www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Πέκοβιτς: «Στον Παναθηναϊκό για τίτλους» EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Πέκοβιτς: «Στον Παναθηναϊκό για τίτλους» EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Πέκοβιτς: «Στον Παναθηναϊκό για τίτλους» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Πέκοβιτς: «Στον Παναθηναϊκό για τίτλους» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Πέκοβιτς: «Στον Παναθηναϊκό για τίτλους» EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Πέκοβιτς: «Στον Παναθηναϊκό για τίτλους» EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Πέκοβιτς: «Στον Παναθηναϊκό για τίτλους» EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
66 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 66 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Πέκοβιτς: «Στον Παναθηναϊκό για τίτλους»

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Πέκοβιτς: «Στον Παναθηναϊκό για τίτλους» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Πέκοβιτς: «Στον Παναθηναϊκό για τίτλους»   Πέκοβιτς: «Στον Παναθηναϊκό για τίτλους» EmptyΔευ 21 Σεπ 2009, 10:13

Ο Μαυροβούνιος σέντερ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πράσινη» στην οποία ο άσος του Τριφυλλιού μίλησε για τις εντυπώσεις του έπειτα από έναν χρόνο με την πράσινη φανέλα και δήλωσε έτοιμος για νέο «τριπλ κράουν».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Πράσινη»:

«Στην αρχή του καλοκαιριού είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ, να χαλαρώσω και στη συνέχεια να προετοιμαστώ με την Εθνική.
Τα πήγαμε περίφημα. Ανεβήκαμε κατηγορία και μείναμε αήττητοι».

Νίκολα, σε τι κατάσταση βρίσκεσαι έπειτα από ένα «γεμάτο» καλοκαίρι;
«Σε αρκετά καλή κατάσταση. Πήρα μερικές μέρες άδεια μετά την Εθνική και χαλάρωσα. Και τώρα μπορώ να πω ότι νιώθω και είμαι αρκετά καλά στην πρώτη μου προετοιμασία με την ομάδα».

Πως νιώθεις που είσαι και πάλι στον Παναθηναϊκό;
«Είναι πολύ όμορφο που είμαι και πάλι με αυτά τα παιδιά. Έπειτα από έναν χρόνο στην ομάδα, ξέρω τους πάντες και όλα πλέον είναι καλύτερα. Μας λείπουν ακόμα τα παιδιά από το Ευρωμπάσκετ, αλλά όλα πάνε περίφημα και θα είμαστε πανέτοιμοι όταν πρέπει».

Πως πιστεύει ότι θα είναι ο δεύτερος χρόνος σου στην Ελλάδα; Μέσα και έξω από το παρκέ…
«Νομίζω πως έχω προσαρμοστεί στην Αθήνα σε πολύ μεγάλο βαθμό και ο δεύτερος χρόνος θα είναι πιο εύκολος.
Δύσκολος θα είναι για τους αγώνες, μιας και όλοι θέλουν να μας πάρουν το σκαλπ. Να μας κερδίσουν, γιατί έχουμε το «τριπλ κράουν». Αλλά γι’ αυτό είμαστε εδώ. Αν δεν ήταν δύσκολο για εμάς δεν θα είχε ενδιαφέρον. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε αγώνα και να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό».

Υπάρχει κάτι που θα ήθελες να αλλάξεις στη δεύτερή σου χρονιά στην Ελλάδα, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.
«Θέλω να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Έχω δυνατότητες ακόμα και πρέπει να δουλέψω σκληρά.
Είναι αλήθεια ότι πέρσι χρειάστηκα περίπου δύο μήνες για να προσαρμοστώ, αφού τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά σε σχέση με την Παρτιζάν. Τώρα είναι πολύ εύκολο. Ξέρω τι θέλει ο προπονητής μου και ποιο είναι το σωστό για εμένα. Δεν θα είναι εύκολο βέβαια και θα πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε σωστά».

Όλοι ξέρουμε ότι στόχος του Παναθηναϊκού κάθε χρόνο είναι να παίρνει όλους τους τίτλους στις διοργανώσεις που συμμετέχει. Ποιος είναι για φέτος ο προσωπικός στόχος του Νίκολα Πέκοβιτς;
«Όλοι μας θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους. Για αυτό παίζουμε, για αυτό είμαστε στον Παναθηναϊκό, για να κερδίζουμε και να παίρνουμε τίτλους. Κανένας δεν θέλει να παίζει και να μην παίρνει τίτλους. Θέλουμε πάλι το «τριπλ κράουν», αλλά ξέρουμε ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Πριν από λίγο καιρό, ο Πιτ Φάιλο των Μινεσότα Τίμπεργουλβς είχε δηλώσει πως από τον Παναθηναϊκό σου κάνουν πλύση εγκεφάλου για να μην πας στον ΝΒΑ. Τι ακριβώς συμβαίνει με το θέμα ΝΒΑ και τι θες εσύ να κάνεις;
«Κανένας από τον Παναθηναϊκό δεν προσπαθεί να μου κάνει πλύση εγκεφάλου για να μην πάω στο ΝΒΑ. Δεν είναι σωστό. Από την αρχή που έφυγα από την Παρτιζάν, είχα τη δυνατότητα να πάω στην Αμερική, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν ήθελα. Δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό, διότι κανείς δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο.
Όλοι μιλάνε για το ΝΒΑ και σίγουρα είναι λίγο στο μυαλό μου. Αλλά εγώ είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και αυτό είναι το μόνο με νοιάζει. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια».

Τι σημαίνει για τον Νίκολα Πέκοβιτς το όνομα Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς;
«Ο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης και έχω πει και άλλες φορές στο παρελθόν ότι είναι ένας από τους λόγους που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ καλός προπονητής και πολύ καλός άνθρωπος.
Προσπαθεί να είναι φίλους σου και γονιός σου μαζί για να σε κάνει καλύτερο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί είμαστε μικροί και χρειαζόμαστε υποστήριξη».

Τι είναι αυτό που σου έκανε περισσότερο εντύπωση πέρσι από τη θητεία σου στον Παναθηναϊκό;
«Στην ομάδα, μου αρέσει πάρα πολύ η ατμόσφαιρα και η επικοινωνία που έχουμε οι παίκτες μεταξύ μας.
Είμαστε πολύ δεμένοι και αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Στην Αθήνα αλλά και στην Ελλάδα, μου αρέσει πάρα πολύ ότι ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ. Μας υποστηρίζουν και μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει που με συμπαθούν οι οπαδοί μας, αλλά και γενικά ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που αγαπάει το μπάσκετ».

prasinanea.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

Πέκοβιτς: «Στον Παναθηναϊκό για τίτλους» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πέκοβιτς: «Στον Παναθηναϊκό για τίτλους»   Πέκοβιτς: «Στον Παναθηναϊκό για τίτλους» EmptyΤρι 22 Σεπ 2009, 13:02

ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ..
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Πέκοβιτς: «Στον Παναθηναϊκό για τίτλους»
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Ντιντάν: Πάω στον Παναθηναϊκό!
» Σοκ με Σαμικά στον Παναθηναϊκό
» «Σεβασμός στον Παναθηναϊκό»
» Ο Πλεσίς στον Παναθηναϊκό
» Υπογράφει ο Σμιθ στον Παναθηναϊκό

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Μπάσκετ :: Νέα-
Μετάβαση σε: