www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Θετικός για ΠΑΟ ο Ντραγκουτίνοβιτς EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Θετικός για ΠΑΟ ο Ντραγκουτίνοβιτς EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Θετικός για ΠΑΟ ο Ντραγκουτίνοβιτς EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Θετικός για ΠΑΟ ο Ντραγκουτίνοβιτς EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Θετικός για ΠΑΟ ο Ντραγκουτίνοβιτς EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Θετικός για ΠΑΟ ο Ντραγκουτίνοβιτς EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Θετικός για ΠΑΟ ο Ντραγκουτίνοβιτς EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
16 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 16 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Θετικός για ΠΑΟ ο Ντραγκουτίνοβιτς

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Θετικός για ΠΑΟ ο Ντραγκουτίνοβιτς Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Θετικός για ΠΑΟ ο Ντραγκουτίνοβιτς   Θετικός για ΠΑΟ ο Ντραγκουτίνοβιτς EmptyΣαβ 15 Αυγ 2009, 12:17

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να ντυθεί στα «πράσινα» ο Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς, ο οποίος και επιβεβαίωσε ότι τον έχει προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός και δήλωσε θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο 34χρονος Σέρβος αμυντικός, μιλώντας στη «SportDay», άνθρωπος του «τριφυλλιού» τον προσέγγισε, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του ΠΑΟ και ο ίδιος έθεσε τις προϋποθέσεις για να περάσει το θέμα από τα... λόγια, στην πράξη.

«Γνωρίζω για τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ να προχωρήσω σε λεπτομέρειες, αλλά κάποιος με πλησίασε και μου είπε ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για μένα. Πρόταση δεν μου έγινε, μια και προέχουν τι θέλει και τι θα αποφασίσει η Σεβίλλη», επεσήμανε ο Ντραγκουτίνοβιτς.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, διεκδικεί τίτλους κι έχει συνεχή παρουσία στην Ευρώπη, κυρίως στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι θετικός να έρθω στην Ελλάδα, αλλά θα πρέπει να μου γίνει πρόταση και να τα βρουν οι δύο ομάδες. Εφόσον ο Παναθηναϊκός κάνει πρόταση στη Σεβίλλη και συμφωνήσω κι εγώ, τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι στα χέρια μου», ξεκαθάρισε.

Η Σεβίλλη φέρεται να αξιώνει ποσό που δεν θα υπερβαίνει τα δύο εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Ντραγκουτίνοβιτς, κάτι που βρίσκεται μέσα στις δυνατότητες των «πράσινων».
Πάντως, την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στα γραφεία του Παναθηναϊκού έχουν φτάσει δυο ακόμη προτάσεις για τη θέση του αμυντικού, πλην του αριστεροπόδαρου «Ντράγκο».

Η μία πρόταση είναι για τον 27χρονο Γκάρι Ρόμπερτ Κάλντγουελ, ο οποίος και αγωνίζεται ως βασικός στη Σέλτικ, είναι διεθνής, ωστόσο για την απόκτησή του απαιτούνται περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ. Θετικό είναι το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ίσως αυτό φέρει μείωση στις οικονομικές απαιτήσεις.

Η δεύτερη περίπτωση είναι ο 28χρονος Γουλιέλμο Στεντάρντο, που ανήκει στη Λάτσιο και πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη Λέτσε, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν «καίγονται» ιδιαίτερα.

http://www.ethnos.gr/ethnosport
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Θετικός για ΠΑΟ ο Ντραγκουτίνοβιτς   Θετικός για ΠΑΟ ο Ντραγκουτίνοβιτς EmptyΣαβ 15 Αυγ 2009, 12:19

abaddon έγραψε:
Η μία πρόταση είναι για τον 27χρονο Γκάρι Ρόμπερτ Κάλντγουελ, ο οποίος και αγωνίζεται ως βασικός στη Σέλτικ, είναι διεθνής, ωστόσο για την απόκτησή του απαιτούνται περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ. Θετικό είναι το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ίσως αυτό φέρει μείωση στις οικονομικές απαιτήσεις.

Η δεύτερη περίπτωση είναι ο 28χρονος Γουλιέλμο Στεντάρντο, που ανήκει στη Λάτσιο και πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη Λέτσε, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν «καίγονται» ιδιαίτερα.

Ποιοι είν'αυτοι ρε!! scratch Σοβαρευτείτεεεεεεεεε......
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Θετικός για ΠΑΟ ο Ντραγκουτίνοβιτς   Θετικός για ΠΑΟ ο Ντραγκουτίνοβιτς EmptyΣαβ 15 Αυγ 2009, 12:28

O Kάλντγουελ είναι ατσούμπαλος και κριάρι, αν δεν ήταν από τις ακαδημίες και οπαδός της Σέλτικ θα τον είχαν ήδη στείλει. Ένα ματς με την Μπενφίκα (!) 3-0 όποιος θυμάται ξέρει... Μη μας τον φορτώσουν!!

Ο Στεντάρντο για την Ελλάδα κάνει, αλλά μεγάλη περίπτωση για να επενδύσεις λεφτά πάνω του δε μου φαίνεται.
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Θετικός για ΠΑΟ ο Ντραγκουτίνοβιτς   Θετικός για ΠΑΟ ο Ντραγκουτίνοβιτς EmptyΤρι 18 Αυγ 2009, 23:39

Σήμερα ο Κάλντγουελ έβαλε ξανά αυτογκολ. Ας μην γίνει κανά αστείο και τον ξεφορτώσουν πάνω μας..

Θετικός για ΠΑΟ ο Ντραγκουτίνοβιτς
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Μεταγραφές-
Μετάβαση σε: