| «Τέλος» ο Φρέιτας | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
| Θέμα: «Τέλος» ο Φρέιτας Σαβ 29 Ιαν 2011, 14:57 | |
| Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Κάρλος Φρέιτας. Σύμφωνα με πληροφορίες του NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 ο Πορτογάλος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή στη διοίκηση, η οποία την έγινε δεκτή.
Η επίσημη ανακοίνωση για το «διαζύγιο» μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Κάρλος Φρέιτας αναμένεται μέχρι το βράδυ και πιθανότατα μετά από το σημερινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
Ο λόγος που ώθησε τον Φρέιτας στην παραίτηση είναι τα δημοσιεύματα του Τύπου που ασκούσαν έντονη κριτική για τη δουλειά του στην ομάδα. Τα περισσότερα από αυτά, ουσιαστικά, έκαναν λόγο για μηδενική προσφορά του Πορτογάλου.
SPORTFM | |
|
| |
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
| Θέμα: Απ: «Τέλος» ο Φρέιτας Σαβ 29 Ιαν 2011, 15:03 | |
| Ο τεχδιε που εφερε ο Τζιγγερ και για καποιον λογο κρατησε ο Πατερας φευγει τωρα χωρις να ξερουμε τπτ..Ποιος εκανε δλδ δεκτη την παραιτηση και για ποιον λογο,μαλλον δνε θα μαθουμε ποτε και για να μην παρεξηγηθω ενα αγγουρι ορθιο αποδειχτηκε ο φρειτας αλλα θελω καποιος να μου πει τι λεει ο προπονητης της ομαδας για ολα αυτα..Τρωγονται φαγωνονται γαμιουνται ασυστολα τουλαχιστον δεν βαζουν εναν προπονητη να ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα..
Αν ημουν στην θεση του προπονητη πλεον θα περιμενα την αποζημιωση μου και θα αρχιζα τα μπουζουκια απο σημερα το βραδυ. | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
| Θέμα: Απ: «Τέλος» ο Φρέιτας Σαβ 29 Ιαν 2011, 16:40 | |
| Οταν ειχαμε λεφτα για ξοδεμα...τα δωσαμε να τα δειαχειρηστει ενας ασχετος...τα πεταξε στα σκουπιδια και φτασαμε εδω που φτασαμε...οταν πειραμε καποιον που τουλαχιστον τη δουλεια την ηξερε...δεν ειχαμε λεφτα να του δωσουμε...και απλα πληρωναμε εναν Τεχνικο Διευθυντη...λεγοντας του...μεταγραφες δεν κανουμε...Ολα στραβα και αναποδα πανε σαυτη την ομαδα...και Αντωνη...οχι μονο αν ειμοθν προπονητης...αλλα και ποδοσφαιριστης...γιατι να κατσουν να παιξουν? Γιατι να κοπιασουν? Στοχοι δεν υπαρχουν, διοικηση δεν υπαρχει, μελλον δεν υπαρχει...μη σου πω...αν ειμουν στη θεση τους...θα εβαζα 1-2 μανατζερς να μου βρουν ομαδα για το καλοκαιρι... | |
|
| |
Μάκης Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 66 Τόπος : Ξάνθη πια !
| Θέμα: Απ: «Τέλος» ο Φρέιτας Σαβ 29 Ιαν 2011, 19:03 | |
| - Tropikano έγραψε:
Αν ημουν στην θεση του προπονητη πλεον θα περιμενα την αποζημιωση μου και θα αρχιζα τα μπουζουκια απο σημερα το βραδυ. ΜΑΓΟΣ ΕΙΣΑΙ; Αν και νομίζω τα μπουζούκια έχουν αρχίσει να τρέχουν μετα το ... κατοστάρι από το ντου των οπαδών. Δεν πείθει ρε γαμώτο ο ... μπαρμπας. Όσο για τον Φρέιτας η αποχώρηση άργησε. | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: Απ: «Τέλος» ο Φρέιτας Σαβ 29 Ιαν 2011, 20:31 | |
| Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ | |
|
| |
kokostur Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 321 Ημερομηνία εγγραφής : 14/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Κώστας@Xανιά
| Θέμα: Απ: «Τέλος» ο Φρέιτας Σαβ 29 Ιαν 2011, 21:45 | |
| - akisdelphi έγραψε:
- Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ
Άκη δεν υπάρχει λόγος να την ανοιγοκλείνουν άδικα... Θα περάσουν πολλοί ακόμα μέχρι το καλοκαίρι... Το ερώτημα είναι τελικά ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ; | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: Απ: «Τέλος» ο Φρέιτας Κυρ 30 Ιαν 2011, 21:09 | |
| ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΖΝΑ ΑΛΛΑ ΙΔΕΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ... | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
| Θέμα: Απ: «Τέλος» ο Φρέιτας Κυρ 30 Ιαν 2011, 21:10 | |
| | |
|
| |
kokostur Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 321 Ημερομηνία εγγραφής : 14/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Κώστας@Xανιά
| Θέμα: Απ: «Τέλος» ο Φρέιτας Κυρ 30 Ιαν 2011, 23:43 | |
| | |
|
| |
| «Τέλος» ο Φρέιτας | |
|