www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Το αεροδρόμιο της διαιτησίας EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Το αεροδρόμιο της διαιτησίας EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Το αεροδρόμιο της διαιτησίας EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Το αεροδρόμιο της διαιτησίας EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Το αεροδρόμιο της διαιτησίας EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Το αεροδρόμιο της διαιτησίας EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Το αεροδρόμιο της διαιτησίας EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
34 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 34 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Το αεροδρόμιο της διαιτησίας

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Το αεροδρόμιο της διαιτησίας Empty
17082009
ΔημοσίευσηΤο αεροδρόμιο της διαιτησίας

Τoυ Κ. ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ
sportaction.gr

Μπορεί να είμαστε παραμονή των προκριματικών για το Champions League αλλά έχω τη δυνατότητα με αυτά να ασχοληθώ και αύριο. Σήμερα θέλω να ασχοληθώ με ένα συνάδελφο που θα έπρεπε λογικά να δουλεύει σε... αεροδρόμιο αλλά δουλεύει σε εφημερίδα, ραδιόφωνο και σε δύο site. Με γεια τους και χαρά τους όλων τους και μεγάλη τους τιμή που το έχουν. Δεν λεω, δεν έχω αντίρρηση να την έχουν να τον χαίρονται αλλά αναρωτιέμαι όταν γράφει κάποιος ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα και με αυτούς τους πίνακες διαιτητών δεν πρέπει κάτι να γίνει;

Δεν αποκλείω να το πάρει, τόσο όσο και να το χάσει. Αλλά επειδή είμαι τελείως σκράπας στο συγκεκριμένο θέμα πως μπορεί να γνωρίζει άραγε κάποιος πόσο καλός ή κακός είναι για την ομάδα του ένας πίνακας με διαιτητές και επόπτες; Γιατί του δημιουργεί πρόβλημα η απομάκρυνση ή η άνοδος συγκεκριμένων ονομάτων; Ξέρει κάτι για τη διαιτησία και τον έλεγχο της και δεν μας το λέει; Μήπως θα έπρεπε κάποιος αθλητικός δικαστής ή η ΕΣΥΕΑ να ασχοληθεί με την περίπτωσή του;

Η αίσθησή που έχω από τις δημόσιες τοποθετήσεις του Ολυμπιακού αλλά και των άλλων μεγάλων είναι ότι εμείς δεν ασχολούμαστε με τη διαιτησία. Πολύ λογικό μου ακούγεται γιατί εάν έλεγε κάτι διαφορετικό τί θα έλεγε; Ο τάδε διαιτητής είναι δικός μας και θα μας κάνει τα χατίρια; Δεν γίνονται προφανώς αυτά τα πράγματα.

Προφανώς υπήρχε πέρυσι ένα παρασκήνιο όπως υπήρχε και την εποχή που έβγαζε τις συνομιλίες στον αέρα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Διαφορετικά γιατί να αντιδρά ένας δημοσιογράφος, φανατικός υποστηρικτής της ομάδας του στις αλλαγές των πινάκων διαιτησίας; Έλα μου ντε. Πόσους αρθρογράφους είδατε να σχολιάζουν όλες αυτές τις αλλαγές; Μόνο έναν. Κατά τα άλλα οι ρεπόρτερ που καλύπτουν την ΕΠΟ είχαν το ρεπορτάζ αλλά δεν ήταν στη λογική κόβει εκείνον ο ΠΑΟ και τον άλλο ο Ολυμπιακός.

Η προσωπική μου ενημέρωση για το συγκεκριμένο έρχεται από το ρεπορτάζ των συναδέλφων. Δεν γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα και δεν είναι η δουλειά μου να μάθω. Μπορεί ο εν λόγω συνάδελφος να έχει τρέλα με το χώρο και να θέλει να μαθαίνει τι γίνεται. Βλέπετε ο καλός συνάδελφος ισχυρίζεται ότι στο θέμα των διαιτητών κάποιου έγιναν όλα τα κέφια; Εννοεί τον πρόεδρο της ΚΕΔ; Τον Βασσάρα; Τον Πρόεδρο της ΕΠΟ; Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας; Τον παπά τον παχύ που έφαγε παχιά φακή;

Κάτι θέλει να πει ο καλός συνάδελφος και μας ενημερώνει ότι γνωρίζει πως έμεινε ο Ντάκος από την Ξάνθη και πως ανέβηκε ο Βοσκάκης από το Ρέθυμνο. Ο πρώτος να υποθέσω ότι έχασε μία πτήση και ο άλλος πήρε το πλοίο; Θέλει κάτι να μας πει; Προφανώς υπονοεί πολλά περισσότερα από όσα λέει. Προφανώς γνωρίζει πολλά περισσότερα από όσα λέει. Αναρωτιέμαι όμως τόσα χρόνια συνάδελφος δεν μπορεί να κρυφτεί λίγο; Δεν μπορεί να αρχίζεις το κείμενο λέγοντας ότι θα το πάρει και έτσι ο Ολυμπιακός με τις αλλαγές σους πίνακες για να μην έχουν να λένε ότι το χάνουν από τη διαιτησία και από την άλλη να κλείνεις το κείμενο πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Προφανώς γνωρίζεις ότι ο πρόεδρος κάθε χρόνο κάτι φρόντιζε να κάνει με τη διαιτησία και αυτός είναι και ο λόγος που έγιναν όλα αυτά τα ακατάπαυστα σερί. Θα μου πεις δεν τα άξιζε ο Ολυμπιακός; Τα περισσότερα ναι. Μπορώ να σας πω ότι από τα 13 άξιζε τα 8-9 με το σπαθί του, άντε και να τα κάνουμε δέκα. Τα άλλα όμως ήταν δώρα από διάφορους παράγοντες και από τη διαιτησία. Αυτό είναι προσωπική εκτίμηση. Κάποιοι θα συμφωνούν και κάποιοι θα διαφωνούν.

Επειδή όμως δεν είμαι χαζός σας λέω μόνο μία φράση από το κείμενο το καλού συναδέλφου. «Πιστεύω ότι ο πρόεδρος θα έχει κάνει τα κουμάντα του. Δεν είναι κανένας αφελής. Ειδικά σε μία σεζόν που ο πρωταθλητής έχει σίγουρο το χρυσάφι των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ».Λέτε να αναφέρετε στις μεταγραφές που δεν έχουν γίνει ή να αναφέρετε σε κάτι άλλο; Έλα μου ντε...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Το αεροδρόμιο της διαιτησίας :: Σχόλια

Κανένα σχόλιο.

Το αεροδρόμιο της διαιτησίας

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: