www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό» EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό» EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό» EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό» EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό» EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
4 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 4 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό»

Πήγαινε κάτω 
+3
maik-pao
Μάκης
abaddon
7 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό»   Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό» EmptyΤρι 25 Αυγ 2009, 18:47

Θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ του Πολωνικού πρωταθλήματος και η Λέγκια Βαρσοβίας έχει βρει στο πρόσωπό του, τον «φύλακα άγγελό» της. Οι Πολωνοί κάνουν λόγο πως ο Γιαν Μουχά βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, και ο Σλοβάκος πορτιέρο μιλώντας στο gazzetta.gr τόνισε πως ξέρει το ενδιαφέρον του «πρασίνων» και η προοπτική να αγωνιστεί στην Ελλάδα μόνο εντυπωσιασμένο τον αφήνει.

- Υπάρχουν δημοσιεύματα και πληροφορίες που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για την απόκτησή σου. Γνωρίζεις κάτι;
«Ναι, ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για μένα, αλλά δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι επίσημο.».

- Έχεις μιλήσει με κάποιον από τον Παναθηναϊκό
Δεν είχα κάποια επικοινωνία με κάποιον από τον Παναθηναϊκό, και δεν ξέρω κάτι επίσημο».
- Στο άκουσμα της είδησης πως αντέδρασες;
«Σίγουρα είναι πολύ τιμητικό να σε θέλει μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Είναι μεγάλο κλαμπ με μεγάλη ιστορία και στην Ευρώπη».

- Η επιθυμία σου ποια είναι;
«Σίγουρα η προοπτική να έρθω στην Ελλάδα με εντυπωσιάζει. Θέλω να κάνω ένα βήμα και ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική επιλογή. Φυσικά για να γίνει αυτό πρέπει να τα βρουν οι δυο ομάδες, αφού έχω συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με τη Λέγκια»

- Ο Παναθηναϊκός είχε στις τάξεις του έναν εξαιρετικό Πολωνό τερματοφύλακα, τον Γιόζεφ Βάντσικ. Εσύ αγωνίζεσαι στην Πολωνία αρκετά χρόνια, ξέρεις κάτι γι' αυτόν;
«Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δημοφιλής στην Πολωνία, ξέρω για τον Βάντσικ, και όπως σου είπα θέλω να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό»

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
gazzetta.gr

Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό» Mucha10
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μάκης
Λεουρας
Λεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 354
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009
Τόπος : Ξάνθη πια !

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό»   Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό» EmptyΤρι 25 Αυγ 2009, 19:02

Αν και δεν το πιστεύω με τα όσα έχουμε διαβάσει κατά καιρούς ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Ο Γκαλίνοβιτς δεν εμπνέει εμπιστοσύνη σε μια θέση που σχεδόν ποτέ ο ΠΑΟ στην ιστορία του όσο θυμάμαι δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα: Οικονομόπουλος, Κωνσταντίνου, Σαργκάνης, Βάντσικ είναι κάποια από τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ονόματα που πέρασαν από αυτή τη θέση (συγνώμη αν ξέχασα κανέναν - όχι το γνωστό garden boy δεν το ξέχασα απλά αν έπαιζε ο Βάντσικ ακόμα αναπληρωματικός θα ήταν).
maik-pao
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 106
Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2009
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό»   Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό» EmptyΤρι 25 Αυγ 2009, 23:33

Γρηγορα αλλαγη του γκαλινοβιτς ειναι επικυνδινος εως ρουφηκτρας.
ΕΛΕΟς ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΕΙ.
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

Αριθμός μηνυμάτων : 542
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό»   Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό» EmptyΤετ 26 Αυγ 2009, 00:51

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ...... ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ......

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ
takisdel
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 30
Τόπος : Αθήνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό»   Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό» EmptyΤετ 26 Αυγ 2009, 09:32

ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΙΟ ΜΕ ΑΦΙΝΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ.
takisdel
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 30
Τόπος : Αθήνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό»   Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό» EmptyΤετ 26 Αυγ 2009, 09:38

ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟΠΕΡ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΤΥΧΙΕΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ 0=0. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.
Stelios
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 21
Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό»   Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό» EmptyΤετ 26 Αυγ 2009, 10:41

ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ...
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ, ΔΕΞΙΑ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΥΣΤΟΧΑ, ΤΕΛΙΚΑ, ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ SUPER ΜΑΡΙΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ SUPER ΓΚΟΥΦΗ...

ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ Η ΑΤΥΧΙΑ...10 ΜΕΤΡΑ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΑΣ ΧΡΥΣΩΝΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΑ ΡΕ ΜΟΥΧΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΠΕΤΑΜΕ!!!!!
Κουρσάρος
Νεος
Νεος
Κουρσάρος

Αριθμός μηνυμάτων : 126
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2009
Τόπος : Αγιος Νικόλαος Κρήτη

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό»   Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό» EmptyΠεμ 27 Αυγ 2009, 08:02

Μακάρι να γίνει αυτή η προσθήκη που για μένα ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ !!

Δεν εμπνέει-ποτέ δεν ενέπνεε-καμμιά σιγουριά ο Γκαλίνοβιτς και απορώ κι εγώ με την επιμονή του προπονητή να τον χρησιμοποιεί λες και και δεν βλέπει...

Γι'αυτό άλλωστε ήρθε και ο Τζόρβας πίσω στον Παναθηναϊκό.. Τα είχαν δει από πριν τα χάλια του Γκαλίνοβιτς αλλά ποιος ξέρει τι διάολο κλίκες ενεργούν πάλι και μένει στην ενδεκάδα ο Γκαλίνοβιτς παρά τις τραγικές εμφανίσεις του..!!

Αν γίνει αντικατάσταση Γκαλίνοβιτς-Βύντρα-Δάρλα είμαι σίγουρος ότι θα αποκτήσει αξιοπιστία και σιγουριά η αμυντική γραμμή και κατα συνέπεια θα γίνει πολύ καλύτερη η γενική λειτουργία της ομάδας!!

Άλλοι όμως έχουν τα γένια(κυριολεκτικά) και έχουν και τα χτένια..!!

Μούχα:«Θέλω Παναθηναϊκό»
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Επιμένουν για φλερτ του ΠΑΟ με Μούχα!
» Θελω να το δω!!
» Θέλω τίτλους με ΠΑΟ!
» ΘΕΛΩ ΔΩΡΟ
» Τα «θέλω» του Νιόπλια!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Μεταγραφές-
Μετάβαση σε: