Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Θέμα: Σισέ: «Θόλωσα...» Δευ 07 Σεπ 2009, 08:35
Το επεισόδιο του Τζιμπρίλ Σισέ με τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου άφησε σε δεύτερη μοίρα την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την τοπική ομάδα. Ο Γάλλος επιθετικός ήταν έξαλλος με την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε και μετά το ματς έλεγε ότι δεν πρόκειται να αφήσει να περάσει έτσι αυτό το περαστικό και σκέφτεται ακόμα και την καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ. Δεν θα ερχόμουν αν το ήξερα αυτό», τόνισε μεταξύ άλλων ο Σισέ.
«Πρώτη φορά στην καριέρα μού μου φέρονται έτσι. Εγώ δεν ήρθα στην Ελλάδα για να μου κάνουν ρατσιστική επίθεση και να μου φωνάζουν «ουγκ ουγκ» όποτε έπιανα την μπάλα στα πόδια μου. Αν το ήξερα αυτό, δεν θα ερχόμουν! Αυτό που έγινε σήμερα δεν πρόκειται να το αφήσω να περάσει έτσι. Είναι απαράδεκτο και δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου συνέβη. Από ένα σημείο και μετά δεν είχα μυαλό για το παιχνίδι. Θόλωσα από αυτά που άκουγα!», ήταν τα λόγια του 28χρονου επιθετικού.
Ο Γάλλος άσος του «τριφυλλιού» συνέχισε λέγοντας: «Από τα πρώτα λεπτά, όποτε έπιανα την μπάλα στα πόδια μου κάποιοι από ένα συγκεκριμένο σημείο της εξέδρας μου φώναζαν "ουγκ ουγκ". Το είπα στον διαιτητή και μου είπε ότι θα βγει ανακοίνωση από τα μεγάφωνα. Ανακοίνωση δεν ξέρω αν βγήκε, αλλά αυτοί συνέχισαν. Στο γκολ που βάλαμε τρελάθηκα και πήγα μπροστά τους και τους έκανα να σωπάσουν. Συνέχισαν τα ίδια, μου πέταξαν μπουκάλια και δεν άντεξα και τους πέταξα ένα. Δεν μπορώ να ηρεμήσω, μόνο που το σκέφτομαι τρελαίνομαι».
Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως φαίνεται και από τα παραπάνω λόγια του, ο Σισέ δεν πρόκειται να αφήσει να περάσει έτσι αυτό το περιστατικό. Ήδη σκέφτεται την καταγγελία στις αρμόδιες αρχές. Μάλιστα, τόσο η ΟΥΕΦΑ όσο και η ΦΙΦΑ έχουν αποδείξει στο παρελθόν σε ανάλογα περιστατικά ότι είναι αμείλικτες σε θέματα ρατσιστικών επιθέσεων.
Μάκης Σταθάτος gazzetta.gr
Έχει επεξεργασθεί από τον/την abaddon στις Δευ 07 Σεπ 2009, 09:49, 1 φορά
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
NA GINEI KAΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΚΑΚΟΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ :Αν το ήξερα αυτό, δεν θα ερχόμουν! ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΡΙΒΑΛΝΤΟ Ο ΣΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ!!
abaddon Αρχαιος
Η διοίκηση της ομάδας της Μανγησίας καταδικάζει τα επεισόδια που έγιναν χτες εις βάρος του Τζιμπρίλ Σισέ στο φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για 5-10 ανεγκέφαλους οπαδούς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ θέλει να ευχαριστήσει δημόσια την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ που τίμησε με την παρουσία της την πόλη του Βόλου και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Ολυμπιακού να αγωνιστεί με μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός. Η διοίκηση και ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου εύχεται στον Παναθηναϊκό ό,τι καλύτερο και να υλοποιήσει όλους τους στόχους που έχει θέσει. Πολλά συγχαρητήρια επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας που επί δύο και πλέον ώρες, συνολικά 5.000 άνθρωποι παρακολουθούσαν κάτω από καταρρακτώδη βροχή ένα σπουδαίο αγώνα και χειροκροτούσε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Συγχαρητήρια επίσης στους φιλάθλους μας για την ποδοσφαιρική κουλτούρα και συμπεριφορά τους. Καταδικάζουμε βέβαια ένα μεμονωμένο περιστατικό που προήλθε από 5-10 ανεγκέφαλους, οι οποίοι προφανώς δεν ανήκουν στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αμαυρώσουν τη χθεσινή εικόνα και την όμορφη ατμόσφαιρα που όλοι ζήσαμε».
Άγγελος Σκλαβουνάκης gazzetta.gr
ΜΠΕΟ ΑΝ ΗΤΑΝ 5-10 ΟΙ ΑΝΕΓΓΈΦΑΛΟΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 5000 "ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ". ΣΙΣΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ.
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
Ο ρατσισμός είναι κάτι άθλιο , και όλοι αυτοί οι γελοίοι εκεί μέσα είναι πολύ μικροί για να βρίσουν και να χλευάσουν ρατσιστικά έναν παίκτη σαν το Σισέ , αλλά και οποιοδήποτε άλλο παληκάρι που έχει άλλο χρώμα αγωνίζεται στα γήπεδα.Αμέσως καταγγελία στη ΦΙΦΑ για να μην περάσει έτσι , γιατί φοβάμαι ότι τα ίδια θα έχουμε και στο Καραϊσκάκη...Περίεργο επίσης,που οι ρατσιστές οπαδοί υποστηρίζουν ομάδες που αγοράζουν έγχρωμους παίκτες.Ουστ από δω,δεν σας χρειάζονται τα γήπεδα τσογλάνια...
Μάκης Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 66 Τόπος : Ξάνθη πια !
ΝΑΙ χρειάζεται καταγγελία ώστε κωλομάδες τέτοιες να εξαφανιστούν. Αλλά ποιος ΣΟΦΟΣ* έκλεισε αυτό το φιλικό, με ποιο κέρδος και ποιανού κέρδος τελικά???
Υ.Γ. *ΣΟΦΟΣ, χμ με ποιάσανε οι ευγένειες, περαστικά μου.