www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
«Είναι ο Παναθηναϊκός»! EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
«Είναι ο Παναθηναϊκός»! EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
«Είναι ο Παναθηναϊκός»! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
«Είναι ο Παναθηναϊκός»! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
«Είναι ο Παναθηναϊκός»! EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
«Είναι ο Παναθηναϊκός»! EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
«Είναι ο Παναθηναϊκός»! EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
42 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 42 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

«Είναι ο Παναθηναϊκός»!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

«Είναι ο Παναθηναϊκός»! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: «Είναι ο Παναθηναϊκός»!   «Είναι ο Παναθηναϊκός»! EmptyΣαβ 15 Αυγ 2009, 23:15

Τα πρώτα του δείγματα γραφής στην Φλαμένγκο δείχνουν ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με σπουδαίο μέλλον αλλά και παρόν! Αν είχε στα χέρια του ευρωπαϊκό διαβατήριο σίγουρα θα είχε μείνει στην Παιανία αλλά μερικές φορές κάθε εμπόδιο είναι όντως για καλό! Ο Ντέιβιντ Μπραζ λίγες μέρες πριν το ματς των «πρασίνων» με την Ατλέτικο μιλά στο gazzetta.gr για αυτήν την αναμέτρηση αλλά και για τον μεγάλο στόχο του που δεν είναι άλλος από το να επιστρέψει στο «τριφύλλι».

Απ' τον Παναθηναϊκό στην Φλαμένγκο. Ποιές είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις απ' την καινούρια σου ομάδα;

Είμαι πολύ καλά στην Φλαμένγκο. Όλοι εδώ με υποδέχθηκαν πολύ καλά και περνάω ωραίες στιγμές στην Βραζιλία. Εξάλλου μιλάμε για έναν μεγάλο σύλλογο που έχεις τους περισσότερους οπαδούς στην χώρα!

Στον Παναθηναϊκό το προηγούμενο εξάμημο δεν είχες ευκαιρίες. Τώρα έχεις ξεκινήσεις καλά και σίγουρα ο στόχος σου θα είναι να γυρίσεις πίσω...

Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ τον σύλλογο να πάρει το πρωτάθλημα ή έστω να καταφέρει να πάρει μια θέση που να οδηγεί στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Φυσικά στο τέλος της παρουσίας μου εδώ να τα έχω πάει καλά και στην συνέχεια να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό με μεγαλύτερες αξιώσεις. Αυτό θέλω περισσότερο. Να γυρίσω στην Ελλάδα και να παίξω στο «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός σε λίγες μέρες αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Εσύ πέρυσι έζησες κάποιες στιγμές στο Τσάμπιονς Λιγκ όπως τα παιχνίδια με τη Βιγιαρεάλ. Πως τα βλέπεις; Μπορεί να περάσει;

Ο Παναθηναϊκός έχει την δική του παράδοση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα πράγματα φυσικά και είναι δύσκολα, αφού η Ατλέτικο έχει πολύ δυνατό σύνολο. Πέρυσι, όμως. θυμόμαστε όλοι τι κατάφερε αυτή η ομάδα και τις νίκες που έκανε κόντρα σε πολύ δυνατούς αντιπάλους, όπως η Ίντερ και η Βέρντερ. Ο Παναθηναϊκός, όμως, έχει εξαιρετικούς παίκτες και πολύ έμπειρους σε τέτοια παιχνίδια. Ζιλμπέρτο, Γκάμπριελ, Καραγκούνης, Λέτο και Σισέ είναι κάποιοι από αυτούς.

Στείλε ένα μήνυμα στους συμπαίκτες σου...

Εγώ θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στους συμπαίκτες μου και να καταφέρουν να δώσουν μια μεγάλη χαρά στον κόσμο που πάντα είναι στο πλευρό τους. Εύχομαι να τους ξαναδώ το συντομότερο δυνατό.

Νίκος Αθανασίου
gazzetta.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

«Είναι ο Παναθηναϊκός»!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Μουνιόθ: "Ο Παναθηναϊκός είναι η Ρεάλ της Ελλάδας"
» Περί μαιμούδων Νο2 (αυτές που είναι μες το σπίτι σου είναι πιο επικίνδυνες...)
» ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ????? ΛΑΘΟΣ!!!! ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ
» ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ Η ΑΝΝΟΥΛΑ?
» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΜΜΕΡ ΟΕΟ ???

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: