www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
«Το χαφ του μέλλοντος!» EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
«Το χαφ του μέλλοντος!» EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
«Το χαφ του μέλλοντος!» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
«Το χαφ του μέλλοντος!» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
«Το χαφ του μέλλοντος!» EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
«Το χαφ του μέλλοντος!» EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
«Το χαφ του μέλλοντος!» EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
25 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 25 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

«Το χαφ του μέλλοντος!»

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

«Το χαφ του μέλλοντος!» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: «Το χαφ του μέλλοντος!»   «Το χαφ του μέλλοντος!» EmptyΚυρ 23 Αυγ 2009, 16:18

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, πρώην προπονητής και νυν τεχνικό ηγέτης της Golden Team του Παναθηναϊκού, Χουαν Ραμόν Ρότσα, μιλάει στο gazzetta.gr για τον συμπατριώτη του Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος... έβγαλε μάτια κόντρα στον Εργοτέλη και συνεχώς καταθέτει τα αγωνιστικά του διαπιστευτήρια. Τι λέει για το χαρακτήρα του και την γρήγορη προσαρμογή μετά την σεζόν στον Ολυμπιακό, αλλά και τι του είπε ο παίκτης μετά το ματς της Κρήτης.

Είστε ο άνθρωπος που βρίσκεστε πιο κοντά στον Σεμπαστιάν Λέτο και σίγουρα ο κατάλληλος για να μας σκιαγραφήσει το προφίλ του 23χρονου Αργεντινού μέσου...

«Όταν έπεσε στο τραπέζι η προοπτική της απόκτησης του Λέτο, ήμουν... υπερθετικός και εξήγησα γραπτώς στη διοίκηση τους λόγους για τους οποίους έπρεπε να γίνει αυτή η μετεγγραφή, παραδίδοντας σχετικό report. Αρχικά, υπήρχε μία δυσπιστία στις τάξεις των φιλάθλων για το χαρακτήρα του, ίσως επειδή στη διάρκεια της περυσινής χρονιάς είχε βγει προς τα έξω το προφίλ ενός, κατά κάποιο τρόπο, δύστροπου ποδοσφαιριστή, ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική... Όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό και τον γνώρισα από κοντά, δεν είχα καμία αμφιβολία ότι το συγκεκριμένο παιδί δεν πρόκειται να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, ίσα-ίσα που στον Παναθηναϊκό θα διαλύσει την οποιαδήποτε υπόνοια που είχε δημιουργηθεί από την υποτιθέμενη προβληματική συμπεριφορά του στον Ολυμπιακό...»

Αγωνιστικά, περιμένατε ότι θα προσαρμοστεί τόσο γρήγορα;

«Σαν παίκτη τον παρακολουθώ αρκετά χρόνια και τον γνωρίζω από την εποχή που έπαιζε στη Λανούς. Ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα με την συμπεριφορά του και όταν ρωτήθηκα σχετικά – την περίοδο που η ομάδα εξέταζε το ενδεχόμενο απόκτησής του – ήμουν σίγουρος ότι δεν θα δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα... Από πλευράς αξίας, δεν τίθεται κανένα θέμα για το ταλέντο του... Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει πολλά προσόντα και το κυριότερο απ' αυτά – πέρα από την υψηλή τεχνική του κατάρτιση – είναι ότι έχει έντονη προσωπικότητα και δεν φοβάται να αναλάβει την ευθύνη όταν η μπάλα καίει... Είναι ένας παίκτης που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος μέσα στο γήπεδο. Από 'κει και πέρα και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι ακόμη δεν βρίσκεται στην ιδανική αγωνιστική κατάσταση, αλλά νομίζω ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει αρχίσει και κάνει αισθητή την παρουσία του και αν συνυπολογίσουμε και το νεαρό της ηλικίας του, νομίζω ότι στο πρόσωπό του, ο Παναθηναϊκός βρήκε πρώτης κλάσης αριστερό χαφ για πολλά χρόνια!»

Επικοινωνήσατε μαζί του μετά το ματς με τον Εργοτέλη; Τι σας είπε;

«Μίλησα μαζί του μετά το παιχνίδι και ήταν πολύ χαρούμενος πρώτα-πρώτα για τη νίκη αλλά και για το γεγονός ότι σιγά-σιγά αρχίζει να κερδίζει την εκτίμηση του κόσμου... Στα ομαδικά αθλήματα, άλλωστε, ο τομέας της ψυχολογίας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην απόδοση του εκάστοτε παίκτη και όταν ένας ποδοσφαιριστής αισθάνεται ότι οι συμπαίκτες του και οι φίλαθλοι της ομάδας, τον αποδέχονται και αναγνωρίζουν τις ικανότητες του, τότε αρχίζει και αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση... Το ταλέντο το έχει και με λίγα λόγια, νομίζω ότι ο Λέτο έχει... όλο το πακέτο του ολοκληρωμένου ποδοσφαιριστή!»

Με δεδομένο ότι κατάγεστε από την ίδια χώρα και μιλάτε την ίδια γλώσσα, έχετε αναλάβει κάποιο ειδικό ρόλο σε ό,τι αφορά την αγωνιστική προσαρμογή του στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού;

«Συζητάμε σχεδόν καθημερινά στην Παιανία μαζί με άλλα δύο παιδιά που έχουμε στις ακαδημίες, έναν Αργεντινό κι έναν Παραγουανό... Προσπαθώ να τον βοηθήσω και να τον συμβουλέψω στο μέτρο του δυνατού... Στην αρχή υπήρχε μία αμφισβήτηση γύρω από το όνομά του, όμως ήδη έχει αρχίσει να κάνει απόσβεση... Ο Κώστας Αντωνίου έκανε καταπληκτική δουλειά και έφερε εις πέρας μία πολύ δύσκολη μετεγγραφή του παίκτη, που – κατά τη γνώμη μου – μπορεί να αποδειχθεί το κλειδί στην εφετινή προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει στους τίτλους»

Πάντως, για έναν παίκτη που προέρχεται από τον “αιώνιο αντίπαλο”, η άνεση και η ταχύτητα με την οποία δείχνει να προσαρμόζεται, προκαλεί έκπληξη...

«Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα προσαρμογής, γνωρίζοντας πολύ καλά τον τρόπο λειτουργίας της Παιανίας. Δεν ξέρω πως είναι η οργάνωση του Ολυμπιακού, ωστόσο, μπαίνοντας στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα πολυτελές σπίτι με όλες τις ανέσεις. Υπάρχουν στιγμές που δεν θέλεις να φύγεις από τις εγκαταστάσεις... Ειδικότερα τώρα το καλοκαίρι, το απογευματάκι μπορείς να κάθεσαι μέσα στο πράσινο και να συζητάς με τις ώρες... Το αθλητικό κέντρο της Παιανίας προσφέρει πολλά στους παίκτες και τους προπονητές και είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της οικογένειας Βαρδινογιάννη...»

Σαν παιδί, έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Λέτο πως είναι;

«Μία χαρά είναι... Πολύ ήρεμος και ήσυχος έξω από το γήπεδο και λατρεύει την Ελλάδα... Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να δικαιώσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που τον έφεραν στην ομάδα.

Αγωνιστικά, έχει αρχίσει να αφήνει το στίγμα του, οι φίλαθλοι τον γουστάρουν, επομένως νομίζω ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Εγώ που είμαι συνεχώς δίπλα του και μιλάμε την ίδια γλώσσα, θα συνεχίσω να τον βοηθάω στο κομμάτι της ψυχολογικής υποστήριξης.»

Κλείνοντας, πόσο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα του αγώνα της Κρήτης με τον Εργοτέλη, ενόψει της δύσκολης συνέχειας και με δεδομένο το άσχημο κλίμα που προκλήθηκε μετά την ήττα από την Ατλέτικο;

«Η ήττα από τους Ισπανούς έφερε μία παγωμάρα και μία αναστάτωση στην ομάδα, τρεις ημέρες πριν από ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως ήταν αυτό της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Δηλαδή κόντρα στην ομάδα που μας κέρδισε δύο φορές πέρυσι και μας απέκλεισε πρόπερυσι από το Κύπελλο... Μία ομάδα που είτε το θέλεις είτε όχι, την έχεις στο μυαλό σου μη σου κάνει πάλι τη ζημιά... Ήταν ο κακός μας δαίμονας... Όταν, υπό τις δεδομένες συνθήκες, φεύγεις από το Παγκρήτιο Στάδιο με ένα 3-0, δε νομίζω ότι υπήρχε ιδανικότερο αποτέλεσμα για να απελευθερωθεί η ομάδα από το άγχος ενόψει της ρεβάνς με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη. Εντάξει η αποστολή του Παναθηναϊκού είναι πολύ δύσκολη, ωστόσο, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Ποιος περίμενε, άλλωστε, το 0-3 με τη Βέρντερ μέσα στη Γερμανία;»

Αντώνης Καλκαβούρας
gazzetta.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

«Το χαφ του μέλλοντος!» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: «Το χαφ του μέλλοντος!»   «Το χαφ του μέλλοντος!» EmptyΚυρ 23 Αυγ 2009, 16:52

ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑ..
ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.....ΛΕΤΟ ....ΣΙΣΕΤΟ...ΜΠΑΛΕΤΟ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

«Το χαφ του μέλλοντος!»
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: