www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Δομάζος: "Καλά έκανε ο Παύλος" EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Δομάζος: "Καλά έκανε ο Παύλος" EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Δομάζος: "Καλά έκανε ο Παύλος" EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Δομάζος: "Καλά έκανε ο Παύλος" EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Δομάζος: "Καλά έκανε ο Παύλος" EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Δομάζος: "Καλά έκανε ο Παύλος" EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Δομάζος: "Καλά έκανε ο Παύλος" EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
2 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Δομάζος: "Καλά έκανε ο Παύλος"

Πήγαινε κάτω 
+2
Μάκης
abaddon
6 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Δομάζος: "Καλά έκανε ο Παύλος" Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Δομάζος: "Καλά έκανε ο Παύλος"   Δομάζος: "Καλά έκανε ο Παύλος" EmptyΠαρ 18 Σεπ 2009, 17:09

O Μίμης Δομάζος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη συμφώνησε με τον Παύλο Γιαννακόπουλο για τα περί "ξεφτίλας του ονόματος του Παναθηναϊκού και τα έβαλε με τη νοοτροπία των υπευθύνων του ποδοσφαιρικού τμήματος. Συγκεκριμένα δήλωσε στον "Arrena Radio".

Για το «μέταλλο» του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη: «Με τη νοοτροπία που έχουν οι υπεύθυνοι, χάθηκε. Και θέλω να πω τη νοοτροπία, γιατί βλέπω και διαβάζω στις εφημερίδες ότι η ομάδα δεν πάει να παίξει στην Ευρώπη, ζητάει να πάρει το πρωτάθλημα, κι όλα αυτά δεν τ' ακούω πολύ καλά. Εμείς δώσαμε, νομίζω, μεγάλη ιστορία στον Παναθηναϊκό, όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι οι συμπαίκτες μου, που παίζαμε εκείνη την εποχή κι έτσι θέλουμε να τον βλέπουμε. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίζει για όλες τις διοργανώσεις. Αν είναι τόσο μικροί οι υπεύθυνοι, τι να πω εγώ; Δεν έχω τίποτα άλλο να πω».

Για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη: «Αν πάρεις το πρωτάθλημα Ελλάδος, δεν θα σε ακούσει κανείς, μερικοί θα σε ακούσουν. Αν, όμως, στην Ευρώπη πας πάρα πολύ καλά, σ' ακούει όλος ο κόσμος».

Για τις δηλώσεις του κ. Γιαννακόπουλου: «Εγώ χαίρομαι που ο Γιαννακόπουλος είπε αυτά που είπε. Δεν τα ονόμασε, αλλά καταλαβαίνουμε για ποιους μίλησε και τι είπε. Μου άρεσε που βγήκε και μίλησε έτσι. Έδειξε την αρχοντιά του και έδειξε ότι "κύριοι δεν πάμε μόνο για πρωτάθλημα, πάμε για όλες τις διοργανώσεις" κι έφερε ένα παράδειγμα, το μπάσκετ. Ήταν σωστή η τοποθέτηση του. Νομίζω ότι έτσι πρέπει να σκέφτονται όσοι είναι κοντά στον Παναθηναϊκό.
Χθες βγήκε ο προπονητής. Κάνει κριτική, λέει-λέει και στο τέλος πετάει πάλι την καραμέλα “πάμε για πρωτάθλημα”. Αν κύριε Τεν Κατε πας για πρωτάθλημα, βάλε τη δεύτερη ομάδα να παίξει, να ξέρει και ο κόσμος που πάει στο γήπεδο και πληρώνει για να δει τον Παναθηναϊκό. Μην κοροϊδεύουν τον κόσμο με αυτήν την καραμέλα ότι μόνο για πρωτάθλημα πάμε. Αν πάμε μόνο για πρωτάθλημα αυτός δεν είναι Παναθηναϊκός που ονειρευόμασταν εμείς και που τον αφήσαμε στα μεγάλα σαλόνια. Αν θέλουν να τον κατεβάσουν στα μικρά σαλόνια, τότε είναι μικροί οι άνθρωποι».

Για το πως αντιλαμβάνεται το «πάμε για πρωτάθλημα»: «Είναι μια καραμέλα που δίνουν στον κόσμο ότι πάμε μόνο για πρωτάθλημα. Γιατί; Κάθε χρόνο δεν πάει ο Παναθηναϊκός για πρωτάθλημα; Αν οι υπεύθυνοι δίνουν εκατόν πενήντα εκατομμύρια, για να δίνουν στον κόσμο την καραμέλα ότι πάνε μόνο για πρωτάθλημα εγώ τι να πω; Αυτό που δεν μου άρεσε χθες είναι ότι ο κόσμος τα έριξε σε έναν ποδοσφαιριστή.

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Η ομάδα έκανε το τρία στα τρία, αλλά και στα τρία δεν έπαιξε καλά. Υπήρχε η αίσθηση ότι κάπου θα κάνει την γκέλα, την έκανε χθες και είναι καλό που την έκανε χθες για να μην την κάνει την Κυριακή. Ο Παναθηναϊκός θέλει δουλειά, αλλά να μην φτάνουμε πάλι στα ίδια. Έμεινε ο προπονητής, τα έχουμε πει να μην τα ξαναλέμε. Από εκεί και πέρα δεν παρουσιάζει τίποτα, παρόλο που έδωσε πολλά εκατομμύρια για να πάρει παίκτες. Δεν παρουσιάζει τίποτε. Μα, τι προπόνηση κάνουν; Ο καθένας δεν ξέρει που πάει. Δεν έχουν ένα σύστημα. Είναι η ομάδα που δεν παίζει χωρίς τη μπάλα. Όλες οι ομάδες που παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, παίζουν χωρίς τη μπάλα. Στον Παναθηναϊκό παίζει αυτός που έχει τη μπάλα, τίποτε άλλο. Όταν παίζαμε στην εποχή μου, παρόλο που δεν ήμασταν επαγγελματίες, ξέραμε που θα πάει ο άλλος. Με κλειστά μάτια έβλεπα που θα πάει το εξτρέμ ή το μπακ. Εδώ δεν βλέπεις μία παραπλανητική κίνηση από κάποιον παίκτη που δεν έχει τη μπάλα για να παρασύρει έναν αντίπαλο, δεν τρέχει κανένας.
Αν στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν τρέχεις, δεν μπορείς να παίξεις και μπάλα. Για αυτό ο Παναθηναϊκός βάζει γκολ από στημένες φάσεις, από κόρνερ. Δεν είδαμε να κάνει έναν ωραίο συνδυασμό, να βάλει ένα ωραίο γκολ, όπως έκαναν οι ξένοι. Μα είναι ποδόσφαιρο αυτό;».

Για τις ήττες ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στο Europa League: «Η ΑΕΚ είναι νέα ομάδα, δεν έχει πείρα, οι παίκτες είναι καινούριοι, “άψητοι”, είναι νέα παιδιά, δεν έχουν παίξει όλοι στην Ευρώπη... Οπωσδήποτε της έλειπε ο ψηλός σέντερ μπακ που θα μπορούσε να κόψει τις ψηλές μπαλιές. Στην ΑΕΚ υπάρχει κάτι για να δικαιολογηθείς, ο Παναθηναϊκός δεν έχει δικαιολογία. Ο Παναθηναϊκός έχει το μεγάλο όνομα, φοβίζει δεν φοβάται. Σήμερα τον έχουν κάνει να φοβάται στην Ευρώπη. Η Ατλέτικο δεν κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό δεν λέει τίποτε για τον Παναθηναϊκό».

sportnet.gr

ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ...ΕΙΠΑΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΕΣΚΑΣΑΝ ΜΥΤΗ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ......
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μάκης
Λεουρας
Λεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 354
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009
Τόπος : Ξάνθη πια !

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δομάζος: "Καλά έκανε ο Παύλος"   Δομάζος: "Καλά έκανε ο Παύλος" EmptyΠαρ 18 Σεπ 2009, 17:11

Ο τελευταίος που θα διαβάσω τι δήλωσε είναι ο Δομάζος. Θα ήταν καλύτερα για όλοθς μας να ... πάει για ψάρεμα.
maik-pao
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 106
Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2009
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δομάζος: "Καλά έκανε ο Παύλος"   Δομάζος: "Καλά έκανε ο Παύλος" EmptyΠαρ 18 Σεπ 2009, 19:11

Μιλανε και οι κοτες κοκοροκο
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δομάζος: "Καλά έκανε ο Παύλος"   Δομάζος: "Καλά έκανε ο Παύλος" EmptyΠαρ 18 Σεπ 2009, 21:58

ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ ....ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ.......ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ .....Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ...
prasinos-panthiras
Νεος
Νεος
prasinos-panthiras

Αριθμός μηνυμάτων : 175
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : New Orleans

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δομάζος: "Καλά έκανε ο Παύλος"   Δομάζος: "Καλά έκανε ο Παύλος" EmptyΣαβ 19 Σεπ 2009, 03:58

RE PAIDIA MHN ASXOLOUMASTE ME KAFROMYALOUS. OLOI TOUS PERIMANOUN THN GELA KAI TO ASXHMO APOTELESMA GIA NA POUN TO MAKRI TOUS KAI TO KONTO SOUS
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δομάζος: "Καλά έκανε ο Παύλος"   Δομάζος: "Καλά έκανε ο Παύλος" EmptyΣαβ 19 Σεπ 2009, 12:55

Α ΡΕ ΜΙΜΗ....Α ΡΕ ΜΙΜΗ...ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΜΑ ΓΕΡΝΑΕΙ...
ΤΟ Γ@@@ΣΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ.. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Δομάζος: "Καλά έκανε ο Παύλος"
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ "ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΥ ΚΛΑΜΠ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ" ΟΙ "ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΙ"
» Παύλος ο επόμενος
» "Λεωφόρος" το "Ανθή Καραγιάννη"
» Δεν... "τσουλάει" το πράσινο "stock"
» "Κόκκινο" του "Ζοτς" για μεταγραφή!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: