www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Ντούριτσα: «Μιλάμε με Παναθηναϊκό, αύριο ή μεθαύριο θα ξέρω αν θα γίνω παίκτης του» EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Ντούριτσα: «Μιλάμε με Παναθηναϊκό, αύριο ή μεθαύριο θα ξέρω αν θα γίνω παίκτης του» EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Ντούριτσα: «Μιλάμε με Παναθηναϊκό, αύριο ή μεθαύριο θα ξέρω αν θα γίνω παίκτης του» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Ντούριτσα: «Μιλάμε με Παναθηναϊκό, αύριο ή μεθαύριο θα ξέρω αν θα γίνω παίκτης του» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Ντούριτσα: «Μιλάμε με Παναθηναϊκό, αύριο ή μεθαύριο θα ξέρω αν θα γίνω παίκτης του» EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ντούριτσα: «Μιλάμε με Παναθηναϊκό, αύριο ή μεθαύριο θα ξέρω αν θα γίνω παίκτης του» EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Ντούριτσα: «Μιλάμε με Παναθηναϊκό, αύριο ή μεθαύριο θα ξέρω αν θα γίνω παίκτης του» EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
62 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 62 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Ντούριτσα: «Μιλάμε με Παναθηναϊκό, αύριο ή μεθαύριο θα ξέρω αν θα γίνω παίκτης του»

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

Ντούριτσα: «Μιλάμε με Παναθηναϊκό, αύριο ή μεθαύριο θα ξέρω αν θα γίνω παίκτης του» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ντούριτσα: «Μιλάμε με Παναθηναϊκό, αύριο ή μεθαύριο θα ξέρω αν θα γίνω παίκτης του»   Ντούριτσα: «Μιλάμε με Παναθηναϊκό, αύριο ή μεθαύριο θα ξέρω αν θα γίνω παίκτης του» EmptyΤρι 25 Αυγ 2009, 07:47

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009,
Γράφει: Αλέξανδρος Μηνδρινός

Στην αποκάλυψη ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό προέβη ο αριστεροπόδαρος στόπερ, Γιαν Ντούριτσα, της Λοκομοτίβ Μόσχας, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ του sportdog.

«Μιλάω με τον Παναθηναϊκό. Αύριο ή μεθαύριο θα ξέρω αν θα γίνω παίκτης του. Από τη στιγμή που άλλαξε ο προπονητής στη Λοκομοτίβ δεν παίζω και είμαι δυστυχισμένος. Για μένα θα ήταν το καλύτερο να βρω μία ομάδα στην οποία θα έχω χρόνο συμμετοχής και θα είμαι βασικός.

Αυτό που συζητούμε τώρα είναι να έρθω δανεικός για ένα χρόνο. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα γνωστή στην Ευρώπη και είναι τιμητικό να παίξω σε αυτήν», δήλωσε στην «SportDay» ο διεθνής άσος.

Από τη μεριά του ο μάνατζέρ του, Βίκτορ Κόλαρ, τόνισε: «Είναι αλήθεια ότι μιλάμε με τον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι ο Γιαν είναι μία από τις τρεις ή τέσσερις λύσεις κεντρικών αμυντικών στη λίστα του Παναθηναϊκού. Αυτό που περιμένω είναι ένα τελικό τηλέφωνο από τον Παναθηναϊκό για να προχωρήσει θετικά το θέμα».

Η αλήθεια είναι ότι οι «πράσινοι» έχουν προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με τη Λοκομοτίβ Μόσχας για την απόκτηση του Ντούριτσα. Το «τριφύλλι» έχει ζητήσει το δανεισμό του 27χρονου Σλοβάκου ποδοσφαιριστή και ο ρωσικός σύλλογος είναι θετικός, αφού ο παίκτης δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας. Πάντως, στη λίστα των αμυντικών για τον Παναθηναϊκό υπάρχουν ακόμη 3-4 περιπτώσεις παικτών όπως αυτή του Γιράνεκ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Κουρσάρος
Νεος
Νεος
Κουρσάρος

Αριθμός μηνυμάτων : 126
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2009
Τόπος : Αγιος Νικόλαος Κρήτη

Ντούριτσα: «Μιλάμε με Παναθηναϊκό, αύριο ή μεθαύριο θα ξέρω αν θα γίνω παίκτης του» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ντούριτσα: «Μιλάμε με Παναθηναϊκό, αύριο ή μεθαύριο θα ξέρω αν θα γίνω παίκτης του»   Ντούριτσα: «Μιλάμε με Παναθηναϊκό, αύριο ή μεθαύριο θα ξέρω αν θα γίνω παίκτης του» EmptyΤρι 25 Αυγ 2009, 09:07

Επειδή δεν έχω ιδίαν γνώμμη για τον ποδοσφαιριστή, ξέρει κάποιος αν είναι καλός στην νευραλγική αυτή θέση του κεντρικού αμυντικού η είναι μια απο τα ίδια με εκείνους που έχουμε;

Να πω εδώ ότι εκτιμώ ότι ο Μπιάρσμιρ θα αφήσει εποχή στην ομάδα όταν με το καλό είναι έτοιμος και του εμπιστευτούν το κέντρο της άμυνας.

Και επίσης να πω ότι δενμε χάλασε καθόλου η παρουσία του Τζιλμπέρτο Σιλβα σε θέση κεντρικού αμυντικού έχοντας δίπλα του ένα γρήγορο όπως Βύντρα-Μπιαρσμιρ..
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ντούριτσα: «Μιλάμε με Παναθηναϊκό, αύριο ή μεθαύριο θα ξέρω αν θα γίνω παίκτης του»
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Παίκτης της Ντιναμό ο Ρουκάβινα!
» Ατζέντης Γίρανεκ: Μιλάμε με ΠΑΟ
» ΠΑΟ: Είδε τον Ντούριτσα ο Τεν Κάτε!
» Στέλνουν δανεικό τον Ντούριτσα οι Ρώσοι
» Αυριο τα εισητηρια!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Μεταγραφές-
Μετάβαση σε: