Απ'οτι κατάλαβα το μπατζετ για την νέα χρονια θα κυμαίνεται περιπου στα 10.000.000€ και υπάρχουν επιφυλάξεις στο αν θα είναι ικανό το μπατζετ αυτο να διατηρησει ανταγωνιστικό το ρόστερ και ακολουθως αν το ροστερ θα ειναι ικανο να καλυψει τους στόχους της ομάδας και να καλύπτει τις φιλοδοξίες του προπονητικου τιμ,έχω λοιπόν να προτεινω κάτι ως εκ τούτου.
Θα ήθελα να δω τον κόσμο του Παναθηναικου να συμμετέχει στην αύξηση του μετοχικου κεφαλαιου-μπατζετ.Ενα πόσο των 5.000.000€ είναι κατα την γνώμη μου απόλυτα εφικτό,σημαίνει 20.000 παναθηναικων να προσφέρουν 250 ευρώ για τον εξακις πρωταθλητή Ευρώπης,την ομάδα που μας έχει προσφέρει αμέτρητες στιγμές χαράς και υπερηφανιας ζητώντας σχεδόν τίποτα ως αντάλλαγμα ολα αυτά τα υπέροχα χρονια,θέλω να βλεπω τον Παναθηναικο να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο και είμαι διαθετημενος να διάθεσω αυτο το ποσο.Πιστευω ακράδαντα πως αν δωθει αυτήν η ευκαιρία θα βρεθούν κι άλλοι που θελουν και μπορούν το ίδιο
Σιγουρα οι εποχες ειναι πολυ δυσκολες για ολους,σιγουρα δεν είναι τα ίδια ποσά με τα περασμένα μεγαλεία αλλα πιστευω πως αυτο το μπατζετ σου δίνει το δικαίωμα τουλάχιστον να διεκδικεις με αξιώσεις την κορυφη της ευρωπης και να μην ριξεις κατακόρυφα το επίπεδο σου παρακολουθώντας την πορεια προς την μετριοτητα μιας ομάδας μοντέλο