www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Χαλιβελάκη: «Έχω δεθεί με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού». EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Χαλιβελάκη: «Έχω δεθεί με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού». EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Χαλιβελάκη: «Έχω δεθεί με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού». EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Χαλιβελάκη: «Έχω δεθεί με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού». EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Χαλιβελάκη: «Έχω δεθεί με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού». EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Χαλιβελάκη: «Έχω δεθεί με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού». EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Χαλιβελάκη: «Έχω δεθεί με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού». EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
41 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 41 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Χαλιβελάκη: «Έχω δεθεί με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού».

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Χαλιβελάκη: «Έχω δεθεί με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού». Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Χαλιβελάκη: «Έχω δεθεί με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού».   Χαλιβελάκη: «Έχω δεθεί με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού». EmptyΣαβ 15 Αυγ 2009, 20:52

Η Μαρία Χαλιβελάκη είναι έτοιμη να περάσει για τρίτη φορά την πόρτα της Λεωφόρου έχοντας ακριβώς την ίδια δίψα για διακρίσεις όπως την πρώτη φορά.

Στα τριάντα της χρόνια πλέον, η γκαρντ του Παναθηναϊκού δηλώνει έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα και πως ένας από τους λόγους που την έκαναν να επιστρέψει ήταν η αγάπη του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Μαρία Χαλιβελάκη στην «Πράσινη»:

Για τους λόγους που επέστρεψε:
«Ήταν επιθυμία δική μου να ξαναγυρίσω στον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι ότι αρχικά είχα κάποιους ενδοιασμούς να επιστρέψω αφού έφυγα κάτω από… περίεργες συνθήκες από την ομάδα πριν από δύο χρόνια.
Ωστόσο από τη στιγμή που μου έγινε πρόταση από τους ανθρώπους της ομάδας για να συνεργαστούμε φέτος, μου έδωσαν να καταλάβω ότι θέλουν να κάνουμε μια καλή προσπάθεια».

Για τους προσωπικούς της στόχους:
«Στόχος μου είναι να παίξω όσο καλύτερα μπορώ. Να φανώ αντάξια των προσδοκιών των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν, αλλά και των απαιτήσεων που έχω εγώ από τον εαυτό μου. Για γενικότερους στόχους θα μπορούμε να μιλήσουμε αφού κλείσει το ρόστερ της ομάδας, με τις ξένες παίκτριες. Τότε θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα».

Για το αγωνιστικό της στυλ:
«Σίγουρα δεν είμαι ο… Τζόρνταν. Είτε είμαι σε καλή είτε σε κακή μέρα, προσπαθώ να βρίσκω τρόπο να βοηθώ την ομάδα μου. Αγωνίζομαι στη θέση της πλέι μέικερ. Βέβαια στην πρώην ομάδα μου, τον Παγχιακό, αγωνίστηκα πολλές φορές σαν «2αρι» ακόμα και στο «3». Μου αρέσει να κάνω διάφορες δουλειές μέσα στο γήπεδο. Άλλες φορές μπορεί να είμαι η πρώτη σκόρερ, άλλες η πρώτη στις ασίστ, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τρόπο να είμαι χρήσιμη στο παιχνίδι».

Για τις προηγούμενες θητείες της με την πράσινη φανέλα:
«Η καλύτερη περίοδος της καριέρας μου τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά ήταν τα δύο χρόνια που έπαιξα στον Παναθηναϊκό. Το κλίμα στην ομάδα ήταν πολύ καλό. Έτυχε και συνάντησα κοπέλες τις οποίες γνώριζα στο παρελθόν, τη Σταμάτη, τη Γιαλιτάκη, την Κυριακοπούλου, τη Νικολαΐδου και πραγματικά «δέσαμε» πολύ σαν σύνολο. Χαίρομαι που θα ξαναβρώ οικεία πρόσωπα στην ομάδα και ελπίζω να πετύχουμε όλοι μαζί κάτι καλό για τον Παναθηναϊκό».

Για τους φιλάθλους του Τριφυλλιού:
«Ευχαριστώ, τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για τη συμπαράσταση και την αγάπη που μου έχουν δείξει. Είδα μηνύματα στο facebook, που έλεγαν «Μαρία γύρνα πίσω στον Παναθηναϊκό». Ένιωσα συγκίνηση. Ένας άλλος λόγος που επέστρεψα είναι και για αυτούς. Εξ’ άλλου είμαι Παναθηναϊκός και το έχω δηλώσει.
Έχω δεθεί με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ίσως, γιατί μου αρέσει και μένα να βγάζω… φανατισμό μέσα στο παιχνίδι. Είμαι παίκτρια των εντός έδρας παιχνιδιών, με εξιτάρει η ατμόσφαιρα και η επαφή με τον κόσμο. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις ελάχιστες ομάδες στο γυναικείο μπάσκετ που έχει ένθερμο κοινό.
Ο κόσμος ασχολείται με την ομάδα, δίνει ώθηση σε κάθε παίκτρια να βγάλει το 100% σε κάθε αγώνα. Παρακολουθούν, πάνε σε προπονήσεις, σε φιλικά παιχνίδια και δείχνουν ότι ενδιαφέρονται πραγματικά»

Για την χαρακτηριστικότερη στιγμή της καριέρας της στον Παναθηναϊκό:
«Θυμάμαι την πρώτη μου χρονιά στον Παναθηναϊκό, ήμουν τραυματίας σε ένα παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Είχα κάνει μαγνητική στον ώμο και ο γιατρός μου είχε συστήσει αποχή από τους αγώνες για τρεις εβδομάδες. Κανονικά ήταν να μη συμπεριληφθώ καν στην αποστολή. Χάναμε 12 πόντους στο δεκάλεπτο και μου είπε ο κόουτς Κώστας Τσαφαράς «σήκω να παίξεις». Έπαιξα με έναν ώμο και πήραμε διαφορά 15 πόντων».

prasinanea.gr

Χαλιβελάκη: «Έχω δεθεί με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού». Xalive10
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Χαλιβελάκη: «Έχω δεθεί με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού».
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ερασιτέχνης :: Μπάσκετ γυναικών-
Μετάβαση σε: