www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Καλησπερα καλησπερα..

Πήγαινε κάτω 
+2
Tropikano
Montana_13
6 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Montana_13
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 8
Ημερομηνία εγγραφής : 16/03/2011

Καλησπερα καλησπερα.. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Καλησπερα καλησπερα..   Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΠεμ 17 Μαρ 2011, 17:36

Ειναι πραγματικα αστεια η κατασταση που ζουμε εμεις ο απλος φιλαθλος κοσμος.
Και καλα θα μου πειτε,το αστειο ειναι και ωραιο....αλλα οταν πλεον ξεχνας την ιστορια σου γινεσαι γραφικος.

Δεν το παιζω αθωα περιστερα.Ολοι ξερουμε πως εγινε η ΑΛΛΑΓΗ των σκυπτρων απο τον ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ στον ΣΚ.Ολοι ξερουμε τι εγινε στην ριζουπολη,ολοι ξερουμε πως φτιαχτηκε το καραισκακη,ολοι ξερουμε τις σχεσεις σκ-μπατμαν.

Αλλα οταν ξεχνας την δικια σου ιστορια και εθελοτυφλεις τοτε εισαι γραφικος ρε αδερφε.

1)Λουλουδια
2)Υποθεση Κιαππε
3)Το 3-2 στις ψηφους.
4)Ο Μπουμπλης......ο χουαν(!)

Υπαρχουν και αλλες βρωμιες και απο την μερια μας και απο την μερια σας.Το θεμα δεν ειναι αυτο.
Το θεμα ειναι το σανο που μας ταιζουν και σας ταιζουν.Εγω ευχαριστω δεν θα παρω...η τελευταια φορα που πηρα αθλητικη εφημεριδα ηταν στα 17 μου.

Πραγματικα θλιβομαι οταν το αντιπαλο μεγαλο δεος,καθεται και παρακαλα εναν πρωην επιθετικο της πρεμιερ ενω ταυτοχρονα του δινει λεφτα που δεν θα ξαναδει ποτε στην ζωη του.

Ξερω,ξερω...θα σβησετε το μνμ μου,θα αρχισετε τα <<απογονε του στολου>> και αλλα γραφικα που ουτε καν αγγιζουν τα αυτια μου.

Ξυπνατε...αλλαξτε πορεια....εχετε μικρυνει ως ομαδα.Δεν ειμαι εγω αυτος που θα κρινει αν σας μικρυνει ο ΒΜ,αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι δεν ειστε πια ο αντιπαλος που σεβομουν.Αλλου ειναι το προβλημα σας.

Γεια χαρα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλησπερα καλησπερα..   Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΠεμ 17 Μαρ 2011, 22:04

Montana_13 έγραψε:
Και καλα θα μου πειτε,το αστειο ειναι και ωραιο....αλλα οταν πλεον ξεχνας την ιστορια σου γινεσαι γραφικος.

Δεν το παιζω αθωα περιστερα.Ολοι ξερουμε πως εγινε η ΑΛΛΑΓΗ των σκυπτρων απο τον ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ στον ΣΚ.Ολοι ξερουμε τι εγινε στην ριζουπολη,ολοι ξερουμε πως φτιαχτηκε το καραισκακη,ολοι ξερουμε τις σχεσεις σκ-μπατμαν.

Αλλα οταν ξεχνας την δικια σου ιστορια και εθελοτυφλεις τοτε εισαι γραφικος ρε αδερφε.

1)Λουλουδια
2)Υποθεση Κιαππε
3)Το 3-2 στις ψηφους.

Υπαρχουν και αλλες βρωμιες και απο την μερια μας και απο την μερια σας.Το θεμα δεν ειναι αυτο.
Το θεμα ειναι το σανο που μας ταιζουν και σας ταιζουν.Εγω ευχαριστω δεν θα παρω...η τελευταια φορα που πηρα αθλητικη εφημεριδα ηταν στα 17 μου.

Πραγματικα θλιβομαι οταν το αντιπαλο μεγαλο δεος,καθεται και παρακαλα εναν πρωην επιθετικο της πρεμιερ ενω ταυτοχρονα του δινει λεφτα που δεν θα ξαναδει ποτε στην ζωη του.

Ξερω,ξερω...θα σβησετε το μνμ μου,θα αρχισετε τα <<απογονε του στολου>> και αλλα γραφικα που ουτε καν αγγιζουν τα αυτια μου.

Ξυπνατε...αλλαξτε πορεια....εχετε μικρυνει ως ομαδα.Δεν ειμαι εγω αυτος που θα κρινει αν σας μικρυνει ο ΒΜ,αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι δεν ειστε πια ο αντιπαλος που σεβομουν.Αλλου ειναι το προβλημα σας.

Γεια χαρα.

Απο τα σκηπτρα που παρεδωσε ο καπετανιος ποσα πρωταθλημα θεωριτηκα εκλεψε ο ΠΑΟ σε αυτα τα χρονια??Ο ΣΚ οπως εσυ τον λες πηρε αν υπολογισα σωστα13 στα 16 που ειχε την ομαδα,μεσα σε αυτα και ενα στα χαρτια,αυτο θα πει καταστρεφω και καιω,οχι κανω κουμαντο..

Ποτε βγηκε ο καπετανιος να βρησει ανοιχτα και χυδαια τους γαυρους οπως ο Κοκκαλης οταν εψαχνε κοροιδα να γινουν μελη??Ποτε αποδεδειγμενα ο καπετανιος πληρωσε διμοσιο υπαλληλο οπως ο Κοκκαλης στην ριζουπολη??

Στην ιδια χωρα ζουμε και προφανως και εσυ ξερεις οτι τπτ δεν ειναι απολυτο νομημο και αγγελικα πλασμενο,αλα ολα πρεπει να εχουν ενα οριο..Το οριο του θειου ηταν βεβαια στις κουπες,αυτος ο προγουλιας τωρα ειναι κατα δικη μου κριση ενας αμορφωτος ποταπος μπουλης που παιζει με τα λεφτα του μπαμπακα του και απλα ποτε στην ζωη του δεν ειχε ορια για να ξερει ποτε να το βουλωσει...Ενας χυδαιος τιποτενιος πατσοκοιλιας ειναι και καλυτερα να κοψω το σπορ παρα να τον ανεχομαι να κανει τοσες κουταμαρες επειη ο ροτσα καποτε βαφτιστηκε μπουμπλης!!!!Μαλλον δνε το καταλαβες αλλα ενω ο αλλος σου επιανε τον κωλο αυτος σε γαμησε και ζηταει να του πας να σου γαμησει και την γυναικα σου!!!

Ποιος ηταν το μεγαλο στηριγμα του κανελοπουλου στην ΕΠΑΕ??Ποιος ηταν το στηριγμα του Τζιγγερ οταν ηθελε να κανει νεα λιγκα??Ποιος ακουγεται σε κασετες CD και οσονουπο DVD??Ο καλυτερος φιλος του γαυρου, ο προεδρος διχως πατριδα..20 χρονια βρωμιας και αυτοι που κατεστρεψαν την Ελλαδιτσα ειναι αυτοι που κανανε περιφανο τον <<λαο>>του οσπφ και παραλιγο να εξωρισουν καποτε τον τριανταφυλοπουλο γιατι εκανε το αυτονοητο!!!..

Να εισαι καλα αν δεν εισαι φιλος του ΠΑΟ αλλα αν οντως εισαι να ξερεις οχι,ευχαριστω αλλα δνε θα παρω ουτε τσουβαλιασμα ουτε θα μοιραστω 50-50 τις βρωμιες των αλλων..
Montana_13
Νεος
Νεος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλησπερα καλησπερα..   Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΠαρ 18 Μαρ 2011, 05:16

Tropikano έγραψε:
Montana_13 έγραψε:

1)Λουλουδια
2)Υποθεση Κιαππε
3)Το 3-2 στις ψηφους.

Γεια χαρα.

Απο τα σκηπτρα που παρεδωσε ο καπετανιος ποσα πρωταθλημα θεωριτηκα εκλεψε ο ΠΑΟ σε αυτα τα χρονια??Ο ΣΚ οπως εσυ τον λες πηρε αν υπολογισα σωστα13 στα 16 που ειχε την ομαδα,μεσα σε αυτα και ενα στα χαρτια,αυτο θα πει καταστρεφω και καιω,οχι κανω κουμαντο..

Ποτε βγηκε ο καπετανιος να βρησει ανοιχτα και χυδαια τους γαυρους οπως ο Κοκκαλης οταν εψαχνε κοροιδα να γινουν μελη??Ποτε αποδεδειγμενα ο καπετανιος πληρωσε διμοσιο υπαλληλο οπως ο Κοκκαλης στην ριζουπολη??

Στην ιδια χωρα ζουμε και προφανως και εσυ ξερεις οτι τπτ δεν ειναι απολυτο νομημο και αγγελικα πλασμενο,αλα ολα πρεπει να εχουν ενα οριο..Το οριο του θειου ηταν βεβαια στις κουπες,αυτος ο προγουλιας τωρα ειναι κατα δικη μου κριση ενας αμορφωτος ποταπος μπουλης που παιζει με τα λεφτα του μπαμπακα του και απλα ποτε στην ζωη του δεν ειχε ορια για να ξερει ποτε να το βουλωσει...Ενας χυδαιος τιποτενιος πατσοκοιλιας ειναι και καλυτερα να κοψω το σπορ παρα να τον ανεχομαι να κανει τοσες κουταμαρες επειη ο ροτσα καποτε βαφτιστηκε μπουμπλης!!!!Μαλλον δνε το καταλαβες αλλα ενω ο αλλος σου επιανε τον κωλο αυτος σε γαμησε και ζηταει να του πας να σου γαμησει και την γυναικα σου!!!

Ποιος ηταν το μεγαλο στηριγμα του κανελοπουλου στην ΕΠΑΕ??Ποιος ηταν το στηριγμα του Τζιγγερ οταν ηθελε να κανει νεα λιγκα??Ποιος ακουγεται σε κασετες CD και οσονουπο DVD??Ο καλυτερος φιλος του γαυρου, ο προεδρος διχως πατριδα..20 χρονια βρωμιας και αυτοι που κατεστρεψαν την Ελλαδιτσα ειναι αυτοι που κανανε περιφανο τον <<λαο>>του οσπφ και παραλιγο να εξωρισουν καποτε τον τριανταφυλοπουλο γιατι εκανε το αυτονοητο!!!..

Να εισαι καλα αν δεν εισαι φιλος του ΠΑΟ αλλα αν οντως εισαι να ξερεις οχι,ευχαριστω αλλα δνε θα παρω ουτε τσουβαλιασμα ουτε θα μοιραστω 50-50 τις βρωμιες των αλλων..

Ενα ενα φιλε μου γιατι δεν σε προλαβαινω. Very Happy

Μιλας οτι ο ΣΚ πηρε 13 απο τα 16.Τωρα με το χερι στην καρδια ρε αδερφε και οχι στην αγαπη σου για την ομαδα σου.Θεωρεις οτι και τα 13 τα πηρε μουσαντε?Ξερω δεν προκειται να βγαλει πουθενα αυτη η κουβεντα.Γιατι ειναι πραγματα εντελως υποκειμενικα.Αν εξαιρεσεις 1-2 σεζον,και αν θελεις να μιλησουμε εντελως ποδοσφαρικα,οταν ο παο επαιζε με κατι ξυλοκοπους, ο αντιπαλος ειχε στις ταξεις του,Καρεμπε,Ζιοβανι,Ριβαλντο.Ζετερμπεργκ,Γεωργατο,Αλεξανδρη,Τζορτεβιτς,Τουρε κτλπ....Παικτες που οσο φανατικος και αν εισαι,θα πρεπει να τους θαυμαζεις.Προσοχη!Δεν σου λεω οτι ο παο δεν ειχε σπουδαιους ποδοσφαιριστες αλλα οπως και να το κανουμε ως συνολο ηταν κατωτερο των περιστασεων.
Τωρα αν θες να την παμε την κουβεντα πιο κατω απο το τραπεζι,οταν οπως λες εσυ ο ΣΚ εκαιγε τα παντα,η διοικηση σου τι εκανε?Τι εκανε για να την προστατεψει?Γιατι εγω θυμαμαι εναν ΓΒ να τα τσεπωνει απο τις ευρωπαικες πορειες και το καλοκαιρι να βγαινουν τα καβουρια,θυμαμαι επισης και εναν αλλον την ιδια χρονια που δηλωνε <<Ο παναθηναικος ειναι ο πρεσβης>>,να χτυπαει μεσα στην Λεωφορο τον διαιτητη επειδη εδωσε-δικαιως-πεναλντι στον βενετιδη στο 90φευγα.Στα λεω αυτα για να σου δωσω μια εικονα της διοικησης σου ολα αυτα τα χρονια που οπως λες ο ΣΚ εκαιγε τα παντα στο διαβα του.Και ας μην πιασω το θεμα παλαιμαχοι...ασε γιατι εκει θα κλαψουν μανουλες...Γενικα το κλιμα που βγαζετε ως ομαδα ειτε απο διοικηση ειτε απο ερασιτεχνη ειναι ποιος θα φαει ποιον.Οσο για τον καπετανιο,ασε με να πιστευω οτι τα δεινα και τα καχεκτυπα που δημιουργησε στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο ειναι αξεπεραστα(πιστολια,λουλουδια).
Ερχομαστε τωρα στην νεα φαρσοκωμωδια <<κασετες>>.
Οταν το προμοτιον το εχει αναλαβει ο μοντελοπνιχτης,κρατα μικρο καλαθι αδερφε.
Δεν προκειται να γινει τπτ.Ξερεις γιατι?Γιατι ολοι εχουν την ουριτσα τους εκει μεσα και αν ποτε βγει καμια κασετα που να λεει κατι καθαρο και ξαστερο,τοτε σε διαβεβαιω οτι θα βγουν απο τους απεναντι διπλασιες.Στην ελλαδα ειμαστε...ολοι οταν βλεπουν μελι χωνονται.
Αν θες να σου πω την γνωμη μου για τις κασετες ειναι η εξης
Ο ΑΜ πουλησε περσι προστασια στον ΝΠ,και του πηγε μια χαρα γιατι ο παο σε μερικα κομβικα ματς ειχε καλες πλατες.Φετος τα φιλαρακια τσακωθηκαν,ο ΝΠ εφυγε γιατι ο βγενοκοσκωτας πηρε το μαξιμουμ της δημοσιοτητας λογω παο.
Ο προστατης λοιπον ΑΜ πηγε σε νεο πελατη.Στον ΒΜ.Τωρα αν ο ΒΜ δεχτηκε ειναι υποκειμενικο.Για μενα δεχτηκε.Δεν εχει αποδειχτει ομως και ουτε θα αποδειχτει.Γραφτο καπου αυτο.

Να εισαι καλα και εσυ!Ολυμπιακος ειμαι.Αλλα χαιρομαι οταν μπορω να κανω κουβεντα χωρις παρωπιδες.
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλησπερα καλησπερα..   Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΠαρ 18 Μαρ 2011, 09:05

Φυσικα και δεχομαι οτι πηρε πρωταθλημαΤΑ γιατι ειχε τεραστια διαφορα σαν ομαδα,αλοιμονο μας αν δεν ηταν και ετσι.
Χωρις πλακα καταλαβα οτι εισαι ολυμπιακος απο το πεναλτι που λες του Βενετιδη,ολοι οι Παναθηναικοι το ξερουμε ως το πεναλτι του κωνσταντινου....
Αυτο το πεναλτι εχει χαρακτει στην μνημη μου,του Παπουτσελη πχ το θυμαμαι μονο ονομαστηκα πλεον,αυτο στην λεωφορο το εχω παντα ζωντανο στην μνημη μου..

Οταν λοιπον βλεπεις την φαση ναι οντως ειναι πεναλτι στο Ελληνικο ποδοσφαιρο αυτο οτι και να σου λεω εγω,αν παρεις ομως το παιχνιδι φαση φαση απο το 75' και θυμηθεις το ξυλο που εχει πεσει πριν αυτο το πεναλτι πρεπει να βγει εκει καρτα για θεατρο.

Σε πιο σοβαρα τωρα ανοιξαμε μεγαλη κουβεντα και δνε βγαζει πουθενα νομιζω,αλλα μπορω να σου προτεινω να σκεφτεις κατι..

Η διαφορα των κουμπουριων με την παραγκα ειναι καποια Δις δραχμουλες τον χρονο απο την ουεφα και το τσουλου..Πεσμου σε παρακαλω ποιος ειναι τελικα ο καβουσριας απο τους 2??Εγω παντως βλεποντας οτι η ομαδα σου ποτε πραγματικα δεν μεγαλωσε και παντα εμενε στασιμη στην λογικη του προεδρου να παρουμε πρωτθλημα για να εχουμε τα φραγκα λυπαμαι που ειαι το αντιπαλο δεος μου..

Οσο για τις κασετες αν μουτ πουνε οτι ο Α ο Β και οποιος αλλος θα απομακρυνθουν απο το ποδοσφαιρο θα προσευχομαι να παρουν μαζι τους και τον Πατερα γιατι εγω δεν γουσταρα μια απο τα ιδια..
Montana_13
Νεος
Νεος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλησπερα καλησπερα..   Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΠαρ 18 Μαρ 2011, 18:08

Μα βρε αδερφε εγω ως Ολυμπιακος,και πιστεψε με υπαρχουν παρα πολλοι σαν εμενα-μην κοιτας τι λεει ο <<αντε γεια>> και ο καθε πρεζακιας,το μεγαλυτερο προβλημα με τον ΣΚ το εχουμε οτι μετα απο τα 4-5 πρωτα χρονια που μας μεγαλωσε ως μεγεθος μετα μας κρατησε στασιμους ΤΣΕΠΩΝΟΝΤΑΣ τα εσοδα του τσου-λου και φερνωντας ελευθερους σταρ(ριβαλντο) ενω ταυτοχρονα πουλουσε καστιγιο και τουρε..

Μην νομιζεις ρε συ οτι οι Ολυμπιακοι και οι καθε φιλαθλοι δεν ξερουν τι συμβαινει.

Αν θες ναα συγκρινω τον καβουριασμο θα σου ελεγα οτι ο δικος σας ηταν πιο πολυ.Στο λεω αυτο γιατι τουλαχιστον ο δικος μας,μας ψευτοκοροιδευε τουλαχιστον αποκτωντας 1-2 αξιολογους παικτες καθε σεζον...

Μπορω να σου πω 1002 πραγματα για τον ΣΚ και τα δεινα που προκαλεσε στον Ολυμπιακο.Τι να πρωτοπιασω?Οτι του ανοιξε τον δρομο για το δημοσιο?Οτι εκανε τον μεσο Ολυμπιακο μανιακο με την κατακτηση καθε τιτλου?Την προπονητοφαγια ΚΤΛΠ..?

Οσο για την τελευταια φραση σου συμφωνω απολυτως.Και εγω θα ηθελα να καθαριστει ο τοπος...αλλα ειναι σαν να ζητας να καθαριστει η ΔΙΑΦΘΟΡΑ της χωρας.
Οποτε κοιταω ρεαλιστικα το θεμα.Ειμαι ολυμπιακος,γουσταρω την ομαδα μου,βλεπω μπαλιτσα χαλαρα και ουτε καθομαι να σκοτωνομαι με τον φιλαθλο του παο,της αεκ....Αν και μπορω να σου πω οτι γινομαι καφρος οσον αφορα θεματα του παοκ.Ειναι η μοναδικη ομαδα που σιχαινομαι.

Μιας και φαινεσαι παλικαρι που ασχολειται....τι θα γινει με τα διοικητικα σας ρε συ?Πρραγματικα βλεπω αδιεξοδο και δεν στο λεω για να σε τσιγκλισω...Γενικα προβλεπω να εχετε πολλα προβληματα απο το καλοκαιρι...Προβληματα που θα εχουν αμμεσο αντικτυπο στον μεταγραφικο σχεδιασμο σας που πραγματικα ειναι ενας γριφος.
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

Αριθμός μηνυμάτων : 542
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλησπερα καλησπερα..   Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΣαβ 19 Μαρ 2011, 14:28

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ..... ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!
ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΛΙΨΗ??
ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ 'Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΙΑΣ ΑΠΕΛΠΙΔΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ?????

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΖΙΜΠΡΙΛ ..... ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ !!!!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΣΙΝΟ ( ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ) ΡΙΞΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΖΙΜΠΡΙΛ !!!!

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ...... ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΡΕ ΦΙΛΕ !!!!! ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Καλησπερα καλησπερα.. Atoo

Montana_13
Νεος
Νεος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλησπερα καλησπερα..   Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΣαβ 19 Μαρ 2011, 19:41

Φιλε Nice view,αν θεωρεις οτι ο κοσμος του Ολυμπιακου και η διοικηση τρεμει τον σισε εισαι βαθια νυχτωμενος.

Ποιος εχει βαλει λυτους και δεμενους για να φυγει ο σισε βρε φιλε μου?Θα με κουφανεις μεσημεριατικα!

Τον νικολωγιαννη δεν τον ακους καθε μεσημερι που λεει οτι ο σισε αν βρεθει ομαδα που θα δωσει τα λεφτα θα φυγει το καλοκαιρι?Λες να εχουμε πιασει και καμμια ξενη ομαδα και να την παρακαλαμε να δωσει τα λεφτα για να φυγει?

Σιγα την φθορα που μας εχει προκαλεσει ο σισε κα ο καθε σισε.Θα μιλουσαμε για φθορα αν ο ανθρωπος εμενε εδω 8-10 χρονια....wow...οδηγησε τον παο σε ενα πρωταθλημα!μεγαλο επιτευγμα και πραγματικα ανεπανορθωτο κοστος στον ολυμπιακο....Ακουσες ποτε το καλοκαιρι απο τους Ολυμπιακους να φυγει ο σισε?Αντιθετως,τα βαλαμε με την αδιαφορια του ΣΚ.Αστεια πραγματα ειναι τα υπολοιπα.

Καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να παραδεχτειτε καποια πραγματα,αλλα ο ιδιος ο σισε ειχε πει για την ΜΗ κληση του στην εθνικη πριν το μουντιαλ<<δεν παιζω εγω στα ΣΚΑΤΑ ενα χρονο και στο τελος να μην με παρετε στην εθνικη>>..και τελικα τραυματιστηκε ο μπενζεμα και πηγε στην θεση του.Επισης ο σισε,οταν δεχτηκε ρατσιστικη επιθεση στον βολο-αν θυμαμαι καλα-αρχες προηγουμενης περιοδου περσι,δεν βγηκε να πει φευγω.

Ειναι γνωστο οτι ο σισε εχει ξενερωσει απο την αδιαφορια της διοικησης και θελει να φυγει.Ειναι μεγαλος παικτης αλλα δεν προκειται να κατσει σε μια ομαδα που δεν του δινει προοπτικη.Βρηκε λοιπον μια ωραια δικαιολογια για να φυγει.Επισης κουτι εκατσε και η δικαιολογια αυτη στην διοικηση,μπας και βουλωσει καμμια τρυπα ααπο τα εσοδα της μεταγραφης.

Εγω παντως θα ηθελα να μεινει ο σισε για να εχω πιο ανταγωνιστικο αντιπαλο.Ξεκολλατε και μην βλεπετε φαντασματα...ο καημος του μεσου ολυμπιακου ειναι αν θα παρει καλο αμυντικο χαφ και αν επιτελους ο βαλβερδε θα ξεκολλησει απο το ιδιο συστημα που δεν ταιριαζει στην νοοτροπια του ολυμπιακου.Αυτο και τπτ αλλο.
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλησπερα καλησπερα..   Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΣαβ 19 Μαρ 2011, 19:57

ΕΠΕΙΔΗ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ..... ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ , ΚΟΚΚΑΛΗ , ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ( ΑΛΗΘΕΙΑ? ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ? ) ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ !!!!!!!

ΞΕΡΩ.... ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 18 ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...... ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ????

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΑΙΝΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 1-2 !!!! ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ( ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ )

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλησπερα καλησπερα..   Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΣαβ 19 Μαρ 2011, 20:28

Ηθελα να γραψω πολλα...βλεποντας ακομη εναν...σκεπτομενο Ολυμπιακο...που λυπαται για την κατρακυλα του Παο...και ελπιζει να βγουμε απο το αδιεξοδο και να ειμαστε ανταγωνιστικοι και να φτασουμε στα επιπεδα τους...κλπ κλπ κλπ....αλλα θα μεινω στη φραση του Βασιλη....καληνυχτα...καληνυχτα...και οποιος καταλαβε καταλαβε...
Montana_13
Νεος
Νεος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλησπερα καλησπερα..   Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΣαβ 19 Μαρ 2011, 21:56

Πειτε μου σας παρακαλω,που εχω αδικο για το κομματι του σισε.Το να πεις μια καληνυχτα δηλωνει αγνοια και εγω μονο ετσι μπορω να το εκλαβω.Αγνοια ή μαλλον δειλια του να αντικρισεις την πραγματικοτητα.

Οσον αφορα τον φιλο που ειπε για τις 18 φλεβαρη,εχω να του πω πως οντως στεναχωρηθηκα απο την αποδοση της ομαδας αλλα δεν θα κατσω να μηδενισω την ομαδα απο 2-3 αγωνες.Δεν ανηκω στην κατηγορια <<κωλοτουμπες>>.

Οπως δεν μηδενισα κανεναν παναθηναικο περσι μετα το 0-1 του οακα,ετσι θεωρω απερισκεπτο το να μηδενιζεις μια ομαδα που απο την αρχη της σεζον εχει κανει μια αξιοπρεπη προσπαθεια να γυρισει στην κορυφη,με τα καλα της και τα κακα της.

Το ξαναλεω λοιπον,μακαρι να κατσει ο σισε.Χαιρομαι να εχω τετοιους αντιπαλους στο καραισκακη.

υ.γ αν σας κουραζει η ολη κουβεντα ή σας ενοχλει,καλο θα ειναι να μου πειτε να σταματησω.Πιστευω οτι ειναι ακρως ενδιαφερον το να ακους καποιον αντιθετης πλευρας.Το χαιδεμα στα αυτακια ειναι για 5χρονα.Για αυτο αλλωστε και εγινα μελος του φορουμ σας.Για να ακουσω την δευτερη γνωμη
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλησπερα καλησπερα..   Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΣαβ 19 Μαρ 2011, 23:34

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΑΜΠΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 200 ΧΙΛΑΡΙΚΑ

ΚΑΤΙ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ 5 ΧΡΟΝΩΝ , ΑΓΝΟΙΑΣ , ΔΕΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΩΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ....... ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ

thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλησπερα καλησπερα..   Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΚυρ 20 Μαρ 2011, 00:03

Καταρχας κανενας μας δεν εχει δικαωμα να σου πει να την κανεις απο εδω...εκτος απο τους moderators του forum...αφου ολοι μας φιλοξενουμενοι ειμαστε εδω. Παμε παρακατω τωρα...επειδη απο το στυλακι που γραφεις...εμενα μου κανεις για ατομο...που θεωρει πως μπηκε σε ενα πρασινο φορουμ οπου οι χρηστες του ειναι ειτε αβουλα προβατα που περιμενουν να παρουν την πρασινη και την ντερμπυ καθε μερα πριν πουν το οτιδηποτε, ειτε εχουν τοσο χαμηλο IQ που και ενα 5χρονο κανει πιο σοβαρη κουβεντα...και λες...παμε να σπασουμε λιγο πλακα....εχω να σε συμβουλεψω να το παρεις αλλιως...Και φυσικα τα παιδια εδω μονο αγνοια δεν εχουμε για οτι γινεται γυρω μας...οποτε η καληνυχτα που σου ειπα...μονο αγνοια δε δηλωνει...και αν προσεξες συμπληρωσα...οποιος καταλαβε καταλαβε...αλλα μαλλον εσυ δεν καταλαβες. Αν πραγματικα λοιπον θες να μιλησουμε σαν ατομα που υποστηριζουν απλα διαφορετικες ομαδες και ετσι εχουν και αντιθετες αποψεις για πολλα θεματα...με χαρας να το κανουμε...ασε τη δηθεν σοβαροφανεια και προβληματισμο σου, τις προσεκτικα διατυπωμενες εκφρασεις που με ομορφο τροπο μας τη λενε χοντρα στην ακρη και ελα με τις πραγματικες σου αποψεις...να πουμε οτι θες. Βλεπεις, μπορει εσυ να νομιζεις διαφορετικα αλλα ολοι εδω...δεν εχουμε αποκλησει τους Ολυμπιακους απο τη ζωη μας, ουτε ζουμε σε μια γυαλα πρασινη... εχουμε απο συγγενεις μεχρι φιλους ολυμπιακους και μια χαρα κουβεντα κανουμε...αλλα καθαρη κουβεντα...οχι υπουλη και δηθεν...
Montana_13
Νεος
Νεος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλησπερα καλησπερα..   Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΚυρ 20 Μαρ 2011, 00:40

αν ελαβες το υφος μου ως δηθεν και προκλητικο τοτε κανεις λαθος.Η παρεα μου αποτελειται απο 2 βαζελους και 2 χανουμια οποτε οπως καταλαβαινεις ως γαυρος δεν εχω αποκλεισει τπτ απο την ζωη μο και ουτε ζω σε κοκκινη ζαλα...ασε που θα μου εφερνε και θυμο κιολας.

Δεν μπηκα εδω ουτε να κοροιδεψω και σε ευχαριστω που καταλαβες οτι διατυπωνω τις εκφρασεις μου προσεκτικα γιατι οταν γραφεις ενα κειμενο πρεπει να εισαι προσεκτικος για να μην προσβαλλεις τα ατομα που ειναι μεσα στο φορουμ.Με τους βαζελους φιλους μου,ριχνουμε ηρωικες μαχες αλλα ειναι φιλοι μου και τους μιλαω ελευθερα.Εδω δεν μπορω να μην γραψω προσεκτικα.

Στο ζουμι τωρα,μεχρι στιγμης δεν εχω κανει κατι αλλο εκτος ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ.
εχω πει προσωπικη γνωμη για την διοικηση μου,εχω πει την γνωμη μου για τις κασετες,εχω πει την γνωμη μου για τον σισε,εχω πει για τον ΣΚ.

Αντιθετως,εκτος απο την πρωτη εξαιρεση του πρωτου φιλου που απαντησε στο ποστ μου,οι υπολοιποι ειτε λετε καληνυχτα...ειτε το γυρνατε παλι στις κασετες.

Καθαρη κουβεντα κανω...ουτε μπηκα για να σπασω πλακα...σιγα μην σπαταλουσα τον χρονο μου να κατσω να μπω σε ολοκληρη διαδικασια εγγραφης για να βρισω στην τελικη εναν αγνωστο πισω απο ενα πληκτρολογιο.

Αν θεωρει καποιος οτι προσβληθηκε απο κατι που ειπα,τοτε του ζητω να μου πει ακριβως απο τι προσβληθηκε και εγω θα του ζητησω συγγνωμη.
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλησπερα καλησπερα..   Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΚυρ 20 Μαρ 2011, 14:38

Ας αρχισουμε λοιπον...μπαινεις στο φορουμ και απο το πρωτο σου ποστ μας κανει μια ιστορικη αναδρομη στα..."εγληματα" του ΠΑΟ...πριν απο καμια 20ρια και πλεον χρονια...καταληγοντας στη συμβουλη σου...να ξυπνησουμε...αρα αφου απο το πρωτο σου ποστ εχεις δεδομενο πως κοιμομαστε...μας εχεις βαλει ηδη στις κατηγοριες που σου ανεφερα πιο πανω...ε συγνωμη αλλα οταν καποιος με εχει για ενα κοιμησμενο προβατο χαμηλου IQ...χωρις καν να μπει στον κοπο να με μαθει πρωτα...δεν θεωρω πως μπηκε εδω να κανει επικοδομητικη κουβεντα ανταλασοντας αποψεις
Montana_13
Νεος
Νεος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλησπερα καλησπερα..   Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΚυρ 20 Μαρ 2011, 16:23

δυστηχως,δεν ειδες το τι ειπα πριν την ιστορικη σας αναδρομη οπως λες.

οποτε δεν στεκει οτι ξεκινησα κανωντας ιστορικη αναδρομη για εσας.Απλα προσπαθησα να εξηγησω οτι πουθενα και απο κανεναν δεν ειναι ολα αγγελικα πλασμενα.Τωρα το αν εγιναν πριν 20 χρονια και αυτο ειναι ελαφρυντικο τοτε συγνωμη αλλα δεν υπαρχει λογικη.

Δεν σας εχω βαλει σε καμια κατηγορια.Στην μονη που μπορει να σας καταταξω ειναι στους καχυποπτους.Το λεω αυτο επειδη στην ουσια δεν απαντησατε σε οτι ειπα-εκτος μιας εξαιρεσης- βαζωντας μου την ταμπελα <<μπηκε ο γαυρος να σπασει πλακα>>.

Τελοςπαντων,επειδη θεωρω ασκοπο το να καθομαι να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.Αλλωστε αν με γνωριζατε προσωπικα θα ξερατε ποσο πολυ θα βαριομουν να μιλαω με κοιμισμενα προβατα οπως λετε και εσεις.
Δυστηχως για μενα,εγινε αυτο που φοβομουν.Να μην μπορω να κανω αντικειμενικη κουβεντα.Να ειστε καλα και παντα υγεια!
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλησπερα καλησπερα..   Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΚυρ 20 Μαρ 2011, 16:38

Για το ξυπνατε που ειπες ομως σε καποιους που ουτε εσυ γνωριζεις προσωπικα κουβεντα...παρολο που ο ιδιος ειπες..."Αν θεωρει καποιος οτι προσβληθηκε απο κατι που ειπα,τοτε του ζητω να μου πει ακριβως απο τι προσβληθηκε και εγω θα του ζητησω συγγνωμη"...Η λογικη που υπαρχει στο οτι στεκεσαι σε κατι που εγινε πριν πολλα χρονια...ειναι πως καλως η κακως...και προφανως κακως...κανεις ποτε στο παρελθον δεν τιμωρηθηκε...ειτε απο τη μια ειτε απο την αλλη πλευρα...αλλα δυστυχως εκαναν αυτες τις πρακτικες κανονα...και τις εξεληξαν...ωστε να φτασουμε στο σημερα και για να δικαιολογησουμε τα σημερινα αισχη συνεχιζουμε να αναφερομαστε στις ατιμωρησιες...το οποιο για μενα ειναι χειροτερο...Δεν πιστευεις πως ειναι καιρος να αρχισουν να πεφτουν καμπανες? Για να εξηγησω τι εννοω...ο Μπουμπλης του τοτε εγινε μοδα το '90...και ο καθε -ιτς γινοταν Ελληνας σε καθε επιπεδο...αλλα δε μας χαλαγε οταν πχ η ομαδα αρσης βαρων (για να ξεφυγω απο τα οπαδικα) σηκωνε χρυσα μεταλια...τα λουλουδια δικαστηκαν και θα τιμωρουταν αλλα ο Αδριανοπουλος εδωσε αφεση αμαρτιων...σημερα ομως δεν δικαζεται καν κανεις...οσες κασετες και να βγουν...κλπ κλπ...Απο την αλλη σε ολα σου τα σχολια με κανεις να πιστευω πως θεωρεις πως ολα τα δεινα σε οτι αφορα την ομαδα σου τελειωσαν στον ΣΚ...και ο Μαρινακης δεν κανει τιποτα το περιεργο...δημιουργοντας ομαδαρα περα απο τα ελληνικα συνορα...αν οντως το πιστευεις αυτο...μηπως δεν ειμαστε εμεις που πρεπει να ξυπνησουμε? Και οχι δεν ειμαστε καχυποπτοι...αηδιασμενοι ειμαστε...γιαυτο και τον τελευταιο καιρο η κινηση στο φορουμ εχει πεσει δραματικα...γιατι καταλαβαινουμε πως ασχολουμαστε με κατι παρα πολυ σαπιο...
Montana_13
Νεος
Νεος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλησπερα καλησπερα..   Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΚυρ 20 Μαρ 2011, 18:33

Οσον αφορα τον ΒΜ,πιστευω οτι δεν ειναι σωστο να τον κρινω υστερα απο 1 χρονο ενεργης ενασχολησης με τα του ποδοσφαιρου.120 εκ εδωσε και θεωρω οτι ο καθενας μας θα εκανε αρκετες ηλιθιοτητες για να τα υπερασπιστει.Οπως ακριβως υπερασπιστηκαν οι αφοι στο μπασκετ την ομαδα σας,οταν ξεκινησαν να κανουν την αυτοκρατορια.

Βεβαια θα μου πεις,οτι τα πρωτα δειγματα του ΒΜ ειναι αν μη τι αλλο απογοητευτικα.Θα συμφωνησω,αλλα το ξαναλεω και παλι.Κοιταω τα πραγματα ρεαλιστικα.Καλως κακως αυτος ειναι ο μεγαλομετοχος της παε ολυμπιακος.Δεν μου μενει κατι απο το να κανω υπομονη και να δω αν θα μαθει μεσα απο τα λαθη του.Θεωρω πως ο ΒΜ πρεπει να σταματησει να μιλαει τοσο πολυ και να τον παρασερνει ο οπαδισμος αλλα ως εκει γιατι κατα τα αλλα και εκτος παρασκηνιου και τις δηλωσεις,δυναμωσε τον ολυμπιακο με το καλημερα.Χωρις φυσικα να σημαινει οτι ειμαστε για κατι μεγαλο.Ισα-ισα,με το υπαρχον υλικο θα γελουσε η ευρωπη αν παιζαμε στο champions league φετος.

Οσο για την τελευταια φραση σου περι αηδιας,το σεβομαι γιατι ειναι κατι το υποκειμενικο.Να ξερεις ομως οτι οι καλοι,εξυπνοι και αξιοι τουτη εδω την εποχη,οφειλουν να γνωριζουν την υπαρξη παρασκηνιου σε καθε πτυχη κοινωνικης δραστηριοτητας και να ειναι ετοιμοι να την πολεμησουν ή να γινουν και αυτοι μερος του συστηματος.Δεν ειναι κατι το οποιο το θεωρω σωστο.Αλλα ειμαστε στο 2011.

Καταλαβαινω οτι η κουβεντα δεν προκειται να βγαλει πουθενα.Ειτε επειδη εισαι υποστηρικτης αντιπαλης ομαδας,ειτε επειδη και εγω δινω ελαφρυντικα στον ΒΜ λογω της αγαπης μου για την ομαδα.Να εισαι καλα παντως και ευχαριστω για την απαντηση.
Hellenic
Νεος
Νεος
Hellenic

Αριθμός μηνυμάτων : 13
Ημερομηνία εγγραφής : 08/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλησπερα καλησπερα..   Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΤρι 11 Οκτ 2011, 00:27

...αν και θαμένο απο ότι βλέπω ημερολογιακά το θέμα μιας και εγώ μπήκα εδώ μετά από μήνες απουσίας,
my two cents goes to: " ειτε επειδη και εγω δινω ελαφρυντικα στον ΒΜ λογω της αγαπης μου για την ομαδα "
Εκεί μάλλον διαφέρουμε στα οπαδικά αδερφέ ( ή "φίλαθλα"... όπως θες πέστο)
Ακόμα και επί "Πατέρα" ο κόσμος χαιρότανε που έβλεπε ένα Σισέ που λέει ο λόγος να σκίζεται στο γήπεδο ( ή ένα Πατέρα να του έχει εξασφαλίσει το double ... όπως θες πέστο ) παρά ¨ελάφρυνε¨ τα ¨λάθη¨του προέδρου του ( μια εξαίρεση αν θυμάμαι καλά ήταν το " σας γ@μ@ει ο Πατέρας στο μεταξύ μας αγώνα στο ΟΑΚΑ το οποίο ακούστηκε απο τους οργανωμένους )
Η διαφορά λοιπόν που βλέπω εγώ στα λίγα χρόνια που παρακολουθώ το εν λόγω άθλημα είναι και παραμένει ότι δε δικαιολογώ πιθανές "ατασταλείες" που έκανε ο Πρόεδρας μόνο και μόνο επειδή "αγαπώ" την ομάδα μου παρά προβληματίζομαι και ελπίζω η δικαιοσύνη να λειτουργήσει σωστά και να κόψει αυτή τη κακοήθεια που τρώει τα σπλάχνα του αθλήματος χρόνια τώρα....
Έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι το μαχαίρι πρέπει να φθάσει στο Κόκαλο(η)
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλησπερα καλησπερα..   Καλησπερα καλησπερα.. EmptyΤετ 12 Οκτ 2011, 14:18

ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!

(Θα μιλήσω όπως δεν έχω ξαναμιλήσει εδώ μέσα)

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ''13'' ΣΤΟ NICK ΣΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΗΚΕΣ ΠΟΥΣΤΙΚΑ (ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ) ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Θανάση μπράβο μόνο και μόνο για το ότι μπήκες στον κόπο ν' ασχοληθείς με τον τύπο.

Καλησπερα καλησπερα..
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ιστορία του Συλλόγου :: Ποδόσφαιρο-
Μετάβαση σε: