www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Μηνούδης: «Γυαλίζει το μάτι μας» EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Μηνούδης: «Γυαλίζει το μάτι μας» EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Μηνούδης: «Γυαλίζει το μάτι μας» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Μηνούδης: «Γυαλίζει το μάτι μας» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Μηνούδης: «Γυαλίζει το μάτι μας» EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μηνούδης: «Γυαλίζει το μάτι μας» EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Μηνούδης: «Γυαλίζει το μάτι μας» EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
34 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 34 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Μηνούδης: «Γυαλίζει το μάτι μας»

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Μηνούδης: «Γυαλίζει το μάτι μας» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Μηνούδης: «Γυαλίζει το μάτι μας»   Μηνούδης: «Γυαλίζει το μάτι μας» EmptyΣαβ 15 Αυγ 2009, 20:51

Έπειτα από αρκετά χρονιά ο Βασίλης Μηνούδης επιστρέφει σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους και το μάτι του γυαλίζει στη θέα των κυπέλλων

Ο έμπειρος ακραίος μίλησε στην «Πράσινη» για τη νέα χρονιά που τον βρίσκει με την πράσινη φανέλα και αναλύει το τι πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού να δουν τη νέα περίοδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Μηνούδης:

Για το εάν βλέπει τον Παναθηναϊκό σαν πρόκληση:
«Η αλήθεια είναι ότι ο Πρωταθλητισμός είναι κάτι ου πάντα μου άρεσε και πραγματικά μου έχει λείψει. Χαίρομαι που φέτος είμαι μέλος μιας ομάδας με μεγάλη ιστορία, κόσμο και υψηλούς στόχους».

Για την αλλαγή έδρας και το Μετς:
«Είναι καλό που ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο Δήμο της Αθήνας. Πιστεύω ότι η κίνηση αυτή θα βοηθήσει τον κόσμο τνα έρθει κοντά στην ομάδα και η ομάδα να επωφεληθεί από μεγάλη έλευση των φιλάθλων που πιστεύουμε ότι θα έχουμε. Αυτό θα βοηθήσει πολύ ώστε να κατακτήσουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει για τη νέα χρονιά».

Για την πρόταση του Παναθηναϊκού:
«Η πρόταση από Παναθηναϊκό ήρθε μια μέρα μετά τη γέννηση του γιου μου, οπότε θεώρησα τον γιο μου γουρλή. Ήταν επιθυμία μου να συνεργαστώ με τον Στέλιο Καζάζη εδώ και χρόνια. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και χαίρομαι που τελικά έγινε πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι και στο παρελθόν ήμασταν πολύ κοντά, υπήρχε μια επιθυμία, αλλ’ από ατυχία δεν συνεργαστήκαμε. Πιστεύω ότι ήταν για καλό. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για την παρουσία πολλών ελλήνων παικτών στο ρόστερ του Τριφυλλιού:
«Η αξία των ελλήνων αθλητών είναι δεδομένη όσο και αν κάποιοι τα τελευταία χρόνια έχουν προσπαθήσει να τη μειώσουν. Ο κόσμος θέλει να βλέπει Έλληνες παίκτες, δένεται μαζί τους κι έρχεται πιο κοντά τους. Αυτό, λοιπόν, σε συνδυασμό με την υψηλή αξία των ελλήνων αθλητών που απαρτίζουν την ομάδα, θα βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του».

Για το δυνατό σημείο του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας περιόδου:
«Αυτό που εισπράττω εγώ είναι ότι το μάτι της ομάδας… γυαλίζει πιο πολύ σε σχέση με πέρσι. Όλοι – παράγοντες, προπονητές και αθλητές- είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την ομάδα ψηλά για διαφορετικούς ίσως λόγους ο καθένας. Θέλω να πιστεύω ότι οι αντίπαλοι θα βλέπουν στα μάτια μας τη δίψα για τίτλους και θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο».

Για εάν φέτος είναι η χρονιά του Παναθηναϊκού:
«Δεν βλέπω το λόγο να μην είναι. Πιστεύω ότι είναι μέσα στις δυνατότητές μας και με λίγη τύχη να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό πολύ ψηλά με πρώτο στόχο το Πρωτάθλημα χωρίς να παραβλέπουμε το Κύπελλο».

Για το Τσάμπιονς Λιγκ:
«Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι σίγουρα μια πολύ δυνατή διοργάνωση και είναι για κάθε ομάδα να συμμετέχει. Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα προσπαθήσουμε μέσα από την αγωνιστική μας εικόνα να προχωρήσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλουμε να βάλουμε την ομάδα στο κλαμπ των ισχυρών της Ευρώπης, με στόχο το Final 4, όσο δύσκολο και εάν ακούγεται αυτό».

prasinanea.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μηνούδης: «Γυαλίζει το μάτι μας»
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Στο... μάτι του εισαγγελέα!
» Μαύρισε το μάτι του Καλόπουλου!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ερασιτέχνης :: Βόλλευ-
Μετάβαση σε: