www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
"Εγώ το πιστεύω. Πιστέψτε το κι εσείς" EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
"Εγώ το πιστεύω. Πιστέψτε το κι εσείς" EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
"Εγώ το πιστεύω. Πιστέψτε το κι εσείς" EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
"Εγώ το πιστεύω. Πιστέψτε το κι εσείς" EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
"Εγώ το πιστεύω. Πιστέψτε το κι εσείς" EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
"Εγώ το πιστεύω. Πιστέψτε το κι εσείς" EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
"Εγώ το πιστεύω. Πιστέψτε το κι εσείς" EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
22 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 22 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

"Εγώ το πιστεύω. Πιστέψτε το κι εσείς"

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

"Εγώ το πιστεύω. Πιστέψτε το κι εσείς" Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: "Εγώ το πιστεύω. Πιστέψτε το κι εσείς"   "Εγώ το πιστεύω. Πιστέψτε το κι εσείς" EmptyΚυρ 23 Αυγ 2009, 22:14

Να πιστέψουν στην πρόκριση ζήτησε από τους παίκτες του στην σημερινή του ομιλία ο Χενκ Τεν Κάτε. Ο καπνός από τις φωτιές ματαίωσε την προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Η μεγάλη πυρκαγιά που κατακαίει την Αττική δεν άφησε ανεπηρέαστο ούτε την καθημερινότητα του Παναθηναϊκού.

Και μπορεί η προπόνησε να μην έγινε, δεν συνέβη το ίδιο και με την ομιλία του Τεν Κάτε. Ο Ολλανδός τεχνικός μιλώντας στους παίκτες του μοίρασε συγχαρητήρια για τη νίκη επί του Εργοτέλη και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να φύγει με την πρόκριση από την Ισπανία.
"Μπράβο σας για τη νίκη στην πρεμιέρα" ήταν τα πρώτα λόγια του και συμπλήρωσε "Παίξαμε καλά, αλλά μπορούμε να παίξουμε και ακόμα καλύτερα. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα. Πάμε τώρα στην Μαδρίτη να παίξουμε με την Ατλέτικο να παίξουμε την πρόκριση. Εγώ το πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλω να το πιστέψετε κι εσείς" είπε μεταξύ άλλων ο Χενκ Τεν Κάτε.

"Και πέρυσι εντυπωσιάσαμε όλο τον κόσμο"

Δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη είναι για τον Γιόσου Σαριέγκι η αποστολή του Παναθηναϊκού με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία. "Γιατί να μην εκπλήξουμε τους πάντες στην Μαδρίτη;" δήλωσε ο Βάσκος.

Η νίκη επί του Εργοτέλη ήταν απαραίτητη προκειμένου ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να ξεκινήσει με τους τρεις βαθμούς τη φετινή Σούπερ Λίγκα και να πάει με ηρεμία στον επαναληπτικό με την Ατλέτικο. Εστω κι έτσι, όμως, κανείς στο Τριφύλλι δεν υποστηρίζει ότι τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα γι' αυτούς. Υπάρχει, όμως, η πίστη ότι μπορούν οι πράσινοι να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή. Τουλάχιστον αυτό δηλώνει ο Γιόσου Σαριέγκι.

“Είναι πολύ δύσκολη η αποστολή μας” ήταν τα πρώτα λόγια του Βάσκου αμυντικού και συνέχισε “είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα στην Αθήνα και δεν είναι εύκολο να πάρουμε την πρόκριση. Αλλά θα παλέψουμε. Είναι καλή ομάδα με πολύ καλό υλικό. Είναι όλα εναντίον μας, θα παίξουμε στο γήπεδό τους, ωστόσο, γιατί να μην εκπλήξουμε τους πάντες. Και πέρυσι καταφέραμε και εντυπωσιάσαμε όλο τον κόσμο.
Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μία ακόμα έκπληξη. Αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να κάνουμε ένα φανταστικό παιχνίδι όλοι μας. Να αμυνθούμε και να επιτεθούμε τέλεια. Ολα πρέπει στη Μαδρίτη να γίνουν στην εντέλεια, διότι η Ατλέτικο έδειξε στη έδρα μας, ότι είναι σπουδαία ομάδα.
Επιπλέον πιστεύω ότι θα έχουμε μαζί μας και τον “Κάρα”. Επειδή τραυματίστηκε; Θα είναι εκεί. Είμαι σίγουρος.”.

Οσο για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, ο Σαριέγκι στάθηκε στην σημασία της νίκης στην πρεμιέρα. “Αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Να αρχίσουμε με νίκη. Την περασμένη σεζόν ξεκινήσαμε με ήττα και όλη τη χρονιά κυνηγούσαμε τον πρωτοπόρο.
Ηταν λοιπόν θετικό που η χρονιά ξεκίνησε με τρις βαθμούς εκτός έδρας. Σίγουρα δεν παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο του κόσμου, ωστόσο, γυρίσαμε στην Αθήνα με τη νίκη και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό. Τώρα σκεφτόμαστε τον αγώνα στην Μαδρίτη και θα δούμε τι θα συμβεί εκεί” ανέφερε χαρακτηριστικά.

O κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού είχε κι έναν καλό λόγο να πει για τον Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση στο Παγκρήτιο. “Ολοι ξέρουν ότι είναι σπουδαίος παίκτης. Πέτυχε δύο γκολ και ένα ακόμα με την Ατλέτικο. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να σκοράρει ακόμα περισσότερα τέρματα. Είμαστε χαρούμενοι για αυτόν” δήλωσε ο Σαριέγκι.

“Εγώ χαίρομαι και μόνο που παίζω”

Για δεύτερη φορά ο Χενκ Τεν Κάτε προτίμησε να χρησιμοποιήσει τον Ματίας Μπίαρσμιρ στη θέση του δεξιού μπακ και όχι στην κανονική του, του κεντρικού αμυντικού. Κάτι που, πάντως, δεν ενοχλεί ιδιαίτερα τον Σουηδό ποδοσφαιριστή.

Μπορεί να μην παίζει στην κανονική του θέση, αυτή του κεντρικού αμυντικού, αλλά ο Ματίας Μπίαρσμιρ δεν παραπονιέται καθόλου. Τουναντίον μάλιστα. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής δηλώνει ικανοποιημένος και μόνο από το γεγονός ότι βρίσκει θέση βασικού στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού.

“Εγώ χαίρομαι και μόνο που παίζω” δήλωσε ο Μπίαρσμιρ στην σουηδική εφημερίδα “Aftonbladet” και συνέχισε “Στον αγώνα με τον Εργοτέλη έπαιξα 90 λεπτά ως δεξιός μπακ, αλλά για εμένα έχει σημασία το ότι παίζω. Είναι αλήθεια ότι προτιμώ να παίζω ως κεντρικός αμυντικός, αλλά όταν ο προπονητής μου λέει να παίξω δεν πρόκειται να του πω όχι. Νομίζω ότι τα πήγα καλά”.

Ο νεαρός Σουηδός μίλησε και για την επικείμενη ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. “Τώρα σκεπτόμαστε τον αγώνα της Ισπανίας. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προκριθούμε, αλλά ξέρουμε καλά ότι θα είναι δύσκολο να νικήσουμε με δύο γκολ διαφορά” τόνισε σχετικά.

prasinanea.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

"Εγώ το πιστεύω. Πιστέψτε το κι εσείς"
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ "ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΥ ΚΛΑΜΠ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ" ΟΙ "ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΙ"
» "Πάρτι" Αγουέρο-Φορλάν στο "Άνφιλντ"!
» "Κόκκινο" του "Ζοτς" για μεταγραφή!
» "Λεωφόρος" το "Ανθή Καραγιάννη"
» Δεν... "τσουλάει" το πράσινο "stock"

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Champions League-
Μετάβαση σε: