www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
To Who is Who του Στέργου Μαρίνου. EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
To Who is Who του Στέργου Μαρίνου. EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
To Who is Who του Στέργου Μαρίνου. EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
To Who is Who του Στέργου Μαρίνου. EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
To Who is Who του Στέργου Μαρίνου. EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
To Who is Who του Στέργου Μαρίνου. EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
To Who is Who του Στέργου Μαρίνου. EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
3 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 3 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

To Who is Who του Στέργου Μαρίνου.

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

To Who is Who του Στέργου Μαρίνου. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: To Who is Who του Στέργου Μαρίνου.   To Who is Who του Στέργου Μαρίνου. EmptyΔευ 31 Αυγ 2009, 21:52

Την περασμένη εβδομάδα, στις 25 Αυγούστου, ο sportdog σκιαγράφησε το πορτρέτο του Στέργου Μαρίνου, δια… χειρός Αλέξανδρου Μηνδρινού. Σήμερα, που ο παίκτης αποκτήθηκε γρηγορότερα από το «τριφύλλι», αναδημοσιεύομε την «προσωπογραφία» του που έχει πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία.

Ο 22χρονος αμυντικός άργησε 4,5 χρόνια να πάρει μεταγραφή στους «πράσινους» γιατί όταν ήταν ακόμη 17 ετών ο Σπύρος Λιβαθηνός τον είχει «κλείσει» για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ας όψεται, όμως, ο Άντερσον ντε Λίμα Φρέιτας! Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος ήταν ουσιαστικά αυτός που ανέκοψε τότε τον δρόμο του Μαρίνου προς την Παιανία αφού προτιμήθηκε ως πιο «έτοιμος». Ο Στέργος, που έχει πρότυπό του τον Κακά, ήταν ένας παίκτης που αναδείχθηκε ως δεξιός χαφ αλλά ο Γκιγιέρμο Όγιος είχε... διαφορετική γνώμη! Ακόμη γιατί τον έβαλαν στον... πάγο στον Ατρόμητο. Δηλώνει έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στο χώρο του ποδοσφαίρο και να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ασκληπιός, Χαλκηδόνα, Εθνική Νέων

Ο Στέργος Μαρίνος γεννήθηκε στην Κω στις 17/09/1987. Το 2001 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Α.Γ.Σ Ασκληπιού Κω και άμεσα προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα, στην οποία έγινε αμέσως βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος. Παράλληλα κλήθηκε και στις μικτές ομάδες της Δωδεκάνησου παίζοντας μάλιστα και εκεί πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι ικανότητες του αρχίζουν να ξεπερνούν τα στενά όρια του νομού και πολλές ομάδες, ανάμεσα τους και οι κορυφαίες της χώρας, προσπαθούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Έτσι μετά από μια σειρά διαπραγματεύσεων, τον Δεκέμβριο του 2004 υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Χαλκηδόνα, κατόπιν εισηγήσεως των τότε προπονητών της Γιώργου Παράσχου και Αποστόλη Αποστόλου. Μετά από μερικούς μήνες κλήθηκε από τον ομοσπονδιακού προπονητή Νίκο Νιόπλια στην Εθνική Νέων.

Το καλοκαίρι του 2005 βρέθηκε στον Ατρόμητο Αθηνών μετά τη συνένωση του με την Χαλκηδόνα. Από πέρυσι, είναι βασικός στέλεχος της ομάδας του Περιστερίου, ενώ πλέον θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, πραγματοποιώντας το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του.

Η έμπνευση του Όγιος και ο «πάγος»

Ο Στέργος Μαρίνος ξεκίνησε την καριέρα του ως δεξί χαφ. Όμως, τη σεζόν 2007-2008 ο νέος προπονητής του Ατρόμητου, ο Αργεντινός Γκιγιέρμο Όγιος, τον εμπιστεύεται αμέσως και τον χρίζει βασικό σε θέση δεξιού οπισθοφύλακα! Ο Στέργος με την απόδοση του και την εν γένει συμπεριφορά του τον δικαιώνει απόλυτα. Εκείνη τη σεζόν, όμως, ήταν μια κακή χρονιά για την ομάδα του που γνώρισε τον υποβιβασμό.

Πέρυσι ήταν στις βασικές επιλογές και του Βασίλη Βούζα στον πρώτο γύρο, αλλά από τη στιγμή που απέρριψε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του (έληγε τον ερχόμενο Δεκέμβριο) μπήκε στον... πάγο. Μία εξέλιξη, πάντως, που διευκόλυνε τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Τον «έφαγε» ο Άντερσον Λίμα!

Όταν ο Στέργος ήταν παίκτης της Χαλκηδόνας πριν 4,5 χρόνια περίπου είχε κινήσει το ενδιαφέρον τόσο του Παναθηναϊκού όσο και της ΑΕΚ με τους πράσινους, ωστόσο, να επισημοποιούν τελικά το ενδιαφέρον τους. Τότε, όιμως, η μεταγραφή του 17χρονου Μαρίνου «χάλασε» γιατί το «τριφύλλι» προτίμησε τότε τον πιο... έτοιμο Άντερσον Λίμα!

Ο τότε τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Λιβαθηνός, είχε κλείσει ουσιαστικά τη μεταγραφή του ταλαντούχου νησιώτη, αλλά προτίμησε αιφνιδιαστικά να αποσύρει την «πράσινη» πρόταση καθώς προτιμήθηκε η περίπτωση του Βραζιλιάνου χαφ που ήρθε και δεν... ακούμπησε (λόγω τραυματισμού) στον Παναθηναϊκό. Τώρα με καθυστέρηση 4,5 χρόνων φαίνεται ότι το λάθος -όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων- διορθώθηκε...

«Να είμαι πρωταγωνιστής»

Ο Στέργος Μαρίνος είναι ένας άνθρωπος με φιλοδοξίες και αυτό φαίνεται από κατά καιρούς δηλώσεις του. Επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει στο χώρο του ποδοσφαίρου καθώς -όπως λέει- δεν του αρέσουν οι... κομπάρσοι. Να τι είχει δηλώσει σε συνέντεξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα «Βήμα της Κω»: «Οι κομπάρσοι έχουν λίγες και αδιάφορες εμφανίσεις, οι πρωταγωνιστές πολλές και ουσιαστικές κι εγώ θέλω στο χώρο του ποδοσφαίρου να είμαι πρωταγωνιστής».

«Όπως ο... Κακά!»

Ο 22χρονος άσος έχει πρότυπο του τον Κακά! Όχι μόνο αγωνιστικά αλλά κυρίως στη συμπεριφορά και στο ήθος που βγάζει ο Βραζιλιάνος αστέρας της Ρεάλ. Σε αυτόν θέλει να μοιάσει ο Στέργος που νοιάζεται από τώρα και για την υστεροφημία του...

«Ποδοσφαιρικό μου πρότυπο είναι ο Κακά, για τη συνολική του συμπεριφορά, τόσο εντός, όσο και εκτός των αγωνιστικών χώρων. Ειδικά ο τρόπος που αγωνίζεται, αποτελεί έργο μέγιστης ποδοσφαιρικής τέχνης. Το μεγαλύτερο επαγγελματικό μου όνειρο είναι, όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο να με θυμάται ο κόσμος για το ήθος και το χαρακτήρα μου και σαν ποδοσφαιριστής που έδινε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω και ελπίζω φεύγοντας να αφήσω μόνο φίλους και μόνο ευχάριστες αναμνήσεις».

«Έτοιμος για το μεγάλο βήμα»

Πριν οριστηκοποιηθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ο Στέργος Μαρίνος είχει δηλώσει ότι είναι πανέτοιμος για να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του στο ραδιόφωνο του Νονasport. «Για το αν είναι έτοιμος να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα: Από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο θέλω και προσπαθώ για να βελτιώνομαι καθημερινά. Κάνω σίγουρα και σταθερά βήματα. Aμεσος στόχος είναι να παίξω σε μία από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδα και πιστεύω πως είμαι έτοιμος αυτή τη στιγμή για να κάνω το παραπάνω βήμα».

«Εκεί παίζω»

Όσο για τη θέση που αγωνίζεται αλλά και τον τεχνικό που τον εμπιστεύτηκε στην εθνική Νίκο Νιόπλια είχε πει: «Η φυσική μου θέση είναι δεξιός χαφ, αλλά έχω χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές και ως μπακ και μπορώ να αντεπεξέλθω. Με βοήθησε πολύ ο κ. Νιόπλιας. Αρχικά το 2005 με κάλεσε στην Εθνική Νέων και στη συνέχεια με πήρε και στην Εθνική Ελπίδων»

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009, 22:04
sportdog.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Who is Who του Στέργου Μαρίνου.   To Who is Who του Στέργου Μαρίνου. EmptyΔευ 31 Αυγ 2009, 22:06

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ.......ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ....(ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΕΝΤΟΣ)....ΔΕΞΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ.....ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Ο ΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΠΕΡ ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΜΕ....
Κουρσάρος
Νεος
Νεος
Κουρσάρος

Αριθμός μηνυμάτων : 126
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2009
Τόπος : Αγιος Νικόλαος Κρήτη

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Who is Who του Στέργου Μαρίνου.   To Who is Who του Στέργου Μαρίνου. EmptyΤρι 01 Σεπ 2009, 07:58

«Οι κομπάρσοι έχουν λίγες και αδιάφορες εμφανίσεις, οι πρωταγωνιστές πολλές και ουσιαστικές κι εγώ θέλω στο χώρο του ποδοσφαίρου να είμαι πρωταγωνιστής».

Τέτοιους και ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ χρειάζεται ο Παναθηναϊκός!!!

Καλορίζικος,καλώς μας ήρθες αστέρι Μαρίνο!!

Δώστα όλα τώρα,είναι η κατάλληλη στιγμή και για σένα και για τον Παναθηναϊκό που δημιουργεί Πρωταθλήτρια Ομάδα Δεκαετίας!!

Θα παίζεις στην ομάδα που έχει τους Τζιμπρίλ Σισέ,Τζιλμπέρτο Σίλβα,Σεμπαστιάν Λέτο,Δημήτρη Σαλπιγγίδη,Κώστα Κατσουράνη,Γιώργο καραγκούνη,Ματίας Μπριάρσμιρ και άλλους ποδοσφαιριστές με ποιότητα-τελέντο και μέλλον όπως εσύ!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Κουρσάρος στις Τρι 01 Σεπ 2009, 10:36, 1 φορά
stefan49
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 26
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Who is Who του Στέργου Μαρίνου.   To Who is Who του Στέργου Μαρίνου. EmptyΤρι 01 Σεπ 2009, 10:31

Μπράβο! Επιτέλους!Την τελευταία στιγμή η καλλίτερη, από πλευράς προοπτικής και μέλλοντος, μεταγραφή του φετεινού καλοκαιριού!
Καλωσόρισες παλληκάρι! Το μόνο που θα σου ευχηθώ, είναι να σε αφήσει η τύχη (όχι τραυματισμούς) και οι "συνθήκες" να δείξεις το αναμφισβήτητα μεγάλο ταλέντο σου!!
Κουρσάρος
Νεος
Νεος
Κουρσάρος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Who is Who του Στέργου Μαρίνου.   To Who is Who του Στέργου Μαρίνου. EmptyΤρι 01 Σεπ 2009, 10:43

Ο Στέργος Μαρίνος ι μίλησε στο contra.gr για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του.

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την εξέλιξη στην υπόθεση της μεταγραφής μου, θέλω να προσαρμοστώ γρήγορα στα δεδομένα της καινούργιας μου ομάδας και έχω να μάθω πολλά από τον κ. Χενκ Τεν Κάτε και τους συμπαίκτες μου".

"Οι στόχοι της ομάδας είναι και προσωπικοί και ο βασικός είναι το πρωτάθλημα".

"Δεσμεύομαι και υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο μέσα στο γήπεδο για την ομάδα".

Παιδί χαμηλών τόνων που γνωρίζει καλά ότι έχει έρθει σε μία μεγάλη ομάδα, αποφεύγει τα μεγάλα λόγια και είναι αποφασισμένος να παλέψει για να καθιερωθεί στην 11αδα και να πανηγυρίσει τίτλους με τον Παναθηναϊκό.
Ο Μαρίνος θα προπονηθεί το απόγευμα της Τρίτης για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις της Παιανίας με την Τιμημένη Πράσινη Φανέλα.
stefan49
Νεος
Νεος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Who is Who του Στέργου Μαρίνου.   To Who is Who του Στέργου Μαρίνου. EmptyΤρι 01 Σεπ 2009, 10:51

Κουρσάρος έγραψε:
«Οι κομπάρσοι έχουν λίγες και αδιάφορες εμφανίσεις, οι πρωταγωνιστές πολλές και ουσιαστικές κι εγώ θέλω στο χώρο του ποδοσφαίρου να είμαι πρωταγωνιστής».

Τέτοιους και ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ χρειάζεται ο Παναθηναϊκός!!!

Καλορίζικος,καλώς μας ήρθες αστέρι Μαρίνο!!

Δώστα όλα τώρα,είναι η κατάλληλη στιγμή και για σένα και για τον Παναθηναϊκό που δημιουργεί Πρωταθλήτρια Ομάδα Δεκαετίας!!

Θα παίζεις στην ομάδα που έχει τους Τζιμπρίλ Σισέ,Τζιλμπέρτο Σίλβα,Σεμπαστιάν Λέτο,Δημήτρη Σαλπιγγίδη,Κώστα Κατσουράνη,Γιώργο καραγκούνη,Ματίας Μπριάρσμιρ και άλλους ποδοσφαιριστές με ποιότητα-τελέντο και μέλλον όπως εσύ!!!
Aν στην λίστα των παικταράδων έβαζες και τον ΝΙΝΗ, θα μου είχες φτιάξει την μέρα.. σύντεκνε!!!
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Who is Who του Στέργου Μαρίνου.   To Who is Who του Στέργου Μαρίνου. EmptyΤρι 01 Σεπ 2009, 10:54

stefan49 έγραψε:
Aν στην λίστα των παικταράδων έβαζες και τον ΝΙΝΗ, θα μου είχες φτιάξει την μέρα.. σύντεκνε!!!

Φαντάσου, είναι τόσοι πολλοί που έχουμε χάσει το μέτρημα! Smile Αν δεν γίνουν όλοι αυτοί οι παικταράδες ομάδα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες από ΚΑΝΕΝΑΝ!
Κουρσάρος
Νεος
Νεος
Κουρσάρος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Who is Who του Στέργου Μαρίνου.   To Who is Who του Στέργου Μαρίνου. EmptyΤρι 01 Σεπ 2009, 11:01

stefan49 έγραψε: Aν στην λίστα των παικταράδων έβαζες και τον ΝΙΝΗ, θα μου είχες φτιάξει την μέρα.. σύντεκνε!!!

Εχεχεχεχε Τώρα το πρόσεξα αυτό Stefan49..!!! Very Happy

Έχεις δίκιο.. Μεγάλη παράβλεψη εκ μέρους μου...!!

Και έχει δίκιο και ο Αbaddon,έχω χάσει το μέτρημα πια..!! Και αυτό πού λέει παρακάτω είναι σίγουρο.. "Αν δεν γίνουν όλοι αυτοί οι παικταράδες ομάδα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες από ΚΑΝΕΝΑΝ! "
stefan49
Νεος
Νεος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Who is Who του Στέργου Μαρίνου.   To Who is Who του Στέργου Μαρίνου. EmptyΤρι 01 Σεπ 2009, 18:08

Κουρσάρος έγραψε:
stefan49 έγραψε: Aν στην λίστα των παικταράδων έβαζες και τον ΝΙΝΗ, θα μου είχες φτιάξει την μέρα.. σύντεκνε!!!

Εχεχεχεχε Τώρα το πρόσεξα αυτό Stefan49..!!! Very Happy

Έχεις δίκιο.. Μεγάλη παράβλεψη εκ μέρους μου...!!

Και έχει δίκιο και ο Αbaddon,έχω χάσει το μέτρημα πια..!! Και αυτό πού λέει παρακάτω είναι σίγουρο.. "Αν δεν γίνουν όλοι αυτοί οι παικταράδες ομάδα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες από ΚΑΝΕΝΑΝ! "
Τώρα μόλις μου ήρθε και ο Σιμάο! Πιστεύω να συμφωνείς!!
Κουρσάρος
Νεος
Νεος
Κουρσάρος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Who is Who του Στέργου Μαρίνου.   To Who is Who του Στέργου Μαρίνου. EmptyΤρι 01 Σεπ 2009, 18:14

stefan49 έγραψε: Τώρα μόλις μου ήρθε και ο Σιμάο! Πιστεύω να συμφωνείς!!

Σίγουρα και συμφωνώ αλλά είπαμε. Ποιον να πρωτοθυμηθείς φέτος!!
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Who is Who του Στέργου Μαρίνου.   To Who is Who του Στέργου Μαρίνου. EmptyΤρι 01 Σεπ 2009, 20:51

Την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό έκανε σήμερα ο Στέργος Μαρίνος. Ο νεαρός δεξιός μπακ πέρασε το απόγευμα από τα γραφεία της ΠΑΕ, για κάποια διαδικαστικά που είχαν να κάνουν με το συμβόλαιό του και στη συνέχεια πήγε στην Παιανία, όπου και ενθουσιάστηκε με την υποδοχή που είχε, αλλά και με το κλίμα που είδε στη νέα του ομάδα.

Ο Χενκ Τεν Κάτε καλωσόρισε τον νέο του ποδοσφαιριστή και τον «σύστησε» στους συμπαίκτες του. Ο Μαρίνος πήρε το νούμερο 22.

sport-fm.gr

To Who is Who του Στέργου Μαρίνου.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Μεταγραφές-
Μετάβαση σε: