| ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2009 , ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ? | |
|
+10gipos13 vigor Ruka13 aNdReAs_13 akisdelphi g3thanasis Κουρσάρος abaddon spithas ΠΕΤΡΟGOAL 14 απαντήσεις |
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2009 | ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ | | 11% | [ 3 ] | ΠΟΛΥ | | 75% | [ 21 ] | ΛΙΓΟ | | 14% | [ 4 ] | ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΘΟΛΟΥ | | 0% | [ 0 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 28 | | Η Ψηφοφορί έκλεισε |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2009 , ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ? Δευ 31 Αυγ 2009, 20:17 | |
| ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΚΑΝΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ? | |
|
| |
spithas Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 62 Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2009 Ηλικία : 41 Τόπος : Σέρρες
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2009 , ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ? Δευ 31 Αυγ 2009, 20:23 | |
| κακα τα ψεματα παιδια καλες μεταγραφες καναμε και ιδιως με λετο και σισσε. | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2009 , ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ? Δευ 31 Αυγ 2009, 20:24 | |
| Λοιπόν....Σισέ,Κατσουράνης χωρίς σχόλια. Για Λέτο ήμουν επιφυλακτικός αλλά με έχει διαψέυσει το παιδί μέχρι στιγμής και μπράβο του. Καντέ περιμένω να δω περισσότερα παιχνίδια για να κρίνω. Ο Μαρίνος έχει πολυ καλά στοιχεία, είναι μικρός, φιλόδοξος και ΕΛΛΗΝΑΣ. Ο Μπίερσμιρ αρχίζει να επιβεβαιώνει σιγά σιγά όλους αυτούς που τον εμπιστέυθηκαν, με τα στοιχεία που αρχίζει να δείχνει.Ο Δάρλας (γιατί κι αυτός μεταγραφή είναι) έχει αρπάξει την ευκαιρία και αποδεικνύεται πολύ καλή λύση για αριστερά. Συνολικά είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος,έχουμε λύσεις σε κάθε γραμμή και ξεφορτωθήκαμε και μερικά αποδεδειγμένα παλτά.Άντε και καλή χρονιά! | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2009 , ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ? Δευ 31 Αυγ 2009, 21:03 | |
| ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ , ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΑ ΠΟΛΥ. ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ 2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΨΑΜΕ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΦΟΡ), ΠΗΡΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΧΑΜΕΡ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ), ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΡΝΕ ΑΕΡΑ. ΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΤΖΙΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΣΥΝΑ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑ ΛΑΘΗ , ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΘΑ ΦΑΝΕΙ
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΓΙΑ 20-25 ΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 15ΕΚ | |
|
| |
Κουρσάρος Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2009 Ηλικία : 58 Τόπος : Αγιος Νικόλαος Κρήτη
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2009 , ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ? Δευ 31 Αυγ 2009, 21:03 | |
| - abaddon έγραψε:
- Λοιπόν....Σισέ,Κατσουράνης χωρίς σχόλια. Για Λέτο ήμουν επιφυλακτικός αλλά με έχει διαψέυσει το παιδί μέχρι στιγμής και μπράβο του. Καντέ περιμένω να δω περισσότερα παιχνίδια για να κρίνω. Ο Μαρίνος έχει πολυ καλά στοιχεία, είναι μικρός, φιλόδοξος και ΕΛΛΗΝΑΣ. Ο Μπίερσμιρ αρχίζει να επιβεβαιώνει σιγά σιγά όλους αυτούς που τον εμπιστέυθηκαν, με τα στοιχεία που αρχίζει να δείχνει.Ο Δάρλας (γιατί κι αυτός μεταγραφή είναι) έχει αρπάξει την ευκαιρία και αποδεικνύεται πολύ καλή λύση για αριστερά. Συνολικά είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος,έχουμε λύσεις σε κάθε γραμμή και ξεφορτωθήκαμε και μερικά αποδεδειγμένα παλτά.Άντε και καλή χρονιά!
Aκριβώς τα ίδια και από μένα!!!!! | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1062 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Τόπος : athina
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2009 , ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ? Δευ 31 Αυγ 2009, 21:43 | |
| ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΔΕΞΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΣΙΣΕ ΚΑΤΣΟΥΡ (ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ) ΛΕΤΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Ο ΠΑΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ...ΜΠΙΑΣΜΙΡ....ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΛΑ,.....ΚΑΝΤΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ(ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ)............ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ...ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ | |
|
| |
Κουρσάρος Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2009 Ηλικία : 58 Τόπος : Αγιος Νικόλαος Κρήτη
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2009 , ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ? Τρι 01 Σεπ 2009, 08:01 | |
| Φέτος η ομάδα ειναι ΟΜΑΔΑ παρά τις ελλείψεις, αλλά ελλείψεις έχουν όλες οι ομάδες του πλανήτη,τελεία και παύλα..! Ποτέ ξανά τα τελευταία 10-15 χρόνια δεν είχε ο Παναθηναϊκός τέτοια ποιότητα ποδοσφαιριστών ακόμα και στον πάγκο.
Ποδοσφαιριστές όπως Σισέ,Λέτο,Κατσουράνης,Σαλπιγγίδης,Τζιλμπέρτο Σίλβα,Καραγκούνης,Νίνης,Ρουκάβινα,Σιμάο,Πετρόπουλος,Μπιάρσμιρ,Σπυρόπουλος,Μαρίνος..θα ήθελαν να έχουν όλες οι ομάδες στην Ελλάδα αλλά και πολλές μεγάλες και τρανές στην Ευρώπη παραπάνω από τους μισούς που ανέφερα πιο πάνω..!!!
Το μόνο που λείπει είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ από μερικούς φιλαθλους και οπαδούς αλλά και των ίδιων των ποδοσφαιριστών για την Ομάδα μας..!!
(δεν θα αναφερθώ καθόλου στους σκόπιμα κακοπροαίρετους στημένους και βαλτούς μηδενιστές των πάντων. ΣΤΑ @@ ΜΑΣ είναι γραμμένοι όλοι αυτοί οι παπαρολόγοι!!)
Και αυτό που λείπει είναι πολύ εύκολο να αποκτηθεί..!
Μόλις "δέσει" και ρολάρει η ομάδα, όταν οι παίκτες αυτοί μάθουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου,μόλις αποκτήσουν την νοοτροπία νικητή που λείπει ακόμα (..περίεργο και δυστυχώς..αλλά ας όψεται η μη εμπιστοσύνη στην άμυνα και στα κοράκια...) τότε θα δούμε αυτά που περιμένουμε όλοι!! | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2009 , ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ? Τρι 01 Σεπ 2009, 13:44 | |
| ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΦ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ, ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. | |
|
| |
aNdReAs_13 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 24 Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2009 Τόπος : Athina
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2009 , ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ? Τρι 01 Σεπ 2009, 13:48 | |
| paidia leto ,cisse kai katsour einai metagrafares....lete gia leto kai cisse kai +fwnw alla kai o katsour paixtroni!!!! | |
|
| |
Ruka13 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 31/08/2009 Ηλικία : 34 Τόπος : Ηλιούπολη
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2009 , ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ? Τρι 01 Σεπ 2009, 14:56 | |
| Αν και θα ήθελα να γινόταν κάτι καλύτερο πίσω και νωρίτερα χρονικά, δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από τις κινήσεις που έγιναν. Είμαι ικανοποιημένος από την κάλυψη δυο σημαντικών θέσεων με τον ερχομό των Σισέ και Λέτο, ενώ πολύτιμη είναι κι η προσθήκη του Κατσουράνης που είναι ο πιο ολοκληρωμένος Έλληνας παίκτης και πολυ-εργαλείο. Απ' την άλλη, περιμένω να δω και τους Μαρίνο, Μπιερσμιρ καλύτερα για να διαμορφώσω πλήρη άποψη, αλλά ευελπιστώ ότι θα προσφέρουν πολύ. Επίσης, μη διαγράφουμε εντελώς τον Καντέ. Έδειξε μεν ότι δεν κάνει για την Πανάθα, αλλά είναι νωρίς οπότε δε βιάζομαι να τον βγάλω "παλτό" ακόμα.
Γενικά από τις μεταγραφές είμαι πολύ ικανοποιημένος, από τον σχεδιασμό που έγινε μόνο έχω μεγάλα παράπονα. | |
|
| |
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2009 , ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ? Τρι 01 Σεπ 2009, 14:59 | |
| Η ομάδα πονάει ακόμα μόνο σε 2-3 θέσεις. Θέλουμε έναν πολύ καλό και αξιόπιστο τερματοφύλακα, ένα ακόμα στόπερ δυναμίτη κι ένα δεξί χαφ τύπου Μόουτσε. Όμως, δε γίνονται όλα με τη μία. Οι μεταγραφές που έγιναν είναι ουσίας και πιστεύω ότι το ρόστερ μας είναι πολύ καλό σε ποιότητα και μέγεθος. Συμπερασματικά, είμαι πολύ ευχαριστημένος! | |
|
| |
gipos13 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 759 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009 Τόπος : Aθήνα
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2009 , ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ? Τρι 01 Σεπ 2009, 16:45 | |
| kales kiniseis....daksh safws yparxei panta to kalytero.....alla nomizw apo perisi p trexame kai pername oti na nai eimaste kalytera.....polla nea paidia p dn tha erthoun aplws gia ensima alla tha pai3oun kai ro stn panatha.....kali epitixia eyxomai!!! | |
|
| |
pontios78 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 39 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : kozanh
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2009 , ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ? Σαβ 05 Σεπ 2009, 18:21 | |
| egw paodia evala ligo giati kales oi metaggrafes apo to kentro kai mprosta ala piso mpazei nera kai otan den kleineis tripes xaneis mats kai otan xaneis mats xaneis kai prota8lima | |
|
| |
prasinos-panthiras Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 175 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 52 Τόπος : New Orleans
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2009 , ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ? Σαβ 05 Σεπ 2009, 23:17 | |
| Εγώ έβαλα πολύ γιατί έγιναν καλές μεταγραφές αλά απλός μπορούσαν να είχαν κάνει μια προσθήκη ακόμα στην άμυνα. Παρόλα αυτά, δεν έχουμε δει και Κάντε και Μπιερσμιρ και φυσικά Μαρινο με πολλά παιχνίδια στα ποδιά τους . Άρα βλέπουμε γιατί στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό όπως λέει ο λαός. Από την άλλη είναι βεβαία ότι μου αρέσει να είμαι θετικός βαζελος και όχι αρνητικός όπως πολλοί που διαβάζω σε άλλες σελίδες του ιστού. | |
|
| |
Μάκης Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 66 Τόπος : Ξάνθη πια !
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2009 , ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ? Κυρ 06 Σεπ 2009, 07:42 | |
| Καλύτερα από κάθε άλλη φορά. | |
|
| |
djibril cisse Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 09/09/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ
| Θέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2009 , ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ? Πεμ 10 Σεπ 2009, 16:37 | |
| ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΓΕΣ ΦΕΤΟΣ (cisse , leto , κατσουρανης , kante , biasmir και μαρινος ) ΑΡΚΕΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ( οσο επρεπε ) ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΑΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ CASTILLIO !!!.... | |
|
| |
| ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2009 , ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ? | |
|