Τα πρώτα του δείγματα γραφής στην Φλαμένγκο δείχνουν ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με σπουδαίο μέλλον αλλά και παρόν! Αν είχε στα χέρια του ευρωπαϊκό διαβατήριο σίγουρα θα είχε μείνει στην Παιανία αλλά μερικές φορές κάθε εμπόδιο είναι όντως για καλό! Ο Ντέιβιντ Μπραζ λίγες μέρες πριν το ματς των «πρασίνων» με την Ατλέτικο μιλά στο gazzetta.gr για αυτήν την αναμέτρηση αλλά και για τον μεγάλο στόχο του που δεν είναι άλλος από το να επιστρέψει στο «τριφύλλι».
Απ' τον Παναθηναϊκό στην Φλαμένγκο. Ποιές είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις απ' την καινούρια σου ομάδα;
Είμαι πολύ καλά στην Φλαμένγκο. Όλοι εδώ με υποδέχθηκαν πολύ καλά και περνάω ωραίες στιγμές στην Βραζιλία. Εξάλλου μιλάμε για έναν μεγάλο σύλλογο που έχεις τους περισσότερους οπαδούς στην χώρα!
Στον Παναθηναϊκό το προηγούμενο εξάμημο δεν είχες ευκαιρίες. Τώρα έχεις ξεκινήσεις καλά και σίγουρα ο στόχος σου θα είναι να γυρίσεις πίσω...
Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ τον σύλλογο να πάρει το πρωτάθλημα ή έστω να καταφέρει να πάρει μια θέση που να οδηγεί στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Φυσικά στο τέλος της παρουσίας μου εδώ να τα έχω πάει καλά και στην συνέχεια να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό με μεγαλύτερες αξιώσεις. Αυτό θέλω περισσότερο. Να γυρίσω στην Ελλάδα και να παίξω στο «τριφύλλι».
Ο Παναθηναϊκός σε λίγες μέρες αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Εσύ πέρυσι έζησες κάποιες στιγμές στο Τσάμπιονς Λιγκ όπως τα παιχνίδια με τη Βιγιαρεάλ. Πως τα βλέπεις; Μπορεί να περάσει;
Ο Παναθηναϊκός έχει την δική του παράδοση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα πράγματα φυσικά και είναι δύσκολα, αφού η Ατλέτικο έχει πολύ δυνατό σύνολο. Πέρυσι, όμως. θυμόμαστε όλοι τι κατάφερε αυτή η ομάδα και τις νίκες που έκανε κόντρα σε πολύ δυνατούς αντιπάλους, όπως η Ίντερ και η Βέρντερ. Ο Παναθηναϊκός, όμως, έχει εξαιρετικούς παίκτες και πολύ έμπειρους σε τέτοια παιχνίδια. Ζιλμπέρτο, Γκάμπριελ, Καραγκούνης, Λέτο και Σισέ είναι κάποιοι από αυτούς.
Στείλε ένα μήνυμα στους συμπαίκτες σου...
Εγώ θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στους συμπαίκτες μου και να καταφέρουν να δώσουν μια μεγάλη χαρά στον κόσμο που πάντα είναι στο πλευρό τους. Εύχομαι να τους ξαναδώ το συντομότερο δυνατό.
Νίκος Αθανασίου
gazzetta.gr