Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
Θέμα: Υπερβολικος MIG?? Δευ 12 Σεπ 2011, 20:21
Πολλα απο αυτα που ειπε φαινονται υπερβολικα αλλα δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να τον καταδικασει.. Μαθαμε οτι η ΠΑΕ ειχε ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ανω των 15εκ το 2008 !!! Μαθαμε οτι τελικα ο Βγενοπουλος ειναι ο μονος απο αυτους που πραγματηκα εχιε αποψη και αυτο γιατι δεν κληρονομησε ονομα βαρυ σαν ιστορια .. Μαθαμε οτι επιτελους η οικογενεια θελει πραγματικα να φυγει !!! Επιτελους ειπε καποιος φανερα στον Γκοντζο οτι ειναι ανεπυθημιτος ..
Δεν χρειαζεται να το ψυρισω αλλο,το ειπα και μετα την ομιλια του γιαννη,δεν αλλαζει κανεις μας αποψη οτι και να λενε αυτοι,δεν οφελει ο διχασμος ειδηκα απο την στιγμη που η οικογενεια φευγει αλλα θελω να κανω μια εκληση..
Αυτες τις ωρες πολλα συμφεροντα θιγονται,δεν πρεπει να παρασυρθουμε απο την στιγμη που το μονο σχεδιο που υπαρχει φενεται να προχωραει και χωρις κλειστες πορτες,ολοι ξερουμε τι και πως θα γινει χωρις πολυπλοκες χορηγιες και παραθυμια οπως στο παρελθον..
Βλεπω ειμαστε ολοι ολιγον τι μουδιασμενοι αλλα πιστευω μπορουμε να καταθεσουμε 2 αποψεις,εγω πχ εχω μεινει με την απορια των ποσοστων..Τα 15εκ που εβαλε σαν στοχο ο βγενοπουλος ειναι 75% της συνθεσης?
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
Εγω παλι γιατι καταλαβα πως ο βγενοπουλος εδωσε τη συνεντευξη μονο και μονο για να απαντησει στον Τζιγγερ? Στο μονο που συμφωνησα μαζι του ειναι πως ΠΡΕΠΕΙ να κινησει γη και ουρανο ωστε να μαθουμε τι εχει παιχτει με το γηπεδο και την περιφημη ΓΗΠΕΛ...κατα τα αλλα τι μας ειπε? Πως ο ΠΑΟ θελει 15εκ για να βγαλει τη χρονια...Σωπα ρε βγενο...τωρα το πηρες χαμπαρι? Οταν το φωναζε ο Πολεμης με τον Θ. Γιαννακοπουλο τον περασμενο Μαιο!!!...δεν το ακουσες? Τοτε γιατι δεν ανταποκριθηκες στο καλεσμα Πολεμη για ΑΜΚ 15εκ? Τη απαντηση...γιατι ηθελε να φυγει ο Τζιγγερ δε τη δεχομαι...γιατι και τοτε αν καλυπταν την ΑΜΚ...και ο Τζιγγερ ΔΕΝ εβαζε λεφτα...τοτε θα εχανε το ποσοστο του...και ο Βγενο θα ηταν ο μεγαλομετοχος απο τοτε. Δηλαδη τωρα τι μας κανει να πιστευουμε πως τα 15εκ θα βρεθουν? Προφανως δε θα τα βαλει ο βγενο...αφου το ειπε πως μονος του δε μπορει...οι αλλοι μετοχοι δειχνουν επιφυλακτικοι...οποτε που βρισκομαστε? Εκει που ειμασταν πριν 4 μηνες...μονο που αντι να παρακαλαει ο Πολεμης για λεφτα...το κανει ο Βγενο?
Tropikano Λεουρας
Εγω παλι γιατι καταλαβα πως ο βγενοπουλος εδωσε τη συνεντευξη μονο και μονο για να απαντησει στον Τζιγγερ? Στο μονο που συμφωνησα μαζι του ειναι πως ΠΡΕΠΕΙ να κινησει γη και ουρανο ωστε να μαθουμε τι εχει παιχτει με το γηπεδο και την περιφημη ΓΗΠΕΛ...κατα τα αλλα τι μας ειπε? Πως ο ΠΑΟ θελει 15εκ για να βγαλει τη χρονια...Σωπα ρε βγενο...τωρα το πηρες χαμπαρι? Οταν το φωναζε ο Πολεμης με τον Θ. Γιαννακοπουλο τον περασμενο Μαιο!!!...δεν το ακουσες? Τοτε γιατι δεν ανταποκριθηκες στο καλεσμα Πολεμη για ΑΜΚ 15εκ? Τη απαντηση...γιατι ηθελε να φυγει ο Τζιγγερ δε τη δεχομαι...γιατι και τοτε αν καλυπταν την ΑΜΚ...και ο Τζιγγερ ΔΕΝ εβαζε λεφτα...τοτε θα εχανε το ποσοστο του...και ο Βγενο θα ηταν ο μεγαλομετοχος απο τοτε. Δηλαδη τωρα τι μας κανει να πιστευουμε πως τα 15εκ θα βρεθουν? Προφανως δε θα τα βαλει ο βγενο...αφου το ειπε πως μονος του δε μπορει...οι αλλοι μετοχοι δειχνουν επιφυλακτικοι...οποτε που βρισκομαστε? Εκει που ειμασταν πριν 4 μηνες...μονο που αντι να παρακαλαει ο Πολεμης για λεφτα...το κανει ο Βγενο?
Θαναση..Απο το λιγο που σε ξερω νομιζω οτι καλη τη πιστη κανεις τοσα μαζεμενα λαθη και προφανος καποιος σε παρασυρει..Στην προηγουμενη αυξηση και 15 εκ να εβαζε καποιος δεν κερδιζε ουτε μια θεση στο ΔΣ(!!!) ενω τωρα η αποτημιση ειναι 8εκ για ολη την παε ΣΥΝ το νεο καταστατικο που θα επιτρεπει σε οποιον βαλει λεφτα να δοιηκσει και οχι να κρεμεται απο τα @@ του τζιγγερ..
Ξαναλεω οτι πρεπει να σταματησει η διχονια,,Ο τζιγγερ φευγει ο γκοντζος πουλαει την φυλαδα του,δεν ειναι ντροπη να ρωτησουμε κατι που δεν γνωριζουμε ..
Επισης ο Βγενοπουλος ειπε πολλα πραγματα που σαν φιλος του ΠΑΟ και εγω τα χρεωνω στον Τζιγγερ.το μονο σιγουρο ασχετως κατσει μεινει,ειναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και οχι ενας αχρηστος που τον εβαλε ο μπαμπας του για να μην τον εχει να κανει μαλακιες στην σοβαρες δουλειες του..
thanasis_ Λεουρας
Αντωνη...καταρχας να ξεκαθαρισω πως δεν επηρεαζομαι απο τιποτα και απο κανεναν. Απο εδω που ειμαι αλλοστε...δυσκολα θα μπορουσε να γινει αυτο, αφου δεν ειμαι μεσα στα πραγματα, δηλαδη δεν εχω να ακουω τους δημοσιογραφους να λενε το μακρυ τους και το κοντο τους αναλογα με τα συμφεροντα που εξυπηρετουν...δεν εχω να διαβασω τις εφημεριδες...κλπ κλπ...ενας απλος παρατηρητης ειμαι...και απλα εκφραζω την αποψη μου. Μπορει και να κανω λαθος, αλλα απο την αρχη την πολυμετοχικοτητας ειχαν υπογραψει συμφωνητικο που ελεγε πως τα μελη του ΔΣ καθοριζονται αναλογικα με το ποσοστο που ο καθε μετοχος κατεχει στην ομαδα...γιαυτο και ο Τζιγγερ του 60% ειχε 12 μελη στο ΔΣ...ενω ο Τζιγγερ του υποτιθεμενου 30% ειχε μολις 6. Επισης ειχαν πει πως οποιος δε συμμετεχει σε καθε ΑΜΚ τοτε χανει το ποσοστο του. Εγω απο αυτα καταλαβαινω πως αν γινοταν ΑΜΚ το Μαιο που ζητουσε ο Πολεμης για να βγει η χρονια...και εβαζαν ολοι εκτος απο Τζιγγερ...τοτε αυτος εχανε το ποσοστο του (εχοντας φυσικα το...ορφανο 25%...αλλα αν το ενεργοποιουσε θα γινοταν ρομπα). Οχι δεν θελω να σπειρω διχονια...αλλα ουτε και θα κατεβασω αμασητα τα παντα...επειδη εφυγε ο κακος Τζιγγερ και ερχονται καλυτερες μερες...πολυ απλα γιατι ακομη δεν διακρινω φως στο τουνελ. Αν ελεγε χτες οτι θελουμε 15εκ και εγω κανω την αρχη βαζοντας τα πρωτα 5εκ...τοτε θα ελεγα οκ κατι γινεται...αλλα για την ωρα ειμαι δυσπιστος απεναντι του...μεχρι να με διαψευσει φυσικα.
Υ.Γ. Μπορει ο Γκοτζος να εχει τα χιλια κακα του κοσμου...αλλα δεν μπορει να λες πως σαρεσει η δημοκρατια και απεχθανεσαι τη δικτατορια...αλλα να εχει ριξει πορτα στην πιο ισχυρη σου αντιπολιτευση...αραγε τι θα γινοταν αν ο τζιγγερ ειχε ριξει πορτα στο Βασιλαρα?
Υ.Γ.2. Επιμενω...μακαρι να το τρεξει μεχρι τελους στο θεμα με τη ΓΗΠΕΛ...
Tropikano Λεουρας
Κατσε βρε Θαναση πια ειναι τα 6 μελη του τζιγγερ στο ΔΣ?Εκτος αν τον γοντικα και την δοιηκουσα την εβαλα εγω ειχε 10 συν τον ερασιτεχνη και τους γιανακοπουλους ο Τζιγγερ..Εσυ θα τα εβαζες??
Το ανεφερε καπου στην μεση της συνεντευξης εχτες.Θα βαλει τουλαχιστον το ποσοστο του και οχι σαν 10% σαν 20 κατι αφεροντας τις μετοχες του τζιγγερ,καπου 3,2 εκ δλδ..
Δεν ξερω τι σκατα θα γινει αλλα απο γκοντζους και βαρδινογιανηδες πραγματηκα χορτασα,εφτασα 30 χρονων και οχι γηπεδο δεν εχουμε που το ακουγα απο παιδακι,δεν εχουμε ουτε προπονητικο κεντρο!!Χαιρετιζω οτιδηποτε νεο λοιπον ..
Για ΓΗΠΕΛ τρεχα γυρευε..Ολα στραβα τα εχει ο Τζιγγερ αλλα κλεφτης δεν ειναι σιγουρα..Να του τα φαγανε και αυτα οπως τοσα και τοσα λογο οτι ποτε δεν μπηκε στο πετσι του ρολου του ναι,αλλα για να φαει λεφτα της οικογενειας του νομιζω ειναι πολυ κοιμησμενος για να το καταφερει ..
thanasis_ Λεουρας
Αντωνη...η διοικουσα αποτελειται απο μετοχους κυριως και φυσικα τον Γοντικα. Γιατι δηλαδη ΠΡΕΠΕΙ ολοι να μπαινουν σε στρατοπεδα? Γιατι ο Ερασιτεχνης και οι Γιαννακοπουλοι μεταφραζονται σαν ανθρωποι του Τζιγγερ? Αφου εχουμε δει ποσο ευκολα αλλαζουν οι ισοροπιες και τα στατοπεδα μεταξυ τους. Σημερα ειναι μαζι του, αυριο τον πολεμανε...Στο ΔΣ λοιπον ο Τζιγγερ ειχε μεχρι προσφατα 6 ατομα...και εμεινε ο Γοντικας πια, αφου οι αλλοι παραιτηθηκαν...Οσο για τον Γοντικα...ναι ανθρωπος του Τζιγγερ...αλλα δεν ειδα κανεναν να λεει πως δεν τον θελει...και πως θα μπορουσαν αλλωστε αφου ο ανθρωπος μονος του τρεχει το μαγαζι ενω αυτοι τρωγονται μεταξυ τους...Και εγω μαζι σου...να χαιρετισουμε κατι νεο...αλλα που ειναι και δεν το βλεπω? Μια προταση εκανε ολη και ολη...και αυτη γεματη υποθεσεις...μονο σιγουρια για το αυριο δεν δινει η προταση του, ετσι οπως την εθεσε.
Υπερβολικος MIG??
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης