www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
39 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 39 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ

Πήγαινε κάτω 
+7
Μάκης
daywalker13
fiogo ο κρυφος αμυντικος
greencoste500
Z13
abaddon
ΠΕΤΡΟGOAL
11 απαντήσεις

ΤΕΝ ΚΑΤΕ Η ΟΥ
ΝΑΙ
Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ I_vote1059%Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ I_vote12
 59% [ 16 ]
ΟΧΙ
Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ I_vote1022%Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ I_vote12
 22% [ 6 ]
ΙΣΩΣ
Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ I_vote1019%Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ I_vote12
 19% [ 5 ]
Σύνολο Ψήφων : 27

Η Ψηφοφορί έκλεισε

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ   Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΔευ 03 Αυγ 2009, 17:29

Για ξεκίνημα θα ήθελα να σας πω ότι αυτή είναι απλά μια προσωπικη και ταπεινή άποψη για το πώς βλέπω εγώ κάποια πράγματα.
Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ένα κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρο από τον προπονητή του ΠΑΟ. Από μια άποψη δικαιολογημένα γιατί και αυτός έχει δώσει δικαιώματα, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από μια συνολική εικόνα , βάζοντας τα σε υπέρ και κατά:

ΥΠΕΡ
1) Ήρθε πέρυσι με την αιτιολογία ότι θέλει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι για μένα αρκετά δύσκολο, όχι μόνο λόγο παιχτών αλλά οι περισσότεροι παίχτες είχαν μάθει το μισό μηδέν του Πεσεϊρο , και την γιόμα .Και όμως κατάφερε να κάνει την ομάδα , να βάλει για αρχή την μπάλα κάτω και να παίξει παιχνίδι πρωτοβουλίας, ένα παιχνίδι που αφήνει και πολλά κενά στην άμυνα, ( εγώ προσωπικά είμαι υπέρ στο να μπαίνουν πολλά γκολ), κατάφερε να βγάλει την ομάδα καλύτερη επίθεση στη σεζόν , παρόλο που είχε Ματζιο , για επιθετικό, και να χάσει οι ομάδα και παρά πολλές ευκαιρίες. Το κακό όμως είναι ότι μερικές φόρες στην Ελλάδα κρίνουμε μονό εκ του αποτελέσματος, όπως με Εργοτελη, σε ένα ματς που στο ημίχρονο έπρεπε να είναι 5-0 και μια ομάδα να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, αλλά άμα δεν σου πάει το ματς όλα μπορούν να γυρίσουν ανάποδα, και εδώ θέλω να πω, ότι καταλαβαίνω ότι η πίεση του κόσμου για αποτέλεσμα είναι μεγάλη , αλλά να γιουχάρεις μια ομάδα που πριν 10 λεπτά αποθέωνες , μόνο και μόνο βάση αποτελέσματος , για μένα είναι τραγικό.
2) Αποδυτήρια , και διαρροές μεγάλη μάστιγα εδώ και πολλά χρόνια . Ήμαστε όμως σε μια χώρα που έχει 10 αθλητικές εφημερίδες , και κάπως πρέπει να ζήσουν και αυτοί. Όχι λοιπόν αυτό μονό κακό κάνει στην ομάδα , και όμως τα έβαλε με παίχτες και Μ.Μ.Ε για το συγκεκριμένο θέμα, και εν μέρη τα έχει καταφέρει. Γι'αυτο μην απορείτε που με το παραμικρό λάθος τον έχουν στη γωνία πολλοί για να τον φάνε. Μια ομάδα λειτουργεί σαν οικογένεια, έχει κόντρες , τσακωμούς , καλές και κακές στιγμές, αλλά ποτέ δεν πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω και να δίνουν δικαιώματα.
3) Στην Ευρώπη που και οι παίχτες δεν έχουν πίεση , αλλά κύριος δεν υπάρχει ΠΑΡΑΓΚΑ, με Ματζιο Βυντρα, Σαριεγκι, μας πήγε μέχρι τις 16 καλύτερες ομάδες τις Ευρώπης, κάνοντας ιστορικά διπλά, και με μια ομάδα που με του Πεσειρο, απλά δεν βλέπονταν.
4) Καλή φυσική κατάσταση της ομάδας , και με πολύ λίγους θλαστικούς τραυματισμούς

ΚΑΤΑ

1) Οι πολλές αλλαγές σε σύστημα και παίχτες με αποτέλεσμα οι ομάδα να μην καταφέρνει να βρει ομοιογένεια, και να γνωρίζει ο ένας το παιχνίδι του άλλου.
2) Μπορεί στη τακτική να θεωρείτε κάλος προπονητής , με τις γνώσεις τις οποίες διαθέτει, αλλά μέσα σε ένα παιχνίδι αν δεν του πάει καλά , δεν είναι από αυτούς που ανακατώνουν καλά την τράπουλα, και μπορούν να το αλλάξουν, με τις κινήσεις από τον πάγκο.
3) Στο ματς με την Σπάρτα για μένα έκανε φάουλ. Ενώ δεν δίστασε κάποια στιγμή να αποκαλεί τους παίχτες μπαλαρίνες, σε ένα ματς που έχει μεγάλη ευθύνη , έπρεπε να το πάρει πάνω του, και όχι να πει , χάνουμε σαν ομάδα , και κερδίζουμε σαν ομάδα. (πράγμα σωστό, εάν σε αντίστοιχα ματς που έχουν ευθύνη οι παίχτες έλεγε το ίδιο.

Φέτος ξεκίνησε η σεζόν μετά από πολύ καιρό με τον ίδιο προπονητή στον πάγκο, για πολλούς παράξενο μετά την αποτυχημένη σεζόν πέρυσι, βλέπετε έχουμε συνηθίσει να αλλάζουμε τους προπονητές κάθε χρόνο, και στην ουσία να έχουμε νέα ομάδα κάθε σεζόν. Δεν έχω κανένα κόλλημα με αυτόν τον προπονητή , αλλά ένας προπονητής μπορεί να κριθεί , μόνο στο δευτερο έτος δουλειάς του.
Πρωταρχικός στόχος φέτος είναι το πρωτάθλημα και μοντάρει την ομάδα, πάνω σε αυτό, άρα καλό θα ήταν να δούμε τι θα κάνει στο πρωτάθλημα και όχι το τι έκανε ο ΠΑΟ τον Ιούλιο.
Κρατώ κάποιες επιφυλάξεις , αν όλες οι μεταγραφές είναι δικής του επιλογής, και ειδικά ο Κατσουρ, όχι ότι δεν είναι κάλος παίχτης , αλλά ο ενχελαρ είναι ένας παίχτης με πάρα πολύ καλή πάσα και ειδικά κάθετη, κάτι σαν 8αρι, με ένα τέτοιο παίχτη ο ΠΑΟ δεν θα είχε ανάγκη τόσο πολύ , από ένα 10αρι που έχει τώρα.
Το σίγουρο είναι ότι μετά το ματς πολύ κόσμος που τον είχε σε εκτιμήσει ξενέρωσε, μέσα σε αυτούς και εγώ, αλλά καθώς περνούν οι μέρες, ότι και να έκανε , αν δεν του πήγαινε το ματς τα ιδία θα άκουγε , ( εννοώ σε πρόσωπα και όχι σε σύστημα, που είναι δική του ευθηνή). Αν ο ΠΑΟ, έβαζε την ευκαιρία του Σισε, το πέναλτι, το σουτ του Καρά, το γκολ του Σαλπιγιδη , όλοι θα έκριναν διαφορετικά. Για εμένα κακός, πρέπει να βλέπουμε την ομάδα συνολικά και σε βάθος χρόνου, και όχι να κρίνουμε από 1-2 αποτελέσματα ούτε καλά ούτε κακά.

Αυτά τα λίγα από μένα , και θα ήθελα την επιείκεια σας και για την σύνταξη του κειμένου αλλά και για πολλά που έχω ξεχάσει. Γι’αυτό το λόγο θα ήθελα και τις απόψεις σας αλλά και την συμπλήρωση στο παραπάνω κείμενο

Υ.Γ Και επιτέλους ας σταματήσουμε να βαφτίζουμε παιχταράδες και προπονηταραδες ως έχουν φύγει όπως Οσιμ – ιβ και πολλούς άλλους , και ας τους στηρίξουμε όσο είναι στην ομάδα!!!!!!!!

ΤΕΝ ΚΑΤΕ OR NOT TEN KATE
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Τόπος : Πειραιάς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ   Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΔευ 03 Αυγ 2009, 17:37

Δεν θεωρώ σωστό σε μια ομάδα να αλλάζουν προπονητές κάθε λίγο και λιγάκι. Έχω τα παράπονά μου αλλά είμαστε ακόμα αρχές του Αυγούστου. Ας δουλέψει με το υλικό που έχει και στο τέλος της χρονιάς θα τον κρίνουμε. Η ομάδα θα στρώσει και τότε ίσως να πέσουν και πολλές κωλοτούμπες........
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ   Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΔευ 03 Αυγ 2009, 17:45

ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ , ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ, ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΘΑ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ
Z13
Παλιος
Παλιος
Z13

Αριθμός μηνυμάτων : 287
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ   Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΔευ 03 Αυγ 2009, 18:20

Eimai kai ego enas apo autous pou den 8eloun sinexis alages proponiton!Omos ola ta pragmata exoun kai mia imerominia likseos.Gia mena o 10Kate einai kameno xarti.Proton kai kirion exei xasi ta apoditiria kai auto fenete kseka8ara.Oi "balarines" einai enantion kai isos na exoun dikio.Perase enamisi xronos me 2 full proetimasies me idion proponiti kai sto paixnidi mas den blepo kanena neo stixio.Perase mia sezon i persini kai den ixame pote tin ida 11ada.....pextes alazoun tis 8esis san ta poukamisa kai o couch apo tin ali leei oti imaste plires!Mages mikrenoume apilitika kai i diikisi prepei na to katalabei oso ton dinato pio grigora ean tora i lisi einai me to na dioksoume ton 10K ...den ksero.O xronos 8a to diksi alla einai enantion mas!
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ   Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΔευ 03 Αυγ 2009, 18:31

z13 ΣΤΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΙΣ, ΕΜΑΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΑΕΙ, ΚΑΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ, Π.Χ (ΘΕΛΩ ΤΡΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΔΑΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ). ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ , ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΔΗΤΗΡΙΑ , ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΟΣΟ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ , ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ.
greencoste500
Νεος
Νεος
greencoste500

Αριθμός μηνυμάτων : 9
Τόπος : athens

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ   Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΔευ 03 Αυγ 2009, 21:06

ευχομαι να γινω ο νουμερο 1 κολωτουμπας ειλικρινα...αλλα δεν εκανε λαθος μονο στα προσωπα με σπαρτα αφησε μια πλευρα μονο του το σπυροπουλο και το αλλαξε μετα απο μια ωρα παιχνιδιου. και δευτερον δε νομιζω οτι κραταει γερα απο διοικηση στη γωνια τον εχουν εμ τις λαλακιες που εκανε να μη τα λεω παλι...ειλικρινα δε ξερω αν θα τον κραυησουν η οχι...αυτο που φοβαμαι ειναι μη γινονται αυτα τα περιεργα ροτεισον στο πρωταθλημα κατι μελισιδες αμυντικα χαφ...τα θυμαστε και εξω ματος....
fiogo ο κρυφος αμυντικος
Νεος
Νεος
fiogo ο κρυφος αμυντικος

Αριθμός μηνυμάτων : 37

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ   Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΔευ 03 Αυγ 2009, 22:49

θα ηθελα 60-40 να μεινει . θα συμφωνησω και θα διαφωνησω μαζι σασ ,στο ματσ με τη σπαρτα οσο κι αν φαινεται παραλογο το στησιμο τησ ομαδασ μου φανηκε απολυτα σωστο , το εχει ξανακανει στο ματσ με την ιντερ στο οακα οπου επαιξε χωρισ αριστερο χαφ εχοντασ αφησει μονο του τον νιλσεν(γεια σου ρε καρουλια) παιζοντασ ο ζιλμπερτο μεσα αριστερα, και ολοι λεγαμε και γαμω τα στησιματα , τι προπονηταρασ , οτι αν ειμασταν τυχεροι δεν θα ειχαμε μυρισει τον κρινο κλπ κλπ στα θετικα θα βαλω οτι στα περισσοτερα ματσ ακομα και με καλυτερεσ ομαδεσ παιξαμε ποδοσφαιρο κυριαρχιασ και οτι στο ματσ στο καστρο των καστρατων αναγκασαμε 11 γαυρουσ να παιζουν πισω απο την μπαλα ακομα κι οταν ο 12οσ και ο 13οσ παιχτησ τουσ μασ αφησαν με 10 (ο γκαλετι νομιζω βουταει καλυτερα απο το γιαννακοπουλο) μου αρεσει το επιπεδο του γενικα (μπορει καποιοσ να καταλαβει τι ειδουσ ανθρωποσ ειναι μονο απο το πωσ μιλαει) , στα αρνητικα τωρα ,συφιλιαζομαι με τισ εμμονεσ του δεν μπορω να καταλαβω τι βλεπει στο βυντρα που δεν μπορει να δει ολοσ ο κοσμοσ , ειναι αδυνατον να μην μπορει να δει καποιοσ οτι το παληκαρι δεν κανει , με ενα συμβολαιο 2 εκατομμυριων (λουγκανο) θα φαμε το πολυ τα μισα γκολ απο αυτα που τρωμε, ειναι δυνατον να μην το βλεπουν αυτο και οι τησ διοικησησ , ο σιμαο επισησ που επιμενει σ αυτον δεν μου αρεσει , μπορει να εινα αριστοσ ανασταλτικα, καλυτεροσ του κατσουρανη και του ματοσ σαν παιχτησ δεν ειναι , ο ματοσ που παρεμπιπτοντωσ παει για φαγωμα μπορει να μην ειναι τοπ κλασ παιχτησ αλλα μπορει να βγαλει 20 ματσακια τη χρονια για να μην κλασει ο ζιλμπερτο και η ενδεχομενη φυγη του μαλλον κακο θα μασ κανει , για μαντζιο κλειτον και ιβανσιτσ δεν μπορω να ξερω τι εχει παιχτει (κατα την αποψη μου δεν επρεπε να φυγει κανεισ) τωρα το τι θελουμε βεβαια και τι γνωμη εχει ο καθενασ για τον τεν κατε δεν εχει ιδιαιτερη σημασια αν την τριτη στραβωσει το ματσακι θα φροντισουν οι τρυφωνεσ και οι σαραβακοι να παρασυρουν και τουσ υπολοιπουσ (λεσ και ειμαστε γαυροι) και ο ολλανδοσ θα μασ αφησει χρονουσ , αφηνοντασ μασ στη μιρλα μασ... Σορι για το παραληρημα (το σ το κανω επιτηδεσ γιατι οταν μιλαω σφυριζω ανεπαισθητα το σ και πρεπει κατα καποιο τροπο να αποδωθει)
daywalker13
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 04/08/2009
Τόπος : galatsi13

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ   Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΤρι 04 Αυγ 2009, 02:38

DODICI ANNI,VENTIQUATTRO ALLENATORI I GNOSTI FRASI TOU MALEZANI!DEN GINETAI NA ALLAZOUME RE PAIDIA KATHE XRONO PROPONITI AS MEINEI O 10CATE MEXRI TELOUS NA DOUME K TOTE THA KRINOUME.GIA MENA TA MEGALITERA LATHI TOY EINAI OTI DEN KRATISE TON IVANSCITZ K AP OTI FAINETAI THA FIGEI K O MATTOS TO KALITERO AM XAF TOU PROTATHLIMATOS.TORA K NA PERASOUME TIN SPARTA (POU ETSI PISTEYO) META POS THA KONTRAROUME OMADES SAN TIN FIORENTINA K TIN ATLETICO??????XREIAZOMASTE OPOSDIPOTE METAGRAFES DEN PAME POUTHENA ME BYNTRA SARRIEGI KANTE!!!!!!!ANTONIOU XIPNA LIGO!!! What a Face
Μάκης
Λεουρας
Λεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 354
Τόπος : Ξάνθη πια !

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ   Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΤρι 04 Αυγ 2009, 08:40

Θεωρώ τον 10 καλό προπονητή. Με τρομερές εμπειρίες από κορυφαίες ομάδες. Αν θέλουμε να ανέβουμε πρέπει να τον εκμεταλλευτούμε για όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε. Μακάρι να κάτσει 10 χρόνια.
Μάκης
Λεουρας
Λεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 354
Τόπος : Ξάνθη πια !

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ   Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΤρι 04 Αυγ 2009, 08:45

Και υπόψη: Δέν έχουμε και ΤΟ ρόστερ! Με το φιλότιμο καρα 30-τόσο χρονών για καλύτερο παίκτη ...
mpou123
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 03/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ   Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΤρι 04 Αυγ 2009, 15:40

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.....ΔΕΝ ΕΧΟ ΧΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ..ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ....!!!
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ..ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ(ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ).
ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ...:

ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΕΞΩ?... ΟΣΟ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ...ΓΙΑΤΙ? ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΟΥΜΕ 10.000.000 ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΣΟΥ!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΧΑ ...ΤΗΝ ΕΞΕΦΡΑΣΑ... Smile Smile
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ   Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΤρι 04 Αυγ 2009, 16:04

MPOU123 KAΛΟΣ ΟΡΙΣΕΣ, ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΟΙΟ ΑΜΕΣΑ, Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΣΤΙΑΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ , ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΒΥΝΤΡΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΦΟ, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΙΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ, Η ΕΙΝΑΙ ΒΥΣΜΑ , Η ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΠΟΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ, scratch
mpou123
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 03/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ   Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΤρι 04 Αυγ 2009, 16:25

ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ?(ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ?)

ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΑΠ ΕΞΩ? ΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΣΟΥ? ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝΕ ΩΣ ΑΝΤΙΜΕΛΜΠΕΡΓΚ?

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΠΡΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΒΛΕΠΩ ΛΟΥΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΩΜΕΣ.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ..! ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...
ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΚΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΗΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΓΚΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ?
Stelios
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 21
Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ   Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΤρι 04 Αυγ 2009, 17:06

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΟΜΑΔΑ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ!
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΠΟΤΕ ΠΑΝΤΑ ΛΕΜΕ "ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΠΠΠΠΠΠΠ!!!"
ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ?
ΕΑΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΕΙΤΑ ΔΕ ΔΕΙΞΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΖΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ...ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ"
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ   Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΤρι 04 Αυγ 2009, 17:53

mpou123 pigene stin epilogi fourums , chatbox kai meta συνδεση, ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΚΛΙΚΕΣ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΝΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕ ΠΟΛΛΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΕΡΥΣΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΛΑ , ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ, ΟΤΑΝ ΚΡΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ " ΗΜΑΡΤΟΝ"!!!!!!!!! scratch
Stelios
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 21
Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ   Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΤρι 04 Αυγ 2009, 18:10

ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟGOAL...
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΔΕ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ...
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΛΙΚΟ. ΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΦΕΤΟΣ Ο ΤΕΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ...ΟΧΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ...ΑΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ...
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ   Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΤρι 04 Αυγ 2009, 18:23

ΜΑΖΙ ΣΟΥ , ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ   Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΤετ 05 Αυγ 2009, 00:06

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!!!!!! ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ , ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΡΟΦΗ , ΔΕΝ ΠΕΤΑΩ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ. ΤΟΝ ΠΑΩ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΜΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ!! ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΗΝΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
georgedelphi
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 101
Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2009
Τόπος : ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ   Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΤετ 05 Αυγ 2009, 08:58

Ισως προσπαθεί να περάσει μια ποδοσφαιρική κουλτούρα που δεν ταιριάζει στην ελληνική πραγματικότητα και οι παίχτες δεν μπορούν να την υλοποιήσουν μέσα στο γήπεδο. από την άλλη εμείς οι έλληνες είμαστε πολύ αυθόρμητοι και κυρίως γκρινιάρηδες …..ας κάνουμε λίγο υπομονή και στο τέλος θα δείξει!
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ   Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΤετ 05 Αυγ 2009, 17:11

georgedelphi αν δεν τα καταφερει αυτος , που εχει τετοια προσωπικοτητα , τοτε , δεν θα μπορεσει κανεις.Οπως ειναι δυσκολο να αλλαξεις μυαλα στον ελληνικο λαος και ειδικα στους προπονητες των εφημερίδων.
spithas
Νεος
Νεος
spithas

Αριθμός μηνυμάτων : 62
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2009
Τόπος : Σέρρες

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ   Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ EmptyΔευ 24 Αυγ 2009, 15:24

ναι παιδες πρεπει να κατσει και να μας αποδειξει.οχι με τη πρωτη στραβη δρομο

Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον??
» Ανακοίνωση του Super3 υπέρ του Σισέ
» Τεν Κάτε πέρυσι - Τεν Κάτε φέτος
» «Φορέας» κατά πάντων!
» «Φορέας» κατά πάντων!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Δημοψηφισματα-
Μετάβαση σε: