www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Οι μεν και οι δε(ν) EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Οι μεν και οι δε(ν) EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Οι μεν και οι δε(ν) EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Οι μεν και οι δε(ν) EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Οι μεν και οι δε(ν) EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Οι μεν και οι δε(ν) EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Οι μεν και οι δε(ν) EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Οι μεν και οι δε(ν)

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

Οι μεν και οι δε(ν) Empty
24012011
ΔημοσίευσηΟι μεν και οι δε(ν)

Οι μεν και οι δε(ν)
24 Jan. 2011 | 16:51

Ένα παλιό κι αγαπημένο ανεκδοτάκι, που βοηθάει να καταλάβουμε πώς υποδέχονται οι μεν και οι δε(ν) πέναλτι σαν κι αυτά που σφύριξαν την Κυριακή ο Κουκουλάκης και ο Κάκος, όπως και εμφανίσεις σαν κι αυτές που κάνουν εφέτος ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός:

Συναντιούνται τυχαία δυο φίλοι στο δρόμο, που είχαν να βρεθούν από τα χρόνια του στρατού. Αγκαλιές, φιλιά, αναμνήσεις και μετά απορίες: τι γίνεται, πού είσαι, με τι ασχολείσαι, πώς πάει η ζωή και τα σχετικά.

---Παιδιά έχεις;

---Μα καλά, πλάκα κάνεις; Δεν την ξέρεις την κόρη μου;

---Όχι, από πού να τη ξέρω;

---Δεν βλέπεις τηλεόραση, δεν διαβάζεις εφημερίδες και περιοδικά; Χαμός είχε γίνει πριν από τέσσερα χρόνια όταν αρραβωνιάστηκε τον Παπιδάκη τον εφοπλιστή. Έγινε τέτοιο γλέντι που ένα ολόκληρο μήνα ασχολιόντουσαν οι τηλεοράσεις. Ένα απίστευτο γλέντι, τι να σου λέω τώρα!

---Σόρι, δεν ασχολούμαι και πολύ μ' αυτά, γι' αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι. Τι έγινε μετά; Παντρεύτηκαν;

---Όχι μωρέ, τα χάλασαν 2-3 μήνες αργότερα. Αλλά μετά η κόρη μου αρραβωνιάστηκε εκείνον τον Σαουδάραβα σεΐχη, τον Αλ Αμπτούλ Ραχμάν. Έγινε τρελό γλέντι, τι να σου λέω τώρα! Σαράντα μέρες γλεντάγαμε, ο χαμός του χαμού. Σάλος στα ξένα περιοδικά και στις τηλεοράσεις. Χάλασε ο κόσμος απ' το γλέντι και εσύ να μην πάρεις χαμπάρι;

---Δεν ασχολούμαι σου λέω, γι' αυτό δεν άκουσα τίποτα. Παντρεύτηκαν τώρα τα παιδιά, είναι ευτυχισμένα;

---Όχι, όχι, δεν τα βρήκαν τελικά. Δεν έγινε και τίποτα μωρέ. Την επόμενη χρονιά, η κόρη μου αρραβωνιάστηκε εκείνο τον μεγαλέμπορο, τον Σφυριχτριάδη. Μα δε γίνεται να μην άκουσες τίποτα. Όλοι είπαν ότι γλέντι σαν κι αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Δεν υπάρχει τέτοιο γλέντι σου λέω, δεν υπάρχει. Μην κοιτάς που τα χαλάσανε λίγο αργότερα. Εμείς το γλεντήσαμε κανονικά.

---Και τώρα πού πας, πού τρέχεις;

----Άσε, έχω τρεχάματα με τους αρραβώνες της μικρής. Θα άκουσες φαντάζομαι ότι παντρεύεται με τον βιομήχανο τον Αρπαχτίδη. Δεν φαντάζεσαι τι γλέντι έχει να γίνει. Όλα τα προηγούμενα, δεν θα 'ναι τίποτα μπροστά σ' αυτό. Γλέντι μέχρι τελικής πτώσης, αυτό θα γίνει, θα καεί το πελεκούδι. Αλλά, αλήθεια, δεν μου είπες. Εσύ παιδιά έχεις;

---Ναι, ναι, έχω κι εγώ μια κόρη στην ηλικία της δικιάς σου.

---Και με τι ασχολείται, αν επιτρέπεται;

---Κοίτα να δεις, έναν ξαφνικό αρραβώνα πρόλαβε και τον έκανε κι αυτή. Βασικά, και η δική μας πουτάνα είναι, αλλά δεν το γλεντάμε κιόλας.

Με αυτό το ανεκδοτάκι απάντησε ο Κοντός στο leoforos, για την διαφορά μας με τα πρόβατα, σχετικά με τα κυριακάτικα πέναλτι.
Πέτυχε κατ' εμέ διάνα...μπράβο ρε Χρήστο αν και σε άλλα πολλά διαφωνώ μαζίσου.
Για να πω και την γνώμη μου με ποσοστά, αν το δικό μας δίνεται κατά 20%, αυτό των γαύρων ουτε 1 στο εκατομύριο.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Οι μεν και οι δε(ν) :: Σχόλια

Κανένα σχόλιο.

Οι μεν και οι δε(ν)

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: