Epidi opos kai alles ksenes gloses etsi kai ti Germaniki den mporis na tin metafrasis kiriolektika i leksi pros leksi (mias kai den 8a bgazame noima) sas ekana tin metafrasi etsi oste na bgei to noima xoris bebea na kribo i na bazo saltsa gia na dimiourgoume entiposis!
(Κάτω από την φωτογραφία λέει ότι ο Cisse αλλιώς τα περίμενε στην Eλλάδα μετά την μεταγραφή του!)
Ένα ρατσιστικό περιστατικό σκανδαλίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.Ο Διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής D Cisse του 19 φορες πρωταθλητή Παναθηναϊκού έπεσε θύμα ρατσιστικών συνθημάτων στο φιλικό αγώνα με την ομάδα δεύτερης κατηγοριας Ολ Βόλος με αποτέλεσμα να απειλεί ότι θα το αναφέρει στην UEFA.
-Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να δέχομαι ρατσιστικές επίθεσης και σε κάθε επαφή με την μπάλα οι οπαδοί τις αντίπαλης ομάδας να κάνουν σαν μαϊμούδε (ηχους μαϊμούς)τόνισε ο 28 χρόνος μετά τον αγώνα τις Κυριακής,ο οποιος σημείωσε και το τέρμα (εδώ οι Γερμανοί κανού λάθος
)...και συνεχίζει - <<Είναι η πρώτη φορα στην καριέρα μου που αντιμετωπίζω τέτοια συμπεριφορά και αυτό δεν πρέπει να περάσει χωρίς τιμωρia>>.Ο επιθετικός εξήγησε ότι μετά το τέρμα πήγε στους οπαδούς και τους είπε να σταματήσουν.Autoi του απάντησαν με την ρίψη μπουκαλιών .<<Εκεί τους πέταξα ένα πίσω>> είπε ο Cisse ο οποιος κατηγόρησε δριμύτατα το διαιτητή ο οποιος δεν έκανε κάτι (na sfiriksi i na prostatepsi ton paixti).
Ο Προπονητής τις ομάδας Ten Cate , ο οποιος διετέλεσε και προπονητής στην KFC Uerdingen,κατηγόρησε τον παίχτη του επειδή δεν συγκράτησε τα νεύρα του <<Αυτό δεν το δέχομαι.Ένας παίχτης του Παναθηναϊκού είναι επαγγελματίας και δεν πρέπει να συμπεριφέρεται έτσι ακόμα και αν τον προκαλούνε.Όμως όπως μου είπε ο παίχτης μου ,δυο φορες δέχτηκε επίθεση με μπουκάλια και ο διαιτητής δεν έκανε απόλυτος τίποτα>>είπε ο Ten Cate.
Εάν ο Cisse κάνει καταγγελία στην UEFA ο Ολ Βόλου κινδυνεύει με "βαρια καμπάνα".Ο D Cisse κηρύχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης (Champion League) το 2005 με την FC Liverpool και μεταγράφτηκε το καλοκαίρι για περίπου 10 Εκατομμύρια € στον Ολυμπιακό(και εδώ οι μάγκες κάνουν λάθος
...θα το θέλαν οι Γαύροι! ).Έτσι αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή όλον τον εποχών στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.