Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Θέμα: «Πρώτη» και στο πράσινο πόλο Τετ 02 Σεπ 2009, 21:36
Παρόντος του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Μιχάλη Κίτσιου, πραγματοποιήθηκε και η «πρώτη» του πόλο ανδρών, γεγονός που χαροποίησε τα μέλη του τμήματος.
Ο κ. Κίτσιος χαιρέτησε έναν προς έναν τους πολίστες και έδειξε ευθύς από την πρώτη γνωριμία: «Εύχομαι αυτή να είναι η καλύτερη χρονιά για σας. Σας παρακολουθούσα και πέρσι που τερματίσατε στην πέμπτη θέση, αν και την υπόλοιπη χρονιά πήγατε ακόμη καλύτερα. Πιστεύω ότι και φέτος θα πάμε πολύ καλά. Από την πλευρά μου θέλω να σας εγγυηθώ ένα πράγμα: δεν πρόκειται να σας πω ποτέ ψέματα και να σας τάξω λαγούς με πετραχήλια. Ό,τι σας λέω, αυτό και θα ισχύει. Αν σας πω ότι δεν έχουμε σήμερα λεφτά διαθέσιμα, αλλά θα πληρωθείτε σε 2 ή 3 ημέρες, αυτό και θα γίνεται. Σας εύχομαι υγεία και να κατακτήσετε την καλύτερη δυνατή θέση. Μακάρι αυτή να είναι και η πρώτη, αλλά θεωρώ ότι ούτε η δεύτερη ή η τρίτη είναι αποτυχία, όταν γίνεται μια καινούργια προσπάθεια και κάτι χτίζεται από την αρχή».
Τον λόγο πήρε ο αρχηγός της ομάδας, Φάνης Κουντουδιός: «Ευχαριστούμε τον πρόεδρο, που μας έδωσε λύση σ’ ένα σημαντικό πρόβλημα που υπήρχε. Πέρσι θεωρώ ότι η ομάδα έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε και ως αρχηγός της ομάδας θέλω να σας πω κάτι: Εμείς δεν είμαστε μισθοφόροι. Δεν παίρνουμε εκατομμύρια, αλλά θα δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό. Σας εγγυώμαι ότι τόσο αγωνιστικά, όσο και εκτός πισίνας θα είμαστε τύπος και υπογραμμός».
«Ως πρόεδρος, αλλά και ως φίλαθλος του Παναθηναϊκού, άκουσα με μεγάλη ευχαρίστηση αυτό που είπες» απάντησε ο Μιχάλης Κίτσιος, πριν τοποθετηθεί και ο προπονητής του τμήματος, Ντράγκαν Άντριτς: «Μπορεί το μπάντζετ φέτος να είναι μικρότερο σε σχέση με πέρσι, αλλά αυτό για μένα δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Για μένα αυτό που έχει σημασία, είναι που είσαστε σήμερα εδώ. Μέσα σε λίγα λεπτά μας δώσατε να καταλάβουμε ότι θα είσαστε δίπλα μας και πως ότι χρειαστούμε θα μπορούμε να στηριχθούμε σε σας. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να έχουμε μια καλή πορεία και τα υπόλοιπα θα τα πούμε μαζί με τα παιδιά μέσα στην πισίνα».
Ο πρόεδρος Μιχάλης Κίτσιος υπογράμμισε στους αθλητές ότι μέχρι την Παρασκευή θα μπορούν όσοι έχουν οφειλόμενα, να περάσουν από τα γραφεία του Ερασιτέχνη για να πληρωθούν σημαντικά ποσά έναντι των οφειλών.