| Europa League - Βαθμολογία, Πρόγραμμα | |
|
+7johnvolno1 geof1957 prasinos-panthiras takisdel Steavers akisdelphi abaddon 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Europa League - Βαθμολογία, Πρόγραμμα Δευ 21 Σεπ 2009, 14:17 | |
| Ομάδες | Ν | Ι | Η | Υπέρ | Κατά | Βαθμοί | Γαλατάσαράι | 4 | 1 | 0 | 13 | 3 | 13 | Παναθηναικός | 3 | 0 | 2 | 4 | 4 | 9 | Ντιναμό Βουκ. | 2 | 0 | 3 | 4 | 9 | 6 | Στουρμ Γκράτς | 0 | 1 | 4 | 2 | 6 | 1 |
Παναθηναϊκός-Γαλατάσαραϊ 1 - 3Ντιναμό Βουκουρεστίου-Παναθηναϊκός 0 - 1Παναθηναϊκός-Στουρμ Γκρατς 1 - 0Στουρμ Γκρατς-Παναθηναϊκός 0 -1Γαλατάσαραϊ-Παναθηναϊκός 1 -0Παναθηναϊκός-Ντιναμό Βουκουρεστίου 16-17/12
Έχει επεξεργασθεί από τον/την abaddon στις Παρ 04 Δεκ 2009, 12:03, 13 φορές συνολικά | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: Europa League - Βαθμολογία, Πρόγραμμα Πεμ 01 Οκτ 2009, 23:08 | |
| Ξαναμπήκαμε στο κόλπο, έστω και με τέτοια εμφάνιση. Και τώρα πάμε για πρωτιά.
Α, και άντε να μπει και ο Σισέ στο επόμενο ματς, γιατί χωρίς αυτόν δεν βλεπόμαστε μπροστά....... | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: Απ: Europa League - Βαθμολογία, Πρόγραμμα Παρ 02 Οκτ 2009, 12:22 | |
| ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ... ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.... | |
|
| |
Steavers Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 107 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2009 Τόπος : Hellas
| Θέμα: Απ: Europa League - Βαθμολογία, Πρόγραμμα Σαβ 03 Οκτ 2009, 17:11 | |
| Γεια σου Άκη. Τι διπλό μέσα στην πόλη είναι αναγκαίο και τιμητικό αλλά θα είναι και αξέχαστο. Πρώτοι θα έρθουμε στον όμιλο. Θα κάνει τα μαγικά του πάλι ο ολλανδός με ωραία τακτική, θα έχουν γυρίσει όλοι οι βασικοί και θα πάμε στην πόλη με Σεϊταρίδη δεξιά και Σπυρόπουλο αριστερά και θα πάρουμε όλα τα παιχνίδια που μένουν. Στόχος μας είναι ο τελικός του Europa League και καλώς δεν το δηλώνουν κρατώντας χαμηλούς τόνους. Η ομάδα θα πάει ψηλά στο Europa. | |
|
| |
takisdel Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 30 Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2009 Ηλικία : 92 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Europa League - Βαθμολογία, Πρόγραμμα Πεμ 08 Οκτ 2009, 00:28 | |
| ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΑΥΡΟ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο,ΤΙ ΜΕΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ. | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Europa League - Βαθμολογία, Πρόγραμμα Πεμ 05 Νοε 2009, 22:01 | |
| Πάμε για την πρωτιά.Μπορούμε. | |
|
| |
prasinos-panthiras Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 175 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 52 Τόπος : New Orleans
| Θέμα: Απ: Europa League - Βαθμολογία, Πρόγραμμα Παρ 06 Νοε 2009, 07:03 | |
| 8elw na thn kanoume stous tourkalades kai as einai me 1 gol ....fortsa pana8a | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Απ: Europa League - Βαθμολογία, Πρόγραμμα Παρ 06 Νοε 2009, 10:49 | |
| ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ (ειμαι σιγουρος ) ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΡΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΛΠ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΠΙ ΠΕΣΕΙΡΟ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΕΝ "ΓΑΤΕ" ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ !!! ...... ΟΥΠΣ ΞΕΦΥΓΑ !!!! | |
|
| |
johnvolno1 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2009
| Θέμα: Απ: Europa League - Βαθμολογία, Πρόγραμμα Παρ 04 Δεκ 2009, 00:15 | |
| η σιγουριά σας εφαγε........ θελαμε και διπλό μεσα στην Πόλη.....
με αυτα τα χάλια δεν παίρνουμε διπλό ούτε μέσα στο Χωριό!!!!! | |
|
| |
australotrifyllos Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Ημερομηνία εγγραφής : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Europa League - Βαθμολογία, Πρόγραμμα Παρ 04 Δεκ 2009, 01:51 | |
| Πως πάει η παροιμία με το μικρό καλάθι...? Για να συνερχόμαστε λίγο και να βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα θέλαμε να είναι.
Πολύ χαστούκι έχουμε φάει τις τελευταίες μέρες, ρε παιδί μου...Ελπίζω να συνέρθουμε αν και δεν το βλέπω να γίνεται. | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Απ: Europa League - Βαθμολογία, Πρόγραμμα Παρ 04 Δεκ 2009, 06:39 | |
| - geof1957 έγραψε:
- ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ (ειμαι σιγουρος ) ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΡΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΛΠ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΠΙ ΠΕΣΕΙΡΟ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΕΝ "ΓΑΤΕ"
ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ !!! ...... ΟΥΠΣ ΞΕΦΥΓΑ !!!! Ρομπα εγινα !
Μια απορια : γιατι ο Κατσουρανης ειναι η πολυτιμοτερη μεταγραφη του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μας ? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ? Γιατι μου διαφευγει ! | |
|
| |
australotrifyllos Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Ημερομηνία εγγραφής : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Europa League - Βαθμολογία, Πρόγραμμα Παρ 04 Δεκ 2009, 08:25 | |
| Φίλε geof1957,
ρόμπα δεν έγινες. Ησουν αισόδοξος, είχες ελπίδες. Δυστυχώς πάλι δεν τράβηξε η ομάδα. Απλά ελπίζω μέχρι τη Κυριακή να έχουν συνέρθει εκεί στη Παιανία και να παίξουν με σοβαρότητα τον Ατρόμητο...τρομάρα τους. | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Europa League - Βαθμολογία, Πρόγραμμα Παρ 04 Δεκ 2009, 12:06 | |
| Να μας δω τώρα που θα μας περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες Λίβερπουλ, Μπάγερν, Βαλένθια,Μπενφίκα κλπ. κλπ. Αν μας έκανε 2 νίκες στο ρελαντί ΑΥΤΗ η Γαλατά, δεν τα βλέπω καλά τα πράματα....... | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Europa League - Βαθμολογία, Πρόγραμμα Παρ 04 Δεκ 2009, 14:50 | |
| Άγιαξ, Βαλένθια, Αμβούργο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρόμα, Σάλτσμπουργκ, Φενέρμπαχτσε, Μπενφίκα, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Βέρντερ Βρέμης, Αϊντχόβεν.
Με τις υγείες μας........ | |
|
| |
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: Europa League - Βαθμολογία, Πρόγραμμα Παρ 04 Δεκ 2009, 15:18 | |
| - abaddon έγραψε:
- Άγιαξ, Βαλένθια, Αμβούργο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρόμα, Σάλτσμπουργκ, Φενέρμπαχτσε, Μπενφίκα, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Βέρντερ Βρέμης, Αϊντχόβεν.
Με τις υγείες μας........ Θέλω να μου απαντήσετε ειλικρινά. Σας φοβήζει καμιά από τις παραπάνω ομάδες, εκτός ίσως από την Βαλένθια και τη Σαχτάρ? Λοιπόν, μετά τους τρεις τελευταίους αγώνες, κάθησα και το σκέφτηκα. Σίγουρα περιμέναμε καλύτερο ποδόσφαιρο απ' την ομάδα, αλλά επίσης είχαμε και σίγουρο ότι θα κάνει ''κοιλιά'', κάπου εκεί στα τέλη Νοέμβρη, με αρχές Δεκέμβρη. Ε λοιπόν, την ''κοιλιά'' μας την κάναμε. Ευτυχώς είμαστε μέσα σε όλους μας τους στόχους. Το Φλεβάρη ειδικά που θα γίνουν και οι επόμενοι αγώνες του EL, η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη. Οπότε κανένας, ή σχεδόν κανένας από τους πιο πάνω αντιπάλους δεν θα πρέπει να μας τρομάζει. Όσο για το πρωτάθλημα, δεν ξέρω γιατί, αλλά πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, πάλι πρώτοι θα είμαστε. Αυτά και....υπομονή (τελικά). | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Europa League - Βαθμολογία, Πρόγραμμα Παρ 04 Δεκ 2009, 15:57 | |
| Γιάννη συμπληρώνω και τα παρακάτω....
Η Λίβερπουλ των 5 Κυπέλλων Πρωταθλητριών και η Μπάγερν Μονάχου των 4 κάθε άλλο παρα... επιθυμητές είναι. Όσο για τις άλλες δύο, η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 1991 Μαρσέιγ και η κάτοχος Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ του 2005 ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μόνο βατές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. | |
|
| |
pit11 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Europa League - Βαθμολογία, Πρόγραμμα Δευ 15 Μαρ 2010, 14:54 | |
| 3 X 4 = 12 TO PRWTATHLHMA TELEIWNEI THN KYRIAKH AN KAPOIOS THELEI NA GINEI ARESTOS THA MPOROUSE NA MILA GIA TO EYRWPAIKO MEGALEIO TOU PAO , KAI PAME GERA KAI TETOIA PAIDIKA AN KAPOIOS THELEI NA GINEI ANTIPATHHS ALLA XRHSIMOS THA PEI AS PAEI STO VELGIO MIA OMADA XWRIS KARAGOUNI-ZILMPERTO-SISSE-LETTO-SALPI. DE NOMIZW PWS PREPEI NA RISKAROUME OTIDHPOTE OUTE THELW STOXWRAFI TWN IWANNINWN NA PARAKOLOUTHW ME YPOGLWSSIA HDH O KOKKALHS XEREI PWS ISWS NA MH VGEI OUTE C.L KAI PARAKALA H APEILEI TOUS PEXTES TOU GAYROU OTI AN XASEI TE 20,000,000 AYTO THA EXEI EPIPTWSEIS STA SYMVOLAIA TOUS . TO VAROS MAS LOIPON NA VOITHISOUME TON PAOK NA PAEI PLAY-OFF ME PIO POLLOUS PONTOUS ARA NIKH OPSDHPOTE TH KYRIAKH POIA STADAR KAI VLAKEIES | |
|
| |
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
| Θέμα: Απ: Europa League - Βαθμολογία, Πρόγραμμα Δευ 15 Μαρ 2010, 15:03 | |
| ΠΟΙΟΙΣ ΠΑΟΚ ΚΑΟ ΚΟΚΚΑΛΗΣ; ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ; ΑΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ... | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: Απ: Europa League - Βαθμολογία, Πρόγραμμα Δευ 15 Μαρ 2010, 15:31 | |
| Δυσκολα πλεον τα πραγματα για πρόκριση,χωρις να την αποκλείω (έτσι με εχει μαθει η ομαδαρα μου),για εκείνο που είμαι σίγουρος είναι ότι θα το παλέψουμε και οτι βγει. Αν μπει γρήγορα ένα γκολάκι και μας ανέβει η ψυχολογία όλα γινοντε.. | |
|
| |
| Europa League - Βαθμολογία, Πρόγραμμα | |
|