www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Aνακοινώθηκε ο Μαρίνος EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Aνακοινώθηκε ο Μαρίνος EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Aνακοινώθηκε ο Μαρίνος EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Aνακοινώθηκε ο Μαρίνος EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Aνακοινώθηκε ο Μαρίνος EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Aνακοινώθηκε ο Μαρίνος EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Aνακοινώθηκε ο Μαρίνος EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
49 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 49 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Aνακοινώθηκε ο Μαρίνος

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Aνακοινώθηκε ο Μαρίνος Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Aνακοινώθηκε ο Μαρίνος   Aνακοινώθηκε ο Μαρίνος EmptyΔευ 24 Αυγ 2009, 22:07

Την ώρα που το μυαλό όλων των φίλων του Παναθηναϊκού είναι στο ματς της Τρίτης με την Ατλέτικο στην Μαδρίτη, η ΠΑΕ ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας την μεταγραφή του Στέργου Μαρίνου για τα επόμενα 4 χρόνια! Ο διεθνής αμυντικός είχε συμφωνήσει σε όλα τις προηγούμενες ημέρες με τους «πράσινους» και από τις αρχές του 2010 θα ενταχθεί στο ρόστερ της νέας του ομάδας.

«H ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 4ετούς διάρκειας με τον ποδοσφαιριστή Στέργο Μαρίνο. H ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 4ετούς διάρκειας με τον ποδοσφαιριστή Στέργο Μαρίνο με έναρξη ισχύος την 1-1-2010» αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
gazzetta.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aνακοινώθηκε ο Μαρίνος   Aνακοινώθηκε ο Μαρίνος EmptyΤρι 25 Αυγ 2009, 14:08

«Γρήγορος & δυνατός»

Ο ΧΡ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ SPORTDOG ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ. «ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ».- Για το πλούσιο ταλέντο του συμπαίκτη του τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον Ατρόμητο, Στέργο Μαρίνο, είχε μιλήσει στον sportdog, o Χρυσόστομος Μιχαηλίδης από την πρώτη στιγμή που «έπαιξε» το όνομά του στα μεταγραφικά δεδομένα του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με τον διεθνή τερματοφύλακα, ο 22χρονος αμυντικός, ο οποίος από τον Ιανουάριο θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, έχει όλα τα φόντα να πραγματοποιήσει σπουδαία καριέρα. Ο Μιχαηλίδης τονίζει ότι ο Μαρίνος διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, ταχύτητα αλλά και δύναμη, ενώ υπογραμμίζει πως πρόκειται για «προσγειωμένο» παιδί...

- Χρυσόστομε, ο Στέργος Μαρίνος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Τον γνωρίζεις καλά μιας και συνυπύρξατε για χρόνια στον Ατρόμητο και θα ήθελα τη γνώμη σου για τον παίκτη.

- Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Είναι πολύ καλός παίκτης και δεν είναι τυχαίο ότι έχει κληθεί και έχει παίξει και στην Εθνική Ελπίδων. Πιστεύω ότι μπορεί να εξελιχθεί και να πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα. Έχει όλα τα προσόντα που απαιτούνται, αρκεί να δουλέψει σκληρά.

- Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του;

- Είναι αρκετά καλός με την μπάλα στα πόδια, πρόκειται για ποδοσφαιριστή με τεχνική κατάρτιση. Είναι, επίσης, γρήγορος και δυνατός. Έχει αντίληψη της φάσης. Γενικά, θα έλεγα είναι παίκτης που ξέρει μπάλα και νομίζω πως αυτό τα λέει όλα.

- Εκτιμάς ότι μπορεί να προσφέρει και από άλλη θέση, πέρα από αυτή του δεξιού μπακ;

- Θυμάμαι ότι όταν είχε πρωτοέρθει στον Ατρόμητο, είχε παίξει και στη μεσαία γραμμή, ως δεξί χαφ. Έδειξε και τότε αρκετά καλά στοιχεία, τελικά όμως προτιμήθηκε να παίζει δεξιά στην άμυνα.

- Πώς είναι εκτός γηπέδου; Στις προπονήσεις;

- Είναι... νορμάλ τύπος, καλό παιδί, δεν έχει δημιουργήσει ποτέ κάποιο πρόβλημα. Παράλληλα, είναι ‘προσγειωμένος’ και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό γιατί μπορεί να τον βοηθήσει στη συνέχεια της καριέρας του.

- Το γεγονός ότι θα συνεχίσει την καριέρα του σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί;

- Το σίγουρο είναι πως πρέπει να δουλέψει πολύ για να μπορέσει να σταδιοδρομήσει σε υψηλό επίπεδο. Όπως είπα και προηγουμένως, έχει τις δυνατότητες να κάνει πολύ καλή καριέρα αλλά αυτό θα το καταφέρει μόνο μέσα από τις προπονήσεις. Θα μπορέσει να βελτιωθεί στο παιχνίδι του –μιας και ακόμη είναι μικρός και υπάρχουν πολλά να μάθει- και να πετύχει αρκετά πράγματα στο μέλλον. Είναι στο δικό του χέρι...

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009, 15:06
Γράφει: Κώστας Φόλλας
sportdog.gr
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aνακοινώθηκε ο Μαρίνος   Aνακοινώθηκε ο Μαρίνος EmptyΤρι 25 Αυγ 2009, 15:37

Μαρίνος: «Δεν προκαλώ ντελίριο, αλλά… »

Ο Στέργος Μαρίνος με αφορμή τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό έκανε δηλώσεις στο προσωπικό του σάιτ και εξέφρασε τη χαρά του για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του. Όπως τόνισε ο 22χρονος άσος είναι έτοιμος να δικαιώσει όσους τον εμπιστεύτηκαν και επισήμανε μεταξύ άλλων πως: «δεν είμαι μετεγγραφή που θα προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στον πράσινο κόσμο, αλλά θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να αποδειχθώ μετεγγραφή ουσίας».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Στις 24/08/2009 επισημοποιήθηκε η συμφωνία μου, τετραετούς διάρκειας με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, με έναρξη ισχύος την 01/01/2010. Αφενός νιώθω ικανοποίηση και δικαίωση για τους κόπους και τις θυσίες μου όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και αφετέρου αισθάνομαι το βάρος των ευθυνών που μου δημιουργούν οι αυξημένες απαιτήσεις ενός τόσο μεγάλου συλλόγου. Κάνω ένα μεγάλο βήμα στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία για το οποίο πιστεύω ότι είμαι απόλυτα προετοιμασμένος. Οι πρωταγωνιστικές βλέψεις του Παναθηναϊκού μπορεί να δημιουργούν μεγάλες υποχρεώσεις, όμως η άρτια οργάνωσή του τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά προσφέρουν ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον που προτρέπει και παρακινεί κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή με στόχους και οράματα να δουλέψει απερίσπαστος.

Είμαι στην αρχή μίας δύσκολης διαδρομής και με οδηγό μου την εργατικότητα και τη μετριοφροσύνη θα προσπαθήσω να έχει συνέχεια και συνέπεια.

Το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επίπεδο στο οποίο εισέρχομαι επιτάσσει γρήγορη και ομαλή προσαρμογή και αυτό θα προσπαθήσω να καταφέρω με όλες τις σωματικές και ψυχικές μου δυνάμεις, θεωρώντας ότι έχω την υποχρέωση να δικαιώσω τόσο τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού όσο και τον εαυτό μου. Το να είσαι μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας ως αθλητής ή ως φίλαθλος αποτελεί μεγάλη τιμή κι εγώ θέλω να ταυτιστώ με την ομάδα, την ιστορία και τον πολυπληθή κόσμο της. Κάθε συλλογικός στόχος είναι και προσωπικός.

Έχω πλήρη γνώση και έλεγχο της κατάστασης, ξέρω ότι δεν είμαι μετεγγραφή που θα προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στον πράσινο κόσμο, αλλά θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να αποδειχθώ μετεγγραφή ουσίας.

Έχω την αίσθηση ότι εκπροσωπώ την Κω και ολόκληρο τον νομό Δωδεκανήσου και η μετακίνησή μου αυτή ίσως δείξει στις επαγγελματικές ομάδες της χώρας ότι και σε απομακρυσμένες και ακριτικές περιοχές υπάρχουν ταλέντα που αξίζει να προσεχθούν.

Μία από τις βασικές αρχές που έχω στη ζωή μου είναι να μην διαγράφω το παρελθόν και να μην σταματάω να κοιτάω πίσω. Έτσι θα ήταν σοβαρή παράλειψη να μην εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για όσα μου προσέφεραν οι προηγούμενες ομάδες μου. Ο ΑΓΣ Ασκληπιός που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο και ο Ατρόμητος Αθηνών που μου άνοιξε την πόρτα για το υψηλό επίπεδο. Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω ότι όσο καιρό θα βρίσκομαι στον Ατρόμητο Αθηνών θα επιδιώξω να τιμήσω την ομάδα και τον κόσμο της, ανταποδίδοντας έτσι όσα μου έχουν προσφέρει στην ως τώρα σταδιοδρομία μου.

Τέλος, το ελάχιστο που μπορώ να πω στην οικογένειά μου και στο κοντινό μου περιβάλλον για την υπομονή, την συμπαράσταση και τη στήριξή τους, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009, 15:44
Γράφει: Αλέξανδρος Μηνδρινός
sportdog.gr

Aνακοινώθηκε ο Μαρίνος
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Μεταγραφές-
Μετάβαση σε: