Οι Νίκος Στελλάτος, Άγης Φαναριώτογλου και Θοδωρής Καστανάκης μίλησαν στα «Πράσινα Νέα» για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα τους, αλλά και για τους στόχους τους με το πράσινο σκουφάκι.
Αρχικά μας μίλησε ο Νίκος Στελλάτος. Ο παίκτης που αναμένεται να έχει τον πιο πολυσύνθετο ρόλο στο νέο Παναθηναϊκο του Ντράγκαν Άντριτς δήλωσε:
«Το κλίμα στην ομάδα είναι πραγματικά πολύ καλό. Μπορεί να ήρθα τώρα στον Παναθηναϊκό αλλά τα παιδιά τα ξέρω. Πρώτος μας στόχος είναι να έχουμε μια σταθερή πορεία στο Πρωτάθλημα».
Για το βασικό στόχο της φετινής χρονιάς είπε: «Πέρσι έγινε ένα βήμα. Από εκεί που ο Παναθηναϊκός πάλευε για την παραμονή του στην κατηγορία ήταν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου μέσα στην πρώτη τετράδα και στη στο τέλος τερμάτισε πέμπτος.
Φέτος πιστεύω ότι οφείλουμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτή την πορεία και να βγούμε και πάλι τουλάχιστον στην Ευρώπη, για να αποδείξουμε ότι η περσινή προσπάθεια έχει μια διάρκεια. Από εκεί και πέρα θέλω να ευχηθώ πάνω από όλα υγεία και να έχουμε μια καλή χρονιά».
Για τους λόγους που τον έκαναν να ντυθεί στα πράσινα τόνισε: «Κοίταξε, υπάρχουν αρκετοί λόγοι, αλλά εγώ θέλω να σταθώ αυτή τη στιγμή σε έναν. Η παρουσία του κ. Άντριτς στον πάγκο της ομάδας αποτελεί εγγύηση για τη δουλειά που γίνεται. Πρόκειται για έναν καταξιωμένο προπονητή, ικανό, που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του όλα αυτά τα χρόνια και που σου δίνει ένα έξτρα κίνητρο να συνεργαστείς μαζί του».
Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Άγη Φαναριώτογλου. Ο έμπειρος αμυντικός αρκέστηκε να δηλώσει πως: «Σίγουρα είναι η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα και εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά. Στην ομάδα υπάρχει ένας πολύ καλός προπονητής και ένα δεμένο σύνολο.
Πιστεύω ότι αυτοί ήταν και οι λόγοι που η ομάδα πέρσι έκανε μια πάρα πολύ καλή πορεία. Φέτος ήρθαμε ορισμένα νέα παιδιά στην ομάδα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα αυτό θα είναι να κάνει ο Παναθηναϊκός ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι».
Το τελευταίο χρονικά απόκτημα του Τριφυλλιού είναι ο Θοδωρής Καστανάκης. Ο νεαρός φουνταριστός που αποκτήθηκε από τον Τρίτωνα Αμαρουσίου τόνισε: «Είναι η πρώτη μου χρονιά στον Παναθηναϊκό και γενικότερα σε τόσο υψηλό επίπεδο. Η ομάδα πήγε πέρσι πολύ καλά.
Φέτος το ρόστερ αποτελείται μόνο από Έλληνες παίκτες και αυτό για εμένα είναι καλό. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα πάρα πολύ δεμένο σύνολο με πολύ καλές βλέψεις για το μέλλον».
Για το μεγαλύτερο όφελος που πιστεύει ότι θα αποκομίσει από την παρουσία του στο Τριφύλλι δήλωσε: «Κοίταξε, πάνω από όλα θέλω να συλλέξω εμπειρίες. Ήρθα στον Παναθηναϊκό που έχει έναν φουνταριστό της αξίας του Μάνθου Βουλγαράκη. Σίγουρα θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να μπορέσω να μάθω πολλά από αυτόν. Η παρουσία του στην ομάδα μόνο καλό μπορεί να μου κάνει. Από εκεί και πέρα θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις που υπάρχουν σε μια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός».
prasinanea.gr