| Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… | |
|
+15minos13 ACAB aNdReAs_13 Μάκης byron 13 widescreen abaddon Cisse gipos13 gdttek jimceltic13 g3thanasis maik-pao Κουρσάρος ΠΕΤΡΟGOAL 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… Δευ 14 Σεπ 2009, 08:31 | |
| Τραγωδία στην Αταλάντη. Δυο φίλοι του Παναθηναϊκού σκοτώθηκαν και έξι τραυματίστηκαν σε τροχαίο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το βαν το οποίο μετέφερε τους φίλους του «τριφυλλιού» από την Κομοτηνή στην Αθήνα συγκρούστηκε με τρία φορτηγά και ένα αυτοκίνητο, στο 147ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Αταλάντης. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν μεταβεί στην Κομοτηνή, όπου παρακολούθησαν τον χθεσινό αγώνα της ομάδας με τον Πανθρακικό. www.sportfm.gr | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… Δευ 14 Σεπ 2009, 08:32 | |
| | |
|
| |
Κουρσάρος Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2009 Ηλικία : 58 Τόπος : Αγιος Νικόλαος Κρήτη
| Θέμα: Απ: Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… Δευ 14 Σεπ 2009, 08:34 | |
| Tι να πει κανείς... Καλό τους Ταξίδι και κουράγιο στους δικούς τους.... | |
|
| |
maik-pao Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2009 Ηλικία : 65 Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
| Θέμα: Απ: Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… Δευ 14 Σεπ 2009, 10:37 | |
| | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1062 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Τόπος : athina
| Θέμα: Απ: Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… Δευ 14 Σεπ 2009, 11:07 | |
| ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΆ .................ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ....... | |
|
| |
jimceltic13 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 36 Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009 Ηλικία : 48 Τόπος : ΑΘΗΝΑ
| Θέμα: Απ: Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… Δευ 14 Σεπ 2009, 11:12 | |
| Τι να ρε παιδια και εγω το ακουσα πριν λιγη ωρα.Κριμα.Τα θερμα μου συλλυπητηρια!Την πεμπτη στο γηπεδο τουλαχιστον ενος λεπτου σιγη απο ολο το γηπεδο οχι μονο απο εμας τους οργανωμενους,και οι παιχτες μας να παιξουν με μαυρα περιβραχιονια.Δεν ξερω τι αλλο να πω κριμα. | |
|
| |
gdttek Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 147 Ημερομηνία εγγραφής : 30/07/2009 Ηλικία : 49 Τόπος : Παγκράτι - Αθήνα
| Θέμα: Απ: Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… Δευ 14 Σεπ 2009, 11:14 | |
| Κρίμα....Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο...Κουράγιο στους συγγενείς τους... | |
|
| |
gipos13 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 759 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009 Τόπος : Aθήνα
| Θέμα: Απ: Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… Δευ 14 Σεπ 2009, 12:37 | |
| silipitiria.....krima ta paidia gia tn megali tous agapi exasan tn zwi tous....na einai kala ekei p einai kai kouragio stous sigeneis!!!! | |
|
| |
Cisse Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 372 Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2009 Ηλικία : 48 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: Απ: Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… Δευ 14 Σεπ 2009, 12:50 | |
| Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες τους | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… Δευ 14 Σεπ 2009, 13:25 | |
| Συλλυπητήρια από την ΠΑΕ
Ανακοίνωσε εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το τραγικό δυστύχημα που έγινε τα χαράματα στην Αταλάντη όπου είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο οπαδοί του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους φίλους των δύο φιλάθλων μας που έχασαν τη ζωή τους σήμερα το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους φίλους των δύο φιλάθλων μας που έχασαν τη ζωή τους σήμερα το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα. Στο ίδιο δυστύχημα υπήρξαν και τραυματίες, στους οποίους ευχόμαστε την ταχύτερη δυνατή ανάρρωση. Όσο για τον Απόστολο και τον Παρασκευά, η μνήμη τους θα ζει για πάντα στη σκέψη και την καρδιά όλων των Παναθηναϊκών και θα δίνει δύναμη και κουράγιο σε όλους μας».
Άγγελος Σκλαβουνάκης gazzetta.gr | |
|
| |
widescreen Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 9 Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΚΥΡΑ
| Θέμα: Απ: Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… Δευ 14 Σεπ 2009, 15:08 | |
| ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΔΙΚΑ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΗΚΑΝ. | |
|
| |
byron 13 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2009 Ηλικία : 42 Τόπος : βυρωνας
| Θέμα: Απ: Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… Δευ 14 Σεπ 2009, 16:27 | |
| gamw tous malakes odhgous pou kanoun taksidia etsi...k feugoun oi filoi mas!!tha eisai gia panta sto mualo mas paroulh k esu apostole @βυρωνας θ.13 κουραγιο σε αυτους που μενουν πισω... | |
|
| |
Μάκης Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 66 Τόπος : Ξάνθη πια !
| Θέμα: Απ: Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… Δευ 14 Σεπ 2009, 16:32 | |
| Κρίμα πολύ κρίμα. Τα συλλυπητήρια και από μένα στις οικογένειες των φίλων μας. | |
|
| |
aNdReAs_13 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 24 Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2009 Τόπος : Athina
| Θέμα: Απ: Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… Δευ 14 Σεπ 2009, 17:54 | |
| ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΔΙΚΑΝ...ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ...ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ...R.I.P... | |
|
| |
ACAB Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2009
| Θέμα: Απ: Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… Δευ 14 Σεπ 2009, 19:21 | |
| ξερω οτι σας πειραζει να γραφουν οπαδοι αλλων ομαδων στο forum αλλα θελω να σας εκφρασω τα συλληπητηρια μου.Ετυχε να κανω το ιδιο ταξιδι (περιπου),την ιδια μερα και την ιδια ωρα με τα αδελφια σας απλως εγω ταξιδευα απο την απεναντι μερια και πηγαινα να δω ενα Κ παραπανω.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ !!!
ΥΓ. Να ξερετε οτι και στον αλλο κοσμο υπαρχουν βαζελοι βουλγαροι γαυροι χανουμια πανθηρες γριες και σκουληκια και παιζουν στο δικο τους πρωταθλημα.Υπομονη μεχρι να συναντησετε εσεις τα αδερφια σας και εμεις τα δικα μας
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ!!! | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… Δευ 14 Σεπ 2009, 19:24 | |
| - ACAB έγραψε:
- ξερω οτι σας πειραζει να γραφουν οπαδοι αλλων ομαδων στο forum αλλα θελω να σας εκφρασω τα συλληπητηρια μου.Ετυχε να κανω το ιδιο ταξιδι (περιπου),την ιδια μερα και την ιδια ωρα με τα αδελφια σας απλως εγω ταξιδευα απο την απεναντι μερια και πηγαινα να δω ενα Κ παραπανω.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ !!!
ΥΓ. Να ξερετε οτι και στον αλλο κοσμο υπαρχουν βαζελοι βουλγαροι γαυροι χανουμια πανθηρες γριες και σκουληκια και παιζουν στο δικο τους πρωταθλημα.Υπομονη μεχρι να συναντησετε εσεις τα αδερφια σας και εμεις τα δικα μας
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ!!! Δε μας πειράζουν οι οπαδοί άλλων ομάδων φίλε μου, μας πειράζει ο οχετός, τα καντήλια και τα μπινελίκια. Τα συλληπητήρια σου και όλων των άλλων φιλάθλων και οπαδών θα ενωθούν με τα δικά μας και θα ακουστούν εκεί ψηλά................................ | |
|
| |
minos13 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 102 Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2009 Ηλικία : 51 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
| Θέμα: Απ: Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… Δευ 14 Σεπ 2009, 19:39 | |
| ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΣΕΙ | |
|
| |
Ruka13 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 31/08/2009 Ηλικία : 34 Τόπος : Ηλιούπολη
| Θέμα: Απ: Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… Δευ 14 Σεπ 2009, 19:55 | |
| Κρίμα μεγάλο για τα παιδιά που χάσαν τη ζωή τους! Άδικος ο τρόπος που χαθήκαν! Καλό τους ταξίδι και καλή ανάπαυση! Συλληπητήρια στις οικογένειες τους που θα περνάνε πολύ δύσκολα... | |
|
| |
Z13 Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 287 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 50
| Θέμα: Απ: Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… Δευ 14 Σεπ 2009, 21:56 | |
| ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑ! | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: Απ: Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… Δευ 14 Σεπ 2009, 22:01 | |
| ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.. | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… Τρι 15 Σεπ 2009, 15:12 | |
| Με μαύρα περιβραχιόνια εναντίον του Άρη;
Συγκλονισμένοι είναι όλοι στον Παναθηναϊκό από το τραγικό δυστύχημα που έλαβε χώρα στην περιοχή της Αταλάντης, τα χαράματα της Δευτέρας, όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή δύο φίλοι του συλλόγου.
Υπάρχει η σκέψη, μάλιστα, στον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος, εναντίον του Άρη στο ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους. Μια απόφαση που δεν έχει ακόμα παρθεί οριστικά, παρόλα αυτά δείχνει την πρόθεση της ΠΑΕ να τιμήσει τη μνήμη των δύο αδικοχαμένων φιλάθλων της.
sportdog.gr | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… Τρι 15 Σεπ 2009, 15:29 | |
| - ACAB έγραψε:
- ξερω οτι σας πειραζει να γραφουν οπαδοι αλλων ομαδων στο forum αλλα θελω να σας εκφρασω τα συλληπητηρια μου.Ετυχε να κανω το ιδιο ταξιδι (περιπου),την ιδια μερα και την ιδια ωρα με τα αδελφια σας απλως εγω ταξιδευα απο την απεναντι μερια και πηγαινα να δω ενα Κ παραπανω.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ !!!
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ!!! Να εισαι καλα φιλε, και να ξερεις οτι εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να γραφεις και εσυ αλλα και απο αλλες ομαδες εδω μεσα, απλα να μην προκαλουμε και μην βριζουμε. ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΜΑΥΡΟΙ-ΚΟΚΚΙΝΟΙ-ΚΙΤΡΙΝΗ δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα, απλα πιστευω οτι τα Μ.Μ.Ε. και καποιοι παραγοντες μας εχουν κανει ολους στην κατανια που ημαστε. Σιγουρα στον αλλον κοσμο δεν νομιζω να υπαρχει καμια διακριση. Ευχαριστουμε και παλι και το μονο σιγουρο ειναι ¨Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ" | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… Τρι 15 Σεπ 2009, 16:03 | |
| Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ
Μετά την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η ΚΑΕ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για το δυστύχημα που συνέβη έξω από τη Λαμία τα ξημερώματα της Δευτέρας, κατά την επιστροφή φιλάθλων της ομάδας από την Κομοτηνή, μετά το ματς ποδοσφαίρου με τον Πανθρακικό και στοίχισε την ζωή σε δύο νεαρούς φιλάθλους της ομάδας.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς τις οικογένειες και τους συγγενείς των δύο νεαρών φιλάθλων του Παναθηναϊκού Παρασκευά και Αποστόλη που έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες», αναφέρει η ανακοίνωση.
ethnosport.gr | |
|
| |
PANATHINAIKOS ATHENS Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 22 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ
| Θέμα: Απ: Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… Τρι 15 Σεπ 2009, 16:33 | |
| Τραγικο!!!Τα συλληπητηρια μου!!Κουραγιο στις οικογενιες τους | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| |
| |
| Τραγωδία με δυο νεκρούς φίλους του Παναθηναϊκού… | |
|