abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Στα δικαστήρια με την Παλμέιρας για Ντέιβιντ Παρ 31 Ιουλ 2009, 10:10 | |
| Μετά από σχεδόν επτά μήνες και την απόκτηση του Ντέιβιντ από τον Παναθηναϊκό, μια μεταγραφή που έγινε ως επένδυση για το μέλλον, οι Πράσινοι οδηγούνται στα δικαστήρια από Παλμέιρας. Ο 22χρονος αμυντικός ήρθε ελεύθερος από την Παλμέιρας, αφού παρά τους ισχυρισμούς της βραζιλιάνικης ομάδας είχε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, το ιδιωτικό συμφωνητικό κατέρρευσε στο δικαστήριο. Στον Παναθηναϊκό θεώρησαν ότι οι τότε ισχυρισμοί της Παλμέιρας θα έμεναν στα λόγια. Οι Βραζιλιάνοι όμως σοβαρολογούσαν και τώρα προσφεύγουν στη FIFA για να δικαιωθούν. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Παλμέιρας, Λουίς Ρομπέρτο Μάρτινς Κάστρο, η βραζιλιάνικη ομάδα κάνει διπλή προσφυγή στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Η πρώτη κατά του Παναθηναϊκού, από τον οποίο ζητεί χρήματα για το ποσοστό που δικαιούται η Παλμέιρας ως η ομάδα που διαμόρφωσε την ποδοσφαιρική οντότητα του παίκτη, και η δεύτερη κατά του παίκτη, γιατί είχε συμβόλαιο και δεν έπρεπε να μιλήσει απευθείας με τον Παναθηναϊκό. Τι προσδοκά η Παλμέιρας; Να πάρει ποσό από 400.000 ευρώ έως 500.000 ευρώ! Αυτό του έλειπε του Παναθηναϊκού, να πληρώσει τόσα χρήματα από το πουθενά για τον Ντέιβιντ. «Επιλέξαμε να κάνουμε δύο διαφορετικές καταγγελίες, γιατί στην πρώτη θα έχουμε σίγουρη νίκη, αλλά η δεύτερη μπορεί να τραβήξει και δεν θέλαμε να επηρεαστεί η μία από την άλλη», είπε ο δικηγόρος της Παλμέιρας. *Να σημειώσουμε ότι ο Ντέιβιντ δεν έπεισε στο πρώτο μισό της σεζόν και αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στη Φλαμένγκο, για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του αλλά και να ανέβει ψυχολογικά. http://www.exedrasports.gr | |
|
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: Στα δικαστήρια με την Παλμέιρας για Ντέιβιντ Παρ 04 Σεπ 2009, 13:24 | |
| Σενάριο περί πιθανής τιμωρίας του Παναθηναϊκού αλά... Τσέλσι (απαγόρευση μεταγραφών για ένα χρόνο) έφερε στην επικαιρότητα η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "feroresfc.com.br" μπλέκοντας μέσα τη δικαστική διαμάχη του Ντέιβιντ με την Παλμέιρας.
Οι Βραζιλιάνοι ισχυρίζονται ότι η Παλμέιρας θα δικαιωθεί και θα διεκδικήσει μέσω FIFA ένα υψηλό χρηματικό ποσό από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος (σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους πάντα) κινδυνεύει με τιμωρία...
Όσον αφορά το ενδεχόμενο να έχει συμφωνήσει ο Ντέιβιντ να μεταγραφεί στη Γιουβέντους την 1η Ιανουαρίου, διαψεύστηκε κατηγορηματικά χθες από τον Παναθηναϊκό, με τους "πράσινους" να ξεκαθαρίζουν ότι "δεν υπάρχει η παραμικρή όχληση από τη Γιουβέντους, ο Ντέιβιντ ανήκει σε εμάς".
sportnet.gr | |
|
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Στα δικαστήρια με την Παλμέιρας για Ντέιβιντ Σαβ 05 Σεπ 2009, 11:16 | |
| Επιμένουν οι Ιταλοί για Ντέβιντ και Γιουβέντους
"Πρόταση 4 εκατ. για Ντέιβιντ"; Χθεσινές φήμες από την Ιταλία ανέφεραν ότι η Γιουβέντους ετοιμάζεται να κάνει πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ντέιβιντ! Το συγκεκριμένο θέμα ως γνωστόν είχε βγει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα σε πολωνικά ΜΜΕ, αλλά οι "πράσινοι" είχαν δηλώσει άγνοια.
Η φημολογία από την Ιταλία προέκυψε αργά το βράδυ και η αλήθεια είναι ότι φαίνεται εξαιρετικά "τραβηγμένη" για να είναι αληθινή. Σε περίπτωση πάντως που έχει δόση αλήθειας, είναι σαφές ότι θα αποτελούσε μία άκρως δελεαστική πρόταση για το "τριφύλλι" που δεν δαπάνησε ούτε ένα ευρώ πέρυσι για να εντάξει τον νεαρό Βραζιλιάνο στο ενεργητικό του.
sportnet.gr | |
|
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Στα δικαστήρια με την Παλμέιρας για Ντέιβιντ Σαβ 05 Σεπ 2009, 18:44 | |
| «Το 2010 στον ΠΑΟ»
Το όνομα του τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί στον... αφρό εξαιτίας του φημολογούμενου ενδιαφέροντος της Γιουβέντους! Ο Ντέιβιντ Μπραζ, πάντως, μιλώντας στο gazzetta.gr ξεκεθαρίζει πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν από την ιταλική ομάδα και δεν γνωρίζει για το ενδιαφέρον της «κυρίας». «Εγώ ξέρω ότι το καλοκαίρι του 2010 θα επιστρέψω στον Παναθηναϊκό» είπε μεταξύ άλλων.
Μπορεί στην Παιανία να μην του έδωσαν τις ευκαιρίες που ίσως να άξιζε και να τον... έκοψε από το ρόστερ το ιταλικό διαβατήριο που δεν είχε καταφέρει να πάρει μέσα στο καλοκαίρι αλλά στην Φλαμένγκο είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις τους. Ο Ντέιβιντ Μπραζ που παραχωρήθηκε δανεικός από το «τριφύλλι» φαίνεται πως έχει μπει στο... μάτι της Γιουβέντους. Μάλιστα μέχρι και για πρόταση στα... σκαριά που αγγίζει τα 4εκ. ευρώ έχει γραφτεί!
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Βραζιλιάνο άσο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει τίποτα για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της «κυρίας» ενώ υπογράμμισε ότι θέλει να επιστρέψει στους «πράσινους» το καλοκαίρι του 2010. « Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την Γιουβέντους. Δεν ξέρω τίποτα για την Γιουβέντους και το ενδιαφέρον της για εμένα. Αυτό που ξέρω είναι ότι το καλοκαίρι του 2010 θα επιστρέψω στον Παναθηναϊκό. Για αυτό δουλεύω σκληρά εδώ, ώστε όταν γυρίσω να είμαι σε θέση να καθιερωθώ» είπε χαρακτηριστικά ο διεθνής στόπερ.
Νίκος Αθανασίου gazzetta.gr | |
|