www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Πάλι άλλο αγώνα είδα εγώ χθες??.....Φτου............!! EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Πάλι άλλο αγώνα είδα εγώ χθες??.....Φτου............!! EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Πάλι άλλο αγώνα είδα εγώ χθες??.....Φτου............!! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Πάλι άλλο αγώνα είδα εγώ χθες??.....Φτου............!! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Πάλι άλλο αγώνα είδα εγώ χθες??.....Φτου............!! EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Πάλι άλλο αγώνα είδα εγώ χθες??.....Φτου............!! EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Πάλι άλλο αγώνα είδα εγώ χθες??.....Φτου............!! EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
40 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 40 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Πάλι άλλο αγώνα είδα εγώ χθες??.....Φτου............!!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Πάλι άλλο αγώνα είδα εγώ χθες??.....Φτου............!! Empty
30092009
ΔημοσίευσηΠάλι άλλο αγώνα είδα εγώ χθες??.....Φτου............!!

Ιδού λοιπόν η αντιμετώπιση του Τύπου στην "μεγαλειώδη" εμφάνιση του ευρωκαρνάβαλου:

Χελάκης: "Έφυγε ατσαλάκωτος"

Τσόχος: "Ο στόχος επετεύχθη"

Χριστόγλου: "Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε"

Κατσαρός: "Έφυγε με κέρδη από το Λονδίνο"

Ο Αβραάμ λέει "Μπορούσαμε κάτι περισσότερο", ο μπακαλόγατος και ο Βραχοσουηδός γκρινιάζουν για την διαιτησία.......

Αν κάποιος τώρα δεν έχει δει τον αγώνα και διαβάσει τα παραπάνω, θα νομίζει εύλογα πως ο ευρωθίασος παραλίγο να κερδίσει χθες και ο διαιτητής, η ατυχία και η κούραση έπαιξαν τον ρόλο τους.....Μια ανάσα από το αποτέλεσμα ήταν......Π@$$$*α τύχη.....

Δείτε όμως λίγο για ποιο αγώνα μιλάμε, γιατί οι παπαριές γράφονται, λέγονται και εξατμίζονται, τα στατιστικά όμως μένουν...Απολαύστε λοιπόν....

Game Stats
21 Shots 4
16 Shots on Target 2
17 Crosses 4
10 Corners 3
2 Counter Attacks 0
2 Offsides 0
13 Fouls Commited 18
25 Throws 16
66,4% Ball Possession 33,6%

ΑΔΙΚΗ ΚΕΝΩΝΙΑ.....ΠΑΡΑΛΙΓΟ......
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Πάλι άλλο αγώνα είδα εγώ χθες??.....Φτου............!! :: Σχόλια

Μην ξεχάσουμε και το αλησμόνητο που είπε ο Σωτηρακοπουλος χθες στην μετάδοση οτι ο ΟΣΦΠ έπαιξε καλά και το παιχνίδι είχε απίστευτα καλό ρυθμό......
Πόσες φορές πέρασε την σέντρα δεν μας είπε.....

Άδικη κενωνια που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβαζεις....!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Ο ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΛΟ ΡΥΘΜΟ...ΙΣΩΣ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΟΚΚΙΝΑ....!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.....
Ε Λ Ε Ο Σ.....!!!!!ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ??????
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ Cisse ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΓΩ...!!!!!!!

Υ.Γ 6 ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΡΣΕΝΑΛ.!!!!!!!!!ΠΩΣ ΕΤΡΕΧΑΝ ΕΤΣΙ???!!!!!!!!
και ομως φιλοι , εχθες παρακολουθησαμε σε πρωτη παγκοσμια προβολη το νεο συστημα ποδοσφαιρικης αναπτυξης που θα γινει αργοτερα γνωστο ως :
<<VASTA ANTONI VASTA >>
ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ...ΑΜΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΓΩΝΑ ΔΙΠΛΟ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο GAY
<<VASTA ANTONI VASTA >>

ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ... ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ... Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΨΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ
akisdelphi έγραψε:
ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ...ΑΜΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΓΩΝΑ ΔΙΠΛΟ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο GAY

Ναι Άκη, θα έπαιρνε ένα διπλό με σουτζούκι και απ'ολα lol!
Διαβάστε παιδιά τι λένε οι έμμισθοι κίτρινοι δημοσιογράφοι που βρίσκονται υπό τις εντολές του Κόκκαλη .... "Έφυγε ατσαλάκωτος","έφυγε με κέρδη","ο στόχος επετεύχθη"...Θεε μου τι δημοσιογραφική αλητεία είναι αυτή !!! Τι ψεύτες είναι οι άνθρωποι αυτοι , κάνουν το παν για να προβατοποιήσουν ακόμα περισσότερο τους οπαδούς του ΟΣΦΠ...Κρίμα που έχουμε τέτοιου επιπέδου δημοσιογραφία στην Ελλάδα , αίσχος και ντροπή σας ρε αλήτες !!!
Πάλι άλλο αγώνα είδα εγώ χθες??.....Φτου............!! Fosb

ΚΑΙ Η ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

ΒΟΜΒΑ ΖΙΚΟ: "ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ..."

ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕ......ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕΕΕΕΕ....ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!
«DAILY TELEGRAPH»
«Σαν τραγωδία του Σοφοκλή»

Η χθεσινή «Daily Telegraph» παρομοιάζει τα μαύρα που φόρεσε ο Ολυμπιακός με ενδυματολογία τραγωδίας του Σοφοκλή, ενώ υπογραμμίζει ότι το παιχνίδι της ελληνικής ομάδας θύμιζε ελάχιστα την ποιότητα του παιχνιδιού που χαρακτήριζε τον προπονητή της, τον Ζίκο, στα νιάτα του.

"Clad in funereal black, the Greeks performed as if auditioning for one of Sophocles’ tragedies and their complete lack of joie de vivre was a contrast to Arsenal’s effervescence, not to mention the playing days of their coach, Zico. At times, they defended so deep they were almost back at Highbury. "

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/leagues/premierleague/arsenal/6243806/Arsenal-2-Olympiakos-0-match-report.html

"It was tough on Nikopolidis, but Olympiakos, managed by Brazilian great Zico, could have few complaints as they barely mustered an attack all night on the way to a ninth defeat out of nine away ties in England."

http://eurosport.yahoo.com/29092009/2/arsenal-leave-late-beat-olympiakos.html

"It's a long time since I've seen a team as negative as Olympiacos were last night. In the 6th minute Arsenal had possession just inside our own half, every single Olympiacos player was behind the ball. Pathetic.
I figure as Zico has only recently taken over as manager he doesn't know the players too well so his plan was to try and stop us playing. We've seen plenty of teams to the Grove and 'park the bus', as they say. Many of them do it effectively, preventing us from creating chances and frustrating fans and players alike but the Greeks weren't good enough to do that."

http://www.oleole.com/blogs/arseblog

"There wasn’t an Arsenal player who had a bad game as we tore Olympiacos apart on a relentless basis, only Nikopolidis and some very straight shooting prevented us from taking the league on numerous occasions."

http://arsenalfcblog.com/arsenal-2-0-olympiacos-a-cescy-return-to-form/
Βρε Στάθη!!!!
Σε μας τα βάζεις να τα διαβάσουμε??
Εμείς τα ξέρουμε ήδη. Στα πρόβατα πρέπει να τα δώσεις να τα διαβάσουν.
Αλλά θα πρέπει πρώτα να τα μεταφράσεις. Ξέρεις εσύ κανένα πρόβατο που να γνωρίζει αγγλικά....????
Θρύλε, παίξε λίγο πιο αμυντικά
SportDay / Στέφανος Χάρης

Οσοι είδαν τα χθεσινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων πίστεψαν ότι πιάσαμε Γενάρη και υμνούμε τη χάρη του Αγίου Αντωνίου. Οσοι πάλι είδαν μόνο το εξώφυλλο του «Goal» και τον τίτλο «Τεράστιε Αντώναρε» θεώρησαν ότι η καλή εφημερίδα πήρε ξεκάθαρη πολιτική θέση, στηρίζοντας τον προεκλογικό αγώνα του Ευάγγελου Αντώναρου.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο έγινε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ είναι για να δοθεί μια τελευταία ευκαιρία στον Νικοπολίδη -έστω και στα στερνά της καριέρας του- να πείσει τον Κώστα Γκόντζο ότι είναι καλύτερος τερματοφύλακας από τον Χαλκιά. Ματαιοπονεί. Το πολύ να κατάφερε να πείσει τον Γκόντζο ότι ο Χαλκιάς εκτός από καλύτερος τερματοφύλακας είναι και πιο όμορφος απ' τον Αντώνη.

Τρελαίνομαι, αγαπητέ αναγνώστη, ύστερα από αγώνες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη να διαβάζω την άλλη μέρα στις εφημερίδες αναλύσεις για τους λόγους της ήττας τους (σάμπως κερδίζουν και ποτέ για να διαβάσουμε και αναλύσεις για τη νίκη τουςWink. Χθες την κορυφαία την έκανε ο Σπύρος Γρομήτσαρης στον «Πρωταθλητή»:

«Ο Ολυμπιακός άλλωστε έχασε για τους λόγους που προαναφέραμε. Επειδή του έλειψε το καθαρό μυαλό στο τελευταίο μέρος του αγώνα και επειδή έπεσε σε ένα διαιτητή που σφύριζε μόνο υπέρ της Αρσεναλ».

Θα σε παρακαλέσω να δεχτείς για την οικονομία της ανάγνωσης ότι η Παράγκα κυνηγάει τον Ολυμπιακό και εντός και εκτός συνόρων και να προετοιμαστείς, διότι ο Σπύρος έχει και καλύτερο. Εξηγεί τι εννοεί όταν γράφει για «έλλειψη καθαρού μυαλού στο τελευταίο μέρος του αγώνα»:

«Το καθαρό μυαλό να μη βγει μπροστά σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικά σημείο του αγώνα. Διότι ο Ολυμπιακός δέχτηκε το πρώτο γκολ σε μια στιγμή που είχε ξεμυτίσει».

Ορκίζομαι ότι ήμουν πρόθυμος και έτοιμος να δεχτώ τα πάντα. Οτι ο Ολυμπιακός έχασε επειδή είχε απουσίες, επειδή ήταν κουρασμένος, επειδή το χορτάρι ήταν ακούρευτο, επειδή την Τρίτη είχε ολόγιομο φεγγάρι και επηρεάστηκε ο Λεντέσμα, οτιδήποτε. Ομολογώ, όμως, ότι όσο και αν ξεγέλασα τον εαυτό μου, πιστεύοντας ότι είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά για όλα, δεν τα κατάφερα.

Μόλις διάβασα ότι ο Ολυμπιακός ηττήθηκε επειδή ανοίχτηκε -αντί προφανώς να παίξει ακόμα πιο αμυντικά- λύγισα. Είπαμε, και η φαντασία μου έχει τα όριά της.

Θα προέτρεπα τον Σπύρο, βέβαια, να έρθει λίγο και στη θέση των παικτών. Ακόμα και αν είχαν πάρει ρητή εντολή από τον Ζίκο «μην τολμήσετε να περάσετε τη σέντρα, διότι ένας ελεύθερος σκοπευτής σάς σημαδεύει απ' την κερκίδα, έτοιμος να την μπουμπουνίσει στους αντιρρησίες αμυντικής συνείδησης» δεν μπορεί, έστω και από περιέργεια να δουν πώς είναι ο Μανόνε από κοντά, θα παρέβαιναν την εντολή. Παιδιά είναι, δικαιολογούνται.

Πάντως, αν το συμπέρασμά μας είναι ότι ο Αδάμ έχασε την αιώνια ζωή επειδή ήταν περίεργη η Εύα και ο Ολυμπιακός τον αγώνα επειδή ήταν περίεργοι οι μεσοεπιθετικοί του, τότε ξέρουμε τουλάχιστον ποιο είναι το μικρό του Βεελζεβούλ. Αρσέν!

Στο «Goal» ο Βαγγέλης Μπραουδάκης επισημαίνει πολύ σοφά ότι ο τρόπος της ήττας δίνει δόξα στον ηττημένο: «Εχει, όμως, μέγιστη σημασία το πώς χάνεις: ηττάσαι έπειτα από "βομβαρδισμό" και "ηρωική" υπεράσπιση, ηττάσαι αφού έχεις καταθέσει στο χορτάρι κάθε δυνατότητα αντίστασης ή ηττάσαι παραδίδοντας νωρίς νωρίς τα όπλα, για την ακρίβεια χωρίς καν να πολεμήσεις;».

Δεν θέλω να κάνω στον Βαγγέλη μου την ερώτηση-παγίδα «γιατί, σώνει και ντε, να ηττηθείς δηλαδή; Χολέρα έχει η νίκη;» ούτε να του θυμίσω τα εκτός έδρας «διπλά» του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, γιατί θα τον μπερδέψω και θα 'χω τύψεις μετά.

Συνεχίζει ο καλός μου: «Αναλόγως στάσης κρίνεσαι ως προς την εμφάνιση. Ε, ο Ολυμπιακός παίρνει καλό βαθμό (σε αντίθεση π.χ. με τον Παναθηναϊκό στο "Βιθέντε Καλντερόν" ή την ΑΕΚ στο "Γκούντισον Παρκ" που επίσης έχασαν) ακριβώς επειδή ανάγκασε –παντοιοτρόπως– την Αρσεναλ να ιδρώσει, να προβληματιστεί, να χρειαστεί 78 λεπτά έως ότου να ξεκλειδώσει τον έτσι κι αλλιώς δικό της αγώνα».

Εχω μαγευτεί. Κατ' αρχάς, φίλε αναγνώστη, θεωρούμε δεδομένο ότι οι ελληνικές ομάδες θα χάνουν εσαεί στην Ευρώπη. Αφού, λοιπόν, έτσι κι αλλιώς ελπίδα δεν υπάρχει και η μόνη χαρά που τους απέμεινε είναι μήπως αντέξουν και δεχθούν το γκολ μετά το 70' και όχι απ’ το 3', γιατί δεν διοργανώνουν ένα δικό τους τουρνουά, να το ευχαριστηθούν και οι ίδιοι και ο κόσμος τους;

Να μαζευτούν αύριο οι πρόεδροι του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ με συντονιστή τον Ρεχάγκελ και να αποφασίσουν ότι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα ισχύουν γι' αυτούς συγκεκριμένοι κανόνες και συγκεκριμένος βαθμοκατάλογος. Για παράδειγμα:

• Απαραβίαστη εστία για 45 λεπτά= 5 πόντοι. Για 60 λεπτά=10. Για 80= 20.

• Πέρασμα σέντρας= 5 πόντοι.

• Κερδισμένο κόρνερ= 10 πόντοι.

• Υποψία ευκαιρίας= 90 πόντοι.

• Υποψία ευκαιρίας και κερδισμένο κόρνερ=100 πόντοι.

Στο τέλος των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών τους θα κάνουν τη σούμα και η ομάδα η οποία θα έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους (με κάθε τρόπο, π.χ. χρησιμοποιώντας 10 στόπερ και έναν τερματοφύλακα ή 10 τερματοφύλακες και ένα στόπερ) θα κερδίζει ένα μεγάλο δώρο. Τον Ρεχάγκελ προπονητή, ίσως.

Θα έχουν κι άλλη χάρη τα παιχνίδια έτσι. Θα περνάει δηλαδή τη σέντρα ο παίκτης και μόλις ολοκληρώσει το κατόρθωμά του θα τρέχει στην κερκίδα και θα γίνεται ένα με τον κόσμο που θα παραληρεί. Μπορεί οι ξένοι να μας περάσουν για τρελούς και να μας κοροϊδεύουν, όμως αυτό είναι το λιγότερο. Σάμπως και τώρα τι κάνουν δηλαδή;

Ηταν καταπληκτικός ο υποψήφιος της Ν.Δ. στην Α' Αθήνας Μανώλης Μαυρομμάτης (Μανώλη, για σένα δουλεύω) στη «Super Μπάλα Live», αγαπητέ αναγνώστη. Εγκυροι εκλογολόγοι μού έλεγαν ότι με την ατάκα του «ο διαιτητής σε 4-5 φάσεις αδίκησε τον Ολυμπιακό» ξεπέρασε στη μάχη του σταυρού την Ελενα Κουντουρά…

Λίγο αργότερα, όταν υπογράμμισε ότι «πριν από το 2-0 ο Ολυμπιακός είχε φτάσει πολύ κοντά στην ισοφάριση», άφησε πίσω του και τον Αβραμόπουλο. Αν, μάλιστα, έλεγε ότι Ολυμπιακός κατάφερε τελικά να ανατρέψει το 2-0 και να ισοφαρίσει, θα ξεπερνούσε και την Ντόρα Μπακογιάννη στην Α' Αθήνας (λίγοι νομίζεις ότι θα τον πίστευανWink.

sport-fm.gr
YIANNIS090807 έγραψε:

Αλλά θα πρέπει πρώτα να τα μεταφράσεις. Ξέρεις εσύ κανένα πρόβατο που να γνωρίζει αγγλικά....????

Εδώ Γιάννη πιάστηκες αδιάβαστος. Στο καραίσκάκη πια δεν κάνουν "μπεεε - μπεεε" αλλά "beee - beee" κάνοντας τα πρώτα ... steps στα English.
Προσπαθώ εδώ και ώρα να σκεφτώ τι να απαντήσω σε όλα αυτά .....έχω μείνει αμίλητος και το μονο που έρχεται στο μυαλό μου είναι μια φράση ........μπεεεεεεεεεεε

Πάλι άλλο αγώνα είδα εγώ χθες??.....Φτου............!!

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Πάλι καλύτερος, πάλι δεν κέρδισε… www.sport-fm.gr / Νικολόπουλος Τάσος
» Το πιο ζεστό.......χειροκρότημα!
» Γκοβού:"Δεν πάει άλλο"
» ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
» ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ..... ΠΑΛΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ???????

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: