www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Μας λείπουν οι διεθνείς EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Μας λείπουν οι διεθνείς EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Μας λείπουν οι διεθνείς EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Μας λείπουν οι διεθνείς EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Μας λείπουν οι διεθνείς EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μας λείπουν οι διεθνείς EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Μας λείπουν οι διεθνείς EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
91 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 91 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Μας λείπουν οι διεθνείς

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

Μας λείπουν οι διεθνείς Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Μας λείπουν οι διεθνείς   Μας λείπουν οι διεθνείς EmptyΣαβ 12 Σεπ 2009, 18:26

"Μας λείπουν οι διεθνείς"Κώστας Παπαντωνίου | 11/9/2009 3:25:44 μμΟ Παναθηναϊκός αναχώρησε την Παρασκευή (11/9) στις 2 μ.μ αρχικά για το Βελιγράδι και έπειτα για το Ζλάτιμπορ στη Σερβία. Οι πράσινοι παρουσιάστηκαν ευδιάθετοι, αν και γνωρίζουν ότι η συγκεκριμένη χρονική περίοδος θα είναι άκρως επίπονη και κουραστική για τους ίδιους. Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν 14 παίκτες εκ των οποίων οι δύο είναι ο Νίκος Σπανός και ο Νέστορας Κόμματος.

Ετοιμάζει βαλίτσες για Σερβία Eρχονται Σερμαντίνι - Πέκοβιτς Παναθηναϊκός index
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ο Νίκολα Πέκοβιτς, λόγω της ολιγοήμερης άδειας που ζήτησε μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Οι δύο έλληνες άσοι είχαν συμμετάσχει και στις προπονήσεις στην Ελλάδα προκειμένου να καλύψουν το κενό των διεθνών παικτών. Αμφότεροι είναι ελεύθεροι, ωστόσο η παρουσία τους στο Ζλάτιμπορ δεν μπορεί να συνδεθεί με πιθανή ένταξη τους στο ρόστερ του τριφυλλιού. Ο πρώην γκαρντ της Ολύμπιας Λάρισας ήταν πολύ χαρούμενος για τη συμμετοχή του (αν και μετριόφρων), με τον Γιώργο Μπόγρη να αναλαμβάνει το ρόλο του πειραχτηριού και να μην τον αφήνει σε ησυχία.

"Δυσκολες αυτές οι ημέρες"

Αναφορικά με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ναι μεν έδειξε την απέχθεια του προς τη διαδικασία της προετοιμασίας, από την άλλη μεριά όμως αναγνώρισε τη σημασία της για την νέα χρονιά: "Αρχίζει το βασικό στάδιο προετοιμασίας ως συνήθως. Η προετοιμασία είναι μια πολύ βαρετή και δύσκολη διαδικασία, την οποία όμως πρέπει να περάσουμε. Σίγουρα είναι το χειρότερο μέρος της σεζόν. Πάντα αυτή την περίοδο που βρισκόμαστε, τις πρώτες μέρες, δεν μπορούμε να τρέξουμε, δεν μπορούμε να κοιμηθούμε, δεν μπορούμε να σουτάρουμε ή να τριπλάρουμε, αλλά πρέπει να το περάσουμε, γιατί μέσω αυτής της διαδικασίας θα μπουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν. Αυτές οι μέρες στο Ζλάτιμπορ είναι μια πολύ σημαντική περίοδος".

"Είμαι σε καλό δρόμο"

Σχετικά με την κατάσταση την οποία βρίσκεται, δήλωσε: "Δυστυχώς δεν μπορώ ακόμη να προπονηθώ μαζί με την ομάδα, προπονούμαι ατομικά με τον Σάββα Αρώνη. Ελπίζω σε 10-15 μέρες να είμαι σε φουλ ρυθμούς. Καταλαβαίνω ότι έχω μείνει πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες μου, αυτό με ανησυχεί λίγο, όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό, γιατί υπήρχε ο τραυματισμός και έπρεπε να τον φροντίσω. Είμαι στο σωστό δρόμο όσον αφορά στην επιστροφή μου. Ισως με μικρότερη ταχύτητα από αυτή που θα επιθυμούσα, αλλά το καλό είναι ότι είναι ακόμη Σεπτέμβριος".

"Ανεβάζουμε ρυθμούς"

Aπό την πλευρά του ο Ντρου Νίκολας σημείωσε πώς: " Tώρα θα αυξήσουμε το ρυθμό δουλειάς μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στην προετοιμασία. Οι αποσυίες μας κοστίζουν, αλλά βλέπω τους συμπαίκτες μου στο Ευρωμπάσκετ και τα πάνε πολύ καλά. Θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ όταν επιστρέψουν".

"Βάζουμε τα θεμέλια"

Τέλος ο Κώστας Τσαρτσαρής υπογράμμισε: "Τώρα ξεκινάμε το βασικό στάδιο, όπου σιγά-σιγά θα επικεντρωθούμε στην τακτική, θα φτιάξουμε τη φυσική μας κατάσταση. Πλέον έχουμε μαζί μας και τον Σερμαντίνι. Είναι πολύ σημαντικό να είναι μαζί μας, όπως και κάθε παίκτης. Τώρα θα μπουν οι βάσεις, καλούμαστε να χτίσουμε τη φυσική μας κατάσταση για όλη τη σεζόν"

Σχετικά με την Εθνική ομάδα των ανδρών και την εκούσια απουσία του από το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας υποστήριξε: "Εχω ανάμεικτα συναισθήματα. Βλέποντας την Εθνική από την τηλεόραση σίγουρα υπάρχει άγχος, ζήλια, γιατί βλέπω πράγματα τα οποία ζούσα κάθε χρόνο. Φέτος όμως είμαι με την ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας για πρώτη φορά», απάντησε και σε ερώτηση για το αν... ορμάει στην τηλεόραση παραδέχτηκε πως «καμιά φορά το κάνω, νιώθω σα να είμαι εκεί. Καταλαβαίνω τα συστήματα με τα οποία παίζει η Εθνική. Νιώθω την αγωνία των παιδιών και τον παλμό της κερκίδας".

Ενώ κατέληξε λέγοντας: "Στόχος είναι η τετράδα και να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο. Η εικόνα της έχει βελτιωθεί σε σχέση με τα φιλικά, παίζει πολύ καλό μπάσκετ, κάτι το οποίο είναι αποδεκτό από όλη την Ευρώπη. Οι υπόλοιπες ομάδες δεν είναι τόσο ανταγωνιστικές όσο αναμενόταν και αναφέρομαι κυρίως σε Ισπανία και Λιθουανία, που δεν έχουν δείξει κάτι ξεχωριστό και άρα η Εθνική μας δεν πρέπει να τους φοβάται".

Oι 14 της αποστολής:

Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής, Μπατίστ, Νίκολας, Γιασικεβίτσιους, Βεργίνης, Σερμαντίνι, Μπόγρης, Κόμματος, Σπανός, Ταγάρης, Καραμαλέγκος, Χατζόπουλος και Παπαγεωργόπουλος.

Οι απόντες:

Tέπιτς, Πέκοβιτς, Σπανούλης, Καλάθης, Περπέρογλου και Φώτσης.
ΑΠΟ sport.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μας λείπουν οι διεθνείς
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» 11αδα με πράσινους διεθνείς και δύο αναπληρωματικούς.
» Έτοιμος και ο Δάρλας, έφυγαν οι διεθνείς
» «Οι διεθνείς του ΠΑΟ μισούν τον Μίλος» sentragoal.gr
» Δίνει ρέστα!......Η ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΨΗΛΑ.....ΛΕΙΠΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ....ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ??????????????

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Μπάσκετ :: Νέα-
Μετάβαση σε: