Να πω την αληθεια τον αγωνα δεν τον ειδα...οπως και δεν εχω δει κανεναν αγωνα της ομαδας τον τελευταιο μηνα...αφου ξερω εκ των προτερων πως ανεξαρτητου αποτελεσματος...θα δω ενα αξιολυπητο θεαμα και απλα θα χαραμισω 2 ωρες απο τη ζωη μου. Διαβαζω μονο σχολια και βλεπω τα στηγμιοτυπα ετσι για πληροφορηση. Μπορει λοιπον να ειναι ολα στημενα...να μας εχουν βρει διοικητικα γυμνους και να μας βαρανε....πολλα εξωαγωνηστικα μπορει να συμβαινουν...αλλα δεν μπορω να δεχτω πως μια ομαδα που βαση συμβολαιων αξιζει καμια 50ρια εκατομυρια...δεν μπορει σε μια χρονια να κερδισει ουτε μια φορα τον Βολο...και οχι απλα χανει, αλλα δυασυρεται αγωνιστικα και νοιωθει και τυχερη που δεν εφαγε και περισσοτερα...απο τα στημιοτυπα που ειδα...θα μπορουσαμε να εχουμε φαει αλλα 2-3 γκολ ευκολα...Και τη χρονια με την ομαδαρα του Κυραστα...στημενο πρωταθλημα ειχαμε αλλα ολοι, ανεξαρτητου ομαδας, μπραβο ειπαν στους δικους μας παιχτες για τη μπαλα που επαιζαν...βραβευοντας τους μαλιστα ως την ομαδα που επαιζε το καλυτερο ποδοσφαιρο στη χρονια...και ας πηρε το πρωταθλημα ο καλπικος...Η φετινη ομαδα...αξιζει εστω ενα μπραβο? Εγω πλεον θα τους δωσω μονο ενα...αυτο για τις τρομερες δικαιολογιες που βρισκουν καθε φορα, για να αποποιηθουν τις μεγαλες τους ευθυνες.