www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Δήμουτσος σε Ρότσα: Θέλω να παίξω με την Golden Team EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Δήμουτσος σε Ρότσα: Θέλω να παίξω με την Golden Team EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Δήμουτσος σε Ρότσα: Θέλω να παίξω με την Golden Team EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Δήμουτσος σε Ρότσα: Θέλω να παίξω με την Golden Team EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Δήμουτσος σε Ρότσα: Θέλω να παίξω με την Golden Team EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Δήμουτσος σε Ρότσα: Θέλω να παίξω με την Golden Team EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Δήμουτσος σε Ρότσα: Θέλω να παίξω με την Golden Team EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
31 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 31 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Δήμουτσος σε Ρότσα: Θέλω να παίξω με την Golden Team

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Δήμουτσος σε Ρότσα: Θέλω να παίξω με την Golden Team Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Δήμουτσος σε Ρότσα: Θέλω να παίξω με την Golden Team   Δήμουτσος σε Ρότσα: Θέλω να παίξω με την Golden Team EmptyΠαρ 18 Σεπ 2009, 09:21

Στις προπονήσεις της Golden Team συμμετέχει εδώ και κάποιες ημέρες ο Ελίνι Δημούτσος, μετά από κοινή απόφαση με τον Κώστα Αντωνίου.

Ο 21χρονος άσος, μάλιστα, ζήτησε από τον Χουάν Ραμόν Ρότσα να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση εναντίον του Άρη, στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

«Θέλω να παίξω στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη, για να διατηρήσω την καλή αγωνιστική μου κατάσταση. Πιστεύω ότι δεν φτάνουν μόνο οι προπονήσεις», φέρεται να είπε ο Δημούτσος στον «Ινδιάνο», που καταλαβαίνει ότι είναι καλύτερο για την καριέρα του να διατηρήσει καλό αγωνιστικό ρυθμό έστω και μέσω των υποχρεώσεων της Νέων. Μια προοπτική, εξάλλου, που δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Αργεντινό τεχνικό και δεν αποκλείεται να κάνει πράξη την επιθυμία του νεαρού χαφ.

sportdog.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

Δήμουτσος σε Ρότσα: Θέλω να παίξω με την Golden Team Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δήμουτσος σε Ρότσα: Θέλω να παίξω με την Golden Team   Δήμουτσος σε Ρότσα: Θέλω να παίξω με την Golden Team EmptyΠαρ 18 Σεπ 2009, 14:58

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΥΤΣΟ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΤΑ 21 ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ...ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ.. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΡΟΤΣΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δήμουτσος σε Ρότσα: Θέλω να παίξω με την Golden Team
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» GOLDEN TEAM-ΡΟΥΦ 1-1
» GOLDEN TEAM-ΝΕΟΙ ΙΩΝΙΚΟΥ 7-1
» Πέρασε από τη Λιβαδειά η Golden Team
» ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ-GOLDEN TEAM 3-2
» Ελαμψε η Golden Team στη Λεωφόρο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: