Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ξεκινάει σε περίπου δύο εβδομάδας, αλλά οι παίκτες έχουν πάρει ήδη το πρόγραμμά τους. Το ευχάριστο για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης ακολουθεί κανονικά το δικό του και σιγά σιγά δείχνει να επανέρχεται.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην Καστοριά, συνεχίζει την αποθεραπεία του από την επέμβαση στους κοιλιακούς, και παράλληλα έχει πιάσει μπάλα. Έτσι μετά το τρέξιμο και το πρόγραμμα εκγύμνασης ο έμπειρος γκαρντ συμπεριέλαβε και κάποια σουτ στο καθημερινό του πρόγραμμα.
Μπάουερμαν: "Θα κάνει αίσθηση ο Τέπιτς"
Ο Μιλένκο Τέπιτς ήρθε την Τρίτη στην Αθήνα μαζί με τους συμπατριώτες του για να αντιμετωπίσει την Εθνική Ελλάδας σε φιλικό παιχνίδι. Γι΄αυτόν έκανε δηλώσεις ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Γερμανίας Ντιρκ Μπάουερμαν, ο οποίος αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση την Σερβία.
"Είδα έναν έτοιμο παίκτη παρά την νεαρή του ηλικία. Όλοι γνωρίζουν την αξία, τον τρόπο παιχνιδιού του και ότι είναι εξελίξιμος. Εγώ σας λέω ότι εκτός από εξελίξιμος μπορεί από τώρα με ότι προσόντα διαθέτει το παιχνίδι του, να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του. Όχι μόνο την εθνική, αλλά και τον Παναθηναϊκό. Με το σουτ του, την αντιμετώπιση των καταστάσεων μέσα στο παρκέ, την κίνησή του με ή χωρίς την μπάλα, είναι αδύνατο να μην κάνει αίσθηση όπου κι αν αγωνίζεται. Βέβαια ακόμα δεν έχει την εμπειρία. Ωστόσο μπορεί να γίνει σούπερ-σταρ. Απ΄ότι ξέρω δουλεύει πολύ σκληρά και νομίζω πως θα κάνει καλό τουρνουά στην Πολωνία", τόνισε ο Ντιρκ Μπάουερμαν.
novasports.gr