www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
«Ψημένος» ο Γίρανεκ-Αποχαιρέτησε ο Μάτος EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
«Ψημένος» ο Γίρανεκ-Αποχαιρέτησε ο Μάτος EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
«Ψημένος» ο Γίρανεκ-Αποχαιρέτησε ο Μάτος EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
«Ψημένος» ο Γίρανεκ-Αποχαιρέτησε ο Μάτος EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
«Ψημένος» ο Γίρανεκ-Αποχαιρέτησε ο Μάτος EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
«Ψημένος» ο Γίρανεκ-Αποχαιρέτησε ο Μάτος EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
«Ψημένος» ο Γίρανεκ-Αποχαιρέτησε ο Μάτος EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
30 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 30 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

«Ψημένος» ο Γίρανεκ-Αποχαιρέτησε ο Μάτος

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

«Ψημένος» ο Γίρανεκ-Αποχαιρέτησε ο Μάτος Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: «Ψημένος» ο Γίρανεκ-Αποχαιρέτησε ο Μάτος   «Ψημένος» ο Γίρανεκ-Αποχαιρέτησε ο Μάτος EmptyΣαβ 29 Αυγ 2009, 10:13

Ο Μάρτιν Γίρανεκ φαίνεται ο βασικός υποψήφιος που θα λύσει το αμυντικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού. Ο διεθνής Τσέχος άσος της Σπαρτάκ Μόσχας βρίσκεται αυτή την εποχή ψηλά στη λίστα του «τριφυλλιού» και είναι πολύ πιθανό να «κλείσει» από τώρα για τον Ιανουάριο. Έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού δήλωσε ο 30χρονος στόπερ σε αθλητική εφημερίδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρτιν Γίρανεκ στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ»

-Στην Ελλάδα υπάρχει η πληροφόρηση ότι ο Παναθηναϊκός δείχνει ενδιαφέρον για να σε αποκτήσει μόλις λήξει το συμβόλαιό σου. Εσύ γνωρίζεις κάτι γι αυτό;

«Ναι φυσικά. Έχω μιλήσει με τον μάνατζέρ μου και μου έχει πει για το ενδιαφέρον που έχει δείξει η ελληνική ομάδα για να με αποκτήσει».

-Οπότε υπάρχει η πιθανότητα να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό;

«Ναι. Νομίζω πως είναι πιθανό να έρθω στην Ελλάδα. Τουλάχιστον σε ότι αφορά εμένα σίγουρα θα ήθελα να παίξω στον Παναθηναϊκό. Και από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το ενδιαφέρον...».

-Τι σε κάνει να θέλεις να φύγεις από την Σπαρτάκ Μόσχας έπειτα από τόσα χρόνια;

«Έχω περάσει ωραία εδώ στη Ρωσία. Αλλά ίσως ήρθε η στιγμή να φύγω. Ξέρω πολύ καλά τον Παναθηναϊκό, αφού είναι πολύ γνωστή ομάδα και στη χώρα μου στην Τσεχία, αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και σίγουρα με καλύπτει για να συνεχίσω την καριέρα μου».

-Το συμβόλαιό σου λήγει σε λίγους μήνες. Υπάρχει περίπτωση να φύγεις από τώρα; Να γίνει τώρα δηλαδή αυτή η μεταγραφή;

«Αυτό δεν το ξέρω. Καλύτερα να μιλήσετε με τον μάνατζέρ μου γι αυτό το θέμα».

Αποχαιρέτησε ο Μάτος

Για τελευταία φόρα βρέθηκε την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις της Παιανία ο Μαρσέλο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος μέσος πήγε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, αλλά δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της πρώην ομάδας του, αφού ο λόγος της παρουσίας του ήταν για να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχαιρετήσει τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του. Ο 25χρονος άσος που θα συνεχίσει για έναν χρόνο με την μορφή δανεισμού στην Κορίνθιανς είχε σύντομη συνομιλία με τον Χενκ Τεν Κάτε, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες θα βρεθεί στη χώρα του προκειμένου να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

www.gazzetta.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

«Ψημένος» ο Γίρανεκ-Αποχαιρέτησε ο Μάτος
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Τελειώνει με Γίρανεκ
» Φαβορί ο Γίρανεκ
» Ατζέντης Γίρανεκ: Μιλάμε με ΠΑΟ
» «Κοντά στον ΠΑΟ ο Γίρανεκ»
» Μετά την Ατλέτικο, Γίρανεκ...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Μεταγραφές-
Μετάβαση σε: