www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
«Μην σε ξαναδώ!» EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
«Μην σε ξαναδώ!» EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
«Μην σε ξαναδώ!» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
«Μην σε ξαναδώ!» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
«Μην σε ξαναδώ!» EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
«Μην σε ξαναδώ!» EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
«Μην σε ξαναδώ!» EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
28 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 28 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

«Μην σε ξαναδώ!»

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

«Μην σε ξαναδώ!» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: «Μην σε ξαναδώ!»   «Μην σε ξαναδώ!» EmptyΠαρ 21 Αυγ 2009, 09:29

«ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ» ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ. ΟΛΟΣ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ. ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ.- Η κατάσταση στην Παιανία χθες ξέφυγε! Ο Χενκ Τεν Κάτε με τον Νίκο Σπυρόπουλο αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και έφτασαν μια ανάσα από το να πιαστούν στα χέρια. Αν δεν βρισκόταν στο σημείο ο Κώστας Αντωνίου, που λειτούργησε σε ρόλο «πυροσβέστη», ήταν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο οι δυο άνδρες να μετέτρεπαν την προπόνηση σε... ρινγκ!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο Ολλανδός τεχνικός μετά το πέρας της προπόνησης κάλεσε τα δυο του ακραία μπακ Μουν και Σπυρόπουλο, που πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση στο ματς με την Ατλέτικο, για να τους κάνει δριμύτατες παρατηρήσεις.

Πρώτα τα «άκουσε» ο Νοτιοαφρικανός. Ο Τεν Κάτε του είπε ότι ήταν από την αρχή του αγώνα εκτός κλίματος και ήταν «απαράδεκτος» τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Ο νεαρός αμυντικός, που είναι έτσι κι αλλιώς ένα παιδί πολύ χαμηλών τόνων, δεν αντέδρασε και με σκυμμένο κεφάλι άκουσε την «κατσάδα» του προπονητή του. Στη συνέχεια, σειρά... πήρε ο Νίκος Σπυρόπουλος.

Διαβάστε τους διαλόγους ανάμεσα στους δύο άνδρες...

Τεν Κάτε: «Τι πράγματα είναι αυτά που κάνεις; Είναι όλη ομάδα στην επίθεση και αντί να τη διώξεις ή να την γυρίσεις στον Γκαλίνοβιτς πας να κάνει ντρίπλα στον Αγκουέρο; Είναι αυτή επαγγελματική αντίδραση; Μυαλό δεν έχεις στο κεφάλι σου; Έπαιξες πολύ χάλια και είσαι παντελώς απαράδεκτος!»

Σπυρόπουλος: «Εντάξει, το παραδέχθηκα. Έκανα λάθος σε εκείνη τη φάση που κόστισε. Αλλά δεν νομίζω πως σε όλον τον αγώνα ήμουν απαράδεκτος»

Τεν Κάτε: «Αυτή είναι η απάντησή σου; Με δουλεύεις; Αυτό που σε λέω εγώ!»

Σπυρόπουλος: «Καλά, εντάξει… (και κάνει κίνηση να φύγει)»

Τεν Κάτε: «Πού πας; Έλα εδώ τώρα. Είσαι ηλίθιος και λίγος!»

Σπυρόπουλος: «Εμένα δεν θα μου μιλάς όπως θες. Θα με σέβεσαι!»

Τεν Κάτε: «Τι είπες; Γιατί ποιος νομίζεις ότι είσαι; Νομίζεις ότι πρέπει να σέβομαι έτσι όπως παίζεις;»

Σε αυτό το σημείο ο έντονος διάλογος του Σπυρόπουλου με τον Τεν Κάτε σταματάει για πέντε λεπτά. Ο Έλληνας διεθνής πάει «φουντωμένος» στα αποδυτήρια και ο Ολλανδός τεχνικός πάει να ενημερώσει τον Αντωνίου για ό,τι έγινε. Όμως, πριν προλάβουν να τα πουν ο Σπυρόπουλος επιστρέφει πάλι με… άγριες διαθέσεις…

Σπυρόπουλος: «Εμένα θα με σέβεσαι σου λέω!»

Τεν Κάτε: «Να ξέρεις ότι είσαι πολύ τυχερός…Άντε γαμ...!»

Σπυρόπουλος: «Εσύ νομίζω είσαι τυχερός. Άντε γαμ…, εσύ!»

Παρέμβαση Αντωνίου

Ο Έλληνας αμυντικός εξακολουθεί να βρίζει στα ελληνικά με τον Κώστα Αντωνίου, που έχει μείνει άναυδος με το συμβάν, να παρεμβαίνει αποφασιστικά απευθυνόμενος στον παίκτη πριν οι δυο άνδρες πιαστούν στα χέρια!

Αντωνίου: «Είσαι σοβαρός; Τι πράγματα είναι αυτά που κάνεις; Πώς μιλάς έτσι στον προπονητή σου; Φύγε τώρα γρήγορα, εξαφανίσου!»

Τεν Κάτε: «Σήκω και φύγε τώρα! Να μην σε βλέπω μπροστά μου! Δεν θέλω να σε ξαναδώ! Μην τολμήσεις να έρθεις αύριο στην προπόνηση!»

Ενημερώθηκε ο πρόεδρος

Κάπως έτσι έληξε το επεισόδιο και με τον Κώστα Αντωνίου να ενημερώνει άμεσα τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα, για το συμβάν. Ο Σπυρόπουλος έχει ήδη κληθεί σε γραπτή απολογία και είναι βέβαιο ότι θα είναι εκτός αποστολής στο ματς με τον Εργοτέλη, όπου τη θέση θα πάρει ο Δάρλας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για «βαριά» χρηματική «καμπάνα» στον παίκτη και από εκεί και πέρα σίγουρα λόγο θα έχει και ο Τεν Κάτε για το μέλλον του στην ομάδα μιας και ο Ολλανδός ήταν έξαλλος με τον Σπυρόπουλο. Εξάλλου, του είπε (πάνω στα νεύρα του…) ότι δεν τον υπολογίζει πια. Αναμένεται να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη αυτού του επεισοδίου στην Παιανία.

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009, 09:38
Γράφει: Αλέξανδρος Μηνδρινός
sportdog.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

«Μην σε ξαναδώ!» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: «Μην σε ξαναδώ!»   «Μην σε ξαναδώ!» EmptyΠαρ 21 Αυγ 2009, 09:43

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ......ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΩ...ΒΓΕΣ 10ΓΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ......ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΚ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ..ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ...ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ...ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΑΤΛΕΤΙΚΟ...ΜΗΝ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ????ΔΙΟΙΚΗΣΗ ...ΜΙΛΑΤΕ...ΣΠΥΡΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ....10ΚΑΤΕ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....ΑΝΤΕ ...........ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΠΑΙΖΕΤΕ.....
ΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΡΙΞΤΕ ΛΑΔΙ ΟΟΟΟΕΕΟΟΟΟ...
ΥΣ1 ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ (ΠΡΌΣΤΙΜΟ ΚΛΠ) ..ΤΟΣΑ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ....
maik-pao
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 106
Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2009
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

«Μην σε ξαναδώ!» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: «Μην σε ξαναδώ!»   «Μην σε ξαναδώ!» EmptyΠαρ 21 Αυγ 2009, 11:06

Eγω εχω κια απορια?
Ποιος ενημερωσε το τυπο για οσα γινανε στην παιανια?
Ποιος μπορει να μου λυση την απορια?
Περιμενω απαντησεις.
Z13
Παλιος
Παλιος
Z13

Αριθμός μηνυμάτων : 287
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009

«Μην σε ξαναδώ!» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: «Μην σε ξαναδώ!»   «Μην σε ξαναδώ!» EmptyΠαρ 21 Αυγ 2009, 13:17

Re mpas kai pirame ton Gianaro piso?

«Μην σε ξαναδώ!»
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: