Θέμα: Ο καρκίνος δεν περιμένει κανένα..... Παρ 14 Αυγ 2009, 07:04
ΧΑΡΤΣΟΝ: «Έπρεπε να είχα πάει σε γιατρό»
Ο Τζον Χάρτσον βγήκε από το νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον εγκέφαλο. Ο 34χρονος πρώην επιθετικός της Σέλτικ, πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο και τους όρχεις, όμως αποδεικνύεται μαχητής, καθώς βγήκε νικητής από την μάχη με την νόσο. Στις πρώτες δηλώσεις κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, ο Σκωτσέζος έδειξε μετανιωμένος που δεν έδωσε σημασία στα πρώτα σημάδια της αρρώστιας.
«Υπήρχε μια σκιά παλιά στους όρχεις μου, όμως εγώ δεν έδωσα τη σημασία που έπρεπε, καθώς φοβόμουν για τα χειρότερα. Έπρεπε όμως να είχα πάει σε ένα γιατρό, για να μου δώσει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Αν το έκανα, τώρα όλα θα ήταν διαφορετικά».
Στη συνέχεια, ο Χάρτσον απέστειλε μήνυμα προς όλους τους ανθρώπους: «Μην περιμένετε γιατί ο καρκίνος δεν περιμένει κανένα. Εξαπλώνεται γρήγορα αν δεν τον προσέξεις, οπότε αν διαπιστώσετε κάτι κακό, να πάτε αμέσως σε έναν ειδικό».
PRASINORETHIMNO Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 27 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 42 Τόπος : RETHYMNO KRITIS
Θέμα: Απ: Ο καρκίνος δεν περιμένει κανένα..... Παρ 14 Αυγ 2009, 09:35
PRAGMATIKA THA PREPEI NA TO DIAVASOUN OLOI DEITE K 1 VIDEAKI SINXARITIRIA STON g3thanasis
Ο καρκίνος δεν περιμένει κανένα.....
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης