζει να ελπίζει ο Σπυρόπουλος
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Νίκησε και την Κίμκι 78-72 και συνεχίζει αήττητος
» Σπυρόπουλος: Θέλω να μείνω στον ΠΑΟ
» Τρεις εβδομάδες εκτός Σπυρόπουλος και Μαρίνος
» Εκτός αποστολής ο Γιούρκας, μέσα ο Σπυρόπουλος!
»  Ενοχλήσεις Καντέ και Δημούτσος. Θεραπεία ο Σπυρόπουλος 07 Σεπ, 14:42 Από sportdogteam

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: