www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Ο Αμπέλ και η... κόλαση! EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Ο Αμπέλ και η... κόλαση! EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Ο Αμπέλ και η... κόλαση! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Ο Αμπέλ και η... κόλαση! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Ο Αμπέλ και η... κόλαση! EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ο Αμπέλ και η... κόλαση! EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Ο Αμπέλ και η... κόλαση! EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
8 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 8 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Ο Αμπέλ και η... κόλαση!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Ο Αμπέλ και η... κόλαση! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ο Αμπέλ και η... κόλαση!   Ο Αμπέλ και η... κόλαση! EmptyΠαρ 14 Αυγ 2009, 19:19

Xθες η Ατλέτικο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και πλέον πηγαίνει να ποντάρει τα πάντα μοναχά σε δύο παιχνίδια. Σε αυτό της Αθήνας στις 19 και σε εκείνο της Μαδρίτης στις 25 Αυγούστου στο Βιθέντε Καλντερόν. Νιώθει εμπιστοσύνη ο Αμπέλ;

Μετά το χθεσινοβραδινό φιλικό με την Καστελόν ο κόουτς, είπε: «Πάμε στην Αθήνα με υψηλές ελπίδες και ηθικό. Βελτιώσαμε το σύστημα μας κόντρα σε αντιπάλους όπως η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ, ο Άγιαξ. . Με τον Χουράδο, τον Κλέμπερ και τον Ρέγιες που επέστρεψαν φέτος οι επιλογές μας είναι διαφορετικές και νιώθω ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε περισσότερες καταστάσεις».

Η Ατλέτικο έπαιξε έναν χαλαρό αγώνα χθες με την Καστελόν, με τον Φορλάν να είναι ο μοναδικός πρωτοκλασάτος που ήταν στο γήπεδο. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Σινάμα, ο τρίτος επιθετικός που είχε να σκοράρει από τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Βαλέρα, ο αναπληρωματικός δεξιόποδαρος μπακ ήταν ο μόνος που μίλησε μετά το παιχνίδι. «Ήταν το τελευταίο μας φιλικό στην προετοιμασία και νομίζω ότι θα είμαστε όπως πρέπει στην Αθήνα γιατί έχουμε βελτιώσει αρκετά πράγματα βήμα προς βήμα. Τώρα πρέπει να βελτιώσουμε την φυσική μας κατάσταση αλλά για εμάς προέχει ένα παιχνίδι ζωτικής σημασίας. Μπορεί να ακούω πολλά για την ατμόσφαιρα της Αθήνας και την «κολασμένη» ατμόσφαιρα που ετοιμάζουν. Εγώ, όμως, νομίζω ότι θα μας αποσπάσουν την προσοχή στην αρχή και μετά θα τους... ξεχάσουμε. Ξέρω ότι μάλλον δεν θα ξεκινήσω στην Ελλάδα αλλά στην διάρκεια των φιλικών όλοι πήραμε χρόνο και εγώ ελπίζω να πάρω την ευκαιρία».

Η Ατλέτικο προπονήθηκε σήμερα το απόγευμα και δεν θα έχει κανένα ρεπό μέχρι να έρθει στην Αθήνα. Ο Αμπέλ δεν θέλει να υπάρξει ούτε στιγμή χαλάρωσης πριν το ταξίδι στο ΟΑΚΑ και αυτός ο προκριματικός είναι όπως είπε σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του «είναι ο πιο σημαντικός στην καριέρα μου ως προπονητής». Ο Ισπανός τεχνικός έχει ήδη στα χέρια του λεπτομερέσταση ανάλυση της ομάδας του Τεν Κάτε και είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που δεν θα παίζει ο Σαριέγκι. Μια απουσία, στην οποία θα στηριχθεί για να πάρει το προβάδισμα και εύχεται η ομάδα του να πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα.

Από κει και πέρα, ένα ακόμα στοιχείο που φέρνει σε επιφυλακή τους ανθρώπους της ομάδας είναι το γεγονός πως το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Η διοίκηση ελπίζει ότι οι παίκτες θα ξεπεράσουν την πίεση από τους 67.000 Έλληνες οπαδούς. Πέρυσι, η Ατλέτικο απέδρασε από το Σάλκε. Μια ομάδα με τους ποιο θερμούς οπαδούς στην Γερμανία. Το 1-0 σε αυτό το παιχνίδι είναι το σενάριο που θέλουν να επαναληφθεί φέτος στο ΟΑΚΑ.

*Ο Iñako Díaz-Guerra είναι επικεφαλής του ρεπορτάζ της Ατλέτικο στην εφημερίδα «As» και θα αρθρογραφεί καθημερινά για το gazzetta.gr ενημερώνοντας για όλες τις εξελίξεις και τα τελευταία νέα της αντιπάλου του Παναθηναϊκού.

Iñako Díaz-Guerra
gazzetta.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ο Αμπέλ και η... κόλαση!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» «Στην πράσινη... κόλαση»

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: