| Τελικά τι γίνεται με το Σάλπι??? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Μάκης Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 66 Τόπος : Ξάνθη πια !
| Θέμα: Τελικά τι γίνεται με το Σάλπι??? Σαβ 26 Σεπ 2009, 11:06 | |
| Οι μέρες περνάνε και οι φόβοι μου σιγά - σιγά επαληθεύονται? Εγώ ξέρω πως όταν θέλεις έναν παίκτη τον καλείς και του λες:
Πόσα θέλεις;
Αν απαντήσει πχ. περίπου όσα παίρνει ο Γερο-καραγκούνης του δίνεις ΜΙΑΜΙΣΗ φορά τα λεφτά αυτά και ξεμπερδεύεις. Και αυτό γιατί ο καρα είναι 32-33 χρονών και ποιος ξέρει αν από εδώ και πέρα θα βγάζει 90 λεπτά. και αφού παίρνεις τέτοι ρίσκο με τον καρα σε προβλημαρίζει ο 28-χρονος;
Αν σου απαντήσει 10 -φορές όσο ο ΚΑΡΑ σταματάς να συζητάς - τον φιλάς σταυρωτά και του εύχεσαι καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα.
Αν είσαι ο Σάλπι και σου προσφέρουν όμως λιγότερα από τον Κάρα τι κάνεις;
Τους λες θα το σκεφτώ αλλά η πρόταση δεν με καλύπτει και ... ψάχνεις. Αρχίζεις να παγώνεις με την ομάδα, ψυχραίνεσαι με τη διοίκηση και ...
Κρίμα γιατί σε τετοιους παίκτες δεν φαίρονται έτσι.
Αλλά μήπως θα είναι το πρώτο λάθος Αλη - Μπαμπά & Αντωνίου; Τι να πρωτοθυμηθώ: το Μελίσση, την απαξίωση Κλέυτον και Μάτζιου που τους έβαλες ταμπέλα ΑΧΡΗΣΤΟΙ και μετά ψάχνεις να τους πουλήσεις; Τη πανηγυρική δήλωση νίκη κατά της παράγκας που απέδειξε ότι είσαστε απλά ηλίθιοι ... Σταματάω εδώ.
Υ.Γ. Ο Σάλπι δεν είναι φίλος μου ούτε τον ξέρω προσωπικά τον άνθρωπο. Και δεν έχω κανένα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ συμφέρον είτε φύγει είτε κάτσει στην ΠΑΝΑΘΑ. | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: Απ: Τελικά τι γίνεται με το Σάλπι??? Σαβ 26 Σεπ 2009, 12:48 | |
| ΑΧ ΡΕ ΜΑΚΗ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ, ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΑΥΤΟ | |
|
| |
gipos13 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 759 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009 Τόπος : Aθήνα
| Θέμα: Απ: Τελικά τι γίνεται με το Σάλπι??? Σαβ 26 Σεπ 2009, 17:55 | |
| dn efuge akoma re paidia eleos...... | |
|
| |
Μάκης Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 66 Τόπος : Ξάνθη πια !
| Θέμα: Απ: Τελικά τι γίνεται με το Σάλπι??? Σαβ 26 Σεπ 2009, 20:47 | |
| - gipos13 έγραψε:
- dn efuge akoma re paidia eleos......
Ξέρεις κάτι: ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ: ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ, ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ, ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ κλπ. και δεν γουστάρουμε να το ξαναδούμε. Αν μας βαρέθηκες ΜΗ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Πάντως μη ζητάς έλεος γιατί δεν ... έχει, μας τελείωσε. | |
|
| |
gipos13 Αρχιλεουρας
| Θέμα: Απ: Τελικά τι γίνεται με το Σάλπι??? Κυρ 27 Σεπ 2009, 00:49 | |
| re file iremise...oute egw thelw na fugei....alla iremia dn efuge akoma....ama fugei mazi sas kai egw na grapsoume kai na tous 3exesoume.....upomoni.... | |
|
| |
Μάκης Λεουρας
| Θέμα: Απ: Τελικά τι γίνεται με το Σάλπι??? Κυρ 27 Σεπ 2009, 10:20 | |
| Εντάξει βρε gipos, από τη μεριά σου δίκηο έχεις, αλλά κάποιοι ... μεγαλυτεροι σε ηλικία έχουμε ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις, είμαστε λίγο πιο ... ευαίσθητοι πως να το πω. Και φυσικά ούτε εσύ ούτε εγώ μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αλλά δεν είμαστε προβατα. 'Οπως χαρήκαμε που πήραμε το Σισέ τόσο θα στεναχωρηθούμε αν χάσουμε κανένα πάικτη αξίας Σάλπι και θα τα χώνουμε όπου μπορούμε. Που ξέρεις μπορεί να μας διαβάζει και κανένας πιο ψηλά. | |
|
| |
gipos13 Αρχιλεουρας
| Θέμα: Απ: Τελικά τι γίνεται με το Σάλπι??? Κυρ 27 Σεπ 2009, 12:07 | |
| nai re file swstos eisai.....mn nomizeis diavasmenos eimai kai egw....limpe,kuriakos,basinas,nikopolidis,goumas dusthxws etsi ferontai se dika tous paidia.....kai egw anisixw....exei protaseis apo germania akousa kai to skeftetai sovara.....me ta psixoula p t dinoume kai egw tha phgaina....patera anevase!!! | |
|
| |
PRASINOSKOYFHS Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 03/10/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : KORHDALLOS
| Θέμα: Απ: Τελικά τι γίνεται με το Σάλπι??? Τρι 13 Οκτ 2009, 18:06 | |
| αποφασηστε και πραχτε αναλογος.Ο ΣΑΛΠΙ ΑΞΗΖΗ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΗ ΖΗΤΑ.ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΕΔΗΝΑ ΜΕ ΚΛΗΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ | |
|
| |
Z13 Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 287 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 50
| Θέμα: Απ: Τελικά τι γίνεται με το Σάλπι??? Τρι 13 Οκτ 2009, 19:43 | |
| O kalos nikokiris prin pinasei magireuei! To blepo ,Gipos13 ,astoxo na doume ti tha ginei otan pia to poulaki petaksi (milao se filika plaisia). Ego tha simfoniso me tous parapano filous oti to thema me ton Salpi tha eprepe na eixe liksei edo kai kairo.Einai ellinas ,o pio aksiopistos epithetikos ta teleutea xronia (kai as me exei tsitosei poles fores meta apo kapia astoxa teta-tet) kathos kai oti o anthropos den exei bgalei milia ola auta ta xronia kai dinontas to kalitero eauto tou kai as min einai o Panathinaikos i omada tis kardias tou (pou opos o idios exei dilosei kai auto to timaei kai dixnei ton epagelmatismo tou). Elpizo gia na kliso na min ksanaziso ena neo episodio stil Geka,Nikopolidi,Kirgiako,Limperopoulo pou o egoismos kai oi prosopikes kapion kirion tha blapsei to agonistiko prosopo tis omadas mas! | |
|
| |
| Τελικά τι γίνεται με το Σάλπι??? | |
|